The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Némi info. 2009 Harmadik negyedében jelenik meg!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
kirol
Na ennek a fejlesztése is abbamaradt?

hykao
Nos akkor kedves Sabote úr, addig is amíg megérkezik ez a játék, itt a Szmerty Spionam (az is lopakodós, és az is II.vh-s...)
ZsZso
OFF:

Régen C64en volt egy ilyen nevû játékom (Saboteur). Egy ninjaval kellett ugrándozni, és legyilkolászni mindenkit. Én meg voltam gyõzõdve arról, hogy a fõszereplõ egy Sabote nevû úr (olyan kb. mint a James Bond, csak ninja ruciban). 5 évesnél nem lehettem több, így aztán az angol tudás se zavarhatott be még akkor 😊.

Elnézést, hogy kicsit OFF voltam 😊, de a topik címét meglátva egybõl ez ugrott be.

ON:
Azért ez se lesz rossz, csak gyõzzük kivárni 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kirol
Mármint mióta?

csrolli
hmm..., lassan 1 év telt el azóta és még semmi!!!
vagy nagyon gyengusz lesz, vagy csak a NASA-nál lehet majd vele játszani!
<#sir>

kirol
Mostanság nincs semmi hír?

hykao
Néhány új (háttér)kép: KATT, és egy új videó: KATT (a muzsika elég fura alatta...és még mindig nem derül ki belõle semmi...)

Kíváncsi vagyok végül mi fog ebbõl kisülni...

hykao
Bemutatófimecske (sokminden nem derül ki, max., hogy 2008-ra ígérik)
kirol
Rage47
én el tudom képzelni, hogy ilyen graf lesz. fõleg ha lesz benn dx10
hykao
nagyobb felbontású képek (ha ezek nem render képek, akkor elég jó lesz a grafika)
grebber
OFF: Én úgy vagyok ezekkel a PC-s újságokkal hogy feleslegesek ,mivel ez csak egy példa lesz haver nyert 1 éves GS elõfizetést és elkértem tõle 2 szer az adott számot de aztvettem észre semmi újat nemtud mondani amit neten ne olvasna az ember ergo fölös pénzkidobás!

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
Azért változott meg a világnézetük, mert megvette õket valami nagy cég, és a szerkesztõség nagyrészét lecserélték.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

maffioso
azért mert anno még valamennyire tiszteltem õket
jo olvasni az oldalukat meg ilyenek de megváltozott a világnézetük
ON

\"If in doubt, flat out!\"

pubiloál
Jaja én is észrevettem. 4 éve folyamatosan veszem a GS-t, de mostanra már nem is szeretem szinte... minden játékot leértékelnek, nincs benne semmi érdekes, csak a duma meg a reklám megy... jah csak állandóan a hülye WoW-val foglalkoznak...Teljesen lezüllöt az újság 😞 Nah mindegy... szal a game... elég érdekesnek tûnik, fõleg a képek alapján, bár gyanítom hogy valami kis renderelt muviból van. Amúgy meg ezt nem értem, mindenki utálja elvileg a II. VH-s játékokat, de mégis mindenki játszik velük...

hykao
Ja, meg ZX Spectrumon is...és 3D-s volt - legalábbis ami akkor 3D-nek számított (a platform- és a felülnézet keveréke egy élére álított négyzet szerû játékteret adott...😄) 😊
Volt C64-en is saboteur, ott egy nindzsával kellett nyomulni.

Kaplan
Nem értem miért kell párhuzamot vonni a realitás és a játék között. Kétségtelenül a II. vh egy olyan eseménysorozat volt amit a Föld soha nem fog elfelejteni, sajnos. És amíg a buta II. vh játékok eladhatók lesznek, készíteni is fogják õket. Viszont ez a játék kultikus méreteket ölthet ha jól megcsinálják, mert ne mondja nekem senki, hogy ez a fekete-fehéres megoldás nem jó. Legalább végre nem egy FPS készûl, hanem egy JÁTÉK.

+fav

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vegicsek
Azt a levelet olvastam.Hja, ma már a gs-se ugyanaz.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

és miért pont a gs-nek irtál? ...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fain game lesz

maffioso
én eccer irtam a gsnek hogy lehetne már végre ahol németekkel kell menni
erre jött a válasz hogy és az milyen gagyi lenne mert pl az lenne a feladat hogy idõre visszakell vonulni meg ilyenek
egyre gyökerebb a gs
sok játékot is leértékelt(amugy volt az egyik arénában)
on

\"If in doubt, flat out!\"

hykao
Érdekes, hogy a másik ilyen jellegû - remélhetõleg hamarosan megjelenõ - játékot (Sabotage) épp németek fejlesztik...(és abban is németeket kell ölni...) 😊
További érdekesség, hogy mindkét játék címe egy-egy Hitchcock film címe is egyben...(Sabotage, Saboteur - elõbbi 1936-ban, utóbbi 1942-ben készült)
jo gama lesz csak nem én gépemhez

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Brolly28
<#unalmas>
már megint a németek ellen...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

/fav

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

King of Roads
na majd meglessük egyszer...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Drephis
szép és érdekes game.

help

hykao
Én sem vagyok oda a II.vh-s játékokért...elvégre vesztesei voltunk, és nincs ínyemre az egykori szövetségesek gyilkolása...de ez a játék érdekesnek és újszerûnek ígérkezik a MOHAA-k meg COD-ok után.
joebacsi
"...A Saboteur egy francia ellenállóról szól..."
<#sniffles>

újabb értelmes "gyilkoljunk sok nácit, meraz jó" játék...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rage47
Hmmm ez jó lesz! Már várom :p
hykao
Mivel már van hivatalos oldala a készülõ játéknak, talán nem túl korai topikot létrehozni neki...

Hivatalos oldal: http://www.saboteurthegame.com/ (egyelõre pár kép, concept arts, miegymás)

SG-s cikk a játékról:
"A Saboteur egy francia ellenállóról szól, akinek a hócipõje tele van azzal, hogy saját hazájában nácik vertek sátrat, és nem is kívánnak távozni.
A bejelentés hallatán könnyen képzavarba kerülhetünk, hiszen egy szabotálós játék már fejlesztési stádiumban van a Replay Studios munkatársai közremûködésével. Azt a játékot gyorsan el kell felejteni, mert különben - ahogy mi is - bárki könnyen összetévesztheti a kettõt. A Pandemic Studios bejelentése egészen véletlenül, ahogy a névbitoroló, a második világháborúban játszódik, és ugyancsak a lopakodós vonalat erõsíti.
A Saboteur egy francia hõse gondol egyet, és masszív ellenállás megszervezésébe kezd. Természetesen a stafétabotot nem engedi ki a kezébõl, és maga intézi a legpiszkosabb akciókat. Lop, csal, gyilkol, de mindezt a szent cél érdekében teszi. A program érdekessége, hogy a még német megszállás alatt szenvedõ területeket a motor fekete-fehérben jeleníti meg. Amint elfoglaltuk a terepet, a környezet teljes pompájában tárul elénk. Nem rossz gondolat, csak gyõzzük kivárni a megjelenést, amit 2008-ra ígérnek a fejlesztõk."

Hír a HARDWIREDEN

Hír a GAMESTARON