Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
SZerintem nagyon jó. Bár nem használok sokat GPS-t, eddig akárhányszor használtam, minig megvolt rajta, ami kellett. Netrõl ingyenesen leeht frissíteni, így naprakész a térkép. Szóval szerintem nagyon jó. Elég sok funkciója van és ingyenes benne a navigálás, beszél hozzád, útvonalat tervez, stb.

Töltsük le az internetet!

Tinman
Köszi!
Akinek tapasztalata van Garmin Mobile XT-vel, annak mi a véleménye ról?
Értelemszerûen hazánk lefedettsége érdekelne a legjobban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kaptam egy ismerõsömtõl...

KILLER2
Értem. Honnan szedted le?

Hogy lehet feltenni a 8Gb-osra a Garmin progit? Miven mem kártyáról automatikusan kellene telepítenie. Viszont ha felmásolom a telora, és onnan akarom futtatni a telepítõt, azt írja, sérült file.

KILLER2
Én navigációra Garmin Mobile XT-t javaslom, gondolom ha 8GB-s N95ön megy, N82 se okoz neki problémát. Fájlkezelõnek én Y-Browsert használok, de van X-plore meg még elég sok. 6600.argonet.hu-t és nokiaprogramok.hu-t tudom ajánlani.

Azt én is szerettem, de már namigen létezik.
A navigációra meg inkább használj google mpas-et.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Tinman
N82 tulaj vagyok, de a topicban szellemek se járnak így itt kérdezném:

Anno S60-as korai verziókra létezett egy Fexplorer nevû nagyon frankó fájlkezelõ. Ez megvan most is, de term. új Symbian alatt nem indul el, nem telepíthetõ.

Mivel válthatom ki?

Térképekrõl mit tudtok? Csak a hangnavigáció él 3 hónapig ingyen, vagy a térképeket se tudom majd használni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

KILLER2
Micsoda egyetértés van itt xD

aha.

KILLER2
És ezek a butítások, meg beleírások, stb míg egy átlag telefonnál még elmennek (bár engem nagyon zavarnak), egy symbian telefonnál szeritnem borzalom, mert az épp arról szól, hogy programozhatóbb, testreszabhatóbb, stb és úgy jó, ahogy pl a Nokia megcsinálta és nem úgy, ahogy a kedves szolgáltatók belepakolták a reklámaikat és a többi baromságukat.

egyet értek veled. a web'n'walk még sz@rr@bb...

KILLER2
Akkor én olyat semmiképp nem vennék. Ha már ennyiért veszek telefon, akkor had én döntsem már el, hogy milyen színekeet használok, ne legyen tele se pirossal, se rózsaszínnel.

Bele, mert a T-mobilosokba benne van a web'n'walk...

KILLER2
Hát nem tudom,h ogy belenyúlnak-e symbian telefon szoftverébe is, de én nem nagyon veszek kártyafüggõ telefont.

Én kártyafüggetlenül tudtam volna venni, de csak angol nyelvüt. :/
VÁRJUNKCSAK!!! Hisz a simám is angol! AFENE! 😛

Sland
T-mobile-nál vajon miért nem lehet még kapni a 8GB-osat? :o

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

KILLER2
Akkor ajánlott a szervíz.

Érdekes! Kinyitottam a kamerát, és láss csodát, mûködik! Vmi komoly gond van ezzel a telóval, már azt is tapasztaltam, hogy hiába hívtam vele, nem csenget ki, és hálózat errort írt ki.

Na most vmi komoly meghibásodás lehet a mobilommal, nem kapcsol be a háttérvilágítás, csak össze vissza villog, meg minden. Akkor kezdõdött amikor visszaraktam a mem.kártyát és akartam jáccani egy SRE-t. A kérdésem az, hogy lehet ez csak egy szoftveres meghibásodás, és rakjam újra a rendszert, vagy szervíz? 😞 😞 :'(

KILLER2
Szerintem egyszerû, de el nem mondom, hogy mi nokiaprogramok.hu-n van egy nagyon jó leírás, abból bõven meg lehet tanulni.

Pffff, hosszú, én már megpróbáltam, de nem sikerült...nos, így elmagyarázni nemtudom, de hátha jön még vki aki el tudja magyarázni...

Az mit jelent egy programnál, hogy szignózni kell?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jah 😄

KILLER2
megesij az ilyen xD

jójó, köszi, csak nem vettem észre, hogy 2007-re van beállítva a teló😛

KILLER2
A tanúsítványnak érvényessége valamikor el is kezdõdött, nem cska véget ért. 1991-ben halálra ítálnek, ha azt mondod, hogy N95. 2007-el próbálkozz inkább vagy 2007 közepével, ezek többnyire bevállnak. Esetleg még 2006 közepe vagy talán eleje, de ezek már nem valószínûek.

Ja, jó, de nagy marha vagyok! Ezekszerint én még mindig 2007-ben járok 😄 😄 😄

Aha. Csak az a gond hogy 1991-re állítottam a telefont, és még akkor se volt jó. Vagy az túl korai? Vagy esetleg -2008? 😛

KILLER2
Akkor ez egyszerû. Egy programot vagy témát 1 éves tanúsítvánnyla szoktak asszem kiadni. Csak annyit kell tenned, hogy mondjuk 1 évvel visszaállítod a telefon óráját, úgy felteszed a programot, aztán mehet vissza az idõ a jóra és minden ok.

Egész pontosan azt írja ki angolul, hogy a tanusítvány lejárt, nem "valid", vagy rossz a telefon dátum beállítása. Hmmm.

KILLER2
Akkor ott valami szívás lett, mert hivatalos programokat nem kell szignózni.

Csak a gáz ott van, hogy a katalógusokba is próbáltam letölteni az SRE-t és ott se engedte telepíteni a gyárit.😞

Wow, bonyolultnak hangzik😄

KILLER2
Asszem nokiaprogramok.hu-n van egy alég jó leírás. Igazából egyszer kell megérteni vagy ha meg sem érted, csak meg kell csinálno a hozzá szükséges fájlokat és utána pl leszeded a telefonodra a mobile signer nevû progit. Szerintem az nagyon jó, mert sokkal egyszerûbb és gyorsabb vele szignózni, mint PCn parancssorban vagy akár egy PCs programmal és rögtön megvan a telefonon. Ha nem megy szólj, segítek, amennyire még emlékszem, hogy hogy kell megicsánlin a fájlokat.

Aha. olvastam már hogy valamit szipózni kell, de nemnagyon értettem 😛 El tudnád magyarázi, vagy adni linket ahol elmagyarázzák...<#vigyor4>

KILLER2
Tipp: alkalmatáskezelõ > opciók > beállítások és ott van a szoft ver telepítés, arra mint, a tanúsítvány online ellenõrzése meg legyen kikaõcsolva. De nem lehet, hogy csak olyan porgramot akartál feltenni, amit szignózni (tudod, singn-elés, signsis vagy ahogy ismerõsebb) kellett volna? Mert olyan, hogy nincs egyáltalán tanúsítványa, szeritnem enm angyon lehetséges.

Affene, na most aaz a gáz a softwarrel, hogy zizi lett a tanusítványkezelõje, tehát nem engedi installálni azokat a progikat, amelyeknek nincs tanusítványa... Ötlet?

Nekem is van 6600, de nem tapasztaltam hogy lassabb az SMS.
Viszont ugy döntöttem, hogy az angol nyelvet hagyom az N95-ön. valamit úgyis elb**na a magyar nyelv, végülis ez az eredeti. Meg gondot se okoz.

Ez a frissítés rettentõen megéri az N95-re! A memória mivel 30 megabájtra nõ, már mindent tudtam futtatni(tényleg mindent)! Szinte minden jobb lett rajta, csak egy valamit rontott el valamiért: a galériát. Valamiért lassabban, és nem egységesen, hanem egyenként, lassan hozza be a képeket. De amúgy nagyon jó, akinek még nincs 20-as verziója, az tüstént rakja fel!!! 😄

nekem a 6600 is angol, és a T9 tökéletesen mûxik...
Most N95 8GB, csak az nem tetszik benne, hogy piszok lassú az sms küldés...

Igen.

KILLER2
T9 nekem is odabasz, nem is haszánlom. Lehet egyáltalán ékezetet írni angol telefonban?

végülis nekem is megfelel, rendesen tudok angolul, csak az a fránya T9 zavar be mindig(átkordinált ékezetesek).

KILLER2
Igaz, nekem nem nokia gyranciás, de nekem azt mondták, hogy 1000 Ft-ért rátesznek magyart (nem nokiánál), de úgy döntöttem, hogy nem kell, teljesen jó így angolul.

Csak kár, mert már bezárt a bolt holnap meg nem lesz nyitva😞 Kell várni hétfõig😞

KILLER2
Amúgy õk is asszem azt csinálják majd, csak kicsit máshogy.

oh! akkor inkább beviszem😄

KILLER2
De a garanciát azt elfelejtheted, ha átírod és észreveszik.

KILLER2
6600.argonet-hu-n kérdezd.