3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#1096 Sajnos az enyémnél nem ez a baj.
Én amikor megvettem hülye fejjel nem néztem meg, hogy milyen a csúszkálya, hanem hopp itthon mikor jobban átnéztem akkor jöttem rá. -
glokos #1095 Ilyen szar anyagból lenne!!a kijelző hátlapján lévő műanyag kopik el vagy deformálodik a sok csúsztatástól? -
#1094 Én eddig még csak ezt találtam... -
glokos #1093 Kösz!!Egy kicsit drágás!! -
#1092 Lehet !
KATT !
Nokia N95 Komplett csúszka mechanika
14.990,-Ft. -
glokos #1091 én szétszedtem az enyémet!!és nem igaz hogy nem lehet kapni új alkatrészeket hogy meg lehessen csinálni!! -
glokos #1090 Viszont ez a ragasztócsík beragasztás is csak ideiglenes megoldás nem??az is kikopik kis idő múlva!! -
glokos #1089 Akkor jól gondoltam!! -
#1088 De rossz... :D -
tomonor #1087 Ám itt van, művelődjetek: S60 Touch UI -
tomonor #1086 >_> De jó lenne ha megtanulnátok angolul. Ott van jobb oldalt a videótulajdonságokba írva, hogy ez egy prototípus volt az első touch ui nokiákhoz egy nokia n95-ösben, megbuherált kijelzővel.
A másik eshetőség, ha nem igaz a videó, az az (és valószínűbb is) hogy a fickó azért csak az egyik kezét mutatja a videóban, mert a másikkal a bluetooth-os billentyűzettel irányítja a telót, ami egy picit olcsó trükk. -
n003 #1085 azé halkan megjegyzem egy csipetet gáz hogy egy kína fos clone telóba benne van az érintőképernyő :O -
#1084 Biztos nem.
Mint Cukros is írta valami hamisítvány szerintem is.
Nem is NOKIA hanem Nokla. :D
Ez is az ! Még a gombok sem olyanok. -
#1083 sztem valami kinai gagyi lehet csak normális elölappal ezt gondolom -
glokos #1082 ez lehetséges sima N95 el?? vagy valami buhera kijelző van rajta?? -
n003 #1081 nokla????! :O -
#1080 Ja és ez mi ? -
#1079 Oké köszi !
És a belső gombsort, vagyis a számokat, azokat hogy lehet kicserélni ?
Meg van még olyan kameralencsém is.
Vagy ezekkel menjek inkább szervízbe ? -
#1078 Egybe nem találtam, csak külön-külön
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=60gSWlclbEg&feature=related]"előlap" csere itt![/URL]
Hátlap itt
amúgy csak rákeresel jútúbon azt szevasz -
tomonor #1077 amikor berakja a slide alá a papírt, mi? -
#1076 Atyaég! Amit videót én láttam az ennél 1000x egyszerűbb volt és még csak szét sem kell hozzá szedni.
De inkább a szervízt javaslom. -
#1075 Igen engem is érdekelne hogy milyen videót találtál a megjavítására...
Ja és vettem teljesen új előlapot, hátlapot gombsort, egyszóval mindent a telefonhoz. És azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan video ami elmutogatja hogy hogyan lehet kicserélni ?
Vagy azt csak szervízben csinálják meg ? -
#1074 Én töb videót is megnéztem már slide javításról, és csak ragasztósmegoldás t láttam, mindenki így oldja meg, de azért kíváncsi lennék szervízbe hogyan csinálják...
1. megoldás
2. megoldás -
glokos #1073 melyik linken lehet megnézni??engem érdekelne! -
tomonor #1072 pff, csak ha van elég szerszámod hozzá. És akkor is elbaszhacc valamit, szal szerint hagyd a szervízre. -
zero_cool51 #1071 Üdv.
Láttam youtube-on több videót arról, hogy kell a lötyögő slidert megjavítani.
Valaki nekiállt már? Tapasztalat nélkül nem merek nekiállni... -
#1070 még 3650-re, de nem jelenitette meg a teló -
zoolee #1069 Hömm, a leg jobb, ha állra ragasztjátok a mobilt, én is ezt csinálom versenyen... -
#1068 Valaki próbált használni valamilyen témaszerkesztő programot ? -
tomonor #1067 Amúgy is, kit érdekel itt egy szar LG? Még a DVD-imet sem hajtja meg az LG. :P -
n003 #1066
a felhős ég amit látsz ha a homlokrészre ragasztod .. ez a video fake-szagu ;)) -
#1065 Ha igaz is valamit akkor is valahogy szépítettek rajta vagy állítgattak... Szerintem... -
n003 #1064 aham peeersze hihető az ha egy sisak homlokrészére felszigszalagoznak egy iljen mobilt az nem rázkódik meg pont azt mutatja amit a pilóta néz :| .. maradjunk anyiban ho ez reklám :) persze attól még lehet hogy igaz -
glokos #1063 nem tudom!nekem előtte ku990-em volt! nekem mintha jobban tetszett volna az a kép amit az csinált(telefonon) de gépre áttéve még nem hasonlítottam össze!!
A 120fps -es video viszont csak jó világos helyen használható mert amúgy semmit nem lehet belőle látni!
Még most tesztelgetem az N95-öt, de elég jónak tünik! -
#1062 hát ezt sem egy kétes eredetű flash-be átkonvertált videó fogja eldönteni asszem :) -
glokos #1060 a rockncroll az megy!!csak az az idegesítő hogyha elfordítom a telót akkor elfordula kép is de jön egy üzenet a progitól! -
#1059 Az van, hogy ez a rotateme menüje. Aforgatást meg elvileg érzékeli. A hotkey arra jó, hogy ha nincs giroszkóp a telefonban, akkor gombbal tudod forgattatni, a rotate meg értelemszerűen az, ami. -
glokos #1058 elvileg az is fönt van!! ha elindul akkor már szignózv van nem? a menüben is csak ez van: rotate,activate hotkey,about!!béna vagyok??vagy mi van? -
#1057 Nincs fent a giroszkóp plugin. Nevét nem tudom, de néhány giroszkópos progi mellett ott van, meg mintha a nokia weboldalán is láttam volna. -
#1056 Accelerometer Plugin kell neked, le merem fogadni!
Innen le is töltheted!