All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Minél többet játszok annál jobban kezdem megutálni. Tiszta röhej hogy egyedül tolok egy missiont, erre elkezd körözni egy sokkal magasabb szintû játékos és semmit nem tudok tenni mert van valami kábító szarsága, plusz a fagépem meg legtöbbször akadozik, úgyhogy ez valami nagyon rossz.
Amikor meg többen csinálnánk egy missiont akkor is ez van. A game leszarja a balance-t szépen összerak olyan emberekkel akik 24/7 ezt tolják és már rég ki van maxolva minden nekik. Remélem tesznek majd ez ellen valamit...
speed01
Tapasztalataim alapján szerver lagg miatt szar elég sok embernek. éjfél után megszûnt a laggunk a haverommal! és 2GB-t ram-al medium beállításon tökéletesen mûködött nekem! 😊 Remélem csinálnak majd neki valamit. na béke 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Május 18. Open Beta

redmonk
már open béta van?
én is csatlakoznék de sajnos még nem tudok, nincs meg az account pedig már jelentkeztem újra meg a régihez kértem segítséget milliót

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

tutituti
2gb van nekem is,elmegyeget, az új gépig kihúzom vele,csak valami fránya update hiba miatt hibásan írta felûl az egyik file-t,most tölthetem le az egésze újból.(szolgáltatóm meg fél óránként megszakítja a netet hiba miatt...)Tehát vagy ma este,de holnap délután már össze kéne dobni a teamet!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rowlend
Nem is lenne baj, ha az elõzõ bétában nem ment volna teljesen jól. 😊

GET OVER HERE!

redmonk
4GB Ram nélkül régen is necces volt játszani.

Rowlend
Nekem meg 10-15 percenként Out of memory, erre valami megoldás?

GET OVER HERE!

tutituti
Én viszont nem tudok jönn mert crash 7-et kaptam és hiányol egy file-t,majd újrarakom ha sikerül.

Kreáltam egy gonosztevõt, Evant néven ezen a szerveren : )

tutituti
Eu1

Mondjátok, hogy melyik szerver és én is benne lennék : )

redmonk
elvileg open bétában használhatod a régi accod ha tudod a jelszót is meg mindent. ennyi
én is azt akarom csak a jelszavamban volt nagybetû szám helyettesített betûket stb és nem emlékszem a helyes kombinációra.

Jockey
hogy lehet athozni, van errol valahol valami leiras?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

redmonk
Na azt hiszem megtettem mindent, hogy visszakapjam majd a régi RTW-s accountom jelszavát és persze a karaktert is. Tengernyi emailt írtam, illetve rengeteg support oldalon kérdeztem, hogyan lehet megújítani vagy kérni egy új random jelszót. Amint van valami szólok.

Nekem írtok mikor fent vagytok én beveszlek majd titeket partyba , többi ismerõsömnek is leadtam neveket õk is fel vettek titeket
Ts-t is tudok adni ha kell

tutituti
Természetesen.Egyedól amúgyis kurvanehéz szintet lépni.(vért izzadtam)
4-6 ember meg pikkpakk felhúzza egymást lvl20 fölé.Meghát egyedül nem is jó játszani(ma nem vitt rá a lélek,pedig letelik a megvásárolt fegyóm ideje...)

redmonk
ááá, pedig nagyon zsír characterem volt már eléggé magas szinten.
van vagy 60 féle jelszó amire emlékszem. de nem vágom.
hát jah nekiállunk aztán osztunk némi észt a grundon, persze criminal stílusban.

tutituti
Át lehet hozni de én elfelejtettem a jelszavamat tehát nálam bukta.
Május 20.-as dátumot nem tudom biztosra.Jó lenne egy közös marhulás.
bár az oroszok eléggé nekifeszültek(pár már ki is van maxolva).
De hát csak neki kell állni.

redmonk
ja eléggé pirítottunk 😄
a régi accountot lehet majd használni még ami az RTW-tõl volt?
illetve, hogy május 20.-tól elérhetõ a game?

tutituti
Bûnözõ voltam anno old beta-ban.Bár megpróbáltam a rendõr szerepet,csak nem jött be.

Csapat legyen SG.hu és látszik a magyar vonatkozás,meg úgyis itt beszéljük meg.

Viktor99
Én is benne lennék egy klánban/csapatban. 😊
Rowlend
Itt mindenki bûnözõ? 😄 Úgy látszik magányosan kell fenntartanom a rendet San Paro-ban.<#rinya>

GET OVER HERE!

redmonk
Milyen klánnévvel szivatnánk a világot?

Mi ts-t használunk 3 van vagyunk 2 jó barátommal játszok, ez a játék taktika nélkül nem ér semmit 😊
Felvetem barátok közé akik ki írták a nick nevüket.
Engem Lazul néven értek el.

redmonk
Én még nem kaptam accountot tõlük.
Amint meg van írok, hogy mi a nevem stb. EU1 serveren vagytok?

tutituti
Szintlépésekkor unlock-olódik a ruházat.

Social District

Viktor99
EU1-en vagyok én is "v3ktorminator" néven 😊 ki akar vegyen, fel.

Amúgy hogy lehet tuhát váltani? Még erre se jöttem rá és idegesít. Nekem elég átláthatatlan ez játék.
Jockey
sajnos korabban is eleg bugos vlolt, ha ezen nem tdtak javitani, akkor nem igazan ertem mit fognak csinalni az ennel nagyobb problemakkal, ala csiterek stb..normalis target system..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

speed01
Criminál vagyok! de ez a napi 20-30 dc kikészít, és ha még ez ekkora fail, akkor az "open béta" mekkora lesz? Szánalmasok azért hogy egy normális játékot így telebasznak bugokkal...

tutituti
Teamspeak szerver az van.Bár belsõ voice chat se rossz.
Csak infózni kéne ki mikor játszik.

redmonk
Egy pöpec bandát összedobhatnánk majd a gameben. Én mindenképpen Criminal leszek.

tutituti
Hát a régi jelszavam a feledés homályába veszettt sajnos.Bár amúgy se voltam sokkal táposabb a régibe sem.De legalább erre is gondoltak!

Misi az ezredes
Mostantól az alábbi linken a karaktereteket tudjátok szerkeszteni áthelyezni stb..

További információ

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

speed01
EU1. Nick: Sp33dyHun. aki akar vegyen fel! 😊

redmonk
Amit kapom az accountot csatlakozom is. Most próbálom hátha a régit visszaadják.

tutituti
Beza együtt beszéltünk meg még egy sráccal.A fórumban azt írták hogy az ugrott.De ezt elvileg tovább lehet vinni majd beta lezártával.

A tanácsokat meg köszi.
Aztán aki EU 1.en van az írhatna Nickname-et és mehet friends add mert oroszokkal nem könnyû társalogni.

Ha nem mosod tisztára akkor (csak tisztára mosás után írja jóvá addig csak gyûjti) , nagyobb az esélye hogy rendõrök megtámadnak, ha meghalsz pénz elveszik ! 😊

Rablás:
-Fogsz egy jármûvét (a legalkalmasabb a kisbusz) neki hajtasz a kirakatnak, vagy garázs ajtónak (amiket ki lehet törni azokat a cél kereszt ilyen narancssárga körrel jelzi )kidobálja cuccokat fel szeded berakod kocsiba , elviszed valamelyik emberkéhez akiket mutat a térképen, ott kapsz pénzt és szorzót, ha gyûjtõtél már elég pénzt akkor tisztára kell mosni "money market"-nél ezt meg is teheted (ezt is jelzi a térképen) minél nagyobb a szorozod annál több pénzt mos tisztára.

redmonk
régi accounttal lehet tolni? vagy abszolute törlõdött az összes. ha jól emlékszem talán damien-nel nyomattuk R3AX voltam vagy valami ilyesmi

belekell hajtani a kirakatba jármûvel, ajánlom erre mentõautót vagy a páncél autót mert azokba több minden fér, de vigyázz mert civilruhás rendõrök elkaphatnak

Annyi hogy látsz olyan kirakatokat amibe van tv vagy ékszer vagy valami akkor annak az üvegét kocsival betöröd és a járdára kerül a szajré. Fogod a szajrét amennyit csak tudsz beraksz a kocsiba beszálsz a kocsiba és mutatja, hogy hol tudod eladni. utána fogok kocsiból kiszeded a motyókat és oda viszed az emberkének és rögtön adja a pénzt.

õõ jah...lényegében elmondtál mindent a játékról😄 van pár küldi amit ismételgetsz agyhalálig

Kb. 1 hete játszom. Eddig nem voltak ilyen problémáim.
speed01
30 percenként kifagyok. ha ez ilyen szar akkor "Az open béta" milyen lesz?
Epic fail kb. ha lõnek nem lehet játszani úgy akad az egész.. siralmas bukás eddig számomra! 😞

tutituti
Közös missionok vannak.A cél attól függ hányan vagytok a squadban.
3 ember három hely amit védeni/graffitizni/támadni kell.
4-5 ember már meg tud csinálni egy küldit.Amúgy arra nem jöttem rá,hogy kell boltot kirabolni(láttam srácot ahogy pakolja ki a kirakatból a transporterbe a szajrét) illetve valami extra pénz/XP szerzésre alkalmas melót én is kerestem de nem találtam.

Ja és addig nem tudsz fegyvert venni míg nem éred el az adott skill szintet.
Az emaileknél meg ne töröljetek ész nélkül mert ad bónusz dologkat(gránát,special stuff) van egy gomb,megnyomod és jóság van.

Viktor99
Kaptam én is de még nem nagyon látom át ezt az egészet.. Csak annyi hogy nyomogatom a K-t és mindig gyilkolászni kell? :/
Nem is hinnéd mennyi mindent 😄

Viktor99
Deadmau5 odavág 😄 Ennyi mindent lehet csinálni? 😮 Alig várom :B 😄