3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Bencee7
    Nekem sem Nokia lesz a következő, mivel N97 "gagyi" / bosszantó hibái vannak, N900 nem érdekel, más jó meg nem nagyon van.

Nem rosszak az alma termékek, sőt...még azokat próbálják egyenlőre a mobilgyártók megközelíteni vagy megszorongatni...

De azért sem veszek iPhone-t asszem HTC HD lesz a következő, remélem még tavasszal
  • tomonor
    jaa ööö igen, sziasztok, rég nem írtam ide, a lényeg annyi hogy szereztem egy iPod touch-ot, és lenyűgözött, nem is értem miért fogtam a nokia pártját ilyen sokáig.
  • Dj Tommy
    Sajna én még, Symbian programot se találtam erre a célra, pedig Symbian 7,8,8.1-es telokra volt ilyen progi
  • sKeezo
    hogyan tudom megcsinálni hogy a fényképekre kitegye a dátumot?
  • Dj Tommy
    Itt találsz térképet:
    http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=92&t=525
  • gerge93
    ndrive- ba segítene valaki? a programot feltelepíti, de a térképet nem tudtam aktíválni, bár 2006os volt az egy kicsit réginek tűnt. Eddig garmint használtam most ezt is kiakartam próbálni. Esetleg térképet belinkelnétek?
  • Dj Tommy
    Ehhez a szofthoz már Helloox kell, ahhoz hogy ezt a progit telepíteni tud, kell kérni cer+key fájlt
  • sKeezo
    v31
  • gerge93
    írd be *#0000#- et nézd meg hányas szoft van rajta. lehet hogy nem úgy kell már a tiedet, szerintetm cer és key fájlok kellennek majd vagy a szerint csinálod?
  • sKeezo
    miért van az, hogy mindent úgy csinálok ahogy a faq írja, és mégse tudom megnyitni a c:SYS mappát?
  • KILLER2
    Ja, torx kell hozzá, de végső soron meg lehet próbálni egy kicsi lapos csavarhúzóval is, csak vigyázni kell, mert nem túl erős az anyaga és nehogy szétmenjen a feje, mert akkor azt már nem nagyon szeded ki onnan.
  • Bencee7
    Mind1, megvan, meg van egy csomó videó youtubeon

amúgy előlaphoz vmi speckó csavarhúzó kell?
  • Bencee7
    Hogy volt ez a szétszedéses dolog?
    mert tegnap vettem észre h nem tudom feljebb hangosítani a telót zenehallgatás közben
    gondoltam szétszedem meg kitisztítom, hátha csak mocsok ragadt oda...
    amúgy hátlapot csak le kell pattintani ugye?
  • tuzfal3

Egy kis pangás elleni orvosság.
  • gerge93
    köszi
  • tuzfal3
    Ment a pü :D
    Valaki nem tud olyan mobile tv programot amivel magyar adókat lehet nézni?Mert az INsy TV-t használom de azzal csak német adót tudok fogni :S
  • gerge93
    ooh.. köszönöm szépen, de nem kell sietni úgyis suliba leszek délelőtt olyan 3 körül simán ráér, de ahogy jónak látod :D Am eléggé nyúzott állapotban van hibái: gombokról ha nem is teljesen de legalább megvan kicsit kopva(ok hang +- galéria)3as gomb kicsit érzékenyebb, hátlapon 2ép pöcök van, alja sarkai kopottak, majd holnap rakok fel képet és esetleg adhatsz véleményt kép alapján.

am az lehet a baja h nem szoktam kikapcsolni mert most délután áttettem a simet a régi telómba és addig szétvolt szedve este visszaraktam és most jó a hang igaz kicsit recseg, zizeg(mintha hangosan lett volna hallgatva) de érthető amit a 1430on mondanak.
  • tuzfal3
    Reggel első dolgom lesz elküldeni a képeket.
    Nokia 5800,T-mobile Pulse,N900 ezek eléggé jók szerintem.Ha nincs gatya állapotban 30-32k-t simán elkérhetsz érte.
  • gerge93
    hát az jó lenne. köszi.

szerintetek eladjam sima n95öt 28ér? de akk vmit kéne helyette vennem szerintetek mit vegyek. én omniára gondoltam mer használtan 40körül található. és arra nem kéne sokat ráfizetni. de ajánjatok minnél több mobilt(olcson :D) lényeg h legyen benne: wifi, érintőképernyő jólenne, microsd-s memóriabővithetőség, legalább java játékok menjenek rajta kb ennyi kamera min 3,2 de nagyobb jobb lenne mondjuk 5:D. tudom olcson nemigen van az igényeimnek megfelelő, de hátha :D
  • tuzfal3
    Hello
    Ha t-mob.os vagy akkor 1430...
    nem nehéz szét kapni, feltolod a telefont kiveszed a 2 csavart az előlapon utána letolod és megint kiveszed a 2 csavart... lepattintod és meg is van...Ha gondolod gyors csinálok róla képet hogy csináld :D
  • gerge93
    hali. tudtok ingyenesen hívható számot ahol nem kell beszélnem? csak arra kell hogy tudjam, h szar a hangszoró vagy nem. tmobilos. 1x szétszedtem lecsúszhatott vmi és nem jól érintkezhet? az meg lehe?. ja am a baj az h beszélek vkivel és mondja pl h itt vagyok a ------ süketség és állandóan visszakell kérdezni h hol vagy aztán jön h süket vagy ember :D meg hasonlók :D és idegesítő h süket nem süket süket....

hol lehetne megnézni h mennyibe van az ilyen hangszorója? nehéz lehet beépíteni?
  • KILLER2
    6600 sectoron fent van, csak regelj.
  • sKeezo
    tudnál adni valami linket? kéne nagyon a progi
  • tuzfal3
    Értem.Azért köszönöm a segítséget. :)
  • Dj Tommy
    Sajna szerintem nincs rá
  • tuzfal3
    Hello fiúk!
    Olyan iránt érdeklődnék hogy láttam egy 3250ben hogy van hangerősség mérője ami decibel-ben adja meg a hang magasságot.Ez az app létezik n95re is? Előre is köszi. ;)
  • KILLER2
    Nem tudom hogy csinálod, nekem nem sikerült eltörni.
  • Bencee7
    Na grat! Sajnos már az én N95-öm cseréje is érik...
    Jelentem már megint letörtem a krva pöcköt a hátlapon
    Telefonálni akartam, lefagyott, közbe ő telefonált, mert a hívott fél később elmondta h hallotta ahogy qvaanyázok, és nem akart kikapcsolni, így aksit ki kellett vennem... tököm ki van már, direkt finoman próbáltam leszedni erre tessék
  • KILLER2
    Nexus lett belőle, megvan biza.
  • Bencee7
    Megvan már a Nexus? Vagy mi lett belőle, Hero?
  • KILLER2
    Mivel már nincs N95öm, nem emlékszem, de van erre egy program, ami megcsinálja. Talán Smart Gallery a neve, de ez nagyon csak tipp.
  • GhostR1der
    ne fotózd a farkad :DDDddd
  • kifli
    engen is idegesít hogy pl a garminbol egy csomó kép ottvan galériában
  • sKeezo
    valahogy meg lehet csinálni, hogy ne jelenjenek meg képek a galériában?
    jó lenne elrejteni néhány képet, de mindig megjelenik a galériában, és nem tudom hogy lehetne megoldani hogy ne :S

tudtok segíteni?
  • Bencee7
    Tud vki nekem olyan programot mondani amivel tudom bluetooth-on keresztül irányítani a gépet? gondolok ilyenre pl h zenét váltani vagy vmi...
  • Bencee7
    Pedig van ilyenje a Nokiának, haver nemrég vett ilyet, és elég jól szól.
    3-4ezerért meg árban is ok
  • tuzfal3
    Sziasztok!
    Ma megjött az N95 8Gb :) köszönet KILLER-nek :P.
    Nem reklámot szeretnék csak bajom van a normál headsetekkel mert fáj tőlük a fülem és "agyba dughatóst" szeretnék venni.Ehhez mit szóltok? Ugyanis ilyent nem találtam a nokia oldalán.De tetszik mert agyba dugós.Köszönöm a segítséget.Üdv! :)
  • kifli
    jó hozzá
  • gerge93
    és a 35öst hogy lehet kiszignózni? ugyanugy mint a 31est? és jó hozzá azok a fájlok amiket 31eshez mentettem arról a kínai oldalról?
  • Bencee7
    Nyugodtan mehet rá az új! Jó a 35ös eddig