3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • solo
  • tomonor
    http://qrcode.kaywa.com/img.php?s=8&d=nekem%208%20lol
  • solo
    Csináljak?
  • tomonor
    van olyan? :o
  • solo
    Bar code topik.-.-
    Ahol csak Így lehet duálni ^^
  • tomonor
    azért jó tudni hogy működik. :))) Ha majd valami titkosat akarok veletek megosztani, majd ezt a kódrendszert használom :P
  • solo
    FAIL!
  • tomonor
  • KILLER2
    Nekem is 8GBm van és jól működik.
  • tomonor
    ja hogy 8GB... hmmm. Passz. Rosszul csináljátok :D
  • tomonor
    frissített a szoftvere? mer a régi fajta nem ugyanaz, sőt, a régi olvasó nekem egyáltalán nem is működött.
  • grebber
    Haveroméval már vagy 50 vonalkodot probálgattunk de semmit nem ir ki jelez stb semmit.
  • tomonor
    LOL jól nézünk ki
  • KILLER2
    Igen, ez volt az, én is ezt használtam.
  • BECKHAM7
    én is itt csináltam!
  • tomonor
    Én ezt használtam http://qrcode.kaywa.com/
  • KILLER2
    Ha gonosz lennék, ilyenben tenném fel a FAQt :)
    Amúgy van valami weboldal, ahol lehet ezeket kódolni, régebben én is csináltam pár ilyet.
    Asszem majd egyszer ezt is beleírom a FAQba.
  • tomonor
    ami FAIL lett -_-
    http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/qrcode.JPG
  • tomonor
    Itt az első üzenetem :D
  • tomonor
    Pár kép lemaradt :< Ezetnúl csak linkbe adom őket, emr szar az SG kébeszúrója.

A FAQ-ba is kéne hagyni néhány ilyet "titkos kódot" az N95 felhasználók részére. Vagy ha megtalálok egy ilyen dekódert akkor mostantól csak ilyen képekkel kommunikálok itt.
  • tomonor
    Találtam egy párat :D

http://blog.webometrics.org.uk/uploaded_images/t-shirt-734387.jpg

• tomonor
    xD miylen progival kódoltad így le? xDDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na sikerült beolvasni? XD

LOL
  • KILLER2
    Szerintem ezt buktad. Kicsit sem lenne feltűnő, hogy dolgozat közepén a telefonoddal valami kockát fotózgatsz. A telefon eleve ki van tiltva órákról. Meg akkor inkább a telefonba írd a puskát, egy gombnyomásra pedig bezárja vagy leteszi kicsibe.Az meg szinte teljesen kizárt, hogy a tanár megnézze a telefont, hogy mi van benne, mert az egyrészt magánügy, meg aztán symbian telefont nem sok tanár tud kezelni.
    Emlékszem, egyszer fizikaórán lebuktam N95el. A tanár épp elöl valami hülyeséget magyarázott, amire éppen szarok rá, én meg mivel nem volt jobb dolgom, épp egy Python programot tanulmányoztam a telefonon. Kérdezi, hogy mi van a kezembe, mondom semmi. Hátrajön, padból kiveszi a telefont. Há mondom mé', nem lehet ott? Mondja, hogy nem, mert mé nincs kikapcsolva stb. Meg hogy látszik, hogy nyomkodtam, mert világít. Nem szóltam be, de jó volt, mert 10 mp után kapcsol le a világítás, ő meg bőven több idő után fogta meg, szóval már a képernyővédő is ment :) De azé jó, világított. Mondja tovább, vörös a feje, üvölt én nézek rá és mondom, hogy "igen, persze, igaz, úgy van, stb". A vége az lett, hogy szépen letette a telefont az asztalra (nem az övére, az enyémre) és elment. Nem tudom, hogy mi volt nála ez a hirtelen gondolat, de ez van. Pedig mondta is, hogy menjek a táblához és oldjam meg a feladatot, mondtam is, hogy jóvan, de aztán abból se lett semmi. Amúgy egy igazi paraszt. Utána még egy hónapig a telefonnal basztatott, ha nem volt számológépem, akkor közölte velem, hogy a telefon nem az. Bár ezt nem értem, hogy miért ne lenne jó arra, elvégre is tök mindegy. Persze, a telefonnal lehet mást is, de haladni kell a korral :) Meg abba is beleköt, hogy hol ülök, hogy milyen füzetem van, hogy mit miért csinálok, egy igazi pöcs. És az osztályfőnököm is xD
  • solo
    Ez kurvanagy: D

Bakker....Megvan hogy puskázok....: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Gyááá: D
  • tomonor
    60 Hz-es monitorral nem megy xD
  • BECKHAM7
    azt írták vhol, hogy "majd" pl elmész mozihoz, van egy plakát a filmről, és van rajta egy ilyen kód, beolvasod, és plusz infót tudhatsz meg a filmről... amúgy én is fölöslegesnek tartom, de van és ez jó
  • grebber
    De mit olvas rajta szerinted ember nemlátja enélkül is? Azért kérdem tehát ez ilyen felesleges lószar benne?
  • KILLER2
    Igen, sikerült.
  • BECKHAM7
    wataaa...? nemértem mé nem linkelte a képet.... na mégg 1x
  • BECKHAM7
    Van egy új kódrendszer, a QR kód, azt lehet vele olvasni

Ez HVG-ről van
    ,,Japánban született és most Észak-Amerikában kezd hódítani a mobiltelefon-mánia egyik kelléke, a szigetországban QR-Code néven ismert vonalkódos technika. Ezzel a megoldással nincs szükség gépelésre, csupán egy kamerás mobilra vagy PDA-ra, ami képes leolvasni a kódot, amiben például olyan információk rejtőznek, mint egy webcim, egy hirdetés szövege vagy bármilyen lényeges információ. Az ázsiai rendszer alapján a QR-Code 1817 japán írásjegyet,
    7089 számjegyet vagy 4296 alfanumerikus karaktert tartalmazhat. "

itt ki is próbálhatod, saját kreálmány! aztán válaszolni
  • tomonor
    Vonalkód olvasásra... Bár ilyen kérdéseket tennének fel az iskolába, dolgozatoknál... lol
  • grebber
    Haveromnak Nokia N95 van 8GB-os.
    Mi a fenére jó benne az a vonalkódolvasó?
  • snowkid16
    Meg van a gond. Nokia n95 töltőt kaptam ami minden E51-hez jár, és a töltő volt a rossz, de azért kaptam szoftver frissítést ;). E tavasszal vettük a telót, úgyhogy garanciás.
  • tomonor
    többféle hamis N95 létezik. Ha azt mondom 8, akkor még keveset mondok.
  • Batman39
    Hamis telonál meg lehet nézni sztem,hány kb-os képet csinál 5mpixel-nél 600-tól felfelé remélem jól mondom,beállításoknál rámész a kapcsolatokban a W-lan keresésre,hogy van e benne....
  • KILLER2
    FAQ.
  • solo
    Nekem sincs hologramm, csak a nokia matrica ami 4 részből áll, amit a garira szoktak ragasztani, meg amin az imei szám van.Mégse hamis.
  • liszike
    Amugy egy 6300+20k kér érte. amugy a telefonba megcsináltam a *#0000# megnézztem és az volt írva hogy Nokia N95 8gb most én ebből gondoltam hogy nem "clon" de amugy ha átnézzem a telefont honnan tudom meg magába a telefonba hogy clon e vagy rendes 8gb mit és hol nézzel GPS,WiFit? vagy mit kell ilyenkor nézzni hogy az ember rájöjjön?!.
  • tomonor
    a doboz tetejét és oldalát is mutassa meg. Nincs rajta Nokia hologramm = hamis
  • tomonor
    hát. sztem a nokia nemnagyon ad ki "béta" vagy prototípus telefonokat oublikumnak, ezért nemhiszek abba hogy ez nem hamis. Ám ha ez mind igaz, akkor is, csak akkor vedd meg ha nagyon megéri. Sokszor hallottam már ilyet hogy "külföldről, jaj semmi baja, meg stb" aztán tiszta szar...