Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Töltsük le az internetet!
Meg lehet oldani egy n95-ös imei szám cseréjét?
üzenet PM-ben!
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
De térjünk a te problémádra. Egyértelmû, hogy szoftverprobléma. Próbálj egy sw frissítést, ha meg a legújabb sw lenne rajta, akkor egy formázást. Ha egyik se váltik be, akkor jöhet a garancia.
Bár igaz, hogy tul.képpen egyik telefon se jobb, mert mindkettõnek megvan a maga elõnye és hátránya is.
Mégvalami: N-gage. Ugyebár ez egy beépített platform az N95 8GB-re... Viszont azt is tudom hogy a mezei n95-re is megjelenik! A youtube-on láttam egy videóban, amikor is az N95 8 GB-t mutatták be, de egy sima tipusjelzésü n95-ön ment az NGAGE. VAGY MOST NEM MONDTAM ÚJAT?
1. Amint a vonalkóolvasó sikeresen leolvassa a vonalkódot, kilép az alkalmazásból;
2. Hangutasítás kérése után (jobb szoft-gomb) a teló újraindul.
Nos, gondolom a telóval nincs gond, csak softwares baja van. Érdemes-e ezért visszavinni garanciával? Vagy egyszerüen állítsam be a gyári visszaállítást? PLS help nekem!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Doog (vagy Tomii): Hát akkor szerintem nicns jólc stlakoztatva vagy nem tudom, olvasd el, hogy mit ír és nézd meg, hogy midnen úgy van-e. Az, hogy utána miylen lesz a nyelve, az attól függ, hogy eredetileg milyen volt. Ha sima N95, akkor szeritnem az nem külföldrõl behozott. Ha magyar a kézikönyve, akkor tuti, hogy utána is magyar lesz. Persze alapból angol, de tartalmaz majd magyart is. Ha angol a kézikönyve, mint az én 8GB-s N95-ömnek, akkor angol lesz.
amikor elõször indítod a gps-t nagyonlassan találja meg a mûholdakat és lehetõleg ne a házban próbálkozz nekem eltartott kb 10 percig is mire elsõ gps koordinátát kiirta .. nekérdezd nemtommé!? 😄
navigációt lásd #176
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
2 problémám van:
Az elsõ:
Namármost én letöltöttem a "Nokia Software Updater" programot és amikor csatlakoztatom kábelon a telót a géphez és rá akarok menni arra, hogy frissítés akkor szürke a gomb, nem engedi hogy rámenjek pedig kiírja hogy talált új szoftvert hozzá.
A második problémám vagy inkább csak egy kérdés:
Ha esetleg sikerül frissíteni a telefont akkor a nyelve angol lesz vagy marad magyar.
A segítséget elõre is köszönöm.
...::::::...
De lenne egy kérdés ismét. A GPS nem megy valamiért, a gyári progi van rajta, de nekem mindenképp valami hálózati elérést kér. Hogy tudom életre lehelni? Vagy csak neten keresztül megy?
Valamint az új aksit meddig kell kisütni? Ill meddig kell tölteni elõször?
Kisütési idõ mennyi kb?
Nemtom aksi milyen lesz, a 2 napos élettartam, az én 6600-m az már 5 éves, de így is bírja 4 napig 😊
De a töltés nem gond. Itt is ki kell sütni az aksit elõször (nemtom mennyi ideig) vagy használható kapásból?
Én pár hete vagyok csak N95 8GB tulja, de eddig semmi bajom nem volt vele. Eleinte volt néhány idegesítõ és durva rendszerhiba, de egy sw frissítés megoldotta és most boldogan, gondtalanul (bár angolul) szaladgál v15-ös sw-vel. Jó telefon, stabil. Bár az, hogy mûanyag az eleje, elég fapados megoldás, de a hátulja is nagoyn jó anyagból van, jó a nagy memória, szép nagy kijelzõ, jó, kényelmes gombok, akksi se rossz, bár azért 2 napnál ez se nagoyn bír többet, ha rendesen van használva, de én minden este töltöm és így teljesen jó. GPS nem túl pontos, meg szaggat is, de azzal úgy vagyok, hogy jó, hogy van benne. Kamera jó, csak az sw elmaszálja a képet, de teljesen rendben van így is. Gombok kényelmesek. Bár a c helyett még néha a piso gombot nyomom, de ez az N80nál is így volt. Jó stabil telefon, eleje nem lötyög. Szóval nagyon jó telefon, már amennyire ez még az.
Vélemények milyenek róla?
Valamint hogy tudom megnézni, hogy tényleg 0-perces, ill. új telcsi, és hogy nem lopott-e? Nem akarom, hogy elvegyék pár nap után, mikor bemérik 😄
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
biztos már elhangzott elõbb, visszaolvastam valamennyit de lehet, hogy elkerulte a figyelmem a válasz!
a kérdés: GPS
ugy tudom, hogy a telefonba lévõ antenna csak a nokia térképpel mukodik és a szolgáltatás fizetõs (csak a helymeghatározás ingyenes, az utvonalért fizetni kell).
Ezigaz? illetve hogy kell ezért fzetni? hogy éri meg a legjobban használni a gpst?
köszönöm
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
A tiéd nagyon merül, vagy szar az akksi vagy valamit te csesztél el nagyon.
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Azt szeretném kérdezni hogy Az N95 8gb-s telómmal ha maxra feltöltöm és utána csinálok pár dolgot már szinte azinnal lemerül
pl: Küldtem 20 d
karácsonyi üzenetet meg fényképeztem és már lement 2 olyan rublikára.
Mit csináljak? Lécci segítsetek!!
Egyébként: Nagyon Boldog Karácsonyt nektek!
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850