2245
APB
-
DRPCDoki #1885 Bár pár napja nem tolom, de azért ide még felnézek és az emailjaimet olvasva is találtam valamit. Új prémium cuccok az armas marketplaceeen!!!! :D Megvan az új "kedvencünk" egy arany távcsöves kis pisztoly személyében. Lentebb a kép róla, ha valaki számára újdonság lenne. :)
-
#1884 Nagyon felejtős már ez a game szerintem. -
#1883 PPSH gyorsaságú alap mp5 -
#1882 de értem :D -
#1881 1.5 utána 1.8, és az a max!
mit nem értesz?
de amúgy minden szartól megy lefele, pl ha egy oszlopot kiszedsz, vagy kidöntöd a kerítést.. -
#1880 1.5=1.8 nekik? és utána 2egész? -
#1879 a rendőröknek 1.8-ig megy a szorzóó!!!! -
#1878 hogy volt 1.8-on? o.O 1.0-1.3-1.5-2 így megy -
#1877 a gyereknek nem volt kedve mindég felvinni a szorzót 1.5-re, és gondolom egyszerre akarta leadni, csak pont jó helyen járőröztünk :)
Nyomtunk egy alt-ot amikor elővillant a bilincs, és bedaráltuk, utána meg röhögtünk és vittük a pontra :)
1.8-on volt a szorzónk, és így kaptunk fejenként tizen párat :) -
#1876 darki81 hogyhogy 18000$ volt nála? azt hogy lehet elvenni vagy ezt én nem vágom magyarázatot kérek léccccccccciiiiiiiiiiii -
#1875 Vagy Launcherben Options Repair
Vagy Start-Futtatás-cmd-/bcdedit IncreaseUserVa 3072 -
#1874 A fagyásokra illetve client crash-ekre nincs valami megoldás ? Mert elég messzire jutottam csak így nem nagyon lehet játszani -
#1873 -
#1872 csináltunk 3 ugyan ilyen rendőrkocsit, és ezekkel küldizünk :P
civil autoval meg tegnap kaptunk el olyan embert is, akinél 18000 dollár volt :P
Mennyivel jobb az enforce :D
a küldetéseket is szinte mind nyerjük :D -
DRPCDoki #1871 Én is tegnap felmentem, siralmas volt, folyamatosan laggolt, aztán abbahagyta és jött a "megszokott" színvonal, aztán a szokásosnál gyakrabban és sokkal nagyobb lagg spikeok jöttek. Ja meg eddig 5.1-es fülessel toltam (nem gagyi kamu 5.1, hanem igazi 8 hangszórós), tegnap viszont hangfalon próbáltam (az a hangcucc is 5.1) és azt vettem észre, hogy alapból a mélynyomó szinte nem is szól, viszont a gránát robbanását többszáz méterekről is hallottam, de olyan szinten, mintha a mélynyomót Creative Entertainment Consoleban felvettem volna 100%-ra a többi cuccot meg levettem volna 10%ra vagy talán mégdurvábban. Szóval magyarán mondva, ha hangfalon játszom és gránát robban párszáz méter körzetben az ilyen ablak kitöri meg ajtóremegtető hangokat tol ki a mélynyomón keresztül, más hanghatásnál viszont szinte nem is, vagy csak iszonyat minimálisan szól a mély. Nem tudom ezt hogy sikerült összehoznia a gamersfirstnek, viszont nálam legalább soha nem fagy ki a hang miatt a játék e miatt meg más miatt sem, meg mivel amúgy is fülessel játszom, ezért igazából hangprobléma sincsen.
(hangkártya: Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro (usb-s cucc, mivel nem csak asztali géphez használom), füles: Sharkoon X-Tatic 5.1 V3 Analog, hangfal: Genius SW-5.1 Home Theater 3600 (mióta ezt a hangkártyát használom, fényévekkel jobban szól a hangfal is pl. (zenében meg presze jetaudio használata kötelező :)) ) bár ez már nagyon off topic, hangkarit is csak azért írtam, mert érdekes lehet a játék szempontjából, mi az amivel nem fagy stb., a többi cuccot meg azért, hátha van másnak is hangfalon hasonló jelenség) -
#1870 2 nappal ezelőtt mondom, megnézem. 3 perc 20 másodpercet bírtam vele. -
Redmarlboro #1869 1 perc alatt 3 laggspike órák óta.. kezedm énis kajakra leszarni az egészet
-
#1868 kipróbáljuk ezt is, legalább így mehetünk az autóikkal :)
Amúgy meg feljöhetsz megmutatni, majd mi is megmutatjuk, és mindenki mutogatja majd XD -
#1867 hát inkább mindt criminal -
#1866 Most meg mindenki enforcer....mindjárt felmeek aztán megmutatom, hogy az sem leányálom. De mennyire megmondtam mellesleg, hogy enforcerre van rakva most a balance. Mint már mondtam ANNO NEM VOLT ILYEN -
#1865 Jó lesz/volt! Várom a következő bűnözést..khm... ja már a jó oldalon állunk -
DRPCDoki #1864 Zöld színű aukciós termináloknál tudsz adni/venni dolgokat. -
#1863 symbolt hol lehet venni? mindig látom hogy new symbol de nem tom hol kell venni -
sejla90 #1862 kipróbáltam ami a vidin volt, még mindig működik XDD
nem csak 10 napos fegyók vannak, de amit játékbeni pénzért meg tudsz venni az csak 10 napos
kaphatsz jutalmul 1-2 fegyót én pl pisztolyt kaptam 1 küldi után postán, ezek nem tűnnek el, v vehetsz igazi pénzért véglegeset -
#1861 a fegyverek mind 10 naposak ? nincs olyan ami örök ? -
newc22 #1860 uhhh köszönöm a segítséget!!! :D -
sejla90 #1859 Semmi 10 napos cuccot nem tudsz eladni! -
#1858 ha megveszel egy fegyvert, az 10 napig nálad marad -
sejla90 #1857 áá ezt én is mindjá kipróbálom XD -
newc22 #1856 Igen a kategóriákat látom de ha akkor veszek pl egy snipert akkor azt nem tudom eladni ha esetleg más fegyvert használok pl egy shotgunt, és a sniperre már nincs szükségem?! -
#1855 omg
-
#1854 azokat nem lehet eladni!
de a kategoriakat bal felső saroknál katt.. -
newc22 #1853 Hogy tudok fegyvereket eladni a játékba?! Mivel amikor odamegyek csak a ruháiamt látom amiket eladni tudok de fegyvert nem pedig egy snipert elszeretnék adni! Előre is köszi a válaszokat...
-
#1852 Köszi, meg van. -
DRPCDoki #1851 Piros épületből jobb kéz felé menj ki (ahol van a 2 NPC, az az épület, zöld körök a térképen), menj fel a lépcsőn és menj be az épületbe, majd menj oda egy lila színű, pólót ábrázoló terminálhoz és nyomd meg az F billentyűt. Asszem free accounttal 2 féle ruha seted lehet, ezt jobb oldalt lehet váltani, de szerintem rá fogsz jönni, ruhák neve mellett van asszem 1 jel és arra kell kattolni, de mostanság nem variáltam a ruháimat. -
sejla90 #1850 odemész azokhoz a világító telefonfülke szerűkhöz és F-et nyomsz.. XDD majd kitapasztalod h melyik mire jó :P -
#1849 De hogy? Egyszerűen nem tudom hogy kell? Mit kell megnyomni, stb.? -
#1848 social district en tudod kicserélni, legalábbis én ott szoktam -
#1847 Lécci valaki mondja el részletesen hogy hogy tudom kicserélni a ruhám. Én sehogy sem találom. -
#1846 csináltunk 3-an enforce karit, vettünk 3 taxit, megcsináljuk ugyan olyanra, és mehet a móka! :D
(ha úgy vesszük most easy módban játszunk, criminalnal hard volt :D)
A zsetont meg szétosztottuk, fejenként 80 rugó a kezdőtőke :D
ui.: mennyivel jobb így XD