Indul Jackie Chan reality showja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig ha megfigyeled Bruce Lee halála után nem tudtak egy a nagyközönség számára is elfogadható színészt találni a mûfajban, addig amíg Õ nem jött és csinálhatta azt amit szeretett. (Neki is volt 1 pár "klasszikus" "repülök-karatézok" Hong-Kongi filmje)
Nemtom, én inkább Bud Spencer-Terence Hill párost szeretem, de azért van 1-2 jó filmje. Az biztos, hogy hát a legenda erõs szó rá, de egy nagy alakját vesztjük el a mai filmvilágnak
Blackmail the Universe
Hát sztem Tony Jaa azért nem jó, mer õ nem egy szinész aki kaszkadõr nélkül dolgozik, hanem egy kaszkadõr aki szinész nélkül.
"Kooprodukálódjon Tony Jaa-val...abban a gyerekben van spiritusz rendesen:)"
Tony Jaa-ban van spiritusz, de egy 10-essel fiatalabbnak kellene lennie ehhez a feladathoz.
Tony Jaa-ban van spiritusz, de egy 10-essel fiatalabbnak kellene lennie ehhez a feladathoz.
Hát sajna telik :(. Nekem a Csúcsformában mindkettõ része a kedvencem, alig várom már a 3. rész megjelenését :P.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Az istenek fegyverzete 2 szvsz az egyik legjobb filmje :)
Hát igen, sajna mindenki megöregszik.
Tony Jaa jó választás lenne, hiszen kiváló harcmûvész és nem használ kaszkadõrt. Igaz színésznek nem az igazi.
Tony Jaa jó választás lenne, hiszen kiváló harcmûvész és nem használ kaszkadõrt. Igaz színésznek nem az igazi.
Ejj,de gyorsan telik az idõ... :(
Ezt díjazom én nagyon Chan-ben — amellett persze, hogy nem használ(t) kaszkadõrt —, hogy sosem vette magát véresen komolyan, mai divatos szóval élve, teljesen önazonos a fickó.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
A napokban néztem meg a rendõrsztori 4. részét illetve az istenek fegyverzete 1-2. részét......imádom....respect
egyik kedvenc színészem,generáció nõtt fel a pofonjain:D köztük énis,kár hogy (valószínûleg) a csúcsformában 3 lesz az ucso filmje,sajna így telik az Idõ..:(
Mit kell ezen keresgélni?..Kooprodukálódjon Tony Jaa-val...abban a gyerekben van spiritusz rendesen:)...Remélem valahogy felkerül majd a netre is,ilyen tehetségkutató mûsort szívesen megnéznék majd:)