Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amugy milyen gps progit ajánlotok rárakni?És az tányogatja a belsõ adóvevõjét a telónak??Ezt akarok már mióta megvettem de amíg nem zsír a taló nem rakom fel..
KILLER2
Valóban, a fülhallgató navi gombjai adnak ilyen sziszegõ szart. Nem tudom, hogy az hogy nem hallható. Vagy nekem van szuperfülem vagy túl jó a fülhallgatóm, de az van és idegesítõ is. Még jó, hogy nem használom a headsetet, csak magát a fülest és így nincs sistergés.

Töltsük le az internetet!

Szóval vicc az egész komolyan,pl mikor elöször vittem vissza mert elállt az alján a csuszka jobban az egyik oldal mint a másik.Megcsinálták Pécsen ree utánna elállt felül plussz kinyított állapotban lötyögött a kijelzõ(((
KILLER2
Ez valóban zavaró és teljesen egyetértek veled, amivel ennyi gond volt, az úgyis elromlik még párszor. Vagy ha nem is, akkor sem ezt várná az ember ennyi pénzért. Szerintem is addig próbálkozz, míg ki nem cserélik.

Ezt a fajta sziszegést a billentyû navi lépéssel lehet hallani minden telónak a telefonálós fülhalgatójába, ám az olyal halk, hogy nem hallani. >.< Szervízbe meg én se bízok, ám nem akarom fel emlegetni miért nem. Mondjuk úgy hogy 3-szor volt szervízbe a teló, és egyszer se sikerült megjavítani, aztám meg isten meghallgatott, és MAGÁTÓL megjavult a teló. Azóta nem is emlegetem mit csinált, nehogy elkezdje megint. xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nincs bekapcsolva.Ez is azért tünt fel mert ugye az ember pl ölébe tartja a telót és ha otthon ülök csend van akkor hallatszik..Cserét szeretnék de hogy oldom meg nem vágom.Hétfön lehet irány a központi szervíz megint sztem.De már mondtam a csávonak a pesti számon amit hívtam,hogy elmegyek a fogyasztóvédelmisekhez vagy nem tudom mi..Még ha a legtöbb esztétikai híba is volt,akkor is zavar hogy tele a szervízlapja egy 130 000ft telónak..
KILLER2
Hát akkor a régi szoftverrel sem lehet baj, mert nem ismerek ennél újabbat. Ezt a sziszegést meg nekem akkor csinálja, amikor valami hangot lejátszik és véget ér, akkor utána egy rövid ideig még így sistereg. Neked be van kapcsolva a billentyûhang?

Eddid csak esztétika híba miatt,most végre jó erre ezek..21.0.016 szofi van rajta...Én nem vagyok otthon amugy ebben a telós szoftveres témában csak olvastam hogy az új jobb gyorsabb stb...Mikor mentem a telóért mondta a csaj hogy ha a központi szervízbe megy 1 teló akkor kötelezõ a szoft...frissítés egyébként.
Meg ha lépek eggyet a multis menüben akkor is 1-2 ms-ig sziszeg,ahányszor lépek,és utánna síri csend)..
KILLER2
Hányas szoftver van rajta? És milyen hibákkal javították?

Mind 2 hangszorón hallani.Olyan mikor beraksz 1 kazettát a lejátszóba felhangosítod és nincs rajta semmi.Kb ilyen.Most jött meg a teló a központi szervizbõl 2x-ra.amugy,helyileg már 3x javították esztétikai híba miatt.Sztem rosszabb képet csinál mióta megjött,meg lassabb is a bekapcsolás pl.Cserét szeretnék egyébként de azt mondják ha nem lehet javítani,hát azt lehet 100x is.a szervizlapja tele van pecséttel 2 hónapos teló és rohadtúl idegesít ez is...ha elindul 1 szám fülhallgatóval vagy anélkül akkor is lehet hallni a sziszegést míg be nem jön teljesen a zene,de a háttérben zavaró pedig nem arra figyelek.Mikor megvettem ez nem volt sztem.
O_O sziszegõ? szerintem baj van a hangszórókkal. :S Melyik hangszórón adja ki, jobb vagy bal, vagy a híváshoz használhatón, illetve csak a multimédiás menü adja ki, milyen sziszegõ hangot ad, nem inább torzultat?

Sziasztok.Valakinek ad ki sziszegõ hangot az n95-e mikor a multimédiás menübe lép????Válaszokat köszönöm...
Dj Tommy
Itt egy jó oldal, ezen van mindenféle jó leírás:
www.smartnews.hu

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

valaki tud errõl rom patchelésrõl adni leirást ?
KILLER2
Ezt jól gondoltad. De nem vészes. Inkább a telepítés és a programok beszerzése a nehezebb, ha már tudja az ember, hogy mit hogyan és miért kell, akkor nem bonyolult. Ha kerítesz magadnak linket, meg leírást, meg kb ami kell hozzá, akkor megpróbálok segíteni, ha kell, mert én már telepítette rom patchert.

Rom patchelés nem olyan könnyû dolog ügye ?
carterx
Mért csúsztatod fel egyáltalán?Ahhoz hogy ha valaki hív nem kell billentyûzet.Anélkül is felveheted a zöld gombal hogy feltolod a fedelet.

KILLER2
Rom patcher és egyéb olyan programok, amivel feltörhetõ a telefon és többek között a szignózás is kikerülhetõ, a lejárt tanúsítványokkal együtt.

mondjatok valami yó progit amit nem kell szignozni! 😊
O_O hát nem is tudom hogy azt be lehet-e itt állítani, nekem sima van, ám abba nem találtam sehol. Annyira engem nem is zavar mondjuk hogy csúsztatásra veszi fel. >.< Passzolok.

Üdv. Nemrég vettem egy N95 8GB típusú Nokia telefont. Az lenne a gondom, hogy amikor valaki hív akkor a csúszófedelet feltolom és így fel is vettem... na nekem úgy kéne hogy amikor valaki hív és feltolom a csúszófedelet akkor még nem veszi fel csak ha megnyomom még a zöld gombot.. Kerestem a beállításoba hogy csúszófedél vagy ilyesmi de nincs semmi ilyen.. hogy lehetne ezt beállítani??? HELP ME
utálom ezt a szignozás dolgot 😊😊
KILLER2
Az kell. Nézz utána olyannak, hogy pl rom patcher, meg ilyenek. Nem egyszerû, de meg lehet oldni. Én szarakodtam már ilyesmivel, de sajna nem tudok segíteni, mivel magával a szignózás kikerülésével nem foglalkoztam, mivel nekem megvannak a szükséges fájljaim és a telefonon a program is, ami kell a szignózáshoz, így inkább hagytam a fenébe.

valakinek van 5lete a szignózás kikerülésére ? volt egy módszer amivel a sys könyvtárat kellett elõbuherálni és a bin könyvtárba másolgatni ájlokat..
Nos ez nem jött össze, vkinek 5lete ? 8gb telcsire
KILLER2
Én a Divx Playert tiudom ajánlani. Jó az, csak te használod rosszul. Az a DivX-es AVI-kat játssza. Ha nem ilyen az avi, amit le akarsz játszani vele, akkor nem fogja.

David8
hello én tegnap vettem egy n95öt (8gb) és fel szeretnék rá tenni vmi lejáccót ami lejácca az avikat. Feltettem rá többféle divx playert is a program el is indult de azt írta ki hogy fájl not supported. A core codec playert is próbáltam feltenni de ott meg a lejárt tanusitványra hivatkozva nem engedte a telepítést, probaltam a dátumot is visszaállítani de úgy se megy. Vki tudna nekem ajánlani egy konkrét programot (linket megköszönném)ami tutira lejácca az avit és mûködik rendesen? Nagyon megköszönném.

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

KILLER2
Úgy kell. De most, hogy van rom patcher meg egy csomó ilyen cucc, vannak módszerek, hogy a telefon ne foglalkozzon se a lejárt tanúsítvánnyal, se az unsigned programokkal, mindent goond nélkül szépen feltelepít.

én is

Doog
Visszaállítod a dátumot. Én mondjuk 1 évet szoktam visszaállítani az a biztos. 😊

...::::::...

van olyan aki tudna segiteni pár dologba ? amiket leszedtem progikat a netrõl telepitésnél ezt irja ki hogy: lejárt a tanúsitvány
harmadik progira irja már ezt kii! Mit kell tenni ebben az esetben ?
KILLER2
Divx-et lehet, xvid-rõl nem tudok. Erre jó asszem a core player,valamint a smart movie és a divx player. Én utóbbit használom.

király, még 1 ilyen buta kérdés hogy xvid meg divx kodeket lehet tölteni hozzá ?
KILLER2
Úgyanúgy megy rajta minden. A kijelzõ is csak méretre nagyobb, nem nagyobb a felbontása, így ezzel sincs baj. Minden ugyanúgy megy rajta, mint a sima N95-ön.

94e.ért vettem full magyar, független, fóliás......
ugyanúgy mennek a progik 8 gb-n minbt a sima 95-sön ? mert ennek nagyobb a kijelzõje. errõl mit tudtok mondani ?
Hát, az a kiszállítási állapottól függ. xD

KILLER2
Az lesz.

megvettem a n95 8gb-t
remélem zsir lesz 😊
KraZ
Ok! Holnap megcsinálom.

MAN T.G.A.

Doog
Elõször félig lenyomva kell tartani a kameragombot, beállítja autómatikusan az élességet, és utána nem felengedve a gombot teljesen lenyomod. <#vigyor>

Sziasztok koszi szepen a valaszokat nagyon rendesek vagytok. Meg aszt szeretnem megtudni melyik verziot kell feltenni vagy ha valakinek van konkret progija vagy honlapja ahonent letudnam huzni de persze mukodot nagyon megkoszonnem.
ja, és mind 5 megapiceles legyen.

Töltsél már fel ide vagy 3 fotót: egy tájképet, egy makrofunkciósat, és egy szobait. A tájképesnél állítsd Tájkép módra a telefont, a makrósnál érthetõen makrósra, a szobaival meg csak kattints egyet félhomályba. Abból megmondjuk hogy van-e gond a kamerájával.

KraZ
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,miért van az,hogy kicsit homályos képeket csinál a telefon? Elötte nokia 6280-om volt és annak szebb volt a képe. Eredeti n95-ösöm van zeiss optikával a t-mobile-ben vettem. A lencse is tiszta. Esetleg a kamerabeállításoknál kell valamit babrálni? Csak ott annyi funkció van nem próbáltam ki mindet. Esetleg tud valaki valami jó beállítást? A videókkal nincs gondom.

MAN T.G.A.

Doog
Inkább Garmin szerintem... Mindenhol azt írják, hogy részletesebb meg ilyenek.

garmin, tomtom

Sziasztok. Tanacsot szeretnek kerni a nokia n95-os teloba mijen navigaciot javasoltok? Es valamijen leirast is tudnaltok adni a instalalasra? Elore is nagyon koszonom.
Johnny23
..sztetek jobb a zenei visszajátszás minõsége fülessel,mint pl. egy SE walkmanmobil-al ??

köszi

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

szótár - tessék, ide mondatokat is bemásolhacc, ne fogja fordítani. 😄 sok sikert

carterx
Letöltöttem azt a pár dolgot amit onnan lehetett,de a folyamat az érthetetlen.
Ha ráérsz majd leirhatnád ha gondolod privátban.

thx