3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • kifli
    mik ezek a szempontok? :D
  • Bencee7
    hopp akkor nem szóltam
  • kifli
    ja, igo 8 elég szar :)

(nem bírtam -favolni a topikot, vagyis de, de aztán visszatettem :))
  • Bencee7
    sok szempontból jobb? max 1et tudnék mondani ami a navigáció (mer ha jól tudom nincs jó navi androidra-bár javíts ki ha tévedek)
    miaza sok szempont?
  • KILLER2
    Tényleg jó telefon amúgy, sok néhány szempontból jobb, mint a jelenlegim.
  • sKeezo
    mindig meg akarja venni tőlem valaki :D mindig mondom hogy itt fog nálam megrohadni ez a telefon. nekem tökéletes
  • Bencee7
    Ja, hát sztem mi is itt leszünk, csak épp szépen lassan kihal az "N95 társadalom"
  • kifli
    ja még egy röpke kérdésre visszatérek, nem akar valaki venni egy N95-öt?

Nem akarok nagyon szabályt sértegetni, úgyhogy akinek kell, az írjon privit a részletekért :)
  • Dj Tommy
    Én meg maradok jó pár évig N95 tulaj
  • KILLER2
    Én még azért itt vagyok, bár már jó ideje N95 nélkül, én is HTCsként vagyok már, csak én Nexus-al.
  • Bencee7
    Ha már búcsúzkodunk akkor sziasztok! amúgy ha összejön nemsokára én is megyek kifli után TP2vel HTC topikba
  • jaszy
    Én is búcsúznék :) De a most a frissen vásárolt Blackberry storm 2 telcsim szeretném eladni. Vettem az N95 helyett, de gyerekek ez egy sz@r!
    Megtartom az N95 telcsit amíg nem viszik el a BB-t.
    Mérföldekkel jobb a Nokia!!!!
  • kifli
    Na aszem pár nap és búcsúzom az n95 tulajok sorából, -fav
  • KILLER2
    Bocs, hogy ide írok ilyennel, de hátha van itt valami hozzáértő. Anyukám 6233ától leszakadt a hangosító gomb, gondoltam visszaforrasztom. Vissza is forrasztottam, jó volt. Ma, kb egy hét után gondolt egyet és beszart rajta majdnem az összes gomb. Csak a navigációs gyűrű, annak a közepe, a két menügomb vagy mifene (a két kék csík) és a hívásgombok. A számok, hangosító, halkító, adóvevő vagy mi van az oldalán és a kamera gombja sem. Bármi tipp van, hogy mi a fene történhetett? Először azt hittem, hogy csak a számlap érintkezik rosszul, de az oldalsó gombok az alaplapra vannak forrasztva. Lehet olyan sérülést csinálni forrasztással, aminek bármi tünete csak egy hét múlva jelentkezik? A hab a tortán, hogy most, amikor néztem, hogy mi a fasz lehet a baja, fogta magát és az összes üzenetet törölte, ami megint csak baj (itt már csak azért is megkérdezem, hogy visszahozhatóak-e, pedig nem tartom lehetségesnek). Utóbbinál kérdés lehet, hogy ilyet hogy a fenébe lehet csinálni szerelés közben? Kizártnak tartom, hogy amíg félig összerakva próbálgattam, eltaláltam volna az üzenetek törlését. Lehet ilyen zárlatot csinálni egyáltalán? Hogy csak az üzeneteket törölje? Itt is az a poén, hogy 2 megmaradt (asszem a 2 utolsó)
  • jaszy
    Eladó a 1.5 éves hibátlan N95 8GB masinám. Doboza, tartozékai megvannak. Első gazdás, vodás. PM be írjon akit érdekel.
  • kifli
    TESS csak dark purple van most nekik

én ilyet rendeltem, és szerintem tényleg original, ha nem akk meg elég profi másolat :)
    Egy szám tér el rajta, erre az van írva, hogy v8.3 az eredetire meg v9 :)
  • Bencee7
    linkt a hátlapról
  • kifli
    bár rendelhettem volna teljes hátlapot akufedéllel ugyanennyiért de azt később láttam csak. Ugyanaz az arc árulja, mondjuk így is ajándék volt ennyiért, és csak kicsit üt el, ha rásüt a nap, mert ez még nincs megkopva :)
  • solo
    Az a nem mind1: D
  • kifli
    :D
    220ft volt postával együtt honkongból :D
  • Bencee7
    1$???? neb*ssz. itthon meg 2 vagy 3k
  • kifli
    akinek aksifedő kell, az jobban teszi, ha ebay-ről render, nekem ma jött meg szállítással együtt 1.04$ volt, és elég eredetinek tűnik, a belselyébe nyomott sorozatszámok alapján :)
  • solo
    Se erőm se semmi megcsinálni.
  • Bencee7
    Ehh durva...
    már az én hangszóróim is kezdenek recsegni el kéne már adnom...csak kb sz@rt se kapok érte
  • kifli
    :O
    Az szépes lehúzás, hardverapron, 1 pár csengőhangszóró 2500, komplet slide meg 6e, csavarhúzó készlet 500huf
    Jó órabérbe vannak ezek a gsm boltosok.
  • solo
    17 rongyba hangszórók meg szallagkábel.
  • Bencee7
    mi volt? alaplap csere vagy mi a rák?
  • solo
    Ejbazdmeg:| Majdnem ennyi pénzért javíttattam a 8 gigásom:C

• ijblo
    Eladó n95 extrákkal:
    http://www.vatera.hu/nokia_n95_rengeteg_ajandek_akar_1ft_ert_nma_176688447.html
  • KILLER2
    Gondolom flash, amit nem támogat. Skyfire-el lehetne talán próbálkozni, de streamelt anyaggal szerintem az sem birkózik meg. Nem hiszem, hogy N95 meg tudja jeleníteni ezt. Bár nem tudom, hogy van-e valami video streames program, akkor esetleg, de nem tartom valószínűleg, ha meg flash alapú a videó, akkor meg még valószínűbb, hogy ez nem jön össze.
    Bocsi, ha kicsit összevissza, megyek is aludni :D
  • solo
    Nem.
  • kifli
    lefényképezted a faszodat? XD
  • solo
    Am szervizeknek van valami kötelezettség, hogy nem turkálnak a telefonba?
  • jaszy
    köszi! Jól megy az Opera, egyszerű és szép!
    De az IP kamerám videóját ez sem jeleníti meg :(
  • solo
    Na mind1, szarom le, csak nem túrkálnak a telefonba: D
  • Bencee7
    inkább Skyfire! nekem opera mindig megtelíti a memóriát és hisztizik miatta
  • kifli
    opera, skyfire
    Operábol van 2 fajta, neked, az opera mobile kell
  • jaszy
    Milyen böngészőt ajánlasz és honnan szerezzem be? nem vágom :)
  • Bencee7
    Ha ez netes cucc, akkor használj másik böngészőt

@solo
    opááááás ezé jó a sima N95 microSD miatt
  • solo
    Hai.van egy kis parám.

Meghalt az n95 szallagkábele, de vannak olyan dolgok amiket nem szedtem le róla.Amiket nem nagoyn akarok mutogatni..Ilyenkor mi a f@sz van?: D

Töltőre rádugom a telefont, csak villog:S