94
  • knightbali
    Hallelúja.
  • PrasCo
    Majd ha a dicsőséges Magyar Államban közhellyé válik a "Hungarian dream" mítosza a bevándorlók miatt, és a Magyar Űr-, és Légügyi Hivatalnál fizetek be az útra a Magyar Állam kereteiben fogant cég fizetéséből, akkor én címeres magyar lobogót fogok a vállamon viselni - nem is egyet! De ha az országomban arra kevés a lehetőség, hogy kocsit és gyereket egyszerre vállaljak; akkor milyen alapon várják el tőlem, hogy a becsületes munkával megkeresett pénzemből megvalósított álmaimat kergetve visítozzak, hogy "Mágyárorszáág, Mágyárorszááág"?

Simán megtehette volna azt is, hogy "a magyarok felejtsenek el, amerikai állampolgár vagyok; közöm csak annyi hozzájuk, mint bármelyik angol nevűnek a Brit Koronához. Ennyi."
    De nem így tett. ÉN erre vagyok büszke. Mert ő amerikai. Mégis szereti Magyarországot.

Egyébként meg, legyünk őszinték, nem k*rvára mindegy, hogy hány magyar vagy nem magyar rohangál az űrben? Olcsóbb lesz tőle a gáz? Nem. Akkor meg ez legyen életetek legnagyobb problémája...
    Ja, hogy magyar nemzet fénye, meg büszkeség, meg egyéb fähszságok? Igen, persze, önérzet, csak cseszheted, ha mellette leadózod a zsírod 60%-át is, látható eredmény nélkül.
    Egy magyar az űrben... kettő az űrben... hehe - ja, saját zsebből.
    Majd ha a Magyar Állambácsi BÁRMILYEN nemzetiségű űrhajóst MAGA visz ki az űrbe - na, AZT lehet számolni! (Nem lehet, hanem kell!)
    Addig viszont csak egy szánalmas, semmire nem jó önhitetgetés az egész. Magyarországnak ehhez köze nincs. Mire vagy büszke? Miért kéne, hogy ott legyen a zászló vállán? Van nála - én már ezzel elégedett vagyok.
    És magyarként RÁ vagyok büszke, mert önerejéből eljutott idáig; és nem azokra, akik fujjognak, hogy "mocskos jenki". Nagyon nem.
  • knightbali
    Csodálatos
  • Proart
    Vitt fel magával magyar zászlót.
  • wolruf
    Engem nem zavar rajta az USA zászló. Sőt. Itthon mit érhetett volna el? No ennyit erről. Kb. örülhetünk hogy még ott is ,,magyarnak'' vallja magát. Ehh.
  • Bohun
    csak engem zavar nagyon rajta az usa zászló?:( kb ennyire magyar..
  • nbj
    nekem azt tetszett nagyon h kb 40 év után is milyen tisztán beszélt magyarul, ebből is látszik h nem feljetette el honnan jött és használta a nyelvet, szemben jó pár usában élő magyarral aki 10-15 év után is már angolosan ejt jó pár hangot.
  • daveofgod
    az bizony! kicsit irigylem, de sokat dolgozott is érte; megérdemelte!
  • WinG
    zsír :)
  • Tothenkopf