3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #814 Simába nincs olyan, azért kell a rotateme. >.< -
zoolee #813 JAh, most olvasom, hogy csak az új FW vel. Én meg itthon nem akarom azt megcsinálni... -
zoolee #812 Alapból benne van? Nem kell a csúszkát eltolni?
Akkor f@sza..:P -
#811 De minek is a rotate me? VAgy a sima N95be nem került be a forgatás? Mert a 8GBsben az új fw-vel már van olyan opció, hogy érzékelje, ha elforgatják és fordul utána, azaz felesleges a rotate me. -
tomonor #810 amugy az sokat eszik az akksiból... :P -
zoolee #809 valakinek van szignózható Rotate me je? -
#808 Nem tudom, hogy miért féltek ettől a signózástól, szerintem nem olyan nehéz ez. Egyszer meg kell csinálni a hozzávalókat (nem tudom, hogy most mi a helyzet a symbiansigned.com-al) és utána jó is. Nekem most megvan a key, a cert fájl és a jelszó. A telefonra feltettem ezeket, MobileSignert feltettem, beállítottam. Most ha van egy program, amit szignózni kell, csak felteszem a telefonra, programban megnyitom, az leszignózza és mehet is fel. Ha egyszer be van állítva, akkor utána nem több az egész 10 másodpercnél. -
tomonor #807 aha. lol. -
zoolee #806 Ha balf@sz a tulaj, akkor feltehet olyanokat, amiktől összeomolhat a rendszer stbstb..
-
tomonor #805 Mér, milyen veszélyekkel járhat? =O -
zoolee #804 Én se kezdek neki, utánna néztem, hogy milyen veszélyekkel járhat, és találtam is a listát, hogy ott a rotateme 2.2 b2, ezért nem is fogom szignózni.
Ha meg esetleg akarok valami progit, akkor meglátogatom valamelyik kínaji szar szignó gyártót.
-
tomonor #803 Én sem, Nem is nagyon fogok. A rotateme egy olyan progi, ami a teló giroszkópját használja, és nem kell külön elcsusztatni a telót hogy jobbra forduljon a kijelző, hanem mozgásra érzékeli. -
#802 MIlyen progi az a rotateme?
Egyébként a nokiaprogramok.hu-n van fent egy fájl ami leírja, h hogyan kell szignózni. Nem egyszerű, de egyszer kell megcsinálni csak. Én még nem kezdtem neki :) -
zoolee #801 Az igazából nemérdekel, most így, hogy tudom, hogy bonyi, hogy kínaji szar oldalakra kell regelnem, meg szarakodnom vele...
Sebaj, a rotateme a fontos, azt kész.
Amúgy nem értem miért kell egyből ilyen förmedt hangon beszélni....
Nem lehet szépen, nyugodtan elmagyarázni? -
tomonor #800 Neem, legtöbb programot nem kelle szignózni. De a legjobbakat (mint nokmot) kell. :/ -
zoolee #799 Találtam egy fórumot, ahol azt írják, hogy ezeket lehet szignózni a symbiansigned-en:
LandscapePro
RockNScroll
ShakeMe
Gnubox
FlipSilent
ShakeLock
LargeTime
Audio Cube
Autolock
Callfilter
Calsync
CuteKeys
EmTube
Mujmail
Themes Laucher
Ufind GPS
Ymtiny
Pythofors
Inclinometer
Handy Wifi
Activefile
cClock
PhoNetInfo
FontRouter
rotateMe v2.2 Beta 2
És igazából nekem csak a rotateme a lényeg... -
zoolee #798 Ehh, szal akkor ez azt jelenti, hogy alapból semmi ilyen szir-szar nem lehet rátenni, vagy mi? -
tomonor #797 Loool, először is, a szignózás az egy elég bonyolult folyamat, ha majd meg lesza mobilod, akkor remélhetőleg DJ Tommy elmagyarázza neked hogy kell.
A webkamera pedig úgy műkszik, hogy van a telón usb, letöltesz egy webkamera progit a telóra meg gépre és usgyi. -
zoolee #796 Hogy micsoda?o.O
Jah, és még valami, hogy lehet web kameraként használni, ha nincs video bemenet a VGA mon, és nincs tuner karim? -
tomonor #795 azt hogy szignózni kell őket... >_> -
zoolee #794 Hali, nemsokára boldog tulajdonosa leszek egy n95 8gb nek.
valaki tud mondani pár dolgot nekem róla, hogy mennyi az esélye kb, hogy leves kavargatós típust fogok ki, vagy pont egy atom stabilt?
Láttam vidikat a rotateME ről, meg a nokmote ról, mit gondoltok róla?
-
tomonor #793 nem ugyanaz a nevük.. lehet hogy az egyiknek míg témába az a neve hogy Mac Blue, addig a kezelőbe blue_mac_theme vagy vmi ilyesmi... -
tomonor #792 lehetetlen... -
#791 Igen de ott nem jelenik meg az összes téma amit telepítettem.
Van rajta 20 téma abból csak 5-öt ír ki az Alkalmazáskezelő. -
tomonor #790 az alkalmazás kezelőben. -
#789 És mégegy kérdés:
Milyen GPS programot használjak amire fel tudom tölteni mondjuk a TomTom térképjét ? -
#788 Lenne egy kérdésem:
Ha egy ténát telepítettem a telefonra hogy tudom letörölni ?
Mert a Témákban nem engedi. -
tomonor #787 Még nem próbáltam. xD A nokiaprogramok.hu-n nézz körül. -
#786 esetleg egy link? :) Mik a tapasztalatok vele? -
tomonor #785 Most azt töltöttem épp le. xD Napi frissítés FTW! ^_^ -
#784 Én a Garmint használom igaz néha fére beszél,de attól még jó.
Route66:
a progi jó lenne, csak a térképen kevés a Magyar lefedettség.
TomTom:
még nem használtam,de most kijött egy olyan verziója, ami tudja hazsnálni a belső Gps-t, szal érdemes kiprobálni ;) -
tomonor #783 Na mivan, akkor most melyik térkép progit ajánljátok? -
#782 A Nokiaprogramok.hu-ról szedtem le a progit, nekem mind2 progi müködik a telon, amíg nem volt Garmin Symbianra belső Gps támogatással, addig a Route 66-t használtam, véleményem róla, a progi jó, csak sajna a térkép hozzá nem az igazi, itt a M.O-i lefedettésgre gondolok :,( -
#781 Ha nincs aktiválva, akkor nem enged beállítani belső GPS-t. -
#780 Meg tudnád mondani honna szedted le a progit?
én leszedtem azt is, nem ment, kiírta h telepítsem fel, közvetlen miután feltettem és el akartam indítani
meg letöltöttem a Garmint is, annak jobban teccik a felülete, meg magyar... de az se ment... aszé se akarta használni a belső gps-t, állandóan Bluetoothon keresgélt -
Verseghy #779 hazucc-.- -
tomonor #778 xD -
n003 #777 az én apukám meg sokkal erősebb mint a tiétek .. bibi
:| -
Verseghy #776 Apple-n is az van.. Nemtom miről beszélsz:D Ugyanaz.. -
#775 Nekem meg 5 másodperc alatt talált a telo műholdat a Route66-tal, ennyit a Apple-dről