Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima N95-nél:
Nálam spec ritkán van fagyás,slide-ot már ítram,még pontosan mire vagy kiváncsi?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bár gondolom a simat adják ennyiért. Hát az nem rossz, itt 20800-al több<#wow1>#wow1>
Töltsük le az internetet!
Nem tudom feltelepíteni... <#nemtudom>#nemtudom>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A slideról: valóban, tökéletes nem lesz, egy 1 mm-es kis rés mindig lesz közötte a jobb oldalt, de ha csak annyi van, akkor már nem csattog, észre se lehet venni. Ámbár nekem a memóriakártya melletti rész, vagy feletti részt megnyomom, akkor nyikorog 😄
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Elemis! A te 95-ösödnek jó a slideja teljesen? Csak félek olyat venni szerintem minden 4. hibás ebben.
És hol rendelhetem meg?
Na,megérkezett a 8gigás micro sdhc.. ) A n95 minden gond nélkül,Tökéletesen kezeli!Mintha csak 1gigás lenne benne.Simán megy. ) Ez már tapasztalat! ) És a kártyaolvasó is hibátlan!Elvégre egy profi memóriakártyástól vettem.
-5 megapixel kamera
-16GB flash
-128 MB RAM
-2db Flash vaku
-kitámasztóka (ahogy néztem majdnem eldölt😊 )
-media touchbutton (a navi gomb körüli mozgásérzékelõs/érinthetõs felület...ami tök fölösleges, ugyanis a mobil ugyanugy kétfelé nyitható, mint az N95)
További paraméterek eggyeznek az N95 8Gb-vel, valamint néhány fícsör átjött az N81 8GB-tól.
Megjelenési idõ: úgyse érjük meg...^^
Nem tudom mennyire megbízható.
Valaki vett már innen?
<#integet2>#integet2>
Nekem itt boltban 108 ezer a n95, a 8gigás meg 132 ha jól emlékszem.
Kártyafüggetlenül. Annó kari elõtt 115k-ért.
Fõleg hogy az az a mgsm.bolt is aranyszínû 8gigás n95-öt hirdet hogy lehet venni.nincs is olyan.
meg milyen az amikor nincs doboz?olcsóbb is.Azt nem érdemes venni ugye? Csak kellene a használati utasítás meg a sok kiegészítõ.
Kicsit félek így interneten rendelni majd, nehogy használtat küldjenek, vagy rossz minõségû slide-al.[#rolleyes
hamis1-touchscreen
hamis2-original másolat
hamis(1)?-ez valamivel másabb
hamis4-szuper 8GB?!?
hamis5 (vagy mennyi)-ez még érdekesebb a menü gombja miatt 😄
hamis6-megint egy 8GB
hamis7-in action XD
hamis2008-meg a kedvenc, alábbi videó
A hamisokat könnyü felismerni, fõleg mer nem symbianos. Kb 4-5 hamis változat van+még 8Gb-osból is láttam hamisat, az egész fekete meg minden, csak ott bukik meg, hogy mem.kártya slot van az oldalán 😄
Elvileg az igazinak a hátulján az a felirat szerepel hogy NOKIA Nseries.
Na most.Ahogy nézem a többi videót egy csomónak a hátulján csak NOKIA felirat és kész.Sõt egy bolti felvételen meg semmi sincs a hátulján.
Na ilyenkor mi van?<#vigyor2>#vigyor2>
Bár tudásban aláírom hogy még lehet jobb is mint ezek.meg olcsóbb is.
Mostanában sokat fényképezgetek, nagyon oda vagyok N82-ért, tényleg mindenre jó... biztos N95-öt akarsz venni? ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.