2245
APB
-
#606 Na akkor helyesbítek.Volt egy irdatlan csúnya Out of memory-m.Simán ment minden,majd véletlenül nyomtam egy F1-et.ez második próbára is ezt produkálta.report ment amúgy. -
#605 Na belevetettem magamat én is.Már megvolt egy jó ideje a beta kulcs,csak netem nem volt hozzá.A régihez képest sokkal gördülékenyebb optimalizáltabb.Emlékszem mekkora laggok voltak,és minimum grafikán is sikoltoztak a testerek mert lehetetlen volt vele játszani.Persze ez lehet most is,mert szerver függő,de én EU-n próbálkoztam és semmi probléma nem volt.Punkbusterhezz meg a telepítés után rátoltam a pb frissítést és ennyi.Nálam 3 órája nem volt crash.
medium beállításon van és nekem szép,nem vagyok grafbuzi de ez pont megfelel a célnak.A küldik maradtak a régiből,csak kicsit összeszedettebb az egész.A mailboxban még mindig törölni kell a leveleket hogy ne értesítsen egyfolytában(beragad néha),autók irányítása meg szokható ahhoz képest hogy closed beta!(régen lehetetlen volt.)
Tehát ha mikrotranzakciós marad és freebe is lehet tolni,akkor én ott leszek. -
SBT #604 hát ha jol vettem ki a blogbol a punkbuster miatt megy ien szarul a játék... -
t0xikus #603 furcsa. nálam nem crashel, nem akad, rendesen lehet tolni. -
SBT #602 szal azért jólenne ha megjavítanák ezeket. az aranyos hogy én pont hogy nemtudok kijutni a játékbol! nem crashelek csak akad mint a szar és amiko nyomom neki exitet, behozza a töltő animációt és azt nyomatja. multkor kb 5 percig űltem elötte és akkor jött a ctrl+alt+del -
#601 A gamerfirst oldalán lehetne regisztrálni, de nem enged...(0engem legalábbis) és utánna arra az oldalra kéne beírni a kulcsot...... :( -
#600 Nekem is van csak nem tudom hol kell regizni, vagy hogy lehet-e stb :/ -
#599 Hogy van ennyi embernek kulcsa ... Nekem csesztek küldeni... -
Tenkory #598 Énmár akkor is crashelek ha csak szimplán gyalogolok. A játék alapkoncepciója tetszik kár lenne ha befuccsolna. Várok még majd pár patchre aztán ránézek...hátha. -
#597 Nekem is ugyanez a bajom, hogy sok a crash. Úgy vettem észre, hogy legsűrűbben akkor jön elő, ha messzebbről érkezek meg a küldetés helyszínére. Akkor van egy nagyobb lagspike, ami vagy továbbmegy, vagy pedig crashel, esetleg szétfagy. Ugyanez van ritkábban, ha meghalok, feléledek, odafutok a célponthoz, és az első enemy előkerül a képernyőn. Azt gyanítom, hogy valami olyan gebasz lehet (nem értek ehhez a részéhez a dolgoknak, csak tipp), hogy amikor ellenséges gamer mozgását kéne számolnia a motornak, akkor akad valami össze. -
#596 -
SBT #595 nem értem őket, elvben egy kész játékot vettek meg az előző cégtől és azt irják fórumon hogy a régi az tökéletesen működött, valamit ebben b*sztak el de mondják már meg minek kell ennyit szenvedni vele? -
#594 Nem hiába hagyták abba a fejlesztését.... lehet ők is úgy lesznek vele hogy nem ér annyit! de ha már a jogokat megvették akkor nem hinném hogy abba hagyják a fejlesztését :) -
#593 Akkor ha te már úgysem nyúzod akkor elfogadnám az accountod :D -
Tenkory #592 Részemről befejeztem a játékot egy időre...400 crashet kapok naponta, hamár a bétában ennyi a baj vele akkor abból nemfog sok jó kisülni.
Olyan Black Prophecy érzésem van a játéktól. Beküldtem vagy 8 crash reportot. Én úgyérzem elég türelmes voltam, és próbáltam segíteni felderíteni a hibákat. -
SBT #591 ház nagyon remélem csinálnak vele vmit hamarosan... mert már eredeti béta óta várok erre! -
Tenkory #590 Fps illetve szerver lagg is van szal nemcsak nálad ilyen. Mások is írják fórumon hogy atomerőmű gépükön is fps lagg meg stb. Majd kiderül kitudják-e javítani vagy esetleg kuka.. -
SBT #589 nos üdv! kellemes Húsvétot! a játék számomra egy nagy csalódás! a játékélménnyel semmi baj, de vagy a szerver vagy a játék optimalizálása nagyon gány! vagy szaggat vagy laggol nemtudom meik (mert se az fps-t se a pinget nemirja a játék...). a régi bétát is próbáltam de akkor még gyenge volt a gépem, most szerttettem egy vasra ami hardcore grafon viszi akadás nélkül crysis 2-t, ez lowest-en akad/laggol... csak énvagyok ien pehes vagy másnál si ezt produkálja? (az a legnagyobb kitolás hogy régi bétában se tudtam játszani proci miatt, most február óta vártam kulcsot azt most se tok ezzel játszani...) -
vzajcev #588 Ja,érdemes a mail fiókot nézegetni -
Tenkory #587 Nos megkaptam a behívómat CBre, volt is már szerencsém kipróbálni a játékot és egészen pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam. PvPre épül a játék. NPCk ellen nemis kell küzdenünk. Nyílt zóna van, gang fightok, bolti betörések, autós üldözések stb. Közvetlenül beleavatkozni más csapatok küldetésébe nemtudunk, de nagyban befolyásolja a küldetés menetét a környezet. Az autóvezetés tényleg elég érdekes, de egy idő után szokható, bár ahogy észrevettem ez autótól is függ. A csapatkoordináció miatt kötelező a beszélgető progik használata pl: TS, Ventri stb. Egy összeszokott, egymással kommunikáló csapattal szemben nincs esély. A grafika szép, bár az időjárást én hiányoltam a játékból (úgy hangulatosabb lenne:D). Persze béta állapotú a játék szal crashek, laggok itt ott előfordulnak, de am játszható. -
#586 Értem. azért köszi! :) -
#585 most már open beta előtt csak azokat fogják még behívni akik a február felé kiküldött kulcsokat visszaigazolták -
#584 Ha valaki tudja hogy esetleg a zárt bétára lehetne-e kérni kulcsot, az létszives linkelje be hogy hol! előre is köszönöm. :) -
#583 Őrülök neki hogy jó! de lehetne már open béta is lassan/gyorsan :D -
Ákos90 #582 1.5 live és zárt béta folyik még. cirka 3.86gb-t a patch . 2 napot játszottam vele eddig mert tegnap előtt láttam meg, hogy kaptam email március 15.-én, hogy mehetek zárt bétára. xd Számomra egyedüli zavaró dolog az a kocsi irányítás (pl nyomom az "A" gombot és 1-2 másodperc után reagál a kocsi hogy kanyarodnia kellene). De maga az egész pvp rendszer meg világ valami eszméletlen jó :) -
#581 Na lesz-e az 1.5 open béta? jó kérdés... :D -
#580 Már szereztem egy kulcsot, de nem enged regisztrálni, a gamefirst oldalára :(:( Ezt írja folyamatosan : We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy and terms of use. -
KaBuTo666 #579 Problem, officer? :D -
#578 XD -
#577 Akkor bizony még gyúrnod kell erre a trollkodásra. :P -
Evoluti0N #576 Én már nagyon ki akarom próbálni! Jobban, mint te! -
#575 Igen igazad van, bocs :) Várok türelemmel ! :) -
KaBuTo666 #574 Csak hülyülök, de nagyon komoly vagy és komoly gondjaid lehetnek így vasárnap, hétfő azaz az iskola első napja előtt. -
#573 Nagyon jó lehet nektek. Erre ott van a steam, az msn, a facebook vagy akármi ahol egymásnak tudtok irogatni hogy ki akarja jobban kipróbálni de én ezt a topikot a friss infok miatt nézem. :) Szóval pls ne irja be minden 3. ember h "ÉN SOKKAL JOBBAN KI AKAROM PRÓBÁLNI MINT TI!". Thx bb -
KaBuTo666 #572 Nem értesz minket...
mi
még
világvége
előtt
ki
akarjuk
próbálni!!!!444 -
#571 Szerintem aki ebbe a topikba ír, vagy csak figyelemmel követi az mind ki karja próbálni. Amúgy meg ne legyetek türelmetlenek. Egyszer úgyis ki tudod majd próbálni. :P -
#570 Én ki szeretném próbálni nem csak te ! -
#569 Kb mikorra fog ideérni a Béta key ? Ma írtam be a mailem. Nagyon tetszik a játék így videókról nézve, mert most találtam rá a gamere. Igen szeretnék már vele játszani -
Vagrant #568 sziasztok, ha valakinek esetleg lenne 1 kulcs vagy nem hasznalt account, szivesen felhasznalnam.
elore is koszonom -
#567 Ez már jó hír! remélem minél hamarabb jön az open béta is! ;)