Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert én hiába töltöttem fel magyo. térképét nem adja be alapból 😞 csak ha engedélyezem a wlan-t és akkor letölti
valamit elb... csak tudnám ho mit?! 😞(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
És Maploaderrel tettem fel a térképet .. királyul megy 😊
de azért a N95 se rossz!
THX
Üdv:Mindenkinek<#bee1>#bee1><#vigyor3>#vigyor3>
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
nekem az 1 gb kingston semmi gond nélkül müxik
apropó van itt olyan aki maploaderrel tette fel a térképeket és nem neten húzta le??
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Vettem egy 1 G kártyát és amikor benne van a telóba megnyitom és lelassula telefon és nem tudja megnyitni a kártya tartalmát.És ujrainditja magát.
(Amúgy sajnos használtan láttam BH-501-est 10e-ért...Nem tudom h megvegyem e :S !!??!!)
Ha tudsz olcsóbban akkor íd be ide pls. ..
Tudtok nekem segíteni abban, hogy honnan tudok szerezni olcsón (kb 10-11 e Ft) StereoBlueToothHeadSet-et (úgy tudom BH-501)?
Kössze!<#integet2>#integet2>
Nézzük azt a listát, amit én állítottam össze azoknak a kollégáimnak, akik nap mint nap felkeresnek, hogy lássák : "miféle szuper cuccot vettél?"
1. telefon
2. rádió
3. mp3 lejátszó
4. fényképezõgép (a legjobb ami létezik: Zeiss lencse + 5 megapixel)
5. videókamera (30 képkocka/mp)
4. második kamera
5. diktafon, illetve a minõségét hallva inkább magnó
6. GPS helyzetmeghatározó és navigáció, saját mûholdvevõvel!!
7. sztereo hangszóró
8. hangutasítás (nem csak hívást, hanem bármilyen alkalmazást indít)
9. beszédhanggal bemondja a hívó fél nevét
10. bluetooth, infra, USB kapcsolat. Az USB 4 féle kapcsolatra képes.
11. pendrive
12. Word, excel, pdf, powerpoint bemutatók megjelenítése.
13. képszerkesztés (vágás,méretezés,színezés,effektek, stb)
14. videoszerkesztés (vágás,átmeneti effektekkel,) sokan el se hiszik!
15. jegyzetek és naplóvezetés
16. bemutató szerkesztés (fotókból,zenékbõl,szövegekbõl)
17. ébresztõ óra
18. WLAN hálózat keresése és használata.(kipróbálva! szuper)
19. bõvíthetõ memória (micro SD, max.2GB
20. vonalkód leolvasó (kipróbáltam, mûködik)
21. kihangosító, tekintélyes hangerõvel.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de az N95-ös tanulmányozását még nem fejeztem be.
Drága? Én azt mondom: két db középszerû teló ára.
Valaki számolja össze, mennyibe kerülnek az itt felsorolt készülékek külön-külön:
1. Mobil telefon
2. 5megapixeles fényképezõgép
3. 50 programhelyes rádió
4. mp3-as lejátszó
5. diktafon
6. videó kamera
7. vonalkód leolvasó
8. GPS
A felsorolás biztos, hogy nem teljes, de képet kaphatunk ennek a maroknyi zsebcsoda tudásáról.
Még valami!
Szívbõl utállom azokat a tv készülékeket, videókat, DVD lejátszókat, melyeknek behangolásához, mûködtetéséhez minimum 3 diplomával rendelkezõ programozó-matematikusnak kell lenni.
Az N95-ös legbonyolultabb funkcióit is sikerült gond nélkül, a használati útmutató használata nélkül elsajátítani.
Valahogy embernek csinálták.
Én nem voltam nokiás, de ez a cucc magával ragadott.
Bocs, hogy ilyen hosszan írtam.
Üdv Mindenkinek!
Mindenesetre, amikor betettem a 2gB-os kártyát, és rámentem a "térkép"-re, akkor egy kis gondolkodás után már tudott valamilyen térképet mutatni, sõt meg is határozta a helyzetemet. Amikor aztán elindultam a kocsival, valóban ott mozogtam a térképen látható úton.
Hogy a térképet honnan vette? Nem tudom, de gyanítom, hogy a netrõl.Azért gondolom, mert én is "web n walk"-os vagyok.
Ja igen egy 2G karival szemezek én is.
a gps csak web n walk müxik? Nem igazán értem zt a gps dolgot.
2gB-os micro SD kártya megy bele. Azt mondják, max. 2gB, mert a 4gB-ost már nem biztos, hogy kezeli. Bár valaki azt írta, hogy õ beletette a 4gB-ost és szépen mûködik vele. Én mindenesetre 2gB-ost tettem bele. Szuper.
Aszongya: menü > eszközök > beállítások > általános > testreszabás > készenléti állapot > hivatkozások > és innen már Te is tudod
Csá!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
+a csomagolásban van egy törlõkendõ is.
Csak ügyelj rá, hogy a fóliát már csak akkor távolísd el a csomagolásról, hogyha már a kijelzõt patyolatra törölted és tiszta a kezed.
Ha poros lesz és úgy rakod rá, akkor nézheted az alászorult port 2-3 évig.
Hogyha pedig leszeded hogy letöröld onnan már egyre rosszabb lesz.
Nekem ráment a kisérletezésre 1 fóliám 😊
Az elõzõ telefonomon (7610) is még a gyári(!) fólia van és az már 3 éves.
Ha arra használod amire való és nem falat vésel vele, sokáig rajta lehet hagyni.
Lehet kapni GSM boltban képernyõ védõ fóliát én azt tettem rá, még mielõtt bármit is nyomkodtam volna. Megvédi, és nyugodtan lehet taperolni a telefont, odaadni ismerõsnek hogy nyomkodják.
Ha koszos lesz a kijelzõ(fólia) max. kicserélem.
De tényleg jár egy nagy taps a nokianak, hogy egy 120 ezres telefonra nem raknak védõfóliát. <#taps>#taps>
Akkor már mûködni fog, vagy pedig mindig kell Net a GPS-hez (ami ugye pénzbe kerül)
jahh és még csak annyit hogy jó és szép és okos meg minden de azt az idiótát simán tökön kéne rúgni aki (hamár nincs érintõ képernyõ) nem tervezett a lágy kijelzõ elé egy kemény mûanyaglapot a védelem kedvéért!!? 😞((
Még jó hogy szabvány jack mind a kettõ 😊
A program meglehetõsen érdekesen mûködik: nekem most azt írja ki hogy : Remaining download time : -2 minutes -21 seconds 😊
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Gyerekek, két napja nem tudom letenni a kezembõl az új N95-t.
A családom szerint úgy vigyorgok, mint egy túlkoros napközis. (52év)
Úgy látom, hogy a GPS-hez hiányzik a térkép. Honnan tudnék letölteni magyarországi térképet?
Köszi a segítséget elõre is!
N95-höz keresek angol magyar szótárat. Ami a 6600-án ill. a 6630-ason ment az erre sajnos nem jó. Tud vki segíteni ez ügyben? Elõre is köszi! :-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Alig lehet észrevenni, de ha a füledet odarakod a képernyõ fölötti hangszóróra, (ahol alapból a hívást hallod) akkor lehet hallani kicsit, de nem vészes.
Pl. mutatja hogy hol vagyok, és ha odébbsétálok, akkor folyamatosan frissül, és "odébbcsusznak" az utcák ?
Vagy pl. 5 percenként frissül ?