Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm .. évente 10k autót vesznek vissza mert nem tudják fizetni a részleteket .. welcome in hungary 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

KILLER2
Ki az, aki úgy vesz telefont, hogy részletre és közben eladja???

Töltsük le az internetet!

Versace21
Kõszi,akkor erre alszok még egy párat..Meg elkérem tõle akkor a utsó számlakivonatot,hogy mennyi van még hátra a telefon részleteibõl..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

ha ez a kérdés felmerül benned akkor nemszabad kockáztatni 😉)

amúgy szerintem ha a telefon részleteit nem fizeti akkor simán kilökik a rendszerbõl az imei számát és akkor bacchatod de ha csak a telefonszámláját nem fizeti akkor csak az õ kártyáját tiltják le .. a kettõ nem ugyanaz .. nekem is külön csekk a számla és külön a telefonrészlet

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Versace21
Lenne egy kérdésem....Ha én veszek egy N95 õst,de elõfizetéssel vették,és nem tudom hogy:
-ha a számlát nem fizeti,akkor a telot is letiltják?
-nem tudom hogy bele e menjek a vételbe:S
-SZerintetek?Van valami kiut nekem,ha megveszem tõle,és letiltják?Nem valószinû,de a legrosszabra kell mindig számitani<#email>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Nah, pénteken kapom a 8 gigás SD kártyát, ha minden igaz, de a biztonság kedvéért, akkor az ugye: 8 GB Micro SD-HC...És ugyebár kezeli a telefon is. Tuti hogy ez kell akkor?!?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

lool^^

Most meg jók a válasz erre-k..

Én meg nem is vennék.Elvesztené azt a mobilitást,amit így ad nekem.Viszont amit nagyon vennék,csak nem tudom hogyan keressek rá,az a nyomtató -vmi kicsike,legalábbis kisebb,mint a rendes nyomtató- amit bluetoothon összepárosítom a telefonnal,fotót átküldöm és kész a fénykép.Nem tudjátok mi ennek a hivatalos neve?

Tudom,szoktam látni az írásaid. )

Welcome to Hungary!

KILLER2
Na én sem veszek bluetooth billentyûzetet. Megfordult a fejemben, hogy nem lenne rossz egy, azt megnéztem egy árakat. Még sosem néztem BT bill-t. Hát beszarás, hogy milyen drágák ezek a szarságok, a legtöbb egy árban van a G15-ömmel. Nem gondoltam volna, hogy ilyen rohadt drágák ezek a cuccok.

Dj Tommy
De én szoktam,nem is keveset<#nyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Válasz erre 556: nincs mit,szerintem nagyon jók. ) /Ja,akkor nem szóltam. ) És a fórumba nem szoktatok irkálni?

Tomonor: én szinte mindig mini operáról vagyok.Gépet csak akkor kapcsolom be,ha rar-t vagy nagy file-t akarok letölteni,így nekem könnyebb az ilyesféle linkezés. ) A lényeg,hogy megtudjátok nézni. )

Válasz erre 551: De széép!! ) És milyen igaz!A környezetemben is vannak hasonlóak,de idomíthatók!Néha nem csak szép szóval...Tudott vmit az a Makarenkó (ha jól írom). )

Válasz erre 548: és mennyi ilyen bátor -inkább vakmerõ- van...

Én nemrég regeltem, néztwm a fórumokat, stb...KIRA 😄 ^^

KILLER2
Köszi, meglesem a témákat. Nokiaprogramokon meg kb 1 éve vagyok regelva, így ez nem probléma.

WOW! nem túloztad el az oldal elérhetõségét?!? Itt az ablak alatt van egy olyan gomb hogy URL beszúrása...Úgy rövidebb:ÍGY ^^.
Vagy neked volt rossz multkor is a válasz erre, mert nem mûködött? 😮

Amugy jók a témák 😄 kösz a linket^^

Na meg ugyebár így jár az aki elõbb ítél, aztán gondolkodik...

Én erre csak annyit mondok, hogy: AKI MONDJA! Ha meg személyes problémád van, akkor ott a privát üzenetküldési opció, de így ne má... -.-

Alexandra888888
Nem minden ember tanulja meg kiskorában azokat az etikai normákat amik a személyiségfejlõdés során rögzülnek.

Alexandra888888
Hát baromnak még nem neveztek életemben.
Segítõ szándékkal javasoltam azt az oldalt,direkt N95 kategória van kiválasztva.A sony ericssonokon próbáltuk ki és jók (ez nem értem miért baj),azt várom hogy ha valaki kipróbálja nokián majd biztos visszajelez hogy azokon is jó.

mitis?? nokia n95 témákat?? vajh miértis? hmm?! .. barom??

"nagyon sok jó téma van,sony ericssonokra már kipróbáltuk és teljesen jók.ingyenes." értelmezd a szöveget és nézd meg a linket!!

Off

Látom megint kezdõdik a kultúrált beszélgetés... :/
Meg kéne adni egymásnak az alap tiszteletet szerintem. Fõleg hogy nem is ismerjük egymást személyesen...

/Off

És mi a fasznak teszed be a Nokia N95 topikba?
Barom...

Alexandra888888
ITT nagyon sok jó téma van,sony ericssonokra már kipróbáltuk és teljesen jók.ingyenes.<#wink>

Több mobilosnak a fekete jön be jobban.Nekem az ezüst a favorit.Ha a n93-am (ezelõtti telefonom) nem barnában,hanem ezüstben lett volna,még mindig azom lenne.. Amit ajánlok témát az a lamour_01 és a louis royo.Szerintem nagyon jók.De itt van egy lin_k,ahol van egy pár oldal cím: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2627&postdays=0&postorder=asc&start=9510 Ha nem vagy ide regisztrálva légyszives ne is tedd..már így is nagyon lassú,ha egyszerre többen fent vagyunk. De szemét vagyok..de ez az igazság. :-)

Kösz ^^

KILLER2
Én megmaradok a 8GB-osnál. Igaz, hogy nem jobb az elõjénél, de nekem egyszerûen jobban tetszik. Hiába is, mániám a fekete 😊
Amúgy jó témát nem tudtok ajánlani? Sok a gagyi szar. ismerem 1-2 jót, de egy idõ után már ekzdenek unalmassá válni.

A garmin 65mega a magyar térképpel (teljes európa 1.1giga).Nekem csak 2 téma van rajta,a szerintem legjobbak. /Szerintem ne várj és n95-öt vegyél. )
Tomonor:jók ezek az összehasonlítási "pontok". ) Csak a tömör lényeg,semmi kamu kertelés. ) Egyetértek.

*javitás: kameralencse helyett optika-védõ

Tulajdonképpen egyik mobil semm jobb a másiknál:
1.Kijelzõ:N95 8GB esetében negyobb, de "pixelesebb", ugyanis a simának is akkora a felbontása
2.Aksi:a 8 gigásé nagyobb kapacitásu, ám emiatt elveszti a kameralencsét...ráadásul nem mintha minden nap tölteném bármelyk telóm is 😛
3.Kamera:lásd a 2. pontot
4.Szoftver: a frissített sima N95 ugyanazokat tudja, mint a nagytesó
5.Mem.k.:haha! szerintetek mit kén ide írnom? 😄
6.RAM:lásd a 4.pontot
7.Új multimédia menü: a simáé gyorsabb, és testreszabható. A nagytesójé meghatározott elemekbõl áll, ami frusztráló lehet egyes esetekben. Elvileg ez egy gyorsmenü akar lenni, vagy mi...
8.Ár:+20; -20...annyin ne múljon 😄
9.N-GAGE:lásd a 4. pontot!
10.Inkább várj az N96-ra 😄

Alexandra888888
ja és sok-sok téma,háttérkép

Alexandra888888
nekem is filmek lesznek rajta,játékok,zenék amit lehet rá pakolni.az a garmin nemtom mennyit foglal.

Alexandra888888
Újat mindenképp. De a sima n95 ára már nem annyira gáz mint a nagytesóé.
Újonnan is kezdi megérni az árát.

A "válasz erre"-ket nem tudom miért hagyja el.Bocsánat..

Passz. ) Én azért vettem meg,mert eléggé olcsón adták.Nekem vannak rajta egész mozifilmek (symbianx-rõl),sok-sok fotó,és még több goa zene. ) Na meg egy pár youtube videó (a "parasztok"-at ajánlom!!Nézzétek meg! :-D ).Ja,és még az alkalmazásokról/játékokról nem beszéltem.Csak a hooked on 35mega...a keretprogrammal együtt.

Bizony!Én pont ezért ajánlom inkább a simát.A csúszkája meg kb.10-bõl 8-nak (ahogy a fórumokon olvasom) lötyög. :-/ De hidd el,nem nagyon gáz. ) És mindenképpen újat szeretnél?Egy karcmentes használton (csak töltõvel) nyernél kb. 20e-t...

Nekem a 8giga bõven elég.Sõt..

Tényleg. :-) A "hitetlen" Tamások. )

Én már láttam valahol képben rózsaszínben, tán vmelyik újságban. (na meg itt a fórumon 😄 )
Nekem ENZO is kéjne ^^

ha van pink ferrari enzo akkor méne lehetne egy n95 is az?? 😄D

A válasz: most az N95-ök versengésérõl beszálünk. Ott a 8 gigás: azt nagyon elszúrták benne, hogy nem raktak bele mem.k. tárhelyet. Így most a sime N95 tárhelybe megint fölé tud kerekedni. (most nem az egyéb tul.donságokról beszélünk, csak a tárhelyrõl magyarán)

PINK FTW ^^

Alexandra888888
Ha lenne egy stabil slide-ú sima n95 akkor azt vennék.
Késõbb meg lecserélném a hátlapot rózsaszínûre mert még nem lehet kapni sehol sztem.<#szeret>

Tinman
Igazából minek nektek ekkora tárterület?
Ok pl. N82 képe is kiköthetõ TV-re és így akár hordozható Divx lejátszóként is üzemel, de minek egyáltalán 8 GB?

GPS-re, MP3-ra használom és a 2 GB teljesen elég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Alexandra888888
Hát igen,itt egy érv hogy ilyet is érdemes venni. Nem beépített memóriakártyával,ami ha elromlik nem tudod kicserélni.