Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Húúúúúúúúú!
Erõsen gondolkozok egy N95-ös telefon beruházásán, de eggyesek lebeszélnek róla.
Lenne két kérdésem, és örülnék neki ha segítenétek megválaszolni egy-két mondatban õket!
Az elsõ az lenne, hogy meddig bírja az akumlátor, mert a gyári adatoktól eltér állítólag.
A másik pedig, hogy van benne GPS? (Navigációs rendszer)
Várom a válaszokat.
Köszönettel Gyula
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
N95-nél sikerült megcsinálnom hogy a telefonon hasznalt internetet, hasznaljam egy laptopon, kvázi modemként hasznalva a telefont. Ezt igy usb kábellel kötöttem össze tök jó volt bár kicsit lassu , de ez mindegy is. Kérdésem az lenne felétek, hogy az usb kabelt ki lehet valtani azzal hogy Wi-fi-vel kapcsoljam össze a laptopot es a telcsit es ugy netezzek a laptopon?
Masik nagy problemam hogy ha telefonon netezek , egyszeruen nem tudok pl a youtube.com-on megnezni egy viedot sem, mert hianyolja a Flash cuccot hozza, azt hogy lehet megoldani hogy a weblapokon meg tudjam nezni a videokat?
Segitségeteket elõre is koszonom.
Láttam összehasonlítást vmeik sonyericsonnal és kenterbe vrte a fotoi
GPSrõl hasonló a véleményem.
Lenne 1 kérdésem(csak halkan adminbácsi megne hajja):függetlenítésrõl mit tudtok?lehetséges már?vagy egyik nseriest sem lehet?
Ha napi szinten szeretnéd használni a GPS-t akkor nem ajánlom.
Engem speciel nagyon kihúzott a kakiból, amikor egy ismeretlen helyre akartam menni. Ennek segítségével odataláltam pikk-pakk.
(Persze elõtte belöttem nagyjából a célt térképpel.)
Képekkel semmi bajom, természetesen nem ver meg egy digit gépet.
VIszont szerintem nagyon korrekt videókat csinál <#smile>#smile>
Mindent összevetve én ajánlom mindenkinek <#eljen>#eljen>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Én is ilyen telefon vásárlása elöt állok, legalább is gondolkozok rajta.
Nekem most Nokia 6630-asom van, ezelõtt meg Nokia 3660-om volt, tehát a Symbian mindíg is közel ált hozzám.
Elõszõr nagyon megtetszett nekem ez a telefon és elhatároztam hogy veszek egy ilyet, de gondoltam elõbb utána olvasok neten mit írnak róla, de sajnos ez nagyon lehangol!
Mindenkinek van valami baja a telefonnal és olyan rossz kritikákat kapot, hogy az valami borzasztó!
Rossz fedéllap, gyenge aksi, használhatatlan GPS ja és még azt is hallottam hogy ez a csodálatos 5mpixeles kamera rossz képeket csinál (torz képeket)
Tényleg rossz képet csinál? Tényleg használhatatlan benne a GPS?
Nekem pont ez a két dolog miatt kellett volna, de most már elgondolkoztam rajta hogy kell-e ez nekem :/
A
az hogy neked melyik a jobb a pénztárcádon és a szükségleteiden múlik... tény hogy az n73 nagyon jó mobil, és ha nincs szükséged a fent említett extrákra akkor n73 jobban megéri
Bazinga!
A
A
http://gaborszantai.co.uk/
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Kicsit meg vagyok zavarodva mert ugy tudtam, hogy a hangnaviért fizetni kell, akkor tévedtem? Vagy nálatok mit mutat ez az egész?
nekem is kellene egy London map, ha találsz, légyszíves szólj...
köszi!
Nem tudja vki, hogy térképeket, honnan tudok leszedni hozzá? Itt láttam valahol ezen a fórumon, de nem találtam meg a linket. Tudna segíteni vki? Elõre is köszönöm!
Üdv!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Igen, az aksija lehetne izmosabb. Ahogy írod, 2 nap. Éjjel is megy. Ja, még valami: A világ összes kütyüjében amiben kijelzik a töltöttségi szintet csalás van, ugyanis a kijelzõ az utolsó pillanatig tele, vagy legfeljebb 3/4 feltöltést mutat, mert milyen jól mutat ha még a harmadik napon is tele van az aksi. Marketinges döntés eredménye az akkugyilkos gyorstöltés találmánya is, hiszen nem elég piacképes az a készülék, melynek aksiját 14 órán keresztül kell tölteni.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Persze a teljes specifikaciot majd csak aug 28an tudjuk meg allitolag. Lehet hogy meg VGAkijelzo is lesz benne. Egyik szemem orul, mert igy gyorsabban lemegy az ara a sima N95nek, igy en is tudok venni magamnak egyet, viszont a masik szemem meg sir, mivel az keszulekben ki lesznek javitva a hibak. Mondjuk a 8GB annyira nem erdekel, de azok a hobak amik az N95nel elofordultak, gondolom kijavitottak.
sajnos itt is, mint a digitfotó piacon a legtöbb embert a marketingesek megetetik a nagyobb számokkal, ami néha igazából kevesebb (mint minõség)...
(mivel mindkettõm volt és fekete N95 újra lesz is, van hasonlítási alapom)
Tok jo, hogy ennyit irtal, legalabb vagyunk jelenleg 3an, akik irnak! 😊
Szoktal rajta zenet hallgatni? Napi 1-2 ora zenehallgatas mellett mennyit bir az akksija?
Ahogy mondod, hogy allandoan vmiert elo kell venned a telcsit, mennyit bir ki az akksi? Gondolom 2 napnal tobbet nem! Ejjelre be van kapcsolva?
Elõre bocsájtom, hogy nem vagyok egy fellelkesült tini Nokia rajongó, de az N95 a legjobb, a leguniverzálisabb készülék, amivel valaha találkoztam. A lehetõségeimhez képest nagyon drága, de a családom látva a vágyódásomat, hozzásegített ehhez a ministúdióhoz, kiskomputerhez, zsebmindeneshez. Mindenemet, amit idáig cipeltem a táskámban, bedobáltam a fiókba: mp3, fényképezõgép, pendrive, diktafon, stb. Minek?
Minden itt van a tenyeremben és az a szörnyû, hogy az egyes funkciók minõsége mind meghaladja az elõzetes elképzeléseimet.
Ahogy egyre jobban kiismerem, annál élvezetesebb a használata.
Jelenleg 250db kiváló minõségû fotó, és kb 4-5 komplett film van rajta: Indul a bakterház, Üvegtigris, Markos-Nádas jelenetek, Hofi, stb, a sajátkészítésû sok kisvideóról nem is beszélve: A mai jégesõ, a kollégákkal való hülyéskedések, stb.
Szóval minden itt van ami kell.
Nálam van excel-ben a DVD listám, Word-ben az irományaim, leveleim, a legfontosabb programok, tisztára mintha egy laptopot cipelnék.
Más: A gombjai tökéletesek, a navigációs billentyûket jól lehet használni, a számbillentyûk domborításai szenzációsak és gyönyörû a billentyûvilágítás.
A csúszkával ezidáig semmi bajom, nagyon szépen mûködik, mindhárom helyzetben határozottan, de nem durván bekattan a helyére. Szétcsúsztatott állapotban egyáltalán nem lötyög, összecsukott helyzetben lehet érezni egy minimális kottyanást, ha direkt ezért feszegetem egy kicsit. De miért feszegetném?
Más: Magam is röhögök rajta, de idáig képtelen voltam kipróbálni, hogy készenléti állapotban mennyit bír az akkuja, pedig már a készülék 3 hónapja meg van. Egyszerûen képtelenség békén hagyni, mert mindig eszébe jut az embernek valami és már nyomogatja is.: fotózni kell, programot kell másolni a kollégáknak, zenét kell átküldeni, kell a diktafon az értekezletre, stb.
Ez a cucc nem készenlétre született.
Két dologtól rettegek: Nehogy leejtsem, és nehogy összekarcoljam.
Idáig sikerült megóvni ezektõl.
Egyébként zsebben hordom, mert képtelen voltam megszokni az oldaltáskát.
Idõnként nézem, hogy nem kopik-e valahol, de idáig még nem vettem észre.
Egyedül a fotólencse körül szokott poros lenni, de ezt kis ecsettel el lehet távolítani.
Te jó ég mennyit írtam ! Egyenlõre ennyi, ha kedvem lesz, majd még jelentkezem. Köszönöm a türelmeteket!
Üdv: sancsab
ilyet már inkább veszek az egyik N73 helyett másodtelónak...
Tenyleg, ha naponta kb 2 orat hallgatok zenet es ejjel is be van kapcsolva a telefon, akkor hany napot bir az akksija? Es ha ejjelre kikapcsolom?
Sz'al jó teló az <#taps>#taps><#smile>#smile>
Vagjak ok a marketinget, nem kell felteni oket! 😊
Archangel koszi a valaszodat. A vegen az lesz hogy nem veszek telcsit es meg maradok 7610esemnel 😞
amúgy nem para a mozgás, de szerintem várj egy kicsit, USA-ban már boltokban van a felújított fekete elõlapos változat és jön a 8 Gbyte belsõ memóriás is...
(amúgy GPS-re tényleg kaki, de ki az a hülye - már megbocsáss - aki N-series GPS-ben és a mesékben még hinni tud...)
En nagyon gondolkozom egy N95oson. Vacilalok meg egy kicsit es kozben nezem ASUS P535jet is. Tudom hogy N95 gps-e nem valami pontos, sokkal jobb egy kulso, de engem ez annyira nem zavar.
Amit kerdeznek, az a csuszka minosege lenne. Van egy baratom akinek ilyen telcsije van es fel mm-t lotyog, de ezt itt is irtatok. En attol felek, hogy a sok hasznalattol kb 0,5-1 ev alatt teljesen kikopik. Ez szamomra azert fontos, mert ha kiadok ennyi penzt egy telcsire, akkor 2 even belul nem akarok uj telefont venni, ezert kerdeznem velemenyeteket a csuszkarol.
Allandoan teszteket, forumokat es videokat nezek. Arrol is lehet youtube on videot talalni, hogy a csuszka valahogy elvalik es amikor nyomkodja az ember erzodik hogy talan szetment? Itt egy link errol: http://youtube.com/watch?v=hg0Wy-bhPvg]csuszka_problema1
Vagy egy masik:
http://youtube.com/watch?v=rltZWvv_QEo]csuszka_problema2
Sajna linkkent nem tudtam beszurni oket, mert meg csak most regeltem magam sg.hu-n.
Felek, hogy ez a hasznalat utan, siman bekovetkezik. Kerlek benneteket, akik tudnak errol pozitiv vagy negativ hirt, tapasztalatot, az ossza meg velunk.
Elore is koszi!
én mindennel fotózok, ami a kezem közé kerül és alkalmas képrögzítésre, de az N73 mellett gyászos az N95 képminõsége - 3,2 mpixel pont megfelelõ erre a szenzorra, a több csak a marketinget segíti, a képminõséget nem...
mindegy most van egy sima N73-am és egy N73 Music Edition😊
jó teló az N95, csak sokat akart a Nokia markolni és kevesebbet fogott...
Tud vki olyan mûködõ mp3 lejátszót a telóhoz aminek van hangszín-szabályzója?
HD JOHNNIE: Nincs hibája! :-)
Várom véleményeteket, negativumot, pozitivumot egyáltalán 😊
Elõre is thx!