103
A jövő gördeszkaszimulátora
  • Coco
    picsajó a lógód :D
  • King of Roads
    jah, de sztem arra gondolt, v valoságosan lesz megcsinálva, nem úgy, mint pl. az amcsi wastelandban Los Angeles mondjuk...
  • scorpeeon
    Mi az h PS3-on max? Mi másra gondoltam volna, PS2-re? :)
    A valós helyeket sem értem, a THPS szinte összes része valós helyeken játszódik - NY, Phiadelphia, Chicago, stb. stb.
  • King of Roads
    sztem akkor én is ott olvastam..
  • Prince of Máté
    én is deszkázok :D
    Ez már szerencsére a valóságban fog játszódni, tehát nem lehet mbemenni az autógyárba 900-asokat lenyomni, hanem az egész játék Manhattanben fog játszódni!
    Amúgy ha megvan vkinek a PLAY magazin februári száma, ott írnak róla(nekem megvan)
  • Thadius #18
    a SKATE p8 utánzat?:D:D:D te igen csöves vagy
  • Corefusion #17
    project 8 utánzat...
  • King of Roads
    biztos király lesz, én várom. olvastam, h amolyan "deszkaszimulátor" lesz, vagyis semmi olyan hülyeség nem lesz benne mint a TH-kba, hogy pl. leugrok kickflip backflipbe a 20.ról és nyomom tovább. hanem minden úgy lesz, mintahogy igazából nyomnád, vagy a filmeken van. mondjuk én ilyen dolgokat is csak akkor csináltam ha naon uncsiztam, amugy probáltam normálisan nyomni. pont azért, mert deszkáztam, aki meg nem deszkázik úgyis csak ilyenekkel szórakozik, h leugrik a századikról. meg azért jó lenne, ha az első lépcsőfok majd nem a mellkasáig érne a csávónak, mert elég szarul mutatott..na mindegy, majd meglássuk aztat, ígéretes képek, de sajna a THP8-nál is szép volt minden de én elég nagyot csalódtam. az Am. Wast-hoz képest semmiben sem változott, sőt...
  • Prince of Máté
    PS3on max:)
    és mégott se ilyen jó.
    de ebben a játékban a fő újítás nem a grafika.
    hanem az hogy ez egy valós deszkás játék.
    Itt olyan helyeken deszkázhatunk, mint a valóságban, nem egy vidámparkban...
  • scorpeeon
    Hát, sztem a THP8-nak van hasonló grafikája...
  • Prince of Máté
    énis azt szoktam ^^
  • Goth
    kerék, felfüggő leszed, aztán lefelé a hegyen! :D
  • Kanál
    nem csak street skate létezik ;|
  • blackgamer
    konkrétan ennek én sem
  • blackgamer
    és ha kint esik a hó?
  • Prince of Máté
    hátén ennek a fostalicskának ugyan nem örülnék :/
    pláne, hogy a 2 vége még fel sincs hajlítva :/
  • sztomy69
    Hát ez elég kacat, vagy joy, vagy gó tú sztrít
  • zolo
    Akkor inkább kimennék utcára , minthogy egy ilyennel ökörködnék a szoba közepén
  • blackgamer
    én akkor örülnék a játéknak ha valami profi hardware is járna hozzá
    mondjuk ennél ütősebb

• Thadius #4
    igenjó lesz :)
  • Prince of Máté
    jaja, és ha ilyen is lesz, Tony beleőszül!
  • Kanál
    aztakurva
    durván néz ki nagyon
  • Prince of Máté
    SKATE

Ismét egy feltörekvő rivális, SKATE, ezúttal a Tony Hawk széria babérjaira pályázva. Az EA védő szárnyai alatt gyarapodó deszkás-móka Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt megjelenik tavasszal, mely (az ígéretek szerint persze) jóval kényelmesebb irányítást és kamerakezelést, szebb grafikát (ez mondjuk tény), lényegre törően és szerényen: kellemesebb élményt nyújt, mint azt vetélytársa tette a múltban. Igaz ami igaz, a TH sorozat utóbbi néhány eresztésével némi hanyagságról tett tanúbizonyságot, ergo ideje, hogy valaki rendesen gatyába rázza.
    Képek: