Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Tomtom tudtommal még egyáltalán nem támogatja az N95 beépített WiFijét. Nekem már jó. MOndjuk mûholdat még nem találtam vele, most nincs kedvem kimenni a -2 fokba mûholdra vadászni, de a GPS-t megtalálta. 1.6.4 támogatja már, nokiaprogramok.hu-ról le tudod szedni, beállításához is van leírás.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok!énis feltettem a Garmint de nekem sem talál gps jelet..a gyári nokia map progi meg indulásnál kifagy..ötlet?😊 vagy dobjam fel a tomtom-ot?<#wave>
de 😊 felraktam de még nem volt idõm megwarázsolni hogy mûködjön is 😉) nincs sok idõ így karácsony elõtt meg ha lenne egy kicsi sem erre szánom most 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

KILLER2
A Garmin Mobile XT v4.10.20 már támogatja az N95 beépített GPSét nem? mert enekm nagyon nem akar menni.

KILLER2
Csúnya kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ingyenér hol lehet azt megszerezni? Szereztem egyet, de sehogy sem sikerül elindítanom, azaz aktiválnom

KILLER2
Köszi. Még sosem használtam GPS-t, szóval egyenlõre azt sem tudom, hogy mit hol hogyan, de asszem, hogy ezzel a programmal sokate segítettél.

Cukros
garmin mobile xt elsö osztályu > full magyar térképpel
nem kilodik mining azza hogy fel akar menni a netre
jah és fel is meri a sáját gps-eszit

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

KILLER2
N95re van már Tomtom vagy valami jó GPS program?

KILLER2
Valahogy éreztem, hogy valami tahó állatnak ez lesz az elsõ hozzászólása. Hát igen, mindenki rögtön rosszra gondol. Ez van.

KILLER2
Kár, hogy nem fogok.

Ha nekem is lopsz egyet, akkor elárulom a titkot!

KILLER2
Ja és beépített GPS-en lehetséges a nyomkövetés?

KILLER2
Felmerült bennem egy kérdés. Nem kell semmi rosszara gondolni, közöm nincs ilyenekhez, csak szimplán eszembe jutott.
Egy lopott telefont mennyire lehet bemérni? Szóval ha mondjuk valaki kamionról lop egy N95-öt (ha már errõl szóla topic), ami még az életbe be nem volt kapcsolva és eladja azt, akkor mennyi az esélye, hogy elkaphatják azt, aki megvette? Szóval hogy megy ez az azonosítás? Azt tudom, hogy küld jeleket a tornyoknak, meg hogy ha be van jelentve, akkor IMEI alapján letiltják vagy mi, de ha az még be se volt kapcsolva, akkor nam is lehet megtalálni, nem? Meg ha jól tudom, lehet valahogy IMEI-t is változtatni nem? Szóval ha esetleg ért valaki akár csak egy kicsit is a témához, az írhatna, mert belegondoltam, azt elkezdett érdekelni.

Szia!
Nokia N95 8gb-s telefonom,nem óhajtja megnyitni az Ngage játékokat...
Ahogy rámegyek az ikonra pl: Az Asphalt 3-nál ha rányomok akkor nem csinál semmit,mint ha észre se vette volna,FIFA07-nél pedig lefagy. Mi ennek az oka?

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

azért van a fórum hogy kérdezz 😉)

erre gondolsz?
mert ez szerintem egy külön széria ha azt vetted akkor benne van a telefon

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Mégegy kérdés és leállok: Hol van a Spiderman 3? Mert én sehol sem találtam?

nokia pc suite mindenre jó 😄

Hello!
Hogyan kell képeket a géprõl a telefonba átvinni? Minden programot telepítettem ami a CD-n van!?

Hello!
Én megettem az N95 8GB-t
Nem tudjátok megmondani hogyan kell eltüntetni a gyors gombokat hogy lássam normálisan a hátteret?

zola2000
Õ meg de az milyen LOL, ha valaki a net startal netezik kb 20 megát 14ezer forintért, mikor 3000forint az ötgigás csomag.

A

az nem kifejezés😊

KILLER2
Az már azért nem is olyan vészes. Hát néha tényleg nagoyn jól tud jönni.

van egy hdspa kareszom a notimban, az havi 3000ft 5GB
ugyanilyen csomag mobilra csak 25MB-os havi 800ft nem olcsó de életmentõ

KILLER2
Nem drága az egy kicsit? Nem tudom, én pannonnál vagyok, egyszer használtam egy hétig a netet, akkor se olyan sokat, max napi fél órát, de inkább csak 10-15 percet, azt hónap végén néztem is, hogy miért több a számla 14e Ft-al.

Jaja a t-mobile 3g szolgáltatását használom.BP tökéletes.Máshol nem az igazi.

a fõbb városokban 😉)
amúgy te használsz nethozzáférést hozzá a mobilszolgáltatódtól?? mert nekem erõs a gyanúm hogy a wirelessrouteremmel van egy kisebb gondja .. talán

te ezt nem tudom, mert nekem a nokiás cucc soha sem akart menni.
Meg napközben is a googli mapját használom, így nekem eléggé részletes.

n95 nyáron vettem októberben frissítettem a szoftvert .. de úgy vettem észre a nokiás térkép azért részletesebb mint a google-s

Hát hogy nálad mi lehet a gond azt nem tudom.Telómnál ez az elsõ használható GPS progi.Gyors kb 20sec alatt megtalálja a mûholdakat, vagy ha nincs a legközelebbi adót.
Milyen telcsid van?

kipróbáltam ezt a googlemap-t (nekem nincs se wap se net a mobilon) és a wireless router-n keresztül engedélyeztem a netet de nagyon lassú .. gps-t még nem próbáltam
wajh mitõl lassú nekem?

fél éves új szofttal.

neked melyik van az új vagy még a régebbi? (bakker<#guluszem1>régebbi ami kb fél éves)<#vigyor2>

KILLER2
Sajna én sem.

Én nem ezt szoktam észrevenni😊de így legyen😊

KILLER2
Remélem esik még karácsonyig.

Az ára egyenesen arányos a tudásával.Mióta én vettem, esett vagy 30%-ot.

KILLER2
Én is tervezek ilyen telefont, csak ne lenne ilyen marha drága :S

oksa.köszi szépen

Mindenképpen.Jó kis telcsi, és az új 2.0-ás Google mobil maps már hiper szüperül használja a belsõ GPSt!

Sziasztok!
Most akarok venni egy N95 8GB-t.Szerintetek megéri?
Gondolom karácsony környékére lemegy az ára 😊

bocsika karácsonyra érdemes meg venni elöre köszike
Van mûködõ GPS progi a telefonra.

forum, info:
Garmin Mobile XT S60v3
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4468

mielõtt kérdeznétek olvassátok végig a topicot ...
összességében amikben hibádzódott a sima n95 azt ebben szerintem 90% bn orvosolták, gps az sajnos maradt a régi gagyi, de sztem az még tényleg nagyon gyerekcipõben jár a telefonoknál. Leírtam már pár dolgot amiben szerintem változott, ha konkrét dolgokra kérdezel szívesen válaszolok, pl.: mi zavart az elõzõ modelben Teéged és hogy ebben az hogyan lett megoldva....

nekem még nem volt tapasztalatom semmien más gps-l így nem tudom mihez hasonlítani de szerintem elsõ alkalommal q****va lassan találja meg a gps-pontot és egy kicsit talán mintha lassú lenne .. DE mondom nincs összehasonlítási alapom lehet más telefon is ugyanezt tudja

KILLER2
Én is mostanában akarok ilyen telefont venni. Tudnál róla valami véleményt mondani? Kb úgy mindent, Jöhet elõny, hátrány, tepesztalat, meg nagyon érdekelne, hogy milyen a GPS benne.

Üdv allz, lecseréltam az N95 ömet N95 8GB ra, azt hittem nemsok újitás lesz benne, de meglepõen jobb lett az új kütyü, jobb lett az anyagösszetétele, a hangszórók rendkívül tisztán szólalnak meg, a lencsevédõ hiánya az az egyetlen baj, DE pl a fényképezés sokkal de sokkal gyorsabb lett és szebb, N-Gage funkció is van benne, nah és zeneletöültés, és a fõoldalon simán rákereshetünk bármire a készüléken belük, SIEG

nincsmit 😉
amúgy a te hejjedben még várnék arra mijjen telefonok jönnek karácsonyra
és majd utána bevásrolni belõle 😊

Nagyon szépen köszönöm!
van egy maploader nevü program (nokia honlapról tölthetõ) amivel lehet feltölteni interneten keresztül az országok térképeit .. természetesen kicsiny hazánk ebben sem valami részletes úgyhogy ezt tovább kell frissíteni de érdemes mindenképpen feltölteni a telefonra mert annál kevesebb adatot kell telefonnal lehúzni ... a további frissítést két féle képpen lehet: az olcsóbb ha van otthon wireless routered és azon keresztül engedélyezet a netelérést !ekkor! elõre kell meggondolnod mijjen várost-falut-tanyát akarsz érinteni és úgy tervezed az útvonalat - kilépésnél menti és aztán mehecc isten hírével :: a másik ha elõfizecc a mobil szolgáltatódnál gprs netet és akkor azon keresztül okosodik a telefonod (ez kényelmesebb de pénzbe kerül 😄)

Köszönöm!És frankón úgy mûködik, mint egy hagyományos GPS?
Tudsz hozzá adni szoftvert, vagy benne van az európa térkép?