The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Falcon87
Lol 😄
Vajon igazi vagy mûanyag?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

grebber
Falcon87
Ebben egyáltalán nem lehet majd gyalogolni?

grebber

grebber

grebber

Falcon87
Ja, értem már, hogy gondoltad 😄 A léghajók alap hogy lõnek, mivel általában dugig voltak géppuskaállásokkal.

Prince23
Hát jah... vegyük pl. azt a jelenetet, amikor elõször - próbálja - eldobni a gránátot a nácik felé...
meg amúgy is casual nagyon

Falcon87
Nagyon árad belõle a konzolszag 😞

grebber
Assassins Creed powa!

Prince23
Falcon87
Nem egészen, ez A valóság 😄 Számomra még mindig rajta van a "három legjobban várt játék" toplistámon. Csak én egy vérbeli hardcore játékot szerettem volna, de így sem rossz 😊

reaper4
ez 1 alternatív valóság 😊. tegyél már bele 1 kis képzelõerõt 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Falcon87
Mármint, a kontrollerrel baszakodást úgy értem, hogy ne kelljen állandóan a kamerát ,,mozgatni", meg folyamatosan várni a megfelelõ pillanatra, meg tizenhetedszerre is újrakezdeni.
Amúgy lol, most láttam elõször a bannerban, hogy a zeppelin lõ is<#guluszem1>

Falcon87
Ezt a lövöldözõs részt tényleg kihagyhatták volna. De mivel gondolom aki konzolon tolja, nem várja el, hogy egy Death to Spies szintû minõségi ,,lopakodós" játékot kapjon kézhez, meg ne kelljen a kontrollerrel baszakodni, ezért raktak bele egy ,,kis" akciót is...

reaper4
sose szerettem az olyan gamékat, amiben nem is látnak, elvileg azt se tudják, h ki vagyok, de az összes ellenfél szuperhõs és rögtön tudják, h kit kell lõni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Prince23
Biztos a "casual" tehet róla...

reaper4
az átöltözõs részt ismét megoldották 1 kép eltûnéssel 😊. de mondjuk ez nem akkora gáz. viszont mikor felrobbantja azt a cuccot, akkor körülötte senki nem sérül meg és persze rögtön tudják, h te tetted és lõnek ezerrel. na ez viszont gáz. számomra felejtõs.

Falcon87
Nyilván, csak nem hiszem, hogy egy korabeli rakétavetõ ellõtt volna odáig. Bár, tényleg hülye vagyok, azért ne várjunk ArmA-szerû fegyverszimulációt (ami még mindig nem tökéletes, de messze a legreálisabb)😄
Csak sajnos én azt reméltem, hogy valami bossfight-szerûen kell leszámolni velük, de nem baj. Ez a videó kissé lerombolta a játékról alkotott képemet, de még így is bejövõs 😊

Prince23
Mivel Zeppelin... danger!!!!!!

Falcon87
Nameghogy a zeppelint elintézi egy darab rakétával...

Falcon87
Áááááá... Néztem egy újabb gameplayt. Lehet, hogy nem kellett volna...
Sajnos ez a játék is illúziórombolóan konzolos. Az ,,aura" a náci katonák körül, a szaladgálós rotálás, ráadásul a videóban valahogy túl sok lövést bírtunk ki... Remélem, testreszabhatóak lesznek ezek a dolgok, mert ha nem, csalódás lesz 😞

Prince23
Falcon87
Épp tegnap olvastam. A véleményem ugyanaz, mint amit páran leírtak ott is, se nem túl hossz, se nem túl rövid. Bár, rényleg lehetne hosszabb...

Falcon87
Csak ami nem tetszett, hogy a csávó a videóban túl... Óvatlan, vagy nem is tudom, milyen volt. Én tuti másképp csinálnám 😄

Falcon87
Hangulat odatesz rendesen, ez tuti vétel lesz.

Prince23
grebber

Prince23
Eddig semmilyen jó játék nem jelent meg (kivétel 2-3), de ez sztem is ütni fog. második világháborús, sandbox játék lopakodással. Kell ennél több? ööö remélem gépigény korrekt lesz.

Falcon87
Ez ütni fog rendesen 😄 Ez a léghajós dolog nekem kifejezetten bejön, jó lenne, ha a játékban is komolyabb szerepük lenne 😊

kirol
Király!

Prince23
E3 trailer

Mégis lesz PC-n? videóvégén felbukkana dobozos verzió is

Falcon87
Nemár

Prince23
lehet nem jön PC-re😞((

Falcon87
Én egy jó idejig kevertem a két játékot, mivel a Velvet Assassin munkacíme Sabotage volt 😄 már le is mondtam róla, aztán találtam meg a fórumot, és jöttem rá, hogy ez két külön játék 😄

kirol
Jó lenne, ha nem olyan szar lenne, mint a Velvet Assassin!

grebber

Falcon87
Hú, már vagy három éve várom a játékot, most jutott eszembe újra.
Ez a szürkés látványvilág a "kivillanó" vörös karszalagokkal szerintem zseniális. Jöhetne már 😄

Prince23
Prince23
Csak egy nem hivatalos dobozkép. annyi megjegyzendõ, hogy az EA store-on is ez a dobozkép szerepel...

kirol
Ezen mit kell nézni? Megjelent vagy mi?

Prince23
Tudom, nem hivatalos...

Prince23

kirol
Érdekes!

Prince23
Új képek!
most akkor pc-re nem lesz? mert azt írja hogy next gen konzolkra jelenik meg

Terensz
Hát, srácok, bevallom: csúnyán bedõltem.
Gyermekkorom egyik kedvenc játéka a Saboteur,

már annyira jól ment, hogy pár perc alatt lazán végigvittem.
Erre jön egy 12=>egy tucat game és lenyúlja a nevét a nagy királyság játéknak <#violent><#boxer><#duhos2>

A következõ lépés gondolom egy második vh-s 1st person shooter lesz "Last Ninja" címmel.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Prince23
Én már nagyon várom. Ha tényleg olyan feelingje lesz mint a GTA-nak, akkor egy remek játékot fogunk kézhez kapni. És fõleg második világháborúban mindezt.
Amúgy vajon csak Párizsban fog játszani a sztori? Remélem elég nagy lesz.