Egy csillag két halála

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem.

pl atombomba.
ledobják oriási villanás aztán rá egy percre végez csak veled a lökéshullám.

persze lehet akkora már a fény is, hogy az egész föd porrá ég de annak a szupernovának nagyonnagyon a közelbe kéne pukkannia.

Még jó, hogy a robbanáskor az anyagi részecskék nem gyorsulhatnak fénysebességre látod. Elég nekünk a sugárzás is.
zûrzavar

505thZajcev[PT]
En azon gondolkodtam, hogy mi van ha egy robbanas fenysebesseggel terjed? Akkor igazabol nem is latjuk a kozelgo veszt, csak egy feketeseget az egen, aztan par ns -os flash, majd megint sotetseg, de immar nelkulunk.... nah ez az ami igazan para!

Indestructible
bár ha mögöttetek lobog a két bogár... lehet nem tenyérrel kéne törölgetni a szélvédõt? Betépve!?

Indestructible
biztos került egy kis guano a szélvédõre, amit az ablaktörlõ szépen elkent, antennára meg pókhálóstul felragadt két SzentJános bogár, ti meg be voltatok tépve? egyébként nem tudom elképzelni, ha kívülrõl jön a fény, miért csillog belülrõl a szélvédõ.

akkor én most gyúrok ...

Off

"Az uralkodó elégedetlen a munkával..."

Deathstar test mode off...
<#wilting>

On

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Elég hülyén néztünk amikor láttuk...mert ugye amikor megy az ember autóval, nem az az elsõ benyomása hogy jönnek az ufók...mérges volt a tesóm mert alig látta a csillogó szélvédõ miatt az utat. 😄 Na meg mi a fenéért követte az autót?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

nearo
Jó, de most ért ide a fénye, tehát a többi dolog, ami akkor szabadult fel, az majd csak ezután fog megérkezni. Bár nem valószínûsítem, hogy bármilyen hatást is gyakarolna ránk, annyira kis mennyiségû lesz ami ideér. És az amúgy se ma lesz.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Landren
itt találsz több cikket, ha érdekel:

KOZMOSZ topik

sose nyomd fullba a kretént

NEXUS6
Amcsi atomeghajtású kémrepülõgép, most ment haza Irakból.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Van valami távcsöved is? Esetleg nem Szombathely környékén laksz?

Vsak azért kérdezem mert arrafelé lakik egy emberke akinek van valami komolyabb távcsöve..nameg múltkor Vép környékén jártunk../estefelé/5-en és egyszercsak egy zöld csíkot láttunk, utána meg egy qwa erõs zöld villanást...olyan erõs fény volt mintha villámlott volna, de sokkal tovább tartott...aztán utána 1-2 perc múlva újra egy ilyet. Mind az 5en láttuk...mi a fene lehetett ez szerinted?

Nagyon éles zöld fény, nappali világosság kb 1 mp-en át. Kétszer.

Tesóm sokat autózik mert futár, és vele mentünk Keszthelyre... nem volt semmi utcafény meg semmi, és tesóm azt mondja, marhára zavarja az a rohadt fény ami a tetõ felõl tükrözõdik...2 ilyen sárga fény volt, azt hittük talán valami lámpa. Megálltunk az autóval mert lehúztuk az ablakot és láttszott hogy az nem tükrözõdõ fény. Kiszálltunk, és két fénygömb húzott el az autó fölött olyan 100m-es távolságban, olyan mint egy repcsi alsó jelzõfényei, csak erõsebb. Semmi hangja nem volt...10-20km-át szinte követte az autót, mert már azért álltunk meg hogy megnézzük honnét a fenébõl jön ez a zavaró fény....ez mi lehetett?

Amugy a csillagászat és az ûrkutatás nagyon érdekes téma számomra, több ilyen cikk is lehetne az sg-n.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

ujfent tartom állitásom az epikus csattanóról.<#buck>

De ez minket nem érint, mivel 77 millió éve még ember sem létezett a Földön. Amúgy igazat adok abban, hogy nem tudhatjuk, elméleteink helyesek-e a világûrben. Igaz, hogy jártunk már kint, de csak a Földhöz viszonyított peremterületén, s talán messzebb-messzebb van valamilyen anyag, ami még meglepetéseket okozhat.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

bandypappa: ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Elõször senki nem téged ugatott le, de most már úgy látszik, te is megérdemled 😊

Egyébként szerintem ez megint Q valamelyik hülye tréfája. Pl. elhitette egy civilizációval, hogy a napjuk felrobban, azok beparáztak, aztán örültek hogy mégsem, erre két év, és bumm! mégis felrobbantak 😊
NEXUS6
Én 2 dolgot tudok elképzelni, vagy a McGyver volt, vagy Brúsz Willisz😉))

(Vagy az Alkaloida, a terroristák szoktak ilyet csinálni, elõször robbantanak egy kissebbet, és amikor a népek oda mennek segíteni, meg kíváncsiskodni, akkor felrobbantanak mindenkit.)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Akkor elsõre felrobbant volna.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Bocs hogy nem mindenki értette meg az epikus csattanót, és máskor kifinomultabb humort alkalmazok.

köszönöm épp az egyetemröl irok.

mikloss
LoL?! <#vigyor> Neked se osztott a jóisten túl sok észt csak éppen annyit hogy vegetálni tudjál a rövid kis életed alatt!<#wilting><#wilting><#wilting>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

immovable
De én is mert írni sem tudok! <#idiota>
immovable
Te egy igazi zseni!!
Öcsém!!!! <#shakehead>

Sztem jobb ha <#kuss>
Szerintem meg az orbitron és a megaharcos csatározik ottan.

Amugy elég különös és ritka esemény, és ez mutassa hogy van még mit felfedezni a világegyetemben.

Nagyszerû. De gondolj bele. Ha 77 millió fényévre van, vagyis ha felrobbanik, 77 millió év múlva látjuk csak, vagyis 77 millió éve történt...nem?

Persze nem értek 1-et baromira azzal, hogy meg tudják mondani a távolságot...mert ismerve, hogy az univerzum erõinek, és képének...közegének 10%-át vagyunk csak képesek felfogni /a többi egy fekete anyagnak nevezett valami, ami csak azért lett kitalálva, mert nem tudjuk mi a maradék 90%...meg fekete vagy sötét energia/, honnét tudjuk, hogy valóban valós képet látunk, nem torzult el, vagy létezett-e valaha is.

Bakker eléggé félreolvstátok! 77 millió fényév az nem az idõre vonatkozik hanem a távolságra ( tudjátok a fény egy év alatt megtett útja ). 😄
amikor ez felrobbant, még javában dinoszauruszok behemótkodtak a földön...
elég durva belegondolni, mekkora is lehet a világegyetem 😊

Hm...végülis 77 millió éve robbant fel...de izgi. <#oooo>

Szerintem innét származunk, és mikor felrobbant az egyik, az Asgardok megvédték a másikat egy pajzzsal, aztán mindenki meglógott onnnét és hagyták felrobbanni miután kimerült a "Zedpéem". <#vigyor4><#vigyor2>

off:

Szerintem meg Chuck Norris volt....

on:

nincs, nem is lesz...

NEXUS6
"Az ilyen csillagok magjában uralkodó szélsõséges hõmérséklet és nyomás részecske-párok kialakulásához vezetnek, melyekben az egyik részecske egy elektron, a másik pedig antianyag megfelelõje, egy pozitron. Ezek instabillá teszik a csillagot, sorozatos kitöréseket idézve elõ a végsõ, végzetes robbanás elõtt."

Hmmm... érdekes elmélet.

"Immler szerint galaxisunkban is van egy csillag, melynél hasonló módon következhet be a vég. Az Eta Carinae esetében nemrég több robbanást figyeltek meg, melyek során a csillag jelentõs része távozott a világûrbe. Immler szerint az Eta Carinae még a mi életünk során felrobbanhat, akár néhány éven belül is, ami rendkívül látványosnak ígérkezik, az utóbbi 400 év legfényesebb szupernóváját produkálva."
Alig várom, szerencsére jó messze van, úgy hogy a gamma sugárzás nem fog megölni minket.
Eta Carinae

← ElőzőOldal 2 / 2