Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://mobilarena.hu/cikkek/2007-04-06/nokia_n95_vagyak_kontra_valosag/
,de ha visszanézel itt is olvashatsz róla pár dolgot
van egy 3. lehetõség (ezt szoktam csinálni) ha otthoni net wirelessrouterrel müxxik akkor megtudod oldani elõfizetés nélkül is a közvetlen letöltést persze ennek aza körlátja hogy elõre otthon meg kell határoznod honnan hova akarsz menni és akkor frissíti az útvonalat
a menü - eszközök - gps adatok -ban tudod megnézni a koordinátát-magasságot-sebességet .. itt egyébként a térképen meghatározott iránypontot is megjelölhetsz és akkor mutatja a távolságot és az irányt is
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ugy olcsobb , veszek egy bluetootos gps vevõt ,, és ugy megéri
szerintetek nem?
ugyanitt az aktív készenl.alk.-ai pedig a felsõ sori gyorsindítások megváltoztatásához 😉)
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
ezt eddig hhogy nem láttam?xD
majdnem olyan jo mint az ura!
csak a bajusza hiányzik!xD
de a felesége is elég nagy tehetségnek tûnik!xD
Maksa felesééége?
Honnan veszed?
jo kis video!!
ez nem a Maksa felesége??😄
Egy cuccnak a legfontosabb része legyen a legjobb és a készülék méretéhez képest a legnagyobb. Pl.: egy magnónak, vagy rádiónak a hangszórója legyen a legnygyobb, egy tv-nek a képernyõje, egy kamerának az optikája és a kijelzõje, egy deck-nek a kivezérlés mérõje, egy busznak az ajtói, és az ablakai legyenek nagyok. stb.
Nos, az N95-nek a kijelzõje kb az elõlap 70%-át foglalja el, ami számomra szép arány. Imádom!<#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek! <#wave>#wave>
Az van hogy van egy n91-es nokiám, vélhetõen a 4 gigabájtos, az a baj vele hogy ha visszateszem a hátlapot folyamatosan ki be kapcsol, viszont ha nincs hátlap akkor mûködik kivéve a merevlemez elérést, mivel a hátlap nélkül nem engedi a vinyót dolgozni.
Szétkaptam az egészet, arra már rájöttem hogy valószínûleg az antenna egy része maga a hátlap.
Ha bekapcsolom a telcsit úgy hogy fennt van a hátlap, akkor megjelenik a nokia felirat fehér háttérrel, hallom hogy a vinyó dolgozik, ezután hallani egy nagyon halk (csak úgy hallod ha közelrakod a füldehez a telót) pittyenés hallatszik, és újraindul a teló, megin dolgozik a vinyó megin pittyen és ez így ismétlõdik.
Ha viszont a hátlapot leszedem, és úgy kapcsolom be a telcsit, rendesen bekapcsol, tudom is használni, csak a vinyó nem elérhetõ úgye mer nincs fennt a hátlap, ezért nem tudok tárolni se fotót se semmit, sõt még sms-t sem tudok írni mer azt irja hogy kevés a memória.
Feltelepítettem nokiás szoftvert meg minden, és az meg azt írja hogy nincs szabad hely a merevlemezen, viszont adatok sincsenek rajta.
Jaj jó lenne ha valaki tudna segíteni, a telcsit ingyen kaptam, nyugodtan lehet szerelni stb...
peace
msn:[email protected], email: [email protected]