All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ma hajnalban kaptam egy e-mail - t hogy az én accom érvényes lett a closed bétában. kíváncsi vagyok hogy igaz-e. azért letöltöm a patchet és majd kiderül! 😊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
szkeptikus vagyok a csiterekkel mit tudnak csinalani...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Játszik valaki Criminal-kén az EU1-serveren ?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
letöltésnél még Closed van és a honlapon is ennek ellenére bízom benne, hogy már OPEN a dolog tényleg.
medium beállításon van és nekem szép,nem vagyok grafbuzi de ez pont megfelel a célnak.A küldik maradtak a régibõl,csak kicsit összeszedettebb az egész.A mailboxban még mindig törölni kell a leveleket hogy ne értesítsen egyfolytában(beragad néha),autók irányítása meg szokható ahhoz képest hogy closed beta!(régen lehetetlen volt.)
Tehát ha mikrotranzakciós marad és freebe is lehet tolni,akkor én ott leszek.
nickname: doki09
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Olyan Black Prophecy érzésem van a játéktól. Beküldtem vagy 8 crash reportot. Én úgyérzem elég türelmes voltam, és próbáltam segíteni felderíteni a hibákat.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
nickname: doki09