1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
#256 Az egyébként valszeg. De tök mindegy mit csinálsz 10 másodperc után újra befagy a kép. Nálam is ugyanez a hiba. -
Grifidos #255 Kicsit olyan a feelingje mintha valami memory leak lenne, vagy felzabálna minden memoriát. ALT+TAB-nál pedig leürítené. -
#254 már megvan :DDD így már sokkal természetesebb a játék :DDDD
-
Grifidos #253 Optionsban az elején beállíthatod. -
#252 hm, kösz, kifogom próbálni. -
#251 az hogy lehet hogy a csajok mellbimbója helyett csillagok vannak nálam??? :DDDD a legfontosabb probléma :DDDD -
grimm13 #250 szintén zenész nálam is előjön minden ilyen hülyeség az imádom a legjobban amikor megáll a kép és a környezet "remeg " remélem lesz megoldás mert jónak tűnik pffffff -
Grifidos #249 ALT+TAB majd vissza.
És gyorsan ESC hogy kilépjen a menüből. -
#248 kicsibe se tudom rakni, mert miután sikerült, visszalépni nemtok, lefagy. kilépésnél meg nem lép ki, mutatja a menüt és hiába hozom elő a kezelőt, semmi, csak restart segít.
ötlet? -
#247 Akkor kedves EA\a maradék Pandemic KÉRÜNK PATCHET!
Vagy kedves AMD egy Saboteur hotfix jólesne
Jó kis gém lenne am sztem -
bebe78 #246 vagy használd az xpadder-t -
bebe78 #245 bocs de én is úgy találtam nem én töltötem fel,azt hittem müködö link lesz. -
rumkola #244 Nagyon durván bénán fut a grafhoz képest, többször látok 40fps-t mint 60-at. 1680x1050 (C2D 3.83Ghz + GTX 260).
Ati-nál meg szokás szerint hotfix várás... -
mexx009 #243 Szia azt az x360fixet nem tudnád valahova máshova is felrakni mert innen nem jön le. Amúgy köszi hogy felraktad kiprobálnám már
-
#242 Ugyanez itt is, meg még pármillió másik ATI+Vista/W7-el rendelkező emberkénél. Ez egy ilyen. Talán lesz patch vagy valami. -
#241 ujraraktam az ati driver 9.11 de most már inditom a new game-t betölt és rögtön szétesik a kép és lefagy a gém
nah akkor ez most alap gém hiba vagy mi a szösz?
Windows 7 64bit ENG -
bebe78 #240 nem próbáltam mivel nincs ilyen gamepadom,ezt is egy torrent oldalon olvastam.sorry!!! -
Grifidos #239 Mikor nézted utoljára?
-
bebe78 #238 fájlt és tömörítsd ki a játék mappájába, és írjd felül az eredetit -
bebe78 #237 remélem tudtam segiteni -
bebe78 #236 x360fix
próbáld meg ezt -
mexx009 #235 De a jobb ravasz a gáz a bal a fék de viszont pluszba a jobb ravasz még jobbra forgás a bal pedig balra forgás. Ez itt a gáz :S De ilyen is csak velem történhet. -
#234 Csak tudnám 576 boltban miért volt már vasárnap kipakolva egy raklap, de minden a cd galaxis körül forog :) -
Csokis #233 Nem a jobb ravasz a gáz és a bal pedig a fék?! -
mexx009 #232 Sziasztok. Nekem olyan problémám van hogy Chillstream gamepademen a preciziós gombokkal irányítom a kamerát is jobbra és balra de nem tudok igy vezetni mert ügye az a gáz átállitani se tudom. Valaki tudna segiteni? köszi. Amúgy tényleg fasza a game még egy kis hitman is van benne. :D Elég keverék -
#231 Az hogy nem XP-n játszol.Ott elvileg megy atikkal!
Majd lesz valami patch . -
#230 Nálam ha betölt a gém akkor a képs szétesik a gémben és le is vagy
Ati drivert rakjam ujra?
Win7 X64
Mi lehet a baj? -
#229 Persze hogy nem, csak "ez meg a másik" rész vonatkozik a hsz hez -
#228 Gondlom ezt nem nekem címezted :) -
#227 Ez meg a másik, igen te vagy a köcsög jól mondod, ha észrevetted volna az játékok 80% nVidiára és Intelre van kalibrálva. Ki a hibás? a programozó csapat, nem a kiadó mert ők a szponzorok és nem is fognak olyan gamet kiadni ami nem megy a szponzor termékein. Ez üzlet. De ahelyett h itt pattogsz mint Jancsi a kocsmába vette4d volna elő a nemlétező angoltudás és írtad volna meg a EA nek. -
#226 Nem olvastam el minden hsz-ed remélem nem gond :) Amúgy meg jó lenne ha visszafognád magad. -
#225 Nincs benne! -
Csokis #224 Nem lehet és Max képein sincs AA természetesen. nHancer-rel próbálkoztam egy párszor, de nem találtam meg, hogy melyikkel lehetne AA-t varázsolni rá (driver-ből forcolva se ér semmit). -
#223 Ez nagyon szép nálad. Nálam olyan mintha nem lenne Anti alising, mondjuk nem is lehet állítani. Vagy igen? -
Knabb #222 Jobb helyeken ezt szarkazmusnak hívják :D -
TDantes #221 Te se tudsz olvasni? Ennyi szájba baszott fogyatékos faszt ritkán látni! -
TDantes #220 Hülyeséget dumálsz. Nem azért nem megy te észlény mert warez! Olvasd már el miről van szó! Azért nem megy, mert ahogy az sok esetben lenni szokott a fejlesztők szar munkát végeztek, és ATI kártyákon nem megy! Nem azért nem megy mert tört! Nehéz ezt megérteni?
És ezért nem a fejlesztők a hibásak? Akkor ki? A szomszéd Juli néni?
Érdekes...a Brothers in Arms-nál az esős pálya jászhatatlan volt ATI kártyákon. Igaz, eredetiben van meg...de biztos ott sem a fejlesztők tehetnek róla. Nem. Ott is én vagyok a warezos köcsög. Annak ellenére hogy megvettem. -
#219 Itt kicsit nagy ellentmondás van
"Minden fejlesztőnek innen üzenem: olyat gyártsanak ami el se indul"
akkor mi a gondod nem indult el, teljesült a kérésed...
Meg amúgy is ha warezos vacakból hoztad ezt a következtetést akkor nagyon mélyre ásd el magad. Még hogy nem megy, persze hogy nem megy ha egy másolt, tört cucc kitudja mi hiányzik és itt szidod a készítőket mert te nem töltheted le netről ingyen. -
#218 Te amúgy megvetted és azért lázadozol? -
#217 A csillagba kell dobni a kést nekem elég nehezen ment ,még gyakorolni kell.