Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videó
Nézzétek meg e videó kommentjeit, és kiderül, hogy a sima NOKIA N95 12 GB micro SDHC kártyát is tud kezelni😄 Túllépte a 8 Gigát ^^

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

LOL😄 nekem amuyg angol.

KILLER2
Nem tudom, hogy feltûnt-e már valakinek az Nseries PC suite magyarsága:

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Arra van valami megoldás, hogy az N95 8GB ne fektetve jelenítse meg a képernyõvédõt? Alapnál ez még nem vészes, de be akarok tenni egy frankó flash órát és az nem egyenesen szar fektetett módban.

Még csak most realizáltam, hogy ezen a fórumon mennyi Tomi van 😄 Itt vagyok én, DJ Tommy, elims is Tomi ^^ (SPAM)

100%-ig megbízhatóak.De azért a telefonban elõre egyeztesd le,hogy pontosan mik vannak hozzá,garancia,stb.(ha egyáltalán tõlük rendeled). Ja,és ha a 20as számot hívod,hivatkozhatsz rám (Tomi),és nem miattam,hanem miattad... ) És minimálisat próbálj meg alkudni ;-) De én ajánlom azt az angol nyelvût is,amit 90e-ért árulnak,innen van az enyém is...csak vmivel olcsóbban. )

Bele se foogtam, bele se fogok fogni...lol.

KILLER2
Egyetértek.

Azért az elég gáz, hogy 20 dolcsit még leakasztanának...

Fõleg úgy, hogy mire a fizetésig eljutottam addig 1 órát elb*sztam erre.

Mire hajlandó volt elfogadni egy mail címet...

No mind1, remélem majd újra ingyenes lesz és akkor visszatérek rá...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Alexandra888888
Én is gondolkoztam hogy innen kellene megrendelni.Elég korrekt áraik vannak. Csak megbízható-e?

Ja,egyébként itt az oldaluk: pngsm

Válasz erre 509: Az egyik,a másik meg,hogy a 30e az egy "kicsit" kevés.Egy évvel ezelõtt volt 50e a n91 fullosan.De ezt a hsz-t ne vegyétek figyelembe.Bunkó dolog más üzletét rontani,legyen is az akármilyen. (min! 40et kellene rátenned :-) )

..hát ha ilyenért "elpihentet" akkor...jaj,majdnem csúnyát írtam.Csak nincs olyan pancser "modi",hogy ne lássa meg ez nem Reklám,ezek segítségek/tippek/tanácsok.Nadehátna. ) Na meg nem a szem.ig.számát írtam ki.Nem személyes dolgok.És bármelyiküket fel lehet hívni,hogy beleegyeztek-e... /Még ilyenbe belekötni..?!/

Postán lutri..telefont nem mernék venni.Vagy ha ott nagyon drága akkor gyere föl pestre.Lehet,hogy még úgy is olcsóbb. Vagy hívd fel ezt a számot: 06202588299 Sanyinak hívják,nagyon korrekt,nem himpli-hampli ember...És beszéld meg vele,hogy postán elküldi-e.Ez a bajcsy köz 3-as (õ a fõnök). (õt is tudom hol lakik)

:/

hehe. Most ez így érdekes, mer akinek van egy N95-je, az minek cserélne N91-re? 😄

hol lehet a legolcsóban kapni kompletten!??vagy vkit nem érdekel n91 csere meg még dobok rá max 30at

KILLER2
Én csak 2 Javas-at ismerek, de azok szarok, így ez engem is érdekelne.

nemtud vki egy jó kis rar kezelõ progit n95-re?

KILLER2
MobileSigner a neve. Nem kell szignózni, viszont kell hozzá minden a PCs szignózáshoz szükséges fájl (.cer és .key), szóval ez nem megoldás a pénzér való signózásra. Még jó, hogy nekem már régebbrõl megvannak ezek.

Ja, Helló DJ TOMMY! ^^

Én vlahahol (egy alábbi hosszú linkbe) találtam egy progit ,ami mobilra kell és szignózni lehet vele... Bár még nem próbáltam ki. (az lenne nagy fene ha azt a progit is szignózni kéne XD )

Dj Tommy
Hello tomonor<#wave>

Axl Rose:
a Nokiaprogramok.hu oldalon találsz a letöltések között egy profi leírást a szignózásra,keresõbe írd be:signis ,de sajna néhány hete,csak pénzért lehet szignózzni<#gun><#rinya><#falbav>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Elõreállítottam 2008 06 01-re, az eredmény ugyanaz:

Tanusítványhiba. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával.

Ezután kipróbáltam azt is hogy 2007 06 01, ugyanaz.

Mit jelent az hogy szignózni kell ?
Mert nem tudom feltelepíteni, nem is értem hogy másnak hogyan sikerül...<#nemtudom>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

120ért amúgy nyáron volt a trémobilnál két év nyilatkozattal úgyhogy akár vehetjük reálisnak(??!!) a 110-t egy függetlenér

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

megkérdeztem egy boltost hogy szerinte mennyit ér a telefonom és azt mondta kb 60e-t

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mert akár reklámnak minõsítheti egy modi és elpihentet téged 😉 amúgy ennyire személyes dolgokat nem illik egy nyílvános fórumra beírni 😉

Alexandra888888
nem a 8gigás ennyi.a sima 108-110

áh, a 6600 argonetes tommyboy 😄

😮 nem normálisak. És ez a sima!?!

Dj Tommy
Hello elims itt is<#wave>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Alexandra888888
132000-134

mennyiért van ott?!?

Alexandra888888
hát igen.csak itt vidéken tudják a boltosok hogy úgyse utazik fle az ember Pestre és megteheti hogy annyiért adja hogy égnek áll az ember haja.

... boltba egyszerübb lenne. sztem.

Alexandra888888
Az nagyon messze van.postán kellene nekem,Debrecen van legközelebb,de ott drága.Halköz gsm.

O.K. ) De miért is?Nem szabad ilyet kiírni?
Alexandra: pest,Bajcsy köz 3.Az egyik legolcsóbbak (a használt,de karcmentes telefonoknál),ha újat akarsz veheted tõlük is,de ha nagyon szétnézel egy-két ezerrel találsz tõlük olcsóbban.

Alexandra888888
Igen arra.Nem tudtam.Nekem még régi samsung E530-om van<#vigyor0>,ez még nem tudta akkor.

KILLER2
Ha a kameravédõre gondolsz, akkor tuti nem a Nokia találta fel, mert a Sony Ericssonokon egy jó ideje már van.

Alexandra888888
a mostani telómon sincs semmi védõ.
sõt még nem is volt eddig a telókon olyan vagy igen? nem a nokia vezette ezt be?

Alexandra888888
Sajnos én nem tudok elsuhanni elõtte<#smile> így nem tudom mennyire megbízható bolt,ennyiért még interneten se láttam.azért köszi.
Csak mondjon valaki egy megbízható internetes boltot.

Mondjuk ez relatív, mer aki azt akarja, hogy ne karcolódjon, piszkolódjon a kamera... Nekem semmi gond nincs vele.(Eddig) Amugy egy volt osztálytársam iskolatársának haverja Nokia N95 8GB-osán láttam egy érdekes hátlapot, ami elhúzható volt, és takarta a kamerát.(és kínaiul voltak rajta a számok 😉 )

Mondtam hogy nem tuti... Csak mintha annyiért láttam volna, mikor elsuhantam a bolt elõtt. Amugy a 8GB-os az 110k. Tuti.

ezt legközelebb ha lehet privátban írjad meg 😉)

nekem sima 95 van és csak a kamera reteszelõje kopott egy kicsit így ajánlom a 8g-sat mert azon nincs ien 😉

Alexandra888888
Azt szeretném még tudni hol érdemes venni.Interneten hol?8gigásat.
Akkor vennék n95-öt ha tudom hogy az enyémnek jó a slide-ja,de azt interneten nem tudom,meg még boltba se,azok is akkor tudják meg ha megérkezik az áru.
Ismeri valaki ezt az OLDALT?

És még annyit,hogy az a n95,amit Tomonor látott 80e-ért újban,biztos,hogy Nincs hozzá doboz,stb.Vakon azt mondom csak egy töltõ van hozzá.(így megspórolták a vámot..ezért 80e).Na de elég volt a szófosásból,már itt sem vagyok...

Még csak most látom...Szia Tommy! ) /és ha vki venne ilyen memóriakártyát Ne a 2.70es profimail filekezelõjével nézze meg elõször az adatait.Az csak 4gigáig "lát".

Nem,õ nem hatvani.Mezõberényi.A vaterán is fent van (én onnan vettem) Memoryking a nickje.

Ja,és egyáltalán nem fagy!Még egyszer sem kellett fagyás miatt kivennem az akksit.De ezt betudom a 12es szoftvernek.Atom biztos. ) A 20assal többeknek gondjuk van.

Alexandra888888
ez egy telóboltos?Hatvanon van?