Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem jött meg a memóriakártya. :-/ De tuti,hogy kezeli!Tudsz boltban is venni, 17.900.- -tól 22.900.- -ig...
Holnap már fixet tudok mondani,sõt lehet,hogy képet is tudok felrakni (de ha összejön rakok fel a kamerájáról is).

KILLER2
Tudtommal annál a lötyögés átlag hiba, de ha jól tudom abból is vannak jobb és rosszabb darabok.

Töltsük le az internetet!

Alexandra888888
hm...köszi
Sima 95 tulajoknak mi a tapasztalatuk nekik tökéletes?<#rolleyes>

KILLER2
Tudtommal javították. Legalábbis nekem nem lötyög a 8GB-s. Csak sajna ha nyomom a tetejét és úgy huzigálom kicsit, akkor nyikorog és kattog a # gomb, de ezek sem vészesek, minden más meg teljesen rendben van.

Alexandra888888
Ma megnézegettem a t-mobilnál egy kirakott sima n95-öt.Nagyon rossz volt a slide-ja a bal oldalon jó fél mm-rel el volt távolodva élvazhetetlen volt a menü meg a gombok nyomása. Remélem nem mind ilyen.Bár több videón is láttam már hogy hibás, megragasztották hogy ne legyen hangos.
A 8gigásnál javítottak ezen a "kis" problámán is?<#integet2>

KILLER2
Milyen másik kettõ? Én csak egyet ismerek, amivel sörözni lehet. Arra gondolsz? Mi a másik?

Na jó, infók kellenének a 8GB mini SD-rõl. Valóban kezeli-e a telefon, hol tudok venni, tudok-e boltba venni, és ha igen, melyiket ajánljátok, és kb mennyibe fájna ez nekem?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ez csa kegy videó amugy amit a mobil lejátszik. Valóságba ez a popcorn nincs, amugy a mási kkettõ nekem megvan, de nagy láma, és nehezen használható.

Alexandra888888
Ez megvan valakinek?

Kira, alig várom a teszteredményt! ^^Jövõhét pénteken névnapom, így tudok kérni bármilyet. 13K olvasóstúl azt ?(hmmm, nekem van olvasóm, de mondod mind1) És mennyi a 2 Gigás vajon?

Én 13e-ért (12.600.-+300posta) vettem a 8gigás sandisk micro sdhc-t,kártyaolvasóval.Állítólag gyorsabban kezeli,mint a 2gigásat.Holnap kiderül. )

Alexandra888888
Itt elé olcsó viszonylag a mem kártya úgy nézem.

Alexandra888888
N96 drága lesz nekem.Ezek is tudják azt amit majd az n96 biztos.
Akkor azok a kínaiak koppincsok?Nem eredetiek?
Itt olyan jó témák vannak nokiára
link
Azt a garmin térképszoftvert majd én is rárakom az ingyenes.

Alexandra888888
Rózsaszín is van, akkor az a nyerõ

Elõször is: az érintõképernyõs az egy kínai változat ,semmikép se menj a közelébe! Amugy van vagy 6 féle kínai N95 😄
Itt egy videó:VIDEJÓ!

Nõiesebb? hmmm. Van rózsaszínben, azt tudom... De a sima N95 a bordó-barnába a legszebb szerintem, a N95 8GB meg feketében. smexy ^^

De ha tudsz várni pár hónapot, itt jön az N96!!! ^^

DE ÉN TUDNI AKAROM HONNAN SZEREZHETEK 8GB-s memóriakártyát!!!! ^^

KILLER2
Forgatós progi már régóta van, rotateme a neve.

Alexandra888888
Köszi a tanácsokat!
A 8gb-ot még nem hallottam hogy bírná a sima,ez aztán tényleg nem tud betelni a mem kártyákkal, hiába van 2 vagy 4 írva maximum. lehet sima lesz,kicsit "nõiesebb" is szerintem hogy kisebb.Bár a bazi nagy fekete szépség is hat rám rendesen.
Amúgy a you tube-on már érintõképernyõssé is tették v.hogy,meg így forgatják és lépeget a menübe az is jó.Van ilyen valakinek?
Szívesen veszem az infókat a telókról,tapasztalatokat,slide minõségét.
Tegnapelõtt volt a kezembe egy 8gigás de recsegett nagyon ahogy nyomkodtam.<#integet2>

BelassuL?!? :o
KIKOPIK!?! 😮

OMG!

-honnan tudok szerezni 8 gigás memk.-át?

mennyetek szobára 😄DDD

Alexa: nekem sima van és meg vagyok elégedve néha belassul de ezen kívûl nincs gondom vele 😉) .. egy pici használatbeli gondom van aza kameravédõje ami kikopik egy idõ után és akaratlanul is bekapcsolja ... kb ennyi 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Apropó..játékok!Akinek n95-öse van,feltétlenül!! próbálja ki a hooked on:creatures of the deep és a 7days játékokat!

Ja,és van eladó 2db micro sd-m is.Egy 1gigás sandisk és egy 2gigás nokia 2e/3e.Az 1est "ingyen" is odaadnám..ha vki megtudná csinálni a hooked on ngage játékot fullra.

B...dmeg. :-))))

KILLER2
Ezt még muszály volt xD

Hát de akkor minek kóstolgatsz?Olvass vissza..

Nekem holnap jön meg a 8gigás micro sd (nagyon olcsón!) és simán viszi.Már 2 ember is megerõsített,hogy viszi. )

KILLER2
Most is hagyjuk.

KILLER2
Bár igaz, itt nem sok vana help-rõl, de elég sok másik memory full is van itt.

Igazad van.Hagyjuk inkább..

Én a helyedbe a 8 giásat választanám, de mongyuk nekem simám van és semm igondom nicns vele...

AZT HITIEM MAX 2 GIGÁT BÍR A MEMK olvasólya! o.O

KILLER2
Akkor el vagyok, de hülyének ne nézz, ha egy mód van rá. Nem kattintok mindig a módválasztásra és a makróra. De akkor az egész homályos lenne. Hagyjuk.

Te vagy eltájolva..de az én hibám,nem írtam oda,hogy "válasz a 369re". A kamerádnál meg nem a makró mód van folyamatosan bekapcsolva?

Alexandra888888
Nagyon szép kép az a fa.Igazi mûvészi beállítás.

Alexandra888888
Sokan meg vannak elégedve a simával is.Sõt egy srác valamelyik fórumon meg a simába 6gigás kártyát használ gond nélkül. az se semmi.

Alexandra888888
Sziasztok!
Most tervezgetem a telóvásárlást.N95 vagy 8gigás n95?Árban már nem igazán sok a különbség egyes internetes boltokbanScopTel,végülis a 8Gigás memória kártya ára,meg pár javítás.

^^

KILLER2
Na bakki. Mindegy. Úgyis újra kell húznom, videója is szarakodik.

Nekem 8Gb-os van, és a súgótopicocat megnyitja kb 2-3 mp alatt. SW hiba lesz...

KILLER2
Tudom. Azért mondom, hogy sw hiba, mert az is. Érdekes lenne, ha kevesebb memórián menne, de többön nem...

Simánál nincs is ez a probléma...

KILLER2
Memory Full-ról súgonál:
Kétlem, hogy miattam lenne egy tudtommal ismert szoftverhiba. Meg azt se hinném el, hogy 70 mb RAM nem elég a súgónak, hogy megnyisson egy szaros témakört vagy esetleg a feladatkezelõ tévedne jó 65 mb-ot.
Az a baj, hogy el vagy tájolva. Nekem 8GB-s N95-öm van, amire nincs semmi féle huszonakárhányas szovtver, 15 körül tart. N95nél igazad lenne, de itt tévedsz.

Ez tényleg nem rossz. ) /Nekem is megy offline módban a gps csak úgy több idõ míg mûholdat talál.Egy biztos!Én nem cserélném le a telefonomat egy n82re.Ez (n95) kinézetre is! patent. )

Tinman
"A gps nekem is egy-két perc,ha van aktív gprs kapcsolatom "

Nem is értem... nekem offline módban is megy a GPS, gondolom a GPS vevõ elsõsorban a mûholdakkal keresi a kapcsolatot és nem az aktív, gyors kapcsolaton.

Bakapcsoltam és katt:
LINK

Vakut nem én kapcsoltam be, automatán elsütötte, egy mennyezeti lámpa égett. Szerintem nem rossz egy telefontól.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja,és a gps-em kb. 6-8métert téved. ) (garmin xt)
Mindenki:van 2db eladó memóriakártyám,az egyik 1gb sandisk,a másik 2gb nokia. 2e és 3e. 06203806973

De kár hogy nem tudok képet feltölteni..Csinálj egyet lámpafénynél.Csak bekapcsolod oszt klikk.. ) A gps nekem is egy-két perc,ha van aktív gprs kapcsolatom -és nekem szinte mindig van....-.Na meg a külsõ kinézet.N82-N95 szerintem ég és föld. ) Soha nem cserélném le egy n82re.De izlések és pofonok. ) Neked az,nekem ez. )

Jah, N82... <_<

Tinman
"Ja, azt tapasztaltam. Bár gyakran 10-15 perc is megvan már az is, hogy megtalálja az öt mûholdat. Meg elég pontatlan is. Nem tudom, hogy az N82 (asszem az a fasza) GPS-e mennyire pontos"

Anyóséknak 3 méter magas belterü házuk van, rajta hódfarkú tetõcserép, komoly, vastag falak.
Kizártnak tartottam, hogy miközben mutogatom a szoba belsejében az ablaktól 5 méterre a telefon GPS-t az bármit is befog... ahogy járatom a szám 2.5 perc sem telt el és 4-es /5 a max/ jelerõsséggel kiírta, hogy navigálásra kész... gondoltam bug, nem akartam elhinni, elfordultam 90%-al és azonnal ragált az égtájt jelzõ nyíl... megtettem 5 lépést és kiírta, hogy 3.2 km/h-val száguldok.

Én sem hiszem el, nem érdekes. ^^

Alapból 30-60 mp alatt fogja be kocsiban a mûholdakat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
N82 kép szombaton készítettem semmi elõkészület, csak odamentem oszt' automata mód és katt:

... ^^

Sziasztok!Hogy miket olvasok itt... :-) Ugye ti olvassátok is amiket írtok? :-))) A kamerájáról csak annyit,hogy eisa díjat nyert,lenyomva azt a nagyon patent 5mp-es lg-t!Ha meg sok a "memory full" lehet,hogy már sok olyan programot telepítettél,ami a háttérben fut..Az új szoftver (a 21-es) egy-két hét és itt lesz.