3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #975 MIJAZ HOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD KI?!?! :o Nekem az volt az első dolgom. XD -
#974 nekem is...bár még nem próbáltam ki, de láttam jó kis vidiket jútyúbon róla -
#973 Akkor ok...
Amúgy billentyűhangot lehet másikat rakni a telóra vagy csak az van ami eredetileg rajta van ? -
tomonor #972 nekem is. >.< -
#971 Igen. :D
Na tehát nekem volt benne. :D -
n003 #969 csak elvileg Volt benne? :DDD -
tomonor #968 elvileg mindenkinek kéne... >.< -
#967 Nem volt benne TV kábel ? :O
Elvileg nekem volt... -
#966 btw ha van valakinek ingyen egy uj független 8GB keressen meg bátran -
zoolee #965 Én meg tv kábelt..Az nem volt a dobozba... -
#964 én autós tartót és töltöt keresek -
elims #963 Sziasztok!Ha vkit érdekel egy n95 írjon sms-t vagy hívjon fel. 06203806973 Gyárilag független,hibátlan állapotban (nagyon minimális zsebkopással).Van hozzá egy 8gigás sandisk micro sd,kártyaolvasó,5méteres tv kábel,thomson fülhallgató és töltő. -
#962 Akkor jó. -
#961 Köszi szépen! Végülis megoldottam a dolgot. Kicseréltem a kódott az NSS-el majd az NSU-val töltöttem fel egy új szoftvert, ami magyar volt és mentes minden szolgáltatótól. Úgyhogy volt köze a kódhoz sajnos. -
zoolee #960 Jólvanna, 3-4 éve volt utoljára nokiám, egy n gage ^^ -
tomonor #959 XD -
zoolee #958 BAZDMEG DE EGY IDIÓTA VAGYOK!!!
Elfelejtettem, hogy nokia nemszerete, ha a valagában a töltővel hülyülök..
Najólvan, mindent visszavontam... -
zoolee #957 Ez 1.5!
Indítom, villog, nyomom a számot, de nem ad hangot...
1. akárhány müxik? -
#956 Vagy akkor ha ezt nem tudjátok le tudná nekem írni valaki, hogy tudok szoftvert frissíteni ? -
#955 nekem némítva nem ad hangot a kamera-én mondjuk nem is szeretem h hülye hangot ad fényképezésnél hozzáteszem ki sem lehet kapcsolni- és a játékok sem...
zoolee!
elindul a lightsabre, "előhúzod a fénykardot" és pirosra vagy zöldre vált a képernyő...na az megvan? meg hangot is ad ugye...
mert neme az 1.4 esnél még elő sem tuttam venni a fénykardot -
zoolee #954 De csak annála játéknál, a többinél tökéletes. -
#953 Melyik a legújabb magyar szoftver a telóra ? -
tomonor #952 Az gáz ha a hátér kikapcsolt, mer akkor ugyanaz a gondja a telódnak mint nekem volt (hála istennek már nem csinálja, lekopogom :P ) Szal, csak úgy fogta magát a kijelző és kikapcsolt a háttérvilágítás, és nem akart visszakapcsolni. Ja, az gáz. -
zoolee #951 Meg van egy játék, a marble akármi, ott meg a háttérvilágítás is kikapcsolt.lehet szar a gemma, de nincs valami alkalmazás beállítás, mint régen az N gagen, hogy az alkalmazások milyen hangerővel, fényerővel fussanak?
-
zoolee #950 Átraktam másik módba, de ugyan ez..-.-
Nem kell valamit aktiválni a lightsabre-nél?
Amúgy meg 1-2 játéknak van hangja, a többinek nincs.
-
zoolee #949 Nem, nincs elnémítva, de pl akokr a lightsabre mér nem megy? -
zoolee #948 Köszi, ennyire hülye nem vagyok..-.- -
#947 Télleg, némításról jut eszembe. Ha némítva van a telefon, akkor a symbian játékok nem adnak hangot alapból? Mert nekem eddig volt már így is meg úgy is, sőt, régebben némítva a kamera is néma volt, persze mostmár nem. -
#946 nekem a játékok megkérdezik az elején h akarok-e hangot és kiválasztom azt van vagy nincs kész
nem lehet h le van némítva a teló? -
tomonor #945 Nem, csak a saber-esnek. Valszega játék rossz. >.< -
#944 Hát akkor ez így érdekes. Egyáltalán semmilyen prgoram vagy játék nem ad hangot? -
zoolee #943 Ahamm, csak a játékokét nem. -
#942 Más hangot ad a telefon? -
zoolee #941 Nem tud valaki segíteni, hogy mi a tökért nincs hangja a játékoknak? -
#940 Hát erről a menü cserélésről nem tudok semmit, nem tudom, hogy ehez van-e köze a product code-nak. De a lényeg annyi, hogy kell ez az NSU. Szépen rákötöd USBvel a telefont a gépedre (asszem adatátvitel módban kell, de már nem tudom, az a lényeg, hogy működjön) és NSUval átírod a product code-ot egy magyar N95ére. Utóbbit valószínűleg tudok mondani, ha kell. Ennél részletesebben ezt most nem tudom elmondani, meg aztán nem tudom, hogy ér-e ez valamit t-mobile esetében. -
zoolee #939 Sőőt, most nézem, hogy nincs hangja a játékoknak.: CC -
zoolee #938 Megvan, de sehol se találom.>.<
Ehh, felraktam a lightabre-t + az accelero bisz-baszt amit adtak mellé, beállítottam, de valahogy nem akar működni, elindul, de nem adja a kard hangot: CC -
#937 Rendben, de honnan tudhattam volna hogy mit szed le? Csak a verziószámot mutatta, de hogy milyen is az egészen pontosan azt nem.
Késő bánat, ez van. Hogy tudnám kijavítani ezt?
-
tomonor #936 az szar >.< -
zoolee #935 Azt tudom, az kéne!
HAvernak w910In valami hasonló van.