47
-
Indigo #7 És szerinted melyiknek van reálisabb esélye? Kijavítani a winfosban egy hibát, vagy teljesen megszüntetni a wow-os "feketepiacot"? (Nem kell válaszolni, egyértelmű a válasz. Ja, filozofálgatni persze lehet...) -
zero977 #6 Ja, a kulcsszó a "Linux" meg a "segédprogram" ... -
Morden23 #5 Ja. Egészen valószínű, hogy valaki kizárólag a WoW miatt fog Linuxra váltani :D
Már elmondtam egy másik, hasonló témájú cikkben is a véleményem, de azért ide is görbítem. Nem azt kéne megoldani, hogy a hackerek ne tudják fosztogatni a usereket (persze ezt is), hanem azt, hogy a userek ne tudjanak VÁSÁROLNI cuccokat/aranyat/ecetera virtuális fabatkát, LEGFELJEBB közvetlenül a Blizzard-on (illetve a Blizzard által kinevezett, authentic "brókereken") keresztül.
Amúgy sem értettem soha ezt a gusztustalan játékmetodikát. MMO-zni akkor fogok, ha sok kedvem és sok időm van rá, és azért játszom, hogy én játsszak, nem pedig azért, hogy valaki más feltápoljon lopott arannyal meg istentudja milyen szemetekkel.
Ez megint olyan drogdíler-drogos kapcsolatrendszer. Nem a drogdílereket kell megszűntetni, mert attól még a drogprobléma fennáll, viszont ha megszűntetem a drogosokat, megszűnnek a dílerek is.
Talán erre kéne koncentrálni. -
Carbine #4 Dettó -
rhonkhan #3 a wow-ot lehet tolni Linux-on is, segédprogrammal. Ott meg nincs biztonsági rés, se vírus, se semmi, így egy olyan wow-os aki, linux-on tolja, annak nem kell félnie a winFOS hibái miatt :P
tehát, ennyit a winFos-ról:) -
arrrtemis #2 mivel MTI hír... -
Loverman #1 pár napja olvastam gamestaron... szó szerint így