Egy csillag két halála
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen> Már alig várom<#wink>#wink>
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
4m-rõl értelemszerûen nincs ott a tenyerem.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
"9. Bebizonyosodik, hogy a kereket eltérõ hõmérsékletre felmelegített kölönbözõ (élettelen!!!) tárgyakkal is(két vasaló) az átlag embei értéken azaz 6 ford/percen meg lehet forgatni. Ezt bárki kipróbálhatja."
"12. Bebizonyosodik, hogy sokan akkor forgatták a legnagyobb értéket a kereket, amikor betegek voltak."
"13. Évtizedes gyakorlattal rendelkezõ, nyugodt pszichológiai szakembereknek nem akart forogni a kerék. Egy Egyely kerék forgalmazó cég vezetõjének levele alapján."
"15. <...> Továbbá ha a kézre és a müszerre együtt egy zacskót huzunk akkor a zacskó akadályozza a levegõ áramlását, de a bio/élet energiáét nem lenne szabad hiszen a kéz és a kerék között nincs semmi."
<#mf2>#mf2>
---
Asszem ez a link a mûkezes kísérlethez de már nem emléxem rá, elég rég olvastam már: http://www.zotyo.hu/para/vassy/kerek.htm
Keresgélésem közben meg sikerült egy kurva nagy idiótát találnom, idézem:
"Szerinte a ketyere nem vitalitást mér,hanem az agy mûködési intenzitását.Meg lehetett méretni kinek,kinek milyen intenzitással mûködik a két agyféltekélye. A mérési összeállítás:számítógép,nyomtató,2db vitalitásmérõ és mindez összemadzagolva.Balkézzel forgatott tárcsa mérte a jobb agyféltekét,jobbal pedig a balt ,mindezt 20 percen keresztül.Végén grafikon formájában kinyomtatták és kiértékelték."
http://forum2.terminal.hu/viewtopic.php?p=519948#519948
Bent vagy a szobában akkor forog. Kimész becsukod az ajtót akkor nem. Valóban nem hatol át szilárd tárgyakon.
Mondtam már, hogy a kesztyûs kísérlet fals, mert a kísérletet végzõ személy egy helységben volt a kütyüvel.
Papírlapos dolog még nem volt kipróbálva, de ki fogom.
Zacskó szilárd tárgy...a füst...ez az energia nem csak a testre hat közvetlenül, hanem a körülötte lévõ térre is forgatónyomatékot fejt ki ezért kavarog a füst.
Elég sok országban kapott arany és ezüsz érmeket a szerkentyû, szerinted ott mindenki hülye volt, és azért adták neki, mert nem volt más akinek adják?
Es miert van, hogy a letakart kerek nem forog? Egely azt a kovetkeztetest vonta le ebbol, hogy szilard targyakon nem hatol at az energia.. ( 😊 ) - persze ennek ellenere kesztyun keresztul mukodik, ami mellesleg szepen atveszi a tenyerunk homersekletet es annak differenciait.
Miert lassitja a mozgast, ha egy papirlapot teszel a kezed fole? Miert van az, hogyha a kez es a kerek egy zacskoban van, nem forog? Miert van az, ha melleteszel egy fustolot, a kerek minden esetben arra mozog, amerre a fust?
Inkabb a jedikben hinnel, az legalabb van a mozikban..
Csináld meg az alapján a forgókát, 10 perc.
Pörgetsd meg közelrõl, aztán menj távolabb.
Ha ballra akarod forgatni arra forog, ha jobbra akkor arra.
Vagy a szoba egyik sarka hiretelen lehül csak úgy, másik meg felmelegszik? Tessék kipróbálni ne csak dumálni!
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Azt vettem észre, hogy ez a hatás, vagyis a nevezzük telekinézisnek, elõidézésére mindenki képes több méterrõl is, csak az a lényeg, hogy az anyag 1g alatti tömegû legyen és legalább 100 négyzetcenti legyen a felülete! Gyakorlatilag bármilyen anyagból készülhet, és bármilyen mozgásra lehet késztetni!
Még annyi arról hogy hõ forgatja...bekapcsoltam a vasalót. Mellé tettem ezt az alu forgót, kimentem becsuktam az ajtót, és üvegen át figyeltem. Meg se moccant.
Az hogy valójában mi forgatja nem szeretnék róla semmit sem mondani egyenlõre a mûszeres mérésekig. 😊
UI.: akinek van infrakamerája vagy aurakamerája megdobhatna vele! 😊
A forgás iránya változik, ha meg akarod változtatni, ez a videón is láttszik...minél közelebb vagy hozzá annál könnyebb forgatni, csak azért tettem oda a kezem, de kéz nélkül is mûködik a dolog, próbáld ki..10 perc az egész cucc összedobása.
Az oldalon említett kísérlet fals. Persze, hogy forog a kerék, mert nem volt elkülönítve a kerék a kísérletet végzõ alanyoktól. Fél centi vastag üvegen már nem hatol át ez a "mozagató sugárzás", elég sokat kísérletezgettem vele.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
Nikola Tesla képes volt szintén hasonló jelenségeket lértehozni,, de azok nem mozogtak, és jelentõs mennyigégû energiára volt szükség az elõállításukhoz.
"Réz tartalmú ok, de miért világított nappali fényességel becsapódás után cirka 1mp-en át?"
Talán a létrehozott tûzgömb még egy darabig világított.
Amerikában volt egy eset egy kisváros környékén a lakók egyszer csak az éjszaka közepén arra lettek figyelmesek, hogy egy vakító fehér villanást látnak, majd eztkövetõen a kisvároskában betört majdnem az összes ablak üveg, a környéken pedig egy gomab felhõ szerûség lebegett. A város lakói megvoltak gyözõdve arról, hogy atomtámadás áldozatai lettek, ám másnap a hatóságok semmilyen sugárzásnak nem találták nyomát. A robbanás ereje kb. 1kt volt, amelyett egy metetorit becsapódása okozott.
Mutatok valamit...gondolom ismered az "Egely kereket" . Csináltam egy saját lecsupaszított kis verziót és azzal szórakoztam...rájöttem hogy nem a levegõ meg a hõ forgatja, már csak egy mûszeres mérés van hátra...van elképzelésem mitõl forog, ki kéne kísérletezni egy olyan változatot ami gépre köthetõ és nincs mozgó alkatrésze...Videóm
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
Réz tartalmú ok, de miért világított nappali fényességel becsapódás után cirka 1mp-en át?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
azaz látod a villanást aztán xre "elfuj a szél"....
ledobják oriási villanás aztán rá egy percre végez csak veled a lökéshullám."
Atombomba/hidrogén bomba robbanás: az elsõ néhány micrsosec teljesen sötét, illetve az ember számára nem látható sugarak távoznak csak, fõleg gamma és röntgen, majd ahogy elkezd komolyabban lehülni a tûzgömb, jön a nagy mennyíségû UV, a fény(ez a villanás), majd megjelenik a borzasztó hõkisugárzása is, (egy Hidrogén bombánál akár 2 sec-es felfutási idelye is lehet a hõkisugárzásnak). A lökéshullám a tûzgömböt a hang sebesség kb. 3x-sával hadja el, majd fokozatosan lejebb lassúl. Általában nincs egy perced a villanástól számítva, vagy néhány másodpercenbelül megsûlsz a hõkisugárzástól, vagy néhány másodpercen belül elkap a lökéshullám.
A "csak egy feketeseget az egen" részt nem egészen értem, ha fénysebességgel jön akkor nem "látnánk" semmi különöset szal nem lenne elõzmény hanem hirtelen a nyakunkon van és tavasz 😊
2, Sárga világító csendes gömbök: gömbvillámok vagy plazma gömbök is lehettek.
de nem ugy volt aza betlehemi cucc ohgy a jupiter a mittom mi megmég egy 3. állt ossze? Azér az csaknincs olyan messze 😊
Apropó, azért nem tudod, mert az oktatás színvonala és az akciós nethozzáféréseknek köszönhetõ funkcionális analfabéta tömegnek (egy vagyok közülük) lövése nincs a témáról. De hogy jobban elszomorodj: azt hiszik hogy van.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
?
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
"És az SG.hu nem épp az a vértudományos valami😊" - pedig én barom így gondoltam, te hogy gondolod?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gondolkodjál még, és legközelebb akkor írj.
És az SG.hu nem épp az a vértudományos valami😊
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Más :
Nem értem hogy a keresztények, akik a manapság kicsit kezdenek elhajlani a tudományok felé, nem veszik észre a kacifántokat a saját vallásukban. Ott van ez a betlehemi csillag is, ami bizonyítéka volt a messiás születésének, ami pont akkor ragyogott fel, amikor kellett...Pontosabban sok sok évvel azelõtt robbant fel, csak akkor ért ide a fénye. Én ezt egyszerû véletlennek tartom.
A vallás egyébként jó dolog. Erkölcsöt közvetít a tudatlan embereknek. De azért ne feledjük, hogy borzalmas népírtásokat vittek véghez a nevében. És visznek ma is.
A logika azt diktálja, ha csak 1 ellenpéldát találsz egy tételre, onnantól bukott a mutatvány. A megrögzött hívõ emberek meg simán szemet húnynak ezek felett.
Elnézést az érintettektõl, egyébként én is meg vagyok keresztelkedve, de nem vagyok hívõ. Tisztelem és becsülöm azokat akik igen. Csak nem értem õket.