Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem feltétlenül lehet h a 'színésznõ' teljesítmény alapján kapott fizut mert ha igy van akkor nagyon magas gázsit kaphatott....

Hát, majd spórolok rá, mint a nokia a reklámköltségvetésen! Azért ez egy kicsit szégyenletes produktum... (szépen mondtam)
Szerintem simán megéri, ha van ennyi pénzed amit egy hasonló kaliberû telefonra szánnál akkor ez nem rossz választás lenne én azt mondom.

Szép képek meg tesztek meg mittomén! Egyszerû a kérdés, szerinted megéri vagy nem? Az sokkal inkább érdekel! emberi tényezõ..😊
Hallo! Ha a telefonról érdeklödsz olvass el bátran valami tesztet a neten hozzá. A legtöbb tök poztítiv róla. Csak azérrt mondom mert ha komolyan foglalkoztat a dolog akkor gondolom komolyabban is utánajársz itt egy link:
http://mobilarena.hu/cikkek/2007-04-06/nokia_n95_vagyak_kontra_valosag/
,de ha visszanézel itt is olvashatsz róla pár dolgot

Szasztok! Ettõl az állítólagos hölgyeménytõl eltekintve, miért kéne nekem ilyen telefont vennem? Félreértés ne essék, ne ellene vagyok, csak valaki rángasson ki a bizonytalanságból! Szal megéri az N95???
amúgy én is megnéztem a videot,sztem kurva nagy poén<#vigyor3><#circling>
viszont ha sört is tud csapolni a hölgy akkor már szebb <#pias>
Megnéztem én is a videót! 😄 Milyen igaz... Ha ilyenem lenne én sem az asszonnyal foglalkoznék... 😄 De hát kinek a pap, kinek a papné... <#lookaround>
itt megált az élet
köszi! ugy oldottam meg hogy vásároltam egy bluetootos gpa müholdas valamit, és e tomtomot rátelepitettem! Mégegyszer kössz!
mentopes
hmmm, visszaolvastam,megnéztem a videot,nagyon lol ... 😊 azért hála égnek a nõk nem öregednek olyan gyorsan mint egy számítógép,mert egy öt éves számítógép már akár nyugdíjba is vonulhatna. nekem nincs n95-öm, épp most akarok új mobilt venni.bár egyenlõre vegyesek róla a vélemények. az biztos hogy egy telefon sem lesz sosem olyan jó mint egy digi fényképezõ, gps, pc stb... mindenesetre azért tényleg néha jobb mobilt nyomogatni mint tûrni a windows nyûgeit,meg nekem nem kell hogy a számítógépem megsemmisítse magát,megsemmisül az elégszer magától is... hozzáteszem,néha mert azért jobb szeretem ha látom is amit nézek épp... 😛 amúgy Maksa jó arc, nekem bejött egypár "híradója" . feleségét eddig még nem is láttam amíg nem néztem meg a videot...

vagy elõfizetsz a netre és akkor bármikor letöltheted az érintett útszakaszhoz az útvonalat vagy a maploaderrel letöltöd a telefonodra
van egy 3. lehetõség (ezt szoktam csinálni) ha otthoni net wirelessrouterrel müxxik akkor megtudod oldani elõfizetés nélkül is a közvetlen letöltést persze ennek aza körlátja hogy elõre otthon meg kell határoznod honnan hova akarsz menni és akkor frissíti az útvonalat

a menü - eszközök - gps adatok -ban tudod megnézni a koordinátát-magasságot-sebességet .. itt egyébként a térképen meghatározott iránypontot is megjelölhetsz és akkor mutatja a távolságot és az irányt is

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

valaki segicsen az elözö kérdeésemre!!! légyetek szivesek segiteni ... kösz
de a navigáláshoz mi kell? jah és én azt szeretném megcsinálni hogy mutassa azt hogy én hol vagyok! ebben tudnál segiteni?
nekem elsõre a gps-nek kellett 10 perc szabadtéren hogy megtalálja a pontos hejjét szal türelem

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gps müxxik elõfizetés nélkül is!!! navigálás nem megy .. mármint a térképletöltõs része .. van egy mapdownloader progi amivel usb-n tucc feltölteni térképeket és akkor mán azis müxxik 😉)

a gps átbaszás rajta!!! fizetni kell érte!!! shit,,,, tomtomot rakok rá!
ugy olcsobb , veszek egy bluetootos gps vevõt ,, és ugy megéri
szerintetek nem?
van egy félmilis kotyogása .. szerintem mindegyik ijjen 😊

david599 : nekem is kotyog, de annyira nem zavar. Ha téged nagyon zavar akkor vidd el szervízbe - valamennyit tudnak rajta javítani.
azért kérdem mert 2 napja vetem
Köszönöm!!! Egyébként mindenkinek kotyog egy kicsit a le-fel tolható lap?
menü - eszközök - beállítások - általános - testreszabás - készenléti állapot - hivatkozások! 😊
ugyanitt az aktív készenl.alk.-ai pedig a felsõ sori gyorsindítások megváltoztatásához 😉)

hello! valaki tud segiteni nekem abban hogy hogyan kell azt beéllitani hogy alapból az " asztalon " az üzenetek és a web 'n' walk van! és azt hogyan lehet megváltozattni? segitséget elöre köszönöm
inditsd el a térképet!Menj ki szabad térre, és várj kb 10 percet, és menni fog, de mindenekelõtt töltsd le a maploaderrel a hungray térképet, SIEG

Valaki segitsen már ,hogy lehet a telefonból elõcsalogtni a GPS funkiót!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

kicsit...
Kicsit viharvert, de a konfiguráció egy kicsit elavult...<#buck>
masika
Most akkor ez a nõ akar lenni az "intelligens" számítógép?

köszi a linket fiuk! azota szakadunk a röhögéstõl!xDD
ezt eddig hhogy nem láttam?xD

Hát, hogy kell az ilyet fogadni...egy nagy nyaklevessel...illetve jelen esetben megterheljük a prociját, azt majd tanul a dolgokból! Esetleg kicsit lekapcsoljuk hûtõt, akkor majd megbékél a kánikulában!😄
masika
Kiváncsi vagyok ezt hogy fogadják majd az emberek 😊

Akkor talán azzal kéne megkeresni a kenyérre valót! Igaz, már most is "képernyõn" van, mégha nem is a tv-n!😊
hát elég humorosan adja elõ!
majdnem olyan jo mint az ura!
csak a bajusza hiányzik!xD
masika
Telefon eladásban? 😊

Már, hogy aztán miben lenne az?
masika
Kicsit affekt de azért lehet hogy van benne tehetség 😊

Maksa a humorista!😊
de a felesége is elég nagy tehetségnek tûnik!xD
Miért, ki az a MAksa? Valami telefonbetyár?😊 Az ötlet, hát...azért megfogja az embert, még ha nem is feltétlen pozitív értelemben!😊
masika
A nõi nem az nekem sem tetszik inkább az igen 😊 Pusztán arra akartam csak rávilágítani, hogy nem biztos, hogy a legjobb oldalát fogták meg a reklám stratégiának 😊

Maksa felesééége?
Honnan veszed?

mm egy igazi asszony!😊
jo kis video!!
ez nem a Maksa felesége??😄
Függetlenítettem magam a nõi nemtõl, már persze csak erre a pillanatra! Azonban az ötlet sztem jó. Ha netezhetnék meg írkálhatnék, cseveghetnék msn a telómról én sem valószínû, hogy ott görnyednék helyette a pc elõtt.
masika
Ebben mi a jó? 😊
Remélem nem az asszonyra gondolsz 😊

Sztem is a kijelzõ az ami számít, és itt nem lehet egy szavunk sem! Apropó n95... itt egy jó kis videó róla! Kattints!
Az N93 se rossz, nézegettem én is, de a valóságban túl nagynak találtam. A kinézete persze nagyon szép és érdekes, egyszer olyan mint egy komoly kis kamera, máskor meg mint egy kinyitható mobil, de mini laptop is tud lenni. Nálam a hosszú évek során kialakult a mûszaki cuccokkal kapcsolatos sajátos nézõpont. Talán érdekel Titeket is.
Egy cuccnak a legfontosabb része legyen a legjobb és a készülék méretéhez képest a legnagyobb. Pl.: egy magnónak, vagy rádiónak a hangszórója legyen a legnygyobb, egy tv-nek a képernyõje, egy kamerának az optikája és a kijelzõje, egy deck-nek a kivezérlés mérõje, egy busznak az ajtói, és az ablakai legyenek nagyok. stb.
Nos, az N95-nek a kijelzõje kb az elõlap 70%-át foglalja el, ami számomra szép arány. Imádom!<#worship>
Üdv Mindenkinek! <#wave>
vagy ha van valakinek alkatrésznek való n91-es telcsije, akkor tárgyalhatnánk 😊
bocs hogy ide írom a bajom, de az n91-es fórum már le van zárva! 😊

Az van hogy van egy n91-es nokiám, vélhetõen a 4 gigabájtos, az a baj vele hogy ha visszateszem a hátlapot folyamatosan ki be kapcsol, viszont ha nincs hátlap akkor mûködik kivéve a merevlemez elérést, mivel a hátlap nélkül nem engedi a vinyót dolgozni.
Szétkaptam az egészet, arra már rájöttem hogy valószínûleg az antenna egy része maga a hátlap.

Ha bekapcsolom a telcsit úgy hogy fennt van a hátlap, akkor megjelenik a nokia felirat fehér háttérrel, hallom hogy a vinyó dolgozik, ezután hallani egy nagyon halk (csak úgy hallod ha közelrakod a füldehez a telót) pittyenés hallatszik, és újraindul a teló, megin dolgozik a vinyó megin pittyen és ez így ismétlõdik.

Ha viszont a hátlapot leszedem, és úgy kapcsolom be a telcsit, rendesen bekapcsol, tudom is használni, csak a vinyó nem elérhetõ úgye mer nincs fennt a hátlap, ezért nem tudok tárolni se fotót se semmit, sõt még sms-t sem tudok írni mer azt irja hogy kevés a memória.

Feltelepítettem nokiás szoftvert meg minden, és az meg azt írja hogy nincs szabad hely a merevlemezen, viszont adatok sincsenek rajta.

Jaj jó lenne ha valaki tudna segíteni, a telcsit ingyen kaptam, nyugodtan lehet szerelni stb...

peace

msn:[email protected], email: [email protected]
háát egen valami ilyesmire gondoltam énis 😞( én nemvettem hozzá net-t .. akkor csak marad a gps .. azt ma próbálgattam az m1-esen 160km/h óraállásnál 150-152-s sebességet írt ki a gps ami reálisnak tûnik 😊) viszont a fél aksitöltöttséget elvitte kb 50-60km út alatt!!!! 😮

Szerintem is a kártyával van a gond, próbáld ki kártyaolvasóban esetleg, illetve vidd vissza, és hozz el másikat, 72 órán belül nyugodtan visszaviheted akár indok nélkül is, SIEG

mindig felmegy a szerverre, hogy van e valami frissités, adatváltozás, ezért kell neki a net, utánna szépen megkaja a zöld utat, nethozzáférés nélkül a navigáció nyista!