3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #1015 Én pont ezt határoztam el a 6600-ámmal. Azóta is itt van. Ám az N95 nem ér annyit hogy ne adjam majd be jó pénzért. ;) (nem mintha gondom lenne vele, de a 6600 örök kedvenc marad^^) -
#1014 Az ötlet nem rossz, én is ilyenen gondolkoztam. De asszem ez a "kis" N95 8GB örök társam marad, max majd ha már kellőképp idejét múlt lett, beszerzek mellé egy PDA-t. -
tomonor #1013 Én innentől nem telefont fogok venni, hanem PDA-t, vagyis a jövőt. :P Ez volt az utolsó "telefonom". ^^ -
n003 #1012 hát egen :| egy ismerősöm vett egy mio 50x akárhányast .. gyors mint állat kb olyan hamar talál műholdakat mint egy normál nav készülék :( ÉS csak 60 ropi .. nagyon elgondolkodtam a váltáson .. úgyis mán lassan 1éves lesz a telóm :O :D -
tomonor #1011 legalább van bennük az is, hogy jó drágák legyenek :> -
n003 #1010 finoman fogalmaztál :D -
#1009 A Nokia GPS-ek még nagyon gyerek cipőben járnak szerintem. -
tomonor #1008 passz. -
Süti86 #1007 Nekem is N95 mobilom van.Miért van az hogy a GPS egyszer vesz a jelet a műholdról,másszor meg nem. -
#1006 le kelle venni az előlapot!
ha megfordítod "nyitott" állapotba a telót, akkor ott van 2 kis csavar, azt kitekered, eltolod a másik irányba(zenegombokhoz) és ott is kicsavarod
És hopp le is jön-elvileg....
de itt egy kis videó, igaz itt kijelzőt is cserélnek, de láthatod hogy kell szétszedni:
itt a link! -
#1005 egyszer biztos -
Süti86 #1004 LE lehet valahogyan szedni,vagy pattintani a telefonról a középső joystickot,mert be került alá valami ?????????? -
#1003 Ja. Sajnos azóta sincs több. -
#1002 jútyúbos videó volt róla! -
#1001 Megtaláltam. Nincs is neve, csak touchless control néven emlegetik. -
#1000 Hogy is hívják azt a programot, amivel a telefon az első kamerával tud navigálni a galéribában, stb? Aminél a kamera előtt kell húzogatnod a kezed. Régebben volt róla szó, de elfelejtettem a nevét. -
#999 Köszi szépen ! -
#998 Hupssz ezt elfelejtettem: ha nem megy van itt még -
#997 Ezt teszik fel a legtöbb oldalra!
MAIN FUNCTIONALITY:
Transforms your mobile phone into high-quality PC webcam.
Works through USB or Bluetooth.
NEW!!! Screen Capture functionality, when device screen can be demonstrated on PC real-time.
Works with Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ and many others.
Compatible with Nokia S60, UIQ, Windows Mobile 5 and 6, J2ME devices
Very simple to install and configure.
the application UI will be in english
press ??(P) to find the BtCam.exe -
Valaki tudja melyik a legjobb webcam progi a telefonhoz ? -
#995 Tudtommal a Content Copierben vdan visszaállítás is. -
#994 Nekem is volt hasonló problémám, 6230i-ről csináltam biztonsági mentést PCsuit-tal és ugyanazzal az opcióval, vagy a Névjegyek nevűvel vissza is sikerült raknom!
sztem próbáld meg, annyit megér...nekem sikerült -
#993 én csak simán feltettem rá a 2.0-át, és az előzőt meg maga letörölte!
sztem rakd csak fel....de nem értem minek,. mikor ott a Garmin vagy a TomTom, esetleg a route66 -
#992 2.0 install nem érzékeli hogy korábbi verzio van telepítve, és frissíti? -
#991 nekem a 3650-re volt egy SmartVCard nevű progim, ami pont ezt tudta, exportált és importált vcard-ba. Keress egy megfelelő verziót. -
Süti86 #990 HElló!
Fel akarom rakni a telóra a nokia Maps 2.0,de az 1.3 már rajta van gyárilag ,és az alkalmazás kezelőben nincs benne ez a "régi" verzió,igy nem tudom róla törölni hogy az újat fel tudjam rakni.Mi a megoldás ilyen esetben???? -
#989 Sziasztok!
A szoftverfrissítés miatt ugye kimentettem mindent, többek között a telefonkönyvet is. Tudja vki, h hogy lehet visszatenni a gépről a telóra együtt az egészet? Egyenként lehetne, de abba beleőszülnék. Már próbáltam mindent, legalábbis szerintem... -
#988 Nekem Garminhoz kellene a legfrisebb magyar térkép...
Priviben nekem is küldhetne linket valaki.
Kösz ! -
n003 #987 az nem vindóz alapu?? -
#986 garmin új szoftver és térképek valakinek priviben link -
N95 -re miomap v3.2 nem lenne jó -
zero_cool51 #984 Nem szóltam, egy menűvel lejebb néztem, már bent a lejátszóban :D (korán keltem xD) -
zero_cool51 #983 Hát nekem csak zenetár adatai van, frissítést nem találok :/
ááááá -
n003 #982 a zenelejátszónál - opciók - zenetár frissítése!! :D -
zero_cool51 #981 Van egy kis gondom...
Feltettem PC Suite-al (Music Managerrel) kb 100 számot, de a zenelejátszó valamiért nem akarja megnyitni őket, nem kerülnek bele a listába. Hogy tudom rávenni, hogy fusson végig a mem. egységen, és olvassa be a fileokat? -
zoolee #980 Ja..-.-
De még úgy is megyek oda mutterom LG chocolata-jához egy aksiért, és akkor leordítom őket, hogy ez azért má milyen dolog.-.- -
#979 Sikerült megoldanod a problémát ? -
#978 nekem is ezt csinálja, pedig új a szoftverem -
#977 Letöltöttem egy animált témát de ugyan úgy állókép van a háttérben. :(
Mit csináljak vele, hogy animálja ? -
#976 a fülesét sem használom
PSP-hez volt Logitech füles, ami nagyon jó, azt használom...