3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #934 Hoppá. Ép azt kellett volna kivédeni. -.-' -
#933 Erről tudnál írni részletesebben nekem, hogy hogy meg mint? Hálás lennék érte.
A gondom az, h angliában lakom és ezért nincs lehetőségem elmenni a boltba magyar szoftot rakatni rá. Nem is az angol nyelvvel van a gondom, hanem, h t-mobilos vagyok és O2 menüt rakott rá, a net portokat is és mindent O2-re állította. Ezért szeretném vmi független szoftverre cserélni... -
tomonor #932 -.-' -
#931 Ööööö, tudom, szeritnem a többiek is. És van rá gari, bár nem a Nokiánál. Ami szinte semmi, szóval valóban nem nagyon van. -
#930 ejjdelámák vagytok -.-
ha szoftverfrissítés után nem magyar szoft kerül rá, az azt jelenti, hogy a telefont nem a magyar piacra szánták így valószínűsíthetően 2 év gari sincs rá és egy olcsó bantu országban vették előfizetéssel majd kifüggetlenítették, ha teljes értékű telóként adták el, akkor erre mondják azt, hogy átkúrtak. egyébként sima N95-öt sem túl értelmes dolog manapság venni, főleg olyan áron nem.. -
#929 Angolra könnyű megoldás van, ha független. Egyszerűen csak pl NSU-val (nemesis service suite) átírod a product code-ot egy magyar N95ére és már magyarul teszi fel a softot, majd utána visszaírod az eredetire és nyoma sincs a "beavatkozásnak". Én úgy vettem észre, hogy az új fw-t nem lehet így buherálni, így én már szívtam vele, de azért ennyi angol tudásom van. -
tomonor #928 Van még egy mód, azt DJTommy tudja. Az angollal meg szívás, mert csak ugy lehet hogy elviszed a bótba. -
#927 Na ez már késő, ehh... Angol szoft van rajta, t-mobilos a telóm, de O2-es szoft-ot tett rá.. Amúgy tény, h gyorsabb lett. Hogy lehet független magyar szoftot rárakni? Csak mert nekem nincs lehetőségem elmenni boltba és rárakatni. -
tomonor #926 Majd, azért vigyáz, nehogy angol szoftot rakjon rá. Nekem valamiért azt rak, de én bevittem a mobíbótba, és ingyen raktak rá új szoftot. ;-) -
#925 1000% :) Vmi baja volt a prg-nek az előbb úgyh kihúztam a kábelt és resi. Most tölti a frissítést éppen. -
tomonor #924 Csináld csak. ám, biztos, hogy független a telód? o.o -
tomonor #923 ja, az szar. xD -
#922 Biztos van. Sőt, ismerek egy olyat, amiben egy labirintusban egy golyóval kell menni a telefon döntögetésével, csak a nevét nem tudom. -
#921 A szoftverfrissítés amúgy meddig tart? Csak mert már vagy 10 perce, h csak előkészíti a telepítést... :) -
zoolee #920 De nincs egy olyan gyári gamma amit lehet giroszkóppal irányítani, és tört?
-
#919 Szignózott program tudtomal nem kiveitelezhető, mivel ez épp azért ekkora gond, mert személyre szabott, IMEI-hez van igazítva. -
zoolee #918 Nah, megvan, köszi a segítséget.
Hozzá kell szoknom újra a Nokia-hoz.
Még 1 kérdés.
Valaki tud adni valami linket szignózott giroszkópos játékgoz? -
#917 Akárhova a készülékre. Utána megkeresed a fájlkezelőben és felteszed. De az a sis nem biztos, jogy jó lesz, mert ezen csak 9.1es és 9.2es cuccok mennek, azok meg többnyire sisx-ben vannak. Persze van sis is. -
#916 Olyan a telóm menüje mint a bal oldalon lévő telónak meg a kinézete is bekapcsolásra is mindenre ugyan az...
Csak a hátuljára nem az van írva, hogy Nokia Nseries mert T-homilos és az van ráírva... -
zoolee #915 Jaja, de azt a sis filet hove rakjam be gépről? Mert egy oldalról szedném le a játékokat. -
#914 Ezen melyik az eredeti a bal oldali nem ? -
#913 Játékot úgy tudsz, hogy letöltöd valahonnan a sisx fájlt, majd fájlkezelőből felteszed. Telepítéskor lehet kiválasztani, hogy hova telepítse. -
zoolee #912 Na, megvettem a 8 gigást.
Nagyon tetszik.
NEM LÖTYÖG!!!!^^
Az lenne a kérdésem, hogy, hogy tudok rá játékokat rakni?
Azt szeretném, hogy minden a 8 gigás memón legyen. -
#911 nokiaprogramok.hu -
#910 pl anokiaprogramok.hu vagy ipmart-forum.com -
#909 Ezt a garmin navit le lehet szedni valahonnan? -
#908 én most vettem 63 -ért független, karcmentes, 1 év garisat, 2GB memoval, garmin navival, 75 -ről alkudtam le -
tomonor #907 Vagy ezt. >.< -
tomonor #906 Az összetételére... XD Főleg a memóriakártya-slot élémél, illetve a csúszka jobb oldalánál figyelj oda, mer van akinek ezt csinálja. :P -
zoolee #905 Figyelek, hogy ne kínai szar legyen.XD
De nemhiszem, hogy ekkora szerencsém lenne.
Elméletileg a VIP phone-nál veszem.105 ért, függetlenbe. -
#904 Köszi! Meglesem, a telóm az független :) -
tomonor #903 sok sikert. Majd azért figyelj oda, hogy... Áh, már úgyis elmentél, mind1. xD -
n003 #902 nokia.com nokiának van szoftverápgréder progija :) ... de csak független telón müxik :( -
zoolee #901 Ma megyek megvenni.^^
-
#900 A 21-es fw-t honnan tudom leszedni és hogyan lehet feltenni? Bocs a láma kérdésért csak még új vagyok ebben. -
tomonor #899 Neked biztos hogy normál N95-öd van, nem valami kínai szar?
Összehasonlítás
Mert sztem az N95-be alapba van animált ikon. Menü-opciók, második pont: ikonanimáció be/ki. -
#898 Lehet az a baj hogy régi a szoftverem nem ?
Készülékszoftver
V 12.0.013
Készülék frissítve
Nincs frisstve
Pedig frissítettem... -
#897 még esetleg valaki garminnal kapcsolatos szoftverfríssités és magyarország legfrísebb térképe
csak ez a navi megy az N95 -ön IGO nem megy -
#896 most már csak az animált témákat kellene kideriteni miért nem animált, de kiprobálom, hátha ezért nem volt az...
még azt kérdezném meg, ha a memokártyára telepítem a témát, akkor hogyan lehet eltávolítani, mert a telefonra mentetet az alkalmazáskezelőből lehet, de a memoriába mentett nincs ott, akkor hol lehet uninstallálni
-
#895 azért nem változtak az ikonok, mert a menűben be volt kapcsolva az ikonok animációja, de kikapcsoltam és most változott