14
-
Knti #14 Pedig ha megfigyeled Bruce Lee halála után nem tudtak egy a nagyközönség számára is elfogadható színészt találni a műfajban, addig amíg Ő nem jött és csinálhatta azt amit szeretett. (Neki is volt 1 pár "klasszikus" "repülök-karatézok" Hong-Kongi filmje) -
Su0my #13 Nemtom, én inkább Bud Spencer-Terence Hill párost szeretem, de azért van 1-2 jó filmje. Az biztos, hogy hát a legenda erős szó rá, de egy nagy alakját vesztjük el a mai filmvilágnak -
Lordboxi #12 Hát sztem Tony Jaa azért nem jó, mer ő nem egy szinész aki kaszkadőr nélkül dolgozik, hanem egy kaszkadőr aki szinész nélkül. -
#11 "Kooprodukálódjon Tony Jaa-val...abban a gyerekben van spiritusz rendesen:)"
Tony Jaa-ban van spiritusz, de egy 10-essel fiatalabbnak kellene lennie ehhez a feladathoz. -
#10 én a magyar hangját is szerettem :) -
#9 Hát ő és filmjei már legenda. -
Csaba42 #8 Hát sajna telik :(. Nekem a Csúcsformában mindkettő része a kedvencem, alig várom már a 3. rész megjelenését :P. -
pauly #7 Az istenek fegyverzete 2 szvsz az egyik legjobb filmje :) -
Wittgen #6 Hát igen, sajna mindenki megöregszik.
Tony Jaa jó választás lenne, hiszen kiváló harcművész és nem használ kaszkadőrt. Igaz színésznek nem az igazi. -
pauly #5 Ejj,de gyorsan telik az idő... :( -
#4 Ezt díjazom én nagyon Chan-ben — amellett persze, hogy nem használ(t) kaszkadőrt —, hogy sosem vette magát véresen komolyan, mai divatos szóval élve, teljesen önazonos a fickó. -
cateran #3 A napokban néztem meg a rendőrsztori 4. részét illetve az istenek fegyverzete 1-2. részét......imádom....respect -
#2 egyik kedvenc színészem,generáció nőtt fel a pofonjain:D köztük énis,kár hogy (valószínűleg) a csúcsformában 3 lesz az ucso filmje,sajna így telik az Idő..:( -
xido #1 Mit kell ezen keresgélni?..Kooprodukálódjon Tony Jaa-val...abban a gyerekben van spiritusz rendesen:)...Remélem valahogy felkerül majd a netre is,ilyen tehetségkutató műsort szívesen megnéznék majd:)