2245
APB
  • zritya
    Alap mikrofon nem a legjobb szerintem , rtw bétán sem volt jó most sem jobb de nekem mindegy, de itt ez csak is csapatmunkával lehet valamit elérni.
  • Fpocok
    Most mintha ki is fagyott volna... 5 perce próbálja betölteni a social districtet.
  • Fpocok
    Ahha, ahha... az megvan.
    Nektek is sokáig tart, míg betölt egy distrcitet?
  • davis98
    Jó lett ! :D Tényleg csak le volt terhelve !! :D Azért köszönöm !!! :D
  • DRPCDoki
    Bár igazából groupba be tudod hívni districttől függetlenül, csak ugye úgy nem tudtok együtt küldizni, ha nem egy districten vagytok, lényeg, hogy azonos districten legyetek, egy csoportban és legyetek ready-k (k billentyűvel tudsz ready lenni, bal felső sarokban visszajelzi, hogy az vagy-e és akkor adja a missziókat).
  • Fpocok
    Közben megtaláltam, mi a hiba... amíg tutorial van, addig nincs gruppen :S
  • DRPCDoki
    Fontos, hogy egy szerveren, egy districten legyetek (meg gondolom, hogy mind2tök criminal vagy enforcer legyen), aztán U billentyűt lenyomva a Group fülön invite gombra kattintva tudod behívni csoportba a haverodat, miután pontosan beírtad a nevét és entert-t nyomtál, Ő pedig elfogdta a kérést.
  • DRPCDoki
    Clan megvan, ts meg nem feltétlenül kell, legalábbis tegnap 3unknak tökéletesen megfelelt a beépített voip.
  • Fpocok
    Nem lehet partyt csinálni haverommal?
  • zritya
    Valami ts-t kellene össze hegeszteni, na meg a clan-t
  • davis98
    Nem leterhelt, mert már CB ben is megpróbáltam, és ott is ugyan ezt írta ki.... :S
  • Fpocok
    Gyors kérdés... ha a haverom, meg én is most kezdjük, akkor mehetünk az elején együtt partiban küldizni?
  • Fpocok
    Ööö...mennyi küldi van benne? Vagy van olyan, amit csak csoportosan lehet megcsinálni? Eddig nagyon megvagyok vele elégedve, azt kell hogy mondjam.
  • Fpocok
    I'm in baby!

EU1, enforcer, Aullah.
  • Fpocok
    Gondolom mindenki ráugrott most... várj kicsit.
  • redmonk
    Talán csak leterheltek
  • davis98
  • davis98
  • DRPCDoki
    Szerintem csinálj képet a regisztrációdról, és ha ott rontasz el valamit, akkor valszeg tudunk segíteni.
  • davis98
    El is indítottam, és ott kéri az accomat.
  • davis98
    Már letöltöttem :D
  • Fpocok
    Letöttyés :D
  • davis98
    ?
  • Fpocok
    75%
  • davis98
    Amúgy hol kell regisztrálni ? Mert ha a gamersfirst oldalán, akkor nem fogok tudni, mert mindig ezt írja ki : We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy and terms of use. És nem tudok vele mit csinálni :( Pls segítsetek ! :S
  • DRPCDoki
    Szerintem mind1 amúgy, csak EU szerón gondolom jobb a pinged, lehet a többin laggolnál, de mi EU1en vagyunk speciel és criminalként.
  • redmonk
    enforcerként ne a miénkre eu1
    azt javaslom ;)
  • Fpocok
    Melyik szerverre érdemes menni enforcerként?
  • DRPCDoki
    Nem tom, nekem 60FPS alatt sosincs, meg tényleg brutál gépem van, szal nagyon optimalizálatlan kéne legyen, hogy szaggasson, értem én, hogy nem fps laggod van, mert írtad is, hogy konkrétan miben mutatkozik meg, csak azt nem tom, hogy mért, mert az én netem lefele tölt 5,5MBit+al, felfele meg 0,5MBit+al, szal egy mezei ADSLem van, bár betonstabil a vonal, de mégiscsak egy ADSL. Szal nem vágom, hogy 3x olyan gyors neten mért laggol, gondolom nem torrentezel közbe, meg nem használja más a netet komolyabban. Annyi, hogy cfosspeed progit használok, de szerintem nem kéne laggolnia a nélkül se, csak annyi, hogy az javít rajta még valamennyit.
  • skymannn
    igen EU1-en és nem fps lagom van szval nem azzal van a probélma, hanem rendes net lagom van (látom h szaladok előre és visszadob kicsit előrébb) 15mb-s net kevés neki. nem tudom mi lehet a problem de eléggé felcseszi az agyamat :S
  • DRPCDoki
    Nálam nincs lagg, szerintem gyenge lehet a géped, persze lehet, ok, hogy esetleg mégjobban kéne optimalizálniuk a játékot, nem tudom, mer gyengébb gépen nem néztem még, meg zárt bétáról lecsúsztam, szal nem tudok mihez viszonyítani, hogy eddig milyen volt. EU1en vagy egyébként?
  • skymannn
    baromira nagy lag van ehh... képtelenség normálisan játszani össze-vissza dobál a gameban remélem vhogy orvosolják mert am jópofa lenne az egész.
  • redmonk
    bezony, de nem egyszer beszopták a fa***t szal eléggé noobok. Illetve jó a mi taktikánk.
  • Fpocok
    Köszi, akkor jó helyen járok, csak otta képen még closed bet a felirat van.
  • DRPCDoki
    Igen, van open beta, csapatjuk ezerrel, innen tudod letölteni.
  • DRPCDoki
    Este kéne megint menni a körül, megpróbálom megoldani, csak hívtak driftelni is, meg másnap pestre is el kéne jutnom valahogy, bár csak délután indolok, szal tolhatjuk soká megint. Elég csúnyán adja ez a játék, bár vannak érdekes dolgok benne néha, pl amikor 128-as meg 112es szintű csókat tett be ellenünk. :D Meg mikor 3v3ba toltuk, az ellen meg 50+ szintű volt és mind3nál smg meg csipa volt.
  • Fpocok
    Van már open beta? honnan lehet lekapni?
  • redmonk
    Jaja, cefettül csapattuk. Most flammolok egyet aztán login.
  • Herkulles
    Na ennek a gaménak adunk még egy esélyt… bétabéta
  • Misi az ezredes
    Tyű mit el nem majomkodtunk az este xD