Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

>.< tudtommal, de lehet hogy tévadek, az n95-nek alapba 5 mega a RAM-ja, és 40 mega frissítés után. bár mittomén, nem is érdekel mer tudok egyszerre több dolgot is futtatni.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

5c0rp330n
N95:
SDRAM Memory: 64 MB
~18 MB Free Executable RAM Memory

N95 8GB:
SDRAM Memory: 128 MB
~90 MB Free Executable RAM Memory

Bár nem vitatkozok a Nagy Dj Tommyval 😉

A kijelzõ az tuti nagyobb, de a RAM ugyanannyi a 20-as szoftver óta.

Dj Tommy
Úgye van egy N95-m, meg most kaptam 3 napja egy 8Gb-s N95-t kölcsönbe.
Én azt mondom, aki tervezi N95 vételét a 8Gb-st vegyen, a kijelzõ nagyon jó szerintem, meg úgye több ram 😛

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Hát, ha azt csinálja, akkor az már nem szoftveres gond lesz. :/

Üdv.
Lenne egy kis gond/észrevétel.
Kicsit kezd rosszalkodni a csúszka a telefonon.
Mármint szoftveresen, nem veszi fel, ha hívnak, nem zár le/old fel a bill zár fel és lehúzáskor.
Vajon a szoftverfrissítés megoldja? (20.0.06 van)

Tapasztalt valaki hasonlót már?

KILLER2
Nem garantálom, hogy minden pontosan úgy van, ahogy írtam, de én így tudom.

Töltsük le az internetet!

Most hogy ezt elolvastam megváltozott a véleményem. Ezt nem tudtam hogy az iPhone ennyire kötött. Azt hittem az iTunes egy kiegészítõ és én magam is rárakhatok zenéket. Hallottam az N95-re lehet tenni garmint ami a legjobb navigáció telefonra mindenképp. És ez nagyon jól hangzik hogy nem csak ráírt programokat lehet használni. Nos hát a csúszka tényleg nem a legjobb ezt onnan tudom hogy itt volt egy barátom akinek N95 8gb-os Nokiája van,és fél éves,de a csúszka már kicsit kész van. Más rosszat viszont nem lehet mondani az N95-re. Köszönöm szépen hogy ezt mint elmondtad.

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

KILLER2
De azért, hogy valamit mondjak is, elmondom a véleményem az IPhone-ról. Én sokat nézegettem, mert tetszett, de tudomásom szerint nem nagyon szereti a programokat, csak amiket az apple ad ki rá, meg ha jól tudom, zenét is csak ügyeskedve lehet rátenni, mert amúgy itunes-on kell õket megvenni. Nekem ezért nem tetszik az Iphone, túl kötött, hogy mit lehet rajta csinálni, ellenben az N95re bármit rá lehet rakni, bármilyen rá írt programot futtat és alaposan át lehet szabni így, hogy egyre több program van rá és egyre több mindent lehet átírni benne. Szerintem ezért jobb az N95. Viszont ennek meg ugye ott van a csúszka, amirõl bizony sok rosszat hallani, meg eleve, míg az IPhone csak egy fix lap 2 gombbal, meg egy képernyõvel, ezen van egy rakat gomb és így ilyen téren sokkal több gondja lehet mint az iphone-nak gondolom. Bár nálam eddig szerencsére semmi baj nem volt vele.

Igen,ez igaz, Köszi szépen!

KILLER2
Árban IPhone 3G sem panaszkodhat. Ezt neked kell eldöntened. Te telefonod lesz, az számít, hogy neked melyik tetszik jobban, melyik tudja jobban teljesíteni azt, amit vársz tõle.

Hello! lenne 1 kérdésem. N95 8GB vagy új iPhone 3G? Én igazából az N95 felé hajlok,de az ára hát elég borsos.

Doog
Hát én csak azt látom, hogy a 8GB-os világosabb.

...::::::...

fact. (angol szó)

Attila8805

Baloldali régi jobb oldali 8Gb-os.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Független volt a cél eredetileg is😊
Bár vodás vagyok és olcsóbban megkapnám de mindíg belenyúlnak a telókba.
És ha már ennyit kiadok egy ilyen telefonért nem akarom hogy vali szar Live-os menü legyen rajta😊
Szóval érdemesebb a sima N95-öt venni?
Bár én azt olvastam hogy a 8gb-osnak tisztább a kijelzõje és kicsit szebb képet is csinál.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

És nehogy trémobilnál, vagy vodafonnál vedd a mobilt mer haxolva van a szoftver. Függetlenül vedd!

Mer sima SD-be csak 2 gigás a max. Ám azt nem tudták, hogy kezeli a micro SD-HC-t is. (nekem 4 gigásom van, de a maximum méretû SD-HC 16 giga vmi 20 000 forintért)

Attila8805

A Vodafone.hu-n 2 Gb van nem 16.

Nokia N95

Teljes belsõ memória (M😎: 160 MB
Memóriakártya típusa: microSD, maximum 2 GB
Kijelzõ felbontása (pixel): 240x320 1

Kérdezz, felelek. A két teló amugy ugyanaz, csak nagyobb a kijelzõje a 8 gigásnak, ám a felbontása nem. A simát meg 16 gigáig is bõvíatheted + a 8 gigásnak nincs kamera védõje.

Lehet felrakni, persze, ám tomtom vagy garmin ajánlott. Mindkettõ ingyenes, ellenben a gyárival. Amugy a gyári elég részletes, csak fizetõs ha aktív GPS-t akarsz.

Attila8805
😊
A 8gb-os változat vásárlásán gondolkodom és szeretnék midnent megtudni.
Elolvastam egy két tesztet de még nem minden tiszta😊

ezt nemtudom😊
Attila8805
Ok thx!
És akkor még egy hülye kérdés😄
Legalábbis egyelõre.
Lehet feltenni mondjuk Igo-t?
És így Gps-ezni vagy csak az alap progival?
Mert azt olvastam hogy nem valami részletes az alap térkép.

ja ignyen tolod vele, én is szoktam néha
Attila8805
Hali all!
Hülye vagyok ehhez szóval megkérdezem.
Ugyebár a telefonon van Wlan.
Ha nekem van itthon egy wifi-s routerem akkor rácsatlakozok a telóval elindítok rajta egy böngészõt és ingyen netezhetek?
Szóval nem kell fizetni az adatletöltés után mint a Gprs meg a 3g szolgáltatásnál?

3 napja vettem n95 8gbt a legfrissebb szoftver volt már alapbólk rajta.. sehogysem jók eddig nekem a rompeccselések, a c bin könyvtára nem akar beengedi!😞 2 módszerrel próbáltam, és semmi😞 vki csinált mostanába rom peccseleést a legfrissebb szoftverrel 8 gbn ?
olvastam 😉 sajna te a peches széria vagy 😞
nekem hálisten semmi bajom

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Doog
Fel. 😄

Milyenre? 😮

KILLER2
Feltûnt már valakinek, hogy még mindig nem cserélték ki a bannert? xD

de most nem esztétikai a híba hanem mûködési,irtam ma valahol elörébb..
okés kössz már eszembe volt...
mert ha 3dszor viszed vissza ugyanazzal a problémával akkor már annak lehet venni hogy nem tudják orvosolni a problémát .. de azért a fogy védelemnél érdeklõdnék a helyedben ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

hát akkor átkurtak.Nem kicsit...Nagyon)))
nincs igazuk .. ha ugyanazzal problémával kétszer viszed vissza 3szorra már cserélniük kell .. vagy fogyasztóvédelem

egy ilyen kaliberû céghez elég pitik sztem 1-2 dologban,vagy csak itt Magyar o.-on..
ezek a nokiások készen vannak,de én addig viszem vissza a telóm amíg ki nem cserélik.Mondjuk azt mondták nincs jogszabály rá,hogy kötelesek is áll...amíg javítani lehet azt teszik de sztem csak van vmi megoldás
Doog
Múltkor belement valami por a telefonom hangszórójába és el kezdett recsegni. Bevittem a szervízbe kicserélték de azt mondták a következõ már nem lesz ingyen. Pedig garanciás még. Most megint belement valami por és recseg megint.

Multkor kérdeztem a szervízbe ,hogy tisztítják e a telót azt mondták igen sõõõt ingyen,akkor meg a szoftver frissítést is megcsináltatnám az a biztos elvileg.
most rápróbáltam és konkrétan a szoftver ápdéter saját magát sem tudja ápdételni 😮 kiírja: kérem várjon mig a szoft ápdéter leáll. új verzó istallja néhány másodperc múlva kezdõdik .. 2perce így áll....

a szoft frissítést nekem se engedi de én azt hittem ez a témobilos függõségtõl van 😮 :| és nekem xp-m van szal ez nem op rendszer függõ

Sztem is jók,össze van rakva,de nem akartam megint azt venni.A Nokiát nem bántam meg csak ezek idegesítenek,és nem tudom de nálam vista alatt nem enged szoftvert frissíteni,még mikor megvettem véletlenül rámentem,csak onnan sejtem..
KILLER2
SE telefonok jók, nekem K750i-m volt, annak sem volt soha semmi baja.

elötte 1 Sony ericsson V630i volt 1 évig ki sem kapcsoltam..Érdekes ilyen SE szervíz miért nincs Pécsen pl,mint egy teljes üzlet?nem....
Köszi akkor azt felnyomom majd,kössz még 1x.egyébként nem akarok másik telot,nagyon jó csak ezek a híbák....Hm
simán fülcsi nélkül is hallani,mikor menyomom a multis menü gombot megszólal jön a menühang és az alatt is hallatszik.
KILLER2
Én Garmin mobile XT-t használok, nekem nagyon bevált. Támogatja a belsõ GPS-t.

KILLER2
Ez nevetséges. Csak kérdés, hogy ha egy nokia szerviz ennyit ér, akkor hova vigye az ember a telefonját?