Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
amúgy szerintem ha a telefon részleteit nem fizeti akkor simán kilökik a rendszerbõl az imei számát és akkor bacchatod de ha csak a telefonszámláját nem fizeti akkor csak az õ kártyáját tiltják le .. a kettõ nem ugyanaz .. nekem is külön csekk a számla és külön a telefonrészlet
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
-ha a számlát nem fizeti,akkor a telot is letiltják?
-nem tudom hogy bele e menjek a vételbe:S
-SZerintetek?Van valami kiut nekem,ha megveszem tõle,és letiltják?Nem valószinû,de a legrosszabra kell mindig számitani<#email>#email>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Töltsük le az internetet!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Vagy neked volt rossz multkor is a válasz erre, mert nem mûködött? 😮
Segítõ szándékkal javasoltam azt az oldalt,direkt N95 kategória van kiválasztva.A sony ericssonokon próbáltuk ki és jók (ez nem értem miért baj),azt várom hogy ha valaki kipróbálja nokián majd biztos visszajelez hogy azokon is jó.
"nagyon sok jó téma van,sony ericssonokra már kipróbáltuk és teljesen jók.ingyenes." értelmezd a szöveget és nézd meg a linket!!
Látom megint kezdõdik a kultúrált beszélgetés... :/
Meg kéne adni egymásnak az alap tiszteletet szerintem. Fõleg hogy nem is ismerjük egymást személyesen...
/Off
Barom...
Amúgy jó témát nem tudtok ajánlani? Sok a gagyi szar. ismerem 1-2 jót, de egy idõ után már ekzdenek unalmassá válni.
Tomonor:jók ezek az összehasonlítási "pontok". ) Csak a tömör lényeg,semmi kamu kertelés. ) Egyetértek.
1.Kijelzõ:N95 8GB esetében negyobb, de "pixelesebb", ugyanis a simának is akkora a felbontása
2.Aksi:a 8 gigásé nagyobb kapacitásu, ám emiatt elveszti a kameralencsét...ráadásul nem mintha minden nap tölteném bármelyk telóm is 😛
3.Kamera:lásd a 2. pontot
4.Szoftver: a frissített sima N95 ugyanazokat tudja, mint a nagytesó
5.Mem.k.:haha! szerintetek mit kén ide írnom? 😄
6.RAM:lásd a 4.pontot
7.Új multimédia menü: a simáé gyorsabb, és testreszabható. A nagytesójé meghatározott elemekbõl áll, ami frusztráló lehet egyes esetekben. Elvileg ez egy gyorsmenü akar lenni, vagy mi...
8.Ár:+20; -20...annyin ne múljon 😄
9.N-GAGE:lásd a 4. pontot!
10.Inkább várj az N96-ra 😄
Újonnan is kezdi megérni az árát.
Nekem ENZO is kéjne ^^
Késõbb meg lecserélném a hátlapot rózsaszínûre mert még nem lehet kapni sehol sztem.<#szeret>#szeret>
Ok pl. N82 képe is kiköthetõ TV-re és így akár hordozható Divx lejátszóként is üzemel, de minek egyáltalán 8 GB?
GPS-re, MP3-ra használom és a 2 GB teljesen elég.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.