3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#3712 Tedd fel a legfrissebbet azt annyi. Amúgy asszem nem azonos az N73 és az N95 szoftvere, szóval lehet, hogy azért van az ikonok között eltérés. -
#3711 havernál(n73on) kapott nálam(n95ön) meg nem?:O
am melyik a legjobb szoftver(lehet hülyén hangzik, de ahoz annyira nem értek /a 20ast vagy a 21est már nem is tudom melyiket mondták hogy jó, szerintetek)? -
#3710 Szoftverfrissítés talán jót tenne neki. Az ikonváltás meg témától függ, hogy kapott-e új ikont a témában az adott program. -
#3709 nekem is ez a bajom. jó mondjuk nem nagy baj csak jobb lenne ha változna.. a gps mért kb fél óra alatt talál jelet? már rég volt megformázva lehet az a baja vagy nem is igazán lesz gyorsabb? meg amikor kamera fedőt becsukom csikos lesz a háttér és valahol átlászó vhol összeugrik, de csak akkor ha becsukom a kameravédőt és kilépek a kamerából -
#3708 Én ha tettem be vmi témát, akkor nemigazán változtak az ikonok, max 1-2 inkább úgy emlékszem a készenléti ikonok változtak de az sem mind -
#3707 #3701? -
#3706 Ha minden kikapcsolásnál úgy marad az nem biztos h jó
Nekem is csak aksi kiszedésnél csinálja... -
mddevil #3705 szval ez lehet ilyen 1. szériás dolog vagy csak a hideg miatt? -
#3704 nekem kikapcsnál nem marad a kép, csak ha akut kiveszem -
#3703 Nekem sem... szal nem hiszem h ez baj lenne -
mddevil #3702 Sziasztok, az normális n95nél h mikor kikapcsolom a telót bennemarad az lcdben a kép? bekapcsoláskor minden oké, meg más is minden jó, akksi kivételkor sem tűnik el. -
#3701 Azt hogy lehet megcsinálni, hogy átalakuljanak az ikonok? Havernak van n73a ugyanazt a témát átküldte és neki változtak az ikonok nekem nem illetve csak 1 vagy 2. A telóm független v31.0.017. szoft van rajta. szal vhogy meglehet csinálni? -
Roland815 #3700 http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/01/21/ingyenes_navigaciot_ad_a_nokia/ -
#3699 Feltettem a 35ös szoftot. 20ashoz képest van változás de télleg kicsit gyorsabb lett. Másrészt nemtom, de van egy "új" fícsör: ha a képernyő világítás elalszik, utána a galéria és a hangerő gombok felvillannak egymás után lehet h csak nekem új...de vicces, és abszolút felesleges -
#3698 :D -
#3697 Egy bajom van a frissítéssel: le kell törölni mindent, és elszállnak a mentéseim a játékokba -
#3696 áhh..kurvaszép az a telefon...
Szép nagy tégla.minimális ivek..stb...920 meg annyira nemteccik..:/
de majd meglátjuk. -
#3695 Nekem sem tetszik az N900...már kezdettől fogva
Kéne egy olyan teló ami mindent tud amit az N95 csak tapicskolós multitáccsos és nem 160k... -
#3694 Jajah, én is ezen gondolkozok..Októberig össze kellene szednem 500 000 ret : D De ha prosztó lennék, akkor nem szaroznék, eladnám a gokartot, meg a robogót, és megis van az 500 000 a kocsira:] -
#3693 Csak nekem nem jön be az N900? Mindenki odavan érte. Én picit félek tőle a hardver terén a rezisztív (cerkás) képernyő miatt. Bár pontosabb, mint egy kapacitív, de utóbbiban van multitouch és és enyhén szólva ellenállóbb is (lásd itouchok, erősebb az érintő képernyője, mint az N95 sima plexije vagy mifene van az LCD előtt).
De leginkább a linux zavar. A symbian már szép múlttal rendelkezik, az iphone OSX-e nagyon befutott, az android meg fejlődik mint az állat és egyre több minden van rá. Na most kérdés, hogy ezek mellett a maemo linux mennyire lesz ellátva programokkal?
Amúgy Solo, ha már vársz az n900al, akkor talán inkább majd az N920at vedd. Az már kapacitív lesz (az az iphone-féle érintő) és az oprendszere is frissebb lesz és addigra talán az is kiderül, hogy mennyire lesz elterjedt a maemo. -
#3692 Gyári független: D
Na mind1.Nemlényeg nagyon , működik még, nemsokára úgy is eladom a gecibe:] Jön az n900..Bár, azt majd csak később..MOst kocsira mag jogsira gyűjtük. -
#3691 akkor max függetlenítve lett :)
írd át prod codot, egy függetlenére, utána jó lesz a frissítés. -
#3690 wut?: DD Miről beszélsz?: D
Több mint 1 éve vettem VIP phone-nál: D Független..Valami tálib importos RM kód alapján ítélve: D -
#3689 Jee végre, már halálra idegesített.
Köszi! (: -
#3688 párosított eszközök->itt kiválasztod a pc-t->opciók->jogosult->ok -
#3687 Eh, hol is lehet beállítani, hogy a telefon automatikusan kapcsolódjon bluetoothon (pc-re) és ne kelljen állandóan a telefonon ok-ozni, hogy Accpet request from PC...? -
#3686 ja de :) -
#3685 Biztos, hogy IMEI-t kell átírni és nem product code-ot? Csak mert ha jól tudom utóbbit csak a megfelelő szoft megkeresésére használja (így tudtam az enyémre is magyart tenni), míg szar IMEI-vel hálózatra sem igen enged fel. -
#3684 mert nem független a telód, írd át az imei számát, aztán frissítsed, aztán írd vissza, így legalább nem szar szolgáltatós szoft lesz rajta hanem gyári, bár gari ugrik, ha a nokia updaterrel csinálod, mert akk észreveszik asszem. Ha nincs garid, akk meg baja nem lesz :) -
#3683 Asszem nekem is itt az ideje frissíteni 20-as szoftról... -
#3682 Mert az updater azt írt,a hogy az a legfrissebb. -
#3681 na enyimbe is recseg egyik oldalsó hangszóró, már meg is rendeltem 2,99$-ér ebayrő az újat. Honkongból 3-5 hét alatt ér ide :D -
#3680 Nah köszi megtörtént, valóban gyorsabb, érdemes feltenni! -
#3679 szerintem rakjad fel, a kamerán javítottak, meg ha oldalra forgatod a telót gyorsabban fordul át a kép. am 35.0.002 :) -
#3678 Miért a 31-est tetted rá, én most néztem és már van 35.0.001-is.
Nekem is jelenleg 31.0.015 van rajta, sztetek érdemes frissíteni? -
#3677 Nade minden oké.Megvagyok...Jó gyorsa a 31-es soft. Már mennek is fel a zenék a telóra: D
Márcsak a szegény kis sennheiser cx500 helyére kell vennem valamit:(
Sajnos elszakadt:C
És most nézem, hogy mostanában 24-5 papír körül van az ára:CCCCC -
#3676 FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
Ma majdnem becsokiztam:C RAknám fel az új softot a telóra, win7 egyszercsak megáll, mint f@sz a lakodalomba:| MOndom, anyád, dejó, hogy épp csak mentem le a dolgokat a telóról: D
eg most nézem, ill ez a fosrakás kiírja, hogy win7 nem támogatott ...(a szoftwer frissítő progi)sp3 kompatibilis módba rakva mükődik, de vajon biztonságos-e?: D -
#3675 Hát érdekelni érdekel:D pü-ben elküldöd hogy mit adsz hozzá és menyiért adnád? nem szeretnék reklámoz vagy offot :) -
#3674 Én az enyémre most veszek új burkolatot, szóval teljesen hibátlan lesz, 8GBs. Érdekel? -
#3673 Sziasztok.Jó hírek!Ma sikerült megszabadulni a w760-tól de még lekel bonyolítani a postázást.Jövőhéten keresek N95-öt vagy 8gigást, a tag eladta amit vettem volna. :S Ha tudtok szép állapotút összes tartozékkal akkor szóljatok.Előre is köszönöm.
Üdv:D