2245
APB
-
newc22 #1965 Esetleg erre valaki:
Sziasztok! Emote-ket hogy tudok feloldani?! Mivel eddig egyet sem oldott fel viszont havernak aki ugyanolyan szintű mint én ő már kapott legalább 5 különféle emotiont!! Előre is köszi a segítséget! -
#1964 ugyan ilyen fagyások vannak a bfbc2-nél .s a bf2142-nél, meg még ki tudja milyen játékoknál, ahol punk buster van és realtek integrált hangkártya!
Én vettem egy hangkártyát és megszűnt (bfbc2 játéknál, és ezt a játékot én hangkártyával kezdtem), de a barátnőmnek integrált realtekje van, és neki ugyan az a hiba, hogy megáll a kép, és csak a reset gomb segíthet!
Egyedül azt nem értem, hogy vannak többen is hangkártya nélkül olyanok, akik fagyás nélkül játszanak. -
#1963 azt is olvastam nem egy helyen hogy a punk miatt vannak a fagyások -
#1962 annyi eszük nincs, hogy a punk bustert frissítgessék hogy több embernek legyen esélye nyerni, és így többen is fizetnének a prémiumért.
(sokan abbahagyják a játékot, a sok szánalmas csaló faszláma hülye gyerekek miatt) -
#1961 Nem, teszteltem ugyanugy fagy vagy crashel.
Ezt kéne megoldaniuk meg a sok csiter ellen valamit tenni, de nem inkább a sok felesleges extrákat adják hozzá hogy fizess érte, nem elég hogy jobb fegyót vesznek még csitelnek is kezd egy kicsit unalmas lenni. -
newc22 #1960 Sziasztok! Emote-ket hogy tudok feloldani?! Mivel eddig egyet sem oldott fel viszont havernak aki ugyanolyan szintű mint én ő már kapott legalább 5 különféle emotiont!! Előre is köszi a segítséget! -
#1959 az utóbbi peccsekkel nem javítottak véletlenül valami kékhalálféle fagyást?
(nem beszélni angol :D) -
#1958 szerintem ez a válasz már ha vágod az angolt
http://apb.wikia.com/wiki/Tuner -
#1957 jó de én küldiztem már eleget [185 R ] em van meg kb 6000 kill és még semmit nem oldott fel silver 9 es a karim !! akkor mikorra várható hogy felold valamit ? valaki azt mondja hogy csak akkor lesz ha megveszed marketröl . -
zritya #1956 Nem. -
Dtomka #1955 1 kérdés, inditáskor magátol update-zik, tehá akor nekem nem kell külön pecselgetnem ugye? -
#1954 ja azt már mi is említettük a tulajnak, hogy azzal ne verje a tudodmit...
majd ha megunja az összes premiumos, hogy nem kicsit könnyen jön a zsé meg lehet öldökölni akkor majd meglátjuk...mindenesetre én nagy bulit tartok akkor ;) -
Legpuska #1953 ja amúgy meg a játék szinte biztos nem fog befuccsolni... mert már most is rengeteg pénzt termelt a játék :) -
Legpuska #1952 felnéztem erre a MOBA HUNGARY-ra... mert annyira dicsérték itt páran meg minden... és mikor rányomtam hogy elolvassam mik változtak az egyik UPDATE során mit láttam??? 1 sor magyar(jelentéktelen) szöveget és alatta az ANGOL szöveget... -.-" -
#1951 Egyszerű, mind Waterfronton és mind Financialon igyekezz küldetéseket megcsinálni. Financialon ha kifullozod Sujit- eléred a max levelet (10) akkor megkapod a Charge Ciscot és vehiclepartsot is. Ha látod hogy kisebb a szintje de mégis agyontuningolt kocsija van akkor azis lehet hogy egyszerűen marketen gyüjtött és vett egyet. Ha te magad szeretnéd tuningolni a kocsidat akkor küldizz, úgy oldod fel késöbb a tuningot. -
#1950 helló valaki árulja már el nekem hogy a fenébe lehet a kocsikra karosszériai dolgokat tenni mert mind le van zárva és mindnél azt írja hogy még nem oldottam fel XD hát ha tudnám hogy kell jó is lenne , látom az összes criminalos kocsija agyon van tuningolva szélesítés, spoyler meg minden szarság , de én miért nem tudom ezt megcsin? mert én azt sem hiszem el hogy mindegyik armas marketen vette a karosszériai cuccokat. mert egyik sem prémiumos meg nincs whisperük meg semmi armasos cucc
EZT A TUNING TÉMÁT ÉN NEM ÉRTEM !!!!!!! valaki magyarázza el pls kösszi :) -
Dtomka #1949 értem, csatoláskén szerepelt az emailben!jöszi a helpet! -
Dtomka #1948 emailben kapom?az első mapon nem lehet megvenni, ott ahol a ruhát meg minden egyebet...? -
#1947 emailban kapod, és utána menj oda ahhoz aki adja a küldetést, és nyomj egy i gombot
(tallózd be) -
Dtomka #1946 Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, és az lenne a kérdésem, hogy hol kell venni gránátot? Kezd már idegesíteni, hogy vannak helyzetek mikor nagy szükségét venném, és nincs:S!
A segítséget előre is köszönöm! -
#1945 jesus christ fizettek ezért a "hadnekelljenleirnommiért"? -
#1944 van itt valaki premium user mert be szeretném fizetni de nem jön össze a dolog valamiért nem fogadja el a kártyát paypal-on meg le vagyok tiltva egy ideje -
#1943 nekünk volt 18ezer (amit sikerült leadni), csak mostanában az a divat, hogy amikor elvesszük a pénzüket, akkor kilépnek és senkinek semmi!
pedig volt már nálam 20000 is, de persze hogy ki kell lépni a kis geciknek..
(ezt is javíthatnák) -
Essencia #1942 Enforcerektől kérdezném kinek mi volt a legnagyobb fogása?:)
Mert ma nekem beakadt egy 12.400 $-os Criminal 1.8x szorzóra:D 5 perc alatt kerestem 22320$-t:D
Szóval jól kezdődött a nap; ) -
Fallingstar #1941 APB 1.5.2 (116) patch -
Fallingstar #1940 itt kérhetsz segítséget: http://www.gamersfirst.com/login.php?support=20
a hiba sokaknak van, várni kell míg megcsinálják -
BRYAN333 #1939 Üdvözletem a segítségeteket szeretném kérni 60004 error kód vann már 2 napja az 1 ik karakteremen miért vann remélem nem ban és a hivatalos honlapon forumon keresztül hol tudok jellezni feléük előre is köszönöm a válaszokat
Üdv: BRYAN -
#1938 Ez egy tökéletes válasz!! -
DRPCDoki #1937 Szerintem Te az aukcióról beszélsz market név alatt, TROLL pedig az Armas Marketplaceről, ahol a prémiumot és az egyéb G1Creditért vehető dolgokat lehet megvenni (G1Credit igazi pénzért vehető). -
Fallingstar #1936 APB Art verseny nyertes képei és 110-es patch -
#1935 csak vedd videora kerlek -
Rikho #1934 Xfiréra felvettelek a TS-t meg majd magyarázd el mert nem találom a szobátok -
Rikho #1933 játszhatok de eddig criminalba voltam nem rég csintem enforcét 44-es vagyok benne
ha jó akk mehetek
-
#1932 TROLL neked hol van marketon bodykit? mert ha neked van akk leszopom magam -
#1931 na pls írja le valaki hogy mikor fog bodykit et adni -
#1930 épp cod4 el játszom azért kérdeztem -
#1929 jó! De ezt te is meg tudtad volna nézni -
#1928 jó már a game? -
#1927 van xfire meg ts3 a szöveg alatt, msn-t azt nem akarok..
Játszani szeretnél velünk enforce oldalon? -
Rikho #1926 Darki tudsz adni egy msn címet?