Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az enyémnek is lötyög a jobb oldala,de már megszoktam -ha mondhatok ilyet-.Én mostmár nem vennék 8gigásat... :-) Hiába,hogy 0.2collal nagyobb a kijelzõje.Nekem a sima jön be,már a színe miatt is.

06-30-9834-114 Zsibrita Pál Tõle rendelheted.Nála van mindenféle memóriakártya a-z -ig.Nyugodtan utalhatod elõre a pénzt,nem lesz gond (én már tudom a címét).Mondhatod a nickem is (nem muszáj),így biztos nem változtat az áron...

Dj Tommy
Ha választanom kéne,akkor én már inkább a 8Gb-st venném,igaz van a sima N95-höz 8Gb-s kari,de a nagyobb kijelzõ és valamivel stabilab csúszka jobban megéri.
Sima N95-nél:
Nálam spec ritkán van fagyás,slide-ot már ítram,még pontosan mire vagy kiváncsi?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Alexandra888888
szerintem is az lesz.az mennyi ott nálatok?itt 132-134

Lol. A 8 giászit válaszd sztem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Alexandra888888
Még mindig nem tudok dönteni de már erõsen a 8gigás felé húz az eszem, a szívem meg a rózsaszín hátlapú n95 felé<#smile>

Alexandra888888
Nem én mindenkitõl kérdezem akinek n95-e van. Szívesen veszem a tapasztalatokat minden téren. fagyás,slide stb...<#integet2>

Alexandra888888
A sima 95 80e vagy a 8gigás?
Bár gondolom a simat adják ennyiért. Hát az nem rossz, itt 20800-al több<#wow1>

KILLER2
Ennyit én is tudok angolul, csak láttam már néhány iylen üzenetet, azt nem vágom, hogy pontosan mi micsoda. DE amúgy igaz, szignózásnál csak simán Certificate error-t ír ki. Úgy emlékeztem, hogy ha lejárt, akkor azt írja ki. Szerintem azzal keverem, amikor túlzottan visszaállítom a dátumot, mert akkor ír ki valami olyasmit, hogy még nem érvényes vagy hibás.

Töltsük le az internetet!

Certificate maybe expired, contact the supplier 😉 (hál istennek tanultam angolt)

KILLER2
Vagy azt. Nem tudom, hogy mit ír ki pontosan, nekem angol a telefonom.

Nem tudnátok pontos dátumot mondani, mikor jön ki az új frissítés a sima N95-re?

Nem kell szignózni azt, csak elõre állítani a dátumot 2007.06.-ra.

KILLER2
Szerintem szignózni kellett volna.

Nekem telepítés közben kiírja hogy "Tanúsítványhiba. Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával" aztán annyi.

Nem tudom feltelepíteni... <#nemtudom>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Nálunk a GSM Világba mintha 80-ért láttam volna vadi újan. De nem tuti.

A slideról: valóban, tökéletes nem lesz, egy 1 mm-es kis rés mindig lesz közötte a jobb oldalt, de ha csak annyi van, akkor már nem csattog, észre se lehet venni. Ámbár nekem a memóriakártya melletti rész, vagy feletti részt megnyomom, akkor nyikorog 😄

Dj Tommy
Tudom nem tõlem kérdezted,de nekem is N95-öm van,mióta volt szervízbe azóta valamivel jobb lett a slide,de stabil sosem lesz!<#szomoru2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Alexandra888888
Ja bocsi.Elims.<#kuss>

Alexandra888888
Szia! Most nem tudod mennyi körül mozog a 8gigás ott Nyíregyen?
Elemis! A te 95-ösödnek jó a slideja teljesen? Csak félek olyat venni szerintem minden 4. hibás ebben.

Nyíregy nem mezõberény fele van 😞
És hol rendelhetem meg?

13e ha elõre utalod a lóvét és utána kapod meg vagy utánvéttel 13500.Esetleg személyesen,ha Mezõberény felé laksz.

És az mennyi lenne ha én is szeretnék tõlük venni?

Én már vettem tõlük telefont,2x is.Nyugodtan vásárolj onnan,nem lesz gond ez 100%.
Na,megérkezett a 8gigás micro sdhc.. ) A n95 minden gond nélkül,Tökéletesen kezeli!Mintha csak 1gigás lenne benne.Simán megy. ) Ez már tapasztalat! ) És a kártyaolvasó is hibátlan!Elvégre egy profi memóriakártyástól vettem.

Vérfrissítés - N96 egy N81 8GB és egy N95 8GB keverkéke lesz. Több infó:
-5 megapixel kamera
-16GB flash
-128 MB RAM
-2db Flash vaku
-kitámasztóka (ahogy néztem majdnem eldölt😊 )
-media touchbutton (a navi gomb körüli mozgásérzékelõs/érinthetõs felület...ami tök fölösleges, ugyanis a mobil ugyanugy kétfelé nyitható, mint az N95)
További paraméterek eggyeznek az N95 8Gb-vel, valamint néhány fícsör átjött az N81 8GB-tól.

Megjelenési idõ: úgyse érjük meg...^^

Alexandra888888
Interneten itt néztem ki.
Nem tudom mennyire megbízható.
Valaki vett már innen?
<#integet2>

Alexandra888888
Az nem rossz ár érte.Hát ha jó árba van megéri átmenni.
Nekem itt boltban 108 ezer a n95, a 8gigás meg 132 ha jól emlékszem.

Nos nemtom hogy magyarázzam, kivéve ha nem jössz át nyíregyházára XD

Boltból 😄
Kártyafüggetlenül. Annó kari elõtt 115k-ért.

Alexandra888888
Te honnan vetted?

:/ ne interneten vedd, sztem. Dobozt azt adniuk kell ,de haszn. utasításból nekem csak angolt adtak...mondjuk nem sok szükség volt rá...^^

Alexandra888888
Köszi a felvilágosítást. jobb ha ismeri az ember ezeket.
Fõleg hogy az az a mgsm.bolt is aranyszínû 8gigás n95-öt hirdet hogy lehet venni.nincs is olyan.
meg milyen az amikor nincs doboz?olcsóbb is.Azt nem érdemes venni ugye? Csak kellene a használati utasítás meg a sok kiegészítõ.
Kicsit félek így interneten rendelni majd, nehogy használtat küldjenek, vagy rossz minõségû slide-al.[#rolleyes

Az európai változatnak (N95-1) nincs hátulján nseries, csak NOKIA. Az amerikainál (N95-3), na annak van, meg az állítóllag gyorsabb is, mint az európai, ám rengeteg videó bizonyítja az ellent.

A hamisokat könnyü felismerni, fõleg mer nem symbianos. Kb 4-5 hamis változat van+még 8Gb-osból is láttam hamisat, az egész fekete meg minden, csak ott bukik meg, hogy mem.kártya slot van az oldalán 😄

Alexandra888888
A mobilarenás is csak NOKIA feliratos.Akkor lehet a videónvan valami amit nem értettem.

Alexandra888888
Érdekes az az összehasonlító videó az igazi n95 meg a koppoincs között.
Elvileg az igazinak a hátulján az a felirat szerepel hogy NOKIA Nseries.
Na most.Ahogy nézem a többi videót egy csomónak a hátulján csak NOKIA felirat és kész.Sõt egy bolti felvételen meg semmi sincs a hátulján.
Na ilyenkor mi van?<#vigyor2>

KILLER2
Ja, azt majd én is felteszem, csak még lusta voltam.

Jah tudom, az is fent van, de épp ezért nem használom. de az sms-es elég jó.

KILLER2
Van ilyenbõl billentyûzáras is. Abban az a poén, hogy ugye a billzár arra van, hogy ne nyomódjon meg véletlen egy gomb se és ezért olyan is a kombinációja, ami nem nagyon nyomódik be véletlen, itt viszont elég lemenni a lépcsõn és eleget rázódik, hogy kioldódjon.

Én most tettem rá pár napja ezt a progit:
ShakeSMS
Elég jó kis cucc 😄

Alexandra888888

Ez nagyon tetszik

KILLER2
Ja, már megtlaáltam õket. A popcornos sajnos átverés, viszont tényleg van 3. Van egy akváriumos, egy sörös, meg a pénzes.

Alexandra888888
igen.Nekem nem az esetem kinézetre,én szeretem ha kinyithatós vagy feltolós,mindegy csak csináljon valamit.
Bár tudásban aláírom hogy még lehet jobb is mint ezek.meg olcsóbb is.

Tinman
Köszi :-)
Mostanában sokat fényképezgetek, nagyon oda vagyok N82-ért, tényleg mindenre jó... biztos N95-öt akarsz venni? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Alexandra888888
a múltkor láttam egy videót a you tube-on ahol gyártják a sok kis n95 8gigabájtokat<#vigyor> de nem találom azóta.

Alexandra888888
én csak beírtam a keresõbe és úgy láttam itt jó árba van.Én midig összekeverem hogy micro vagy mini kell bele. Nézd meg te inkább melyik jó.

Alexandra888888
Az drága.Biztos lesz vagy 170000.

Vagy az N96-ot... Meséljél már egy picit arról az sd kártyáról... Lejjebb vannak a kérdéseim.

Alexandra888888
Mire megveszem úgyis eltelik vagy 2-3 hónap.Most elmegy a pénzem nyaralásra,lefoglalom az utat. így mire odáig jutok hogy megveszem már lehet a 8gigás is 100k körül mozog majd és akkor célszerûbb azt megvenni.

Van egy érmés, amibe egy képet lehet beilleszteni ( nem muszály érmét), van a sörös, meg a popcorn-os, de ahoz nem találni letöltést, és angol fórumokon olvastam, hogy az csak egy videó, amugy nincs ilyen. Te tényleg elhitted ,hogy használná a kamerát?!? 😄

Nekem tökéletes. Néztem vidiókat, de ilyet én nem tapasztaltam... Szerintem néz körül. Na meg függetlenül vedd!