Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XD tégedet is jól átbactak. nekem a legkisebb adapteres járt 😊))

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

BECKHAM7
és fényképek persze telóval készültek!
és nektek mien töltõtök van?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

BECKHAM7
Még nem is mutattam! Ilyen töltõt kaptam a telómhoz
Állítólag angliába készült, emiatt ilyen a cucc, de aztmondja egyik telefonos ürge h ma a kártyafüggetlen telók nagyrésze ilyen vagy ehhez hasonló cuccal jön be, így "olcsóbb".................nekik<#idiota>

jajaja alapból nem, de erre is van vmi progi olvastam, csak már nem tom merre
azt nem lehet alapba tudtommal :o

faqba beirjátok azt is hogy lehet kikapcsolni a kamerahangot, meg a piros jelzést fényképezésnél ?😄
már megoldottam én is máshogy, nem tom nekem miért nem engedte kisûriteni. A progi elég yó amúgy,teljesen yóminõségû képet nyomáz belehet álitani a kamera érzékenységét is😊 1 kis pöcsölés után kiismerhetõ eléggé a progi😊 szerintem elég yó, csak 1 nagy hiba van benne hogy jelzi a fényképezést a piros jellel. azt kéne vhogy kikapcsolni😊
BECKHAM7
én leszedtem és kicsomagoltam, megvan mind2 fájl! sõt le lehet szedni csak a *sis fájlt is!

hát azért n95-n már komolyabb minõségbe fényképezik meg minden videjót vesz fel, lehetne vele szórakozgatni 😊 de azért kéne ez a progi
nekem volt a 6600-ámon régen, ám elég láma volt. Sok haszna ugy sincs mindenesetre, mondgyuk én nemnaon raknám ki a garázsba vagy ablakba a telóm. >.<

Jó, de ez még off-abnak számit mint amikor itt a macskákról beszéltünk, mert annak a telõnak van topikja. Ha belekérdezel, úgyis elsõ lesz a sorba. Más meg ha csak ugy mond valahol off-ot rögtön kap büntipontot. >.<

Najo meg azért is ide mert itt sûrûbewn válaszoltok!
hahhó emberek, kinek van meg az a progija amivel a telcsit mozgásérzékelõnek lehet használni ? képet,videót stb csinál...
Akinek megvan az tegye már fel vhova pls.. A nokiaprogramokon ott van, de hibás a rar fájl nem lehet kisûriteni
a progi neve SensyScan v1.1.0.S60v3.sis
Legközelebb jobban nyisd ki a csipás szemed. -_-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1183627441<#lama><#lama><#lama>

Simaji
Hello!

Ha memória karira tetted akkor csatlakoztasd a telefont adatátvitel módba és menjél be a meghajtóra.

Manuálisan ki lehet törölni a telepített progikat.

A sys könyvtárban is megtalálhatsz egy párat. Azt hiszem ide mennek a symbainos progik. A Javas progik meg a private könyvtárba.

Keresd meg a progit amit törölni akarsz és vágd ki a memóriakariról.

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Hali nekem nem az N95mhöz lenne kérdésem ,hanem a nokia 6300-hoz
(Azért ide irom mert nem találtam más topikot!)

Csak 1 hülye kérdésem lenne?😄Anyi h oldalt van 2 led ami bekapcsoláskor világit és ennyi máskor nem is!Csak annyit akarok kérdezni h nem lehet e beálítani h akkor is világitson mikor hivnak...!
Sziasztok!

Újra van egy problémám!
Feltettem egy játékot és mivel nem
jött be leszerettem volna törölni de
a törlés megszakadt és azt írta hogy
nem törölhetõ!!!
Az ikon viszont ott maradt és most nem tudom
sehogy eltüntetni!
Valaki tudna segíteni hogy mit lehetne ilyenkor
kezdeni vele!

Köszönöm!
solo
www.arukereso.hu

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Imrusssss
Sziasztok !!!
Lenne egyetlen 1 kérdésem hogy honnan lehetne venni (neten) jó memóriakártyát a sima N95-re 8 gb-osat szeretnék venni.
Köszönöm elõre is!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

o.o hax

BECKHAM7
N73-ba pl egyanígy néz ki az a izé, és mégis kéken villog

Doog
Honnan tudod, hogy nem lesz az egyszer?

...::::::...

ja, mivel azt hoztad fel tárgynak, arra feleltem... Az soha nem volt LED és soha nem is lesz.

Röfikapitány
ami elöl van arról beszélsz?Mert én az kérdeztem...
HA arról akkor köcce

lol, az nem LED hanem fényérzékelõ, és arra szolgál hogy állítsa a fényerõséget a fénynek megfelelõen.

Röfikapitány
hali lenne egy kérdésem n95 nek felül a kam melett van egy kis kocka az mi célt szolgál?nem lehet beállítani hogy ha nem fogadott hivás van jelezze villogó fénnyel?elörre is köszi!!!
(mint az e51 nél)

csak így tovább. Amúgy a FAQ nyílhatna _blank ablakba, így nem kéne vissza lépni mindig, csak új oldalba nyílna meg...

XD

szerintem szolgáltatófüggõ a szoft ami a telódon van .. tegyél fel új 21-s firmware-t

továbbiakban részlet a készülõ faqból (csak kibaszottul kevés idõm van keresgélni :|)

maps legújabb szoftverét innen:
http://europe.nokia.com/A4984199

maploader nevü programot meg innen:
http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaMaploaderSetupENU.exe

a nokia maps alap esetben eléggé üres és alapvetoen arra lett kitalálva hogy jó pénzlehúzós program legyen
mert minden tudását net elofizetésért cserében kapja a szolgáltató legnagyobb örömére .. ezért van szükségünk
a maploader nevü programra amivel a világ összes országát fel tudjuk tölteni a telefonunkra .. amúgy ezt két
úton módon is megtehetjük - telefont közvetlenül usb kábelen keresztül csatlakoztatva vagy kivesszük a mem
kártyát és egy kártyaolvasón keresztül

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

BECKHAM7
Te, neked minek vannak talóid ha nem is basztatod?<#idiota>
azé van... tõccsed bazeg<#idiota>

nekem a 6600-ám alapba kibír még msot is egy hetetm ám igaz nem basztatom 😊)))

amúgy nem olyan vészes a töltés, mert ha egésznap basztatod a telcsit lemerül, de másfélóra alatt simán feltölt6öd, ami nem rossz arány azért! Nekem a régi 6600 meg a 3650-s csak pár órás basztatást birt, aztán tölthettem
BECKHAM7
hát de attól még nem kellett volna fizetned, h kint vagy, és használod az "ingyen" WiFi-t<#idiota>
ez olyan mintha mennél egy laptoppal, wifizel és közbe meg fizecc amit ugye nem igazán lehet..

solo
Orándzsból meg lett véve majd függetlenÍtve lett..Ennyi.
Átb@szás.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Sztem azért vett le, mert ausztriában voltam.: C
Annyukat: S
itthon én is beültem mol benzinkútra amikor nemvolt busz aztánott neteztem..Nemhogy hazagyalogoltam volna.Xd

BECKHAM7
az szép!<#idiota>
én is pannonos vagyok, de teló független, és nekem nem vett le zsét.... érdekes.....

áááááááááá, ne higgyj a telefon töltési periódusba ( XD ) én már 5 napja nem töltötttem istenigazából (megint -_- ) Tehát annyi a lényeg hogy nem kell sokat használni xD

-A telefon alapból kártyafüggetlen! -HELYES!
-Nekem volt egy Pannonos kártyám és
ezt be is vette csak például a GPS
mindíg hálózatot keres és a választásnál
állandóan ORANGE-s eléréseket kínál fel
és bármelyiket is választom állandóan
azzal dob vissza hogy a "hálózat nem elérhetõ" -Ez érdekes, ám GPS-hez alapba nem kell net, letöltheted a térképeket a géprõl is és úgy rányomva a telóra.
-Ugyan ez van a net elérésnél is! -Hát... Vagy a SIM vagy a teló... Nemtudom miért van ez. :-/

Sziasztok!

Vettem egy N95-ös telefont a neten és
tulajdon képen negyon tetszik (kivéve az aku
töltési periódus ami kb.: 2 nap)

Van viszont egy problémám:
A telefon alapból kártyafüggetlen!
Nekem volt egy Pannonos kártyám és
ezt be is vette csak például a GPS
mindíg hálózatot keres és a választásnál
állandóan ORANGE-s eléréseket kínál fel
és bármelyiket is választom állandóan
azzal dob vissza hogy a "hálózat nem elérhetõ"
Ugyan ez van a net elérésnél is!

Mivel az elõzõ telefonom egy 2000-es kiadású
3310-es volt, ami ugye messze nem kínált ilyen
szolgáltatásokat ezért nem vagyok egy telefon guru!

Ha valaki tudna ez ügyben felvilágosítással szolgálni
hogy mit kellene tennem akkor azt megköszönném!

Elõre is köszönöm!

Laci
solo
Na, visszatértem 😄
A ci.ány Pannont meg kipicsázom....
Netezgetek WIFI rõl ami ugye ingyé van, azt küldi az sms-t, hogy egyenlege -5820 ft...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#zavart1>

KILLER2
Persze, de az más téma.

Töltsük le az internetet!

vagy jar/jad

KILLER2
Igen, viszont gyakran van s60v3as program is sis-be mentve, amint észrevettem.

s60 v3= .SisX

KILLER2
Szerintem szimplán az a baj, hogy nem 9.1es vagy 9.2es a program. A sis kiterjesztés nem jelenti, hogy feltétlen mûködik ezen. Szerintem régi a program, azaz nem s60v3ra készült. Ha sisx a kiterjesztése egy programnak, akkor az tuti, hogy jó N95re, ha sis, akkor nem biztos, szóval célszerû olyat keresni a neten, ahol fel van tüntetve, hogy a program jó erre a telefonra.

solo
Báz!
Nem ez a probléma, hanem az, hogy nem támogatottat ír a .sis kiterjesztésre, mivel nemhoztam gépetide ezért telóra letöltöttem az opera minit ami alapból települt az oldalról, mert az alap böngészõ nemengedte, hogy letöltsek.aztán a fringet .meg egy rar kitömörítõt.kicsomagoltam.de aztmondja, hogy nem támogatott.
Szal megvagyok lõve mert most kéne egyet telóznom.

Imrusssss
Állísd vissza a dátumot 1 évvel vagy 2 vel és menni fog ( csak ne felejsd el visszaállítani XD)!!! Szivesen ^^

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

solo
Helló nép.épp ausztriából tsekkolom az zsgé-t és verem a fejem a falba, hogy ez a ge.i telefon mér nem engedi ill tudja megnyitni a .sis kiterjesztést.-.-
Azt írja, hogy nemtámogatott.:C
Valaki ebbem tud segíteni?

akkor a 2-es pontba hibádztam :o De hülyén van megoldva >.<

KILLER2
3 tippem van, hogy miért:
1. nincs fent a giroszkóp plugin
2. nem a telefonra telepítetted fel a programot (csak akkor megy)
3. nincs fent a giroszkóp plugin és nem a telefonra telepítetted 😊

XD értem. nekem még egyszer se sikerült felraknom, mindig hibát irt ki mindegyik verziója.