The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Régen C64en volt egy ilyen nevû játékom (Saboteur). Egy ninjaval kellett ugrándozni, és legyilkolászni mindenkit. Én meg voltam gyõzõdve arról, hogy a fõszereplõ egy Sabote nevû úr (olyan kb. mint a James Bond, csak ninja ruciban). 5 évesnél nem lehettem több, így aztán az angol tudás se zavarhatott be még akkor 😊.
Elnézést, hogy kicsit OFF voltam 😊, de a topik címét meglátva egybõl ez ugrott be.
ON:
Azért ez se lesz rossz, csak gyõzzük kivárni 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
vagy nagyon gyengusz lesz, vagy csak a NASA-nál lehet majd vele játszani!
<#sir>#sir>
Next PC upgrade: 2022
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
jo olvasni az oldalukat meg ilyenek de megváltozott a világnézetük
ON
\"If in doubt, flat out!\"
+fav
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
erre jött a válasz hogy és az milyen gagyi lenne mert pl az lenne a feladat hogy idõre visszakell vonulni meg ilyenek
egyre gyökerebb a gs
sok játékot is leértékelt(amugy volt az egyik arénában)
on
\"If in doubt, flat out!\"
További érdekesség, hogy mindkét játék címe egy-egy Hitchcock film címe is egyben...(Sabotage, Saboteur - elõbbi 1936-ban, utóbbi 1942-ben készült)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
már megint a németek ellen...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
<#sniffles>#sniffles>
újabb értelmes "gyilkoljunk sok nácit, meraz jó" játék...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hivatalos oldal: http://www.saboteurthegame.com/ (egyelõre pár kép, concept arts, miegymás)
SG-s cikk a játékról:
"A Saboteur egy francia ellenállóról szól, akinek a hócipõje tele van azzal, hogy saját hazájában nácik vertek sátrat, és nem is kívánnak távozni.
A bejelentés hallatán könnyen képzavarba kerülhetünk, hiszen egy szabotálós játék már fejlesztési stádiumban van a Replay Studios munkatársai közremûködésével. Azt a játékot gyorsan el kell felejteni, mert különben - ahogy mi is - bárki könnyen összetévesztheti a kettõt. A Pandemic Studios bejelentése egészen véletlenül, ahogy a névbitoroló, a második világháborúban játszódik, és ugyancsak a lopakodós vonalat erõsíti.
A Saboteur egy francia hõse gondol egyet, és masszív ellenállás megszervezésébe kezd. Természetesen a stafétabotot nem engedi ki a kezébõl, és maga intézi a legpiszkosabb akciókat. Lop, csal, gyilkol, de mindezt a szent cél érdekében teszi. A program érdekessége, hogy a még német megszállás alatt szenvedõ területeket a motor fekete-fehérben jeleníti meg. Amint elfoglaltuk a terepet, a környezet teljes pompájában tárul elénk. Nem rossz gondolat, csak gyõzzük kivárni a megjelenést, amit 2008-ra ígérnek a fejlesztõk."
Hír a HARDWIREDEN
Hír a GAMESTARON