Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doog
Igen a Garmint írtam le, hogy kell csinálni. 😊
Én úgy csináltam ahogy le van írva és tökéletes.

...::::::...

Huha elkell köszi,azért garmin kéne mert ugye belsõ gps van
Killer te honnan szedted le?
Doog
Nem. Garmin vagy TomTom.

Kattints arra amit letöltöttél. Utánna találsz egy ilyet: "Garmin Mobile XT.chm" ezt megnyitod.
Görgetsz lefelé addig amíg olyat nem találsz, hogy "Telepítési varázslóhoz"
Na erre katt és utánna csináld amit ír!

Sok sikert!

Most ezzel csak a tom-tomot tudom felrakni??úgy látom...vagy rosszul?
Hm érdekes.
Akarok szoftvert frissíteni, biztonsági mentés, erre jó a slider, semmi gáz vele azóta (1 nap kb).

én csak tévétávirányitóként használtam
Doog
Amúgy valaki használja a telefont PC-hez távirányítóként Buletooth-on keresztül?
Mert akkor adhatnátok valami bevált programot. 😄

Doog
Ez mindenben segít. 😊
Nekem a Garmin vált be a legjobban.

A Garmin mobile XT-t hol lehet letölteni,ha azt mondjátok az a legjobb N95 re?
Doog
Új.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haverom ki tud nekem hozni boltból ahol dolgozki.

az zsiir! Új? használt?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Doog
A sima megmarad... Újhoz hozzá tudtam jutni 78 ezerért. 😉

Azt nem mondtam hogy olyan gyors lesz mint az N82 >.< Amugy mennyit fizettél rá? Mármint a cserére, vagy akkor nem is adtad be a simát vagy vmi?

Doog
Az jó. 😊 Holnap hozzák. 😛
Nem kell egy sima N95-ös? 😄DD

állítólaga 8GB-sé gyorsabb picit. Mármint a mûhold keresésbe.

Doog
A 8Gb-osba ugyan az a GPS van mint a sima N95-be? És jó rá a Garmin?

Dj Tommy
Szignózás kikerülésére itt a megoldás 😄 :
http://www.smartnews.hu/2008/05/szignozas-teljes-kikerulese/

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

KILLER2
Aha. Az viszont nem sok. Ennyiért talán. Csak ehhez nem ártana tudni, hogy valóban ér-e valamit vagy csak egy szaftos marketing szöveget olvashattunk a weboldalán.

Töltsük le az internetet!

2500 ft utánnajártam
KILLER2
Nekem sem túl szimpatikus. Valószínûleg megvan a maga nem kicsi ára és nem hinném, hogy ér annyit.

Hát, elég földöntúlinak hangzik, de még nempróbáltam.És sztem nem ér meg annyit amennyit.Biztos nem 1-2 k.

huhh én elégég megvok elégedve ezzel a n95 8gb-vel... csak egyedül a szignózás idegesit😞 akkufresset próbálta már vki ?http://www.akkufresh.com/hu.html
Érdemes befektetni erre ?
Doog
Próbáltátok már a NiiMe Drumbs-ot ?

Na most már tuti kicseréltetem a telót az biztos,addig járok feléjük...
Dj Tommy
Én egyszer egy koncerten vettem fel videót, a hangfaltól 1m-re álltam, de amikor megnézztem pc-n a videót meglepödtem 😮 , hogy milyen jól vette fel a hangot, semmi recsegés 😉

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

5c0rp330n
és az én rádiós kérdésemre nemtudtok mondani valamit ?😄
KILLER2
Youtube-n lévõ koncertfelvételek alapján sok kamera sem bírja az "erõs hangszínt" 😊
Én még nem találkoztam recsegéssel, de igazság szerint még nem is nagyon próbáltam zajban videózni vele.

Fényes nappal full jó a videója,az tény.Multkor szirénával mentem mentõvel 10 percig vettem és telóhoz képest iszonyat jó.normál módban az esti videó sem rossz de hang recseg nagyon,ha távol ha közel mentem a hangszorókhoz,nem bírja a magas hangszínt,azt hiszem..
KILLER2
Akkor tévedtem. Úgy viszont lehet venni, ha lehet utána normális szoftvert rátenni.

Dj Tommy
Nekem T-mobileos N95 van, és én nem érezztem hátrányát a T-mobile belenyúlásának, egyébként a Vodka nyúl jobban bele a teloba :@
T-s telora is rakhatsz független szoftot, nekem is most úgy van D:

nekem olyan kell hogy én adhatom meg manuálisan a netrádó elérhetõségét
találtam már 1 progit, meg is talál minden el is inditja, de nijncs hang😊
Alapba van rajta net rádió, de az magyarorszégon nem használható. 😊)

netrádiót valaki hallgatott már wifin keresztül ? melyik progit kéne leszednem hozzá ?
KILLER2
Nem nagyon szoktam vele videózni. Amennyit igen, az alapján nappal meglehetõsen jó. Éjjel természetesen szemcsés és szaggat, azon felül szeri9ntem jó az éjszakai módja. Amúgy meg ez valóban egy telefon, de én még rendes kamerán kívül nem nagyon láttam olyan eszközt, amivel sötétben szaggatásmentes videót lehet csinálni éjszakai üzemmódban.

Tegnap 1 eskûvõn csináltam N95-el videot éjszakai módban,nem igazán használható.Ugyanúgy vette fel a képet ahogy a kijelzõn látszott csusztak a dolgok.Nem érdekel mert ez 1 teló de ha valakinek hasonló a tapasztalata leírhatja...
KILLER2
Igyekszem nem hülyeségeket mondani.

Doog
Értem még meggondolom hogy érdemes-e cserélnem. 😊 Köszi! 😊

KILLER2
Az éri meg, mert akkor tuti, hogy olyan, amilyen. Meg a frissítések is csak függetlenhez jönnek. Aminek bele van nyúlva a szoftverébe, arra csak a rózsaszín szoftvert tudod rátenni, azokra meg várhatsz...
Amúgy nekem angol telefonom van, még arab betûk is vannak a billentyûin. Viszont rá lehet tenni magyar szoftvert, egyszer volt is rajta. Csak frissítés elõtt elfelejtettem megint átírni a product code-ot és az újjal meg valamiért nem mûködött a program, amivel csináltam. Amúgy ha érdekel valamit, erre a célra ami programot én ismerek, az az NSS (nemesis service suite), azzal szinte minden kód átírható a telefonokban, csak rá kell kötni a PCre.

Doog
Értem. Csak mert gondolkodok egy cserén. De akkor mindenképp független lesz. Köszi! 😊

KILLER2
Hát ha pl trémobilnál veszel, akkor annak gondolom magyar a trémobilos menüje. De hallgass rám és NE vegyél trémobiltól, vegyél inkább függetlenül. Trémobil és vodka is belenyúl a szoftverbe, ami szerintem pofátlanság és egyben szét is cseszi a telefont. Legalábbis én nem úgy tudom elképzelni a Nokia egyik csúcstelefonját, hogy a gombjainak fele a magenta színû weboldalra visz és ugyanez a szép szín alkotja a menü felét.

Doog
Hát ha pl. a trémobilnál akarok venni egyet akkor magyar a menüje ?

KILLER2
Az attól függ, hogy a telefon magyar-e vagy nem. Frissítéskor az eredeti szoftot teszi rá, de egy kis product code buherálással megoldható, hogy olyan nyelvût tegyen rá, amilyet akarsz.

KILLER2
Esetleg ha visszaállítanád a dátumot?

Doog
Nekem sima N95-ösöm van. És egy kérdés. A 8Gb-osnak magyar menüje van ?
Frissítés után is ?

Dj Tommy
Tessék csak ennyi a különbség XD
A screnshotokat bekapcsolás után csináltam mind 2 telonál:
Baloldali kép a sima N95-é, a jobb oldali a 8Gb-s N95-é!

David8
Hello vki be tudna nekem linkelni egy mûködõképes CoreCodec Playert n95re?
Amiket én próbáltam az mind lejárt tanusítvánnyra hivatkozik. Vagy bármi mûködõképes lejáccó jöhet ami jácca az XviD-et. Köszi.

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

jóvanna jóvanna <_>

5c0rp330n
:o
ezeket az adatokat te találtad ki vagy valami nagyon jól tájékozott hülyegyerektõl hallottad? a hülyeséget legalább ne terjesszük. jesszusom, ezt remélem te sem hitted el. ezt most kb olyan volt, mintha azt mondanád, hogy alapból 40KB ramja volt, a szoftverfrissítés után 2 giga lett.
"nem is érdekel mer tudok egyszerre több dolgot is futtatni"
hát, végülis 2 dolog már több dolognak számít 😊