3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#3952 Én is erről beszélek. -
#3951 NA azért nekem ne mondd h ez olyan hűha, hogy villámgyors meg mittomén
próbálj ki egyszer egy Desire-n egy Dolphin browser HD-t és utána mondd h gyors az N95!
Én N95ön használtam opera minit sé az elfogyó memória jelenség ott még hamarabb megvolt... így inkább a sima böngészőt használtam.
Ha neked nincs ilyen, akkor nemtom milyen oldlakat nézel :DD -
#3950 én erre gondoltam:
katt ide
kicsit sem szaggat, azonnal betölt, bár a kicsi képet nehéz megoldani szoftveresen XD -
#3949 Nekem most 5800-ám van (android szervizbe van), de az N95 is kb ezen a szinten volt netezéssel. Hiába Opera Mini, kicsi a kép (az N95é még kisebb), lassan tölt be, kicsit szaggatós néha, stb. Egy android böngészőhöz sehol nincs sajnos. -
#3948 Most -pár hónapja- jött ki a Symbianos Opera Mini ami a Javas Opera Mini után villámgyors, nem szokott ledobálni és memóriafogyni meg ilyenek. (játszani meg inkább DSel szoktam :), szóval még pár évig nem fogom cserélni. -
#3947 Sok minden igaz abból, amit leírtál, de sokkal egyáltalán nem értek egyet :DD
Pozitív, hogy tényleg van benne minden, de nem mindegy "milyen áron". Kamera és zene lejátszás téren bőven megállja a helyét, sőt...
A netezéssel viszont vitába szállnék. Az kérlek szépen, sz*r. Lassú, ledobál, pici a képernyő és a legrosszabb amikor ,,elfogy a memória". Az volt a halálom!
Játék szintén... van pár, de a minőség nem az igazi
Szerintem te még nem játszottál el vmi új, drága, és jobb telefonnal. Bár ezt ugye én nem tudhatom. A HD2 előtt N95tel én is el voltam telve - hú milyen, elég ez, minden van benne (még ma is azt vallom, hogy életem egyik legjobb telefonja! - másik a HD2 :DD) Az is bőven megelőzte a korát.
De HD2vel a neteztés isteni gyors, nagy a képernyő, nem dobál le, nem fogy el a memória. A játék is elképesztő, jobb, mint egy PSP, főleg androiddal
Nem állítom, hogy az N95 rossz, imádtam! Viszont ma már kicsit kevés - bár ez meg ugye ember függő, hogy kinek milyen elvárása van... -
#3946 Ja, annyi új telefont reklámoznak, de a kamera képminőségében egyik sem akarja lepipálni az N95öst, ami azért durva így 2011ben, és gyakran gondolkodom, hogy az N95 már régi, ideje lenne leváltani, de minek, netezni tökéletes az opera mini/mobil, videózni a youtube alkalmazás, a GPS is működik (bár néha sokáig kell várni míg jelet talál, de utána kidobja az útvonalakat ha az kell), mp3 hangminősége is jó, játékra ott vannak az emulátorok, sőt még telefonálni is lehet vele, az új okostelefonokban is csak ugyanezeket lehetne kényelmesebben, de azért nem adnék ki sok pénzt... -
#3945 Sziasztok, nem talaltam ennel jobb forumot a kerdesemre, remelem tud valaki valaszolni...
C3-at lehetseges fuggetleniteni? -
#3944 Gari nincs rá sztem . Ezt irta a kérdésemre , hogy miert adja el : Az természetes, hogy mindent kipróbálsz rajta, mielőtt megvennéd, nem hiszem, hogy elő tud jönni olyan hiba, amit elsőre nem veszel észre.Ez a régi munkahelyi telóm volt, és azt hittem vissza kell adnom amikor eljövök, de kiderült, hogy mégsem. Viszont addigra már beszereztem egy újat. -
#3943 Neem szarik be azért az összes, csak mondom, hogy mivel a rezisztív technológia a nyomásérzékenységre alapul, ezért jobban elhasználódik a kijelző. De ez nem jelenti azt, hogy mindenképp, és minden telefonnál. Ez az olcsóbb megoldás egyébként, és ceruzával is lehet böködni
Nemtudom mennyi a csere, de ez azért nem fordul elő olyan sokszor h egy teló kijelzőjét cserélni kell - amiket példákat felhoztam az csak személyes tapasztalat, ezeknek jobban utána kellene olvasni, mondjuk a pdafanclub.com fórumában (magyar és eredetileg Omnia miatt alakult meg).
Amit linkeltél az jó szerintem, bár attól is függ mennyi idős ill van-e garancia. De van hozzá gyári iGO, autós tartó és töltő ami nem ócó, meg szép állapotban van a képek alapján -
#3942 http://hardverapro.hu/apro/samsung_i900_omnia_8gb_elado_8/hsz_1-50.html
Ez nem reklám !! Csak kérdés hogy szerintetek megér e 25 ezret anyiért már odaadná ! -
#3941 Az átlag érintőképernyös teloknak is rezisztiv a képernyöje ?
Szval ha veszek használtan egy telot beszarhat egyböl a kijelzö ?
És kb menyibe kerül kicseréltetni ? :S -
#3940 Én a helyedben inkább ezt és ezt nézegetném, na meg itt egy 5mpixeles "csata" ha ennyire kell a fényképező...
Jobban meggondolva, most én inkább az Omniát választanám, meg mondom miért/előnyök:
újabb, 8/16 Gb flash memória, nagyobb képernyő, jobb wifi/internetezési lehetőség, jobb rajta a navi szoftver (iGO), kamera nem rossz benne (bár N95 szvsz jobb), jobban moddolható/hackelhető/testreszabható
hátrány:
a képernyő rezisztív, jobban elhasználódik, és szerintem kicsit lassú a rendszer
ár/érték arány szerintem Omnia javára dől el. -
#3939 http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://forum2.mobile-review.com/showthread.php%3Ft%3D78194&ei=yP8hTbX3JpGn8QPHw5zdBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=10&ved=0CEwQ7gEwCQ&prev=/search%3Fq%3Di900%2Bcamera%2Bphotos%26hl%3Dhu%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D831%26prmd%3Divns
Bocsi a hosszú linkért, de itt van összehasonlítás :) -
#3938 hát n95-ben lehet látni, meg hallani is, mikor a kamera igazítgatja a lencsét fókuszhoz, azért ez egy telónál, már eléggé nagy szó :D -
#3937 Nem elromlott, hanem "elhasználódott"...elég csúnya volt mind2őjüknek, dehát rezisztív, ha sokat nyomkodod, erősebben is egy idő után már nem lesz olyan "sík"
garanciába cserélték mind2nek
ha fotó kell sztem N95! de lényeg h egyikkel sem jársz rosszul
Amúgy, N95 off, nemsokára eladom, jött helyette HTC HD2
és a HD2 is hiába 5mpixel, N95 jobb képeket csinál szerintem... -
#3936 Mobilarénán találsz omniás tesztfotókat. -
#3935 Elromlott csak ugy akijelzö vagy mi ?
De azért az omnia se csinál rosz képet nem ? csak 5mp van bene
max 30-at áldozok rá.. :D ilyen árba sztem ez a kettö legjobb telefon..vagy vmi ajánlat ? am köszi hogy irtál -
#3934 Ha a kamera fontos akkor egyértelműen N95! viszont ha netezés kell akkor omnia...
N95ön szerintem bűnrossz a netezés, nekem sokszor ledobott, nem jeleníti meg mer "nincs elég memória"...
Bár én omniát sem vennék, nekem nem tetszik, meg szerintem lassú, a kijelzője meg rezisztív - 2 oszt.társamnak is volt szervízben kijelző cserével - ami nem a legjobb, sőt...
Ha nem kell neked érintőképernyő, és a netet sem bánod, hogy kezdetleges akkor N95öt javaslom.
Bár ha adhatok egy tippet akkor: ha már ilyen 40k körül nézel telefonokat, ajánlom a Samsung Galaxy 3at! kellemesen csalódtam benne... nem olyan kicsi a kijelző, gyors, androidos, kapacitív, multi-touch, egy a hátránya, hogy nem túl jó a kamerája - de csak ennyi! és jó ára van, és tényleg van benne minden ami kell... -
#3933 Nokia n95 8Gb vagy Samsung i900 omnia ??? :D jobban tecik az n95 mert sztem elegánsabb, de az omnia meg érintös netezni joban lehet vele sztem..
amit még nemtudok hogy meik csinálhat jobb képet..mert mind2 5mp-fképezöje van..egykét roszat halotam i900 mig a nokiárol nemsok roszat max hogy már kicsit idösebb.. várom a véleményeket :) -
sKeezo #3932 telenoros -
#3931 Ha T-s vagy, akkor *#121# kóddal megtudod. -
sKeezo #3930 a telószámomat meg tudom nézni valahogy? xD -
#3929 Free Fullscreen Wallpaper nevű progi kell neked, a nokiaprogramok.hu-n így keresd: FreeFSWP -
sKeezo #3928 hogy tudok hátteret beállítani úgy hogy teljes képernyőn legyen? hogy az óra mögött is az legyen a háttér amit akarok. -
#3927 Értem,köszönöm.
Akkor ezek kuka....
Üdv -
#3926 Nem akar vki ebayről ócóba rendelni házat?
nekem kéne már egy másik, kicserélném, hátha jobban el tudnám adni...
múltkor amit kifli linkelt 1$ volt, szóval kéne...
csak én nem értek az ebayhez meg paypalhoz, vki tudna nekem segíteni? -
#3925 Nemvágom, pont kifogtam 2x ilyen szar hangszórókat..Bár, ahogy néha suliba megy a hardtechno meg is értem XD bár, nemértem..Kurvaanyját a nokia-nak , remélem majd szifonon megyni fog a zene ahogy kell:P
Vezérlőelektronika az azt, hogya szallagkábel, a kijelző körüli szarságok, és a kijelző alatt lévő felső slide lap, szal a teló felső része cserélve lett kb. Gombok kivételével.
Füleshez való távirányító. -
#3924 (rendbe hoztam a bannert) -
#3923 Nem értem hogy csinálod ezt, hogy ennyire szétmegy :) Nekem sose voltak ezekkel gondjaim, bár igaz, hogy csak 1-1,5 évig volt meg, de nálam akkor se volt gond hangszóróval. Vezérlőelektronika mit takar? Meg miféle távirányítót adsz hozzá?
#3921: A kiterjesztést meg nem mondom, de külön N95höz kell neked téma, mert hiába egyezik a kiterjesztés, ha más felbontásra van, akkor nem érsz vele semmit. -
#3922 Nahm, úgynézki áttérek szifonra:]
Ha valakit érdekel, péntekig eladó a telefonom, utánna megy a használtashoz.
2008 júniusi 8 gigás.Elég viseltes állapotban.
Doboz, cd, kábel, töltő, távirányító jár hozzá.Füles nincs.
Most lett benne 17 ropiért nagy hangszóró(ami azóta megint beszart, recseg a bal oldali), kijelző, vezérlőelektronika, és a felső slide fém lapja cserélve. 31.0.015 soft -tal.Felsőgombok kopottak.Ára valahol a 3 mas utánna 4 nulla felett picivel van:] -
#3921 Sziasztok
Azt akarom kérdezni hogy milyen kiterjesztésű témákat lehet telepíteni a telóra?
Találtam egy rakással aminek például: "Bmw.nth" a kiterjesztése,de ezt hiába rakom a telóra,nem ismeri fel.
köszi -
#3920 na igen, ebben pl verhetetlen a nokia, énmég nem találtam ilyen magyar oldalt, ahol így foglalkoznak a htc-kel :) -
#3919 Itt minden le van írva:
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=26 -
#3918 Most majdnem mondtam, hogy FAQ, de látom, hogy törölték az oldalt :S Ha van rá igény, akkor visszateszem, mert elvileg megvan a tartalma.
A Product code átírására konkrétan nem emlékszem, de kell hozzá a Nemesis Serrvice Suite (NSS), abban át lehet írni. Google- ben pedig tudsz keresni magyar N95 kódot. -
arcsika01 #3917 Hol kell átírni?:) PLS írd meg fontos lenne. Köszi. -
#3916 Azért nehogy félreértsd, kifejezetten szeretem az érintőt és a widgeteket is, csak nem bánnék mellé egy rendezhető menüt és hívásfogadó gombokat, esetleg QWERTYt. -
#3915 Abszolút jó az N95, mindent tud amit csak érdemes. Csak én pl pont az ellentéted vagyok: unom a gombokat, meg nem bánnám a widgeteket se
és tényleg, N95 nagyon jó telefon, és sztem sokkal de sokkal többet ér, mint amennyiért mostanában használtan utánad "dobálják"
bővíthető/8gb memória, 5mp kamera, gps, wifi...mi kell még? sok mai, ennél drágább de mondjuk tapicskolós telefon nem tudja mindezt... -
#3914 Product Code-ot át kell írni.
#3909: Van elég jó navigáció, ha más nem, akkor az antenna miatt is szinte alázza az N95öt, mert az szaggatott, mint az állat. Ez időnként akár 9s alatt is pozícionál is azt már nem is nagyon hagyja el.
Inkább a gombok amik hiányoznak. Bár ez eléggé egyénfüggő, szerintem jó dolgok a gombok. Meg aztán én még mindig hiányolom kicsit a régi symbianos, jól rendezhető menüt, nem szeretem ezt az ájfónos ömlesztett stílust és ezt az android widgetjei, mappái, stb se pótolják. Igazából ez kb ennyi, csak gondoltam írok néhányat, az jobban hangzik, nem gyalázzuk az N95 emlékét, jó volt az, szerintem még mindig az. -
arcsika01 #3913 Sziasztok. Van 1 Eredeti N95 8gb-m, lefrissítettem és elszállt minden a telóról és a sim-ről is, és még a magyar nyelv is elszállt, angol lett.:( Lefrissítettem megint (még1x) és ugyanolyan maradt. Hogy tudnám "magyarosítani"?
Amúgy eredeti oldalról van a Frissítés, PC SUITE. Válaszokat előrre is köszi! Sziasztok.