2245
APB
  • newc22
    Esetleg erre valaki:

Sziasztok! Emote-ket hogy tudok feloldani?! Mivel eddig egyet sem oldott fel viszont havernak aki ugyanolyan szintű mint én ő már kapott legalább 5 különféle emotiont!! Előre is köszi a segítséget!
  • darki81
    ugyan ilyen fagyások vannak a bfbc2-nél .s a bf2142-nél, meg még ki tudja milyen játékoknál, ahol punk buster van és realtek integrált hangkártya!
    Én vettem egy hangkártyát és megszűnt (bfbc2 játéknál, és ezt a játékot én hangkártyával kezdtem), de a barátnőmnek integrált realtekje van, és neki ugyan az a hiba, hogy megáll a kép, és csak a reset gomb segíthet!
    Egyedül azt nem értem, hogy vannak többen is hangkártya nélkül olyanok, akik fagyás nélkül játszanak.
  • CalebJoe
    azt is olvastam nem egy helyen hogy a punk miatt vannak a fagyások
  • darki81
    annyi eszük nincs, hogy a punk bustert frissítgessék hogy több embernek legyen esélye nyerni, és így többen is fizetnének a prémiumért.
    (sokan abbahagyják a játékot, a sok szánalmas csaló faszláma hülye gyerekek miatt)
  • CalebJoe
    Nem, teszteltem ugyanugy fagy vagy crashel.
    Ezt kéne megoldaniuk meg a sok csiter ellen valamit tenni, de nem inkább a sok felesleges extrákat adják hozzá hogy fizess érte, nem elég hogy jobb fegyót vesznek még csitelnek is kezd egy kicsit unalmas lenni.
  • newc22
    Sziasztok! Emote-ket hogy tudok feloldani?! Mivel eddig egyet sem oldott fel viszont havernak aki ugyanolyan szintű mint én ő már kapott legalább 5 különféle emotiont!! Előre is köszi a segítséget!
  • darki81
    az utóbbi peccsekkel nem javítottak véletlenül valami kékhalálféle fagyást?
    (nem beszélni angol :D)
  • CalebJoe
    szerintem ez a válasz már ha vágod az angolt

http://apb.wikia.com/wiki/Tuner
  • titty
    jó de én küldiztem már eleget [185 R ] em van meg kb 6000 kill és még semmit nem oldott fel silver 9 es a karim !! akkor mikorra várható hogy felold valamit ? valaki azt mondja hogy csak akkor lesz ha megveszed marketröl .
  • zritya
    Nem.
  • Dtomka
    1 kérdés, inditáskor magátol update-zik, tehá akor nekem nem kell külön pecselgetnem ugye?
  • redmonk
    ja azt már mi is említettük a tulajnak, hogy azzal ne verje a tudodmit...

majd ha megunja az összes premiumos, hogy nem kicsit könnyen jön a zsé meg lehet öldökölni akkor majd meglátjuk...mindenesetre én nagy bulit tartok akkor ;)
  • Legpuska
    ja amúgy meg a játék szinte biztos nem fog befuccsolni... mert már most is rengeteg pénzt termelt a játék :)
  • Legpuska
    felnéztem erre a MOBA HUNGARY-ra... mert annyira dicsérték itt páran meg minden... és mikor rányomtam hogy elolvassam mik változtak az egyik UPDATE során mit láttam??? 1 sor magyar(jelentéktelen) szöveget és alatta az ANGOL szöveget... -.-"
  • NagyiBMX
    Egyszerű, mind Waterfronton és mind Financialon igyekezz küldetéseket megcsinálni. Financialon ha kifullozod Sujit- eléred a max levelet (10) akkor megkapod a Charge Ciscot és vehiclepartsot is. Ha látod hogy kisebb a szintje de mégis agyontuningolt kocsija van akkor azis lehet hogy egyszerűen marketen gyüjtött és vett egyet. Ha te magad szeretnéd tuningolni a kocsidat akkor küldizz, úgy oldod fel késöbb a tuningot.
  • titty
    helló valaki árulja már el nekem hogy a fenébe lehet a kocsikra karosszériai dolgokat tenni mert mind le van zárva és mindnél azt írja hogy még nem oldottam fel XD hát ha tudnám hogy kell jó is lenne , látom az összes criminalos kocsija agyon van tuningolva szélesítés, spoyler meg minden szarság , de én miért nem tudom ezt megcsin? mert én azt sem hiszem el hogy mindegyik armas marketen vette a karosszériai cuccokat. mert egyik sem prémiumos meg nincs whisperük meg semmi armasos cucc
    EZT A TUNING TÉMÁT ÉN NEM ÉRTEM !!!!!!! valaki magyarázza el pls kösszi :)
  • Dtomka
    értem, csatoláskén szerepelt az emailben!jöszi a helpet!
  • Dtomka
    emailben kapom?az első mapon nem lehet megvenni, ott ahol a ruhát meg minden egyebet...?
  • darki81
    emailban kapod, és utána menj oda ahhoz aki adja a küldetést, és nyomj egy i gombot
    (tallózd be)
  • Dtomka
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, és az lenne a kérdésem, hogy hol kell venni gránátot? Kezd már idegesíteni, hogy vannak helyzetek mikor nagy szükségét venném, és nincs:S!
    A segítséget előre is köszönöm!
  • redmonk
    jesus christ fizettek ezért a "hadnekelljenleirnommiért"?
  • CalebJoe
    van itt valaki premium user mert be szeretném fizetni de nem jön össze a dolog valamiért nem fogadja el a kártyát paypal-on meg le vagyok tiltva egy ideje
  • darki81
    nekünk volt 18ezer (amit sikerült leadni), csak mostanában az a divat, hogy amikor elvesszük a pénzüket, akkor kilépnek és senkinek semmi!
    pedig volt már nálam 20000 is, de persze hogy ki kell lépni a kis geciknek..
    (ezt is javíthatnák)
  • Essencia
    Enforcerektől kérdezném kinek mi volt a legnagyobb fogása?:)

Mert ma nekem beakadt egy 12.400 $-os Criminal 1.8x szorzóra:D 5 perc alatt kerestem 22320$-t:D

Szóval jól kezdődött a nap; )
  • Fallingstar
    APB 1.5.2 (116) patch
  • Fallingstar
    itt kérhetsz segítséget: http://www.gamersfirst.com/login.php?support=20
    a hiba sokaknak van, várni kell míg megcsinálják
  • BRYAN333
    Üdvözletem a segítségeteket szeretném kérni 60004 error kód vann már 2 napja az 1 ik karakteremen miért vann remélem nem ban és a hivatalos honlapon forumon keresztül hol tudok jellezni feléük előre is köszönöm a válaszokat

Üdv: BRYAN
  • darki81
    Ez egy tökéletes válasz!!
  • DRPCDoki
    Szerintem Te az aukcióról beszélsz market név alatt, TROLL pedig az Armas Marketplaceről, ahol a prémiumot és az egyéb G1Creditért vehető dolgokat lehet megvenni (G1Credit igazi pénzért vehető).
  • Fallingstar
    APB Art verseny nyertes képei és 110-es patch
  • darkmenx
    csak vedd videora kerlek
  • Rikho
    Xfiréra felvettelek a TS-t meg majd magyarázd el mert nem találom a szobátok
  • Rikho
    játszhatok de eddig criminalba voltam nem rég csintem enforcét 44-es vagyok benne
    ha jó akk mehetek
  • titty
    TROLL neked hol van marketon bodykit? mert ha neked van akk leszopom magam
  • titty
    na pls írja le valaki hogy mikor fog bodykit et adni
  • titty
    épp cod4 el játszom azért kérdeztem
  • darki81
    jó! De ezt te is meg tudtad volna nézni
  • titty
    jó már a game?
  • darki81
    van xfire meg ts3 a szöveg alatt, msn-t azt nem akarok..
    Játszani szeretnél velünk enforce oldalon?
  • Rikho
    Darki tudsz adni egy msn címet?