Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
és nektek mien töltõtök van?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Állítólag angliába készült, emiatt ilyen a cucc, de aztmondja egyik telefonos ürge h ma a kártyafüggetlen telók nagyrésze ilyen vagy ehhez hasonló cuccal jön be, így "olcsóbb".................nekik<#idiota>#idiota>

Akinek megvan az tegye már fel vhova pls.. A nokiaprogramokon ott van, de hibás a rar fájl nem lehet kisûriteni
a progi neve SensyScan v1.1.0.S60v3.sis
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1183627441<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Ha memória karira tetted akkor csatlakoztasd a telefont adatátvitel módba és menjél be a meghajtóra.
Manuálisan ki lehet törölni a telepített progikat.
A sys könyvtárban is megtalálhatsz egy párat. Azt hiszem ide mennek a symbainos progik. A Javas progik meg a private könyvtárba.
Keresd meg a progit amit törölni akarsz és vágd ki a memóriakariról.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
(Azért ide irom mert nem találtam más topikot!)
Csak 1 hülye kérdésem lenne?😄Anyi h oldalt van 2 led ami bekapcsoláskor világit és ennyi máskor nem is!Csak annyit akarok kérdezni h nem lehet e beálítani h akkor is világitson mikor hivnak...!
Újra van egy problémám!
Feltettem egy játékot és mivel nem
jött be leszerettem volna törölni de
a törlés megszakadt és azt írta hogy
nem törölhetõ!!!
Az ikon viszont ott maradt és most nem tudom
sehogy eltüntetni!
Valaki tudna segíteni hogy mit lehetne ilyenkor
kezdeni vele!
Köszönöm!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Lenne egyetlen 1 kérdésem hogy honnan lehetne venni (neten) jó memóriakártyát a sima N95-re 8 gb-osat szeretnék venni.
Köszönöm elõre is!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
(mint az e51 nél)
továbbiakban részlet a készülõ faqból (csak kibaszottul kevés idõm van keresgélni :|)
maps legújabb szoftverét innen:
http://europe.nokia.com/A4984199
maploader nevü programot meg innen:
http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaMaploaderSetupENU.exe
a nokia maps alap esetben eléggé üres és alapvetoen arra lett kitalálva hogy jó pénzlehúzós program legyen
mert minden tudását net elofizetésért cserében kapja a szolgáltató legnagyobb örömére .. ezért van szükségünk
a maploader nevü programra amivel a világ összes országát fel tudjuk tölteni a telefonunkra .. amúgy ezt két
úton módon is megtehetjük - telefont közvetlenül usb kábelen keresztül csatlakoztatva vagy kivesszük a mem
kártyát és egy kártyaolvasón keresztül
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
azé van... tõccsed bazeg<#idiota>#idiota>
ez olyan mintha mennél egy laptoppal, wifizel és közbe meg fizecc amit ugye nem igazán lehet..
Átb@szás.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Annyukat: S
itthon én is beültem mol benzinkútra amikor nemvolt busz aztánott neteztem..Nemhogy hazagyalogoltam volna.Xd
én is pannonos vagyok, de teló független, és nekem nem vett le zsét.... érdekes.....
-A telefon alapból kártyafüggetlen! -HELYES!
-Nekem volt egy Pannonos kártyám és
ezt be is vette csak például a GPS
mindíg hálózatot keres és a választásnál
állandóan ORANGE-s eléréseket kínál fel
és bármelyiket is választom állandóan
azzal dob vissza hogy a "hálózat nem elérhetõ" -Ez érdekes, ám GPS-hez alapba nem kell net, letöltheted a térképeket a géprõl is és úgy rányomva a telóra.
-Ugyan ez van a net elérésnél is! -Hát... Vagy a SIM vagy a teló... Nemtudom miért van ez. :-/
Vettem egy N95-ös telefont a neten és
tulajdon képen negyon tetszik (kivéve az aku
töltési periódus ami kb.: 2 nap)
Van viszont egy problémám:
A telefon alapból kártyafüggetlen!
Nekem volt egy Pannonos kártyám és
ezt be is vette csak például a GPS
mindíg hálózatot keres és a választásnál
állandóan ORANGE-s eléréseket kínál fel
és bármelyiket is választom állandóan
azzal dob vissza hogy a "hálózat nem elérhetõ"
Ugyan ez van a net elérésnél is!
Mivel az elõzõ telefonom egy 2000-es kiadású
3310-es volt, ami ugye messze nem kínált ilyen
szolgáltatásokat ezért nem vagyok egy telefon guru!
Ha valaki tudna ez ügyben felvilágosítással szolgálni
hogy mit kellene tennem akkor azt megköszönném!
Elõre is köszönöm!
Laci
A ci.ány Pannont meg kipicsázom....
Netezgetek WIFI rõl ami ugye ingyé van, azt küldi az sms-t, hogy egyenlege -5820 ft...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Töltsük le az internetet!
Nem ez a probléma, hanem az, hogy nem támogatottat ír a .sis kiterjesztésre, mivel nemhoztam gépetide ezért telóra letöltöttem az opera minit ami alapból települt az oldalról, mert az alap böngészõ nemengedte, hogy letöltsek.aztán a fringet .meg egy rar kitömörítõt.kicsomagoltam.de aztmondja, hogy nem támogatott.
Szal megvagyok lõve mert most kéne egyet telóznom.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Azt írja, hogy nemtámogatott.:C
Valaki ebbem tud segíteni?
1. nincs fent a giroszkóp plugin
2. nem a telefonra telepítetted fel a programot (csak akkor megy)
3. nincs fent a giroszkóp plugin és nem a telefonra telepítetted 😊