2245
APB
-
#966 Zsírzsír megyek, amm.. gyertek fel TS-re mert elég gáz h game közben nem hallotok engem rendesen. IP : xjx.hu:10178 | Nah pacsi szerón tali -
DRPCDoki #965 Ne is menj filmezni, irány szeróra most azonnal! -
#964 Megtennétek ha megy a szerver és még itt vagytok akkor szóltok? Köszi, addig filmezek pacsi -
#963 ÁÁ szoval social districtben kell lenni, okay. :D Azt hittem csak invetoryban majd pakolgatom. -
#962 Social Districten válaszd az egyik Vendort és menj ki az épületből és jobbra fordulva tele lesz egy másik. Abban az épületben felül LILA porond. A kocsikat meg a két épület között. -
DRPCDoki #961 Megveszed valamelyik górénál és i billentyűt lenyomva az inventoryban tudod cserélgetni. Közben loginnál más az errorcode egyébként, azt írja, nem soká lesz szerver. -
#960 Amig nem lehet belépni, megkérdezném hogy ruhát hol lehet cserélni? :D Mert mindent átnéztem átnyomogattam, de nem találtam. :D -
#959 nyugi, relax -
#958 Még semmi :/ error (8) -
#957 ROFL -
#956 Fönt leszek, amint tudok. Csapathatjuk megint bandában ;P Majd Páncélkocsival mindenkit letolok a francba :D -
#955 Akkor mázlista vagy. :) Mellesleg ahhoz képest szivattuk őket jó sokszor föleg tegnap. Mi lesz akkor ha mi is akkora szinten leszünk? -
#954 Tudom, de nem olyan laggom volt. Olyan, mint amikor gyenge a gép.
Hiába... előbb utóbb kell új gép, de még pár hónapig nem lesz sajna... így viszont nem tudok fele játszani :S -
DRPCDoki #953 Mindenkinek laggol? Nekem nem laggol. Geci jó lesz, hogy nézi majd, hogy ne legyen sok ember vs 1 ember misszió, meg a szinteket, mert agyfaszt kaptunk a 100-150esektől. -
#952 No nálam meg is van az update. Most már csak filmezek egyet és a limonádé is kész a bevetésre xD -
#951 00:30-tól lehet próbálni visszamenni -
#950 Social Districten mindenkinek laggol. Amúgy meg nem tudom. RTW-s korszakban is igényelte a minimum 3GB RAM mennyiséget valamint 32bites rendszerrel mindenki jobban jár. -
#949 Végre bazz, valszeg többé nem kapunk 5db 100+-os ellent. -
#948 Hmm... kicsit most elbizonytalanodtam... lehet hogy már ehhez is kevés a gépem?
Próbáltam lejjebb venni mindent, de így is... az elején még kevesebbet, most meg már egyre többet beszaggat... az egész megáll egy pillanatra. Ettől gyakorlatilag játszhatatlan lesz. Lehetséges az, hogy a legminimálisabb beállításokon is így szaggasson a gépemen? -
#947 That's what we just got!
Threat Level update, and matchmaking update
at 2:30pm PST / 5:30pm EST / 22:30 GMT / 23:30 CEST
In Saturday's post we noted that the visual threat levels were off given the current curve. We also discovered another critical issue with low-level matchmaking that will be fixed with this current patch as well (fewer wild 1 v 4 matches).
One of the temporary side effects of the change though is that new players will appear to be Silver 2 during their first match before moving around properly. In fact, what SHOULD happen is that for the first few matches the player has "NO" rating, until we have some idea of what direction he/she is moving.
We probably are likely to perform yet another update later this week as we continue tweaking the system.
Today we are patching the game at 2:30pm PST / 5:30pm EST / 22:30 GMT and 23:30 CEST, and this would take about 1 hour. -
DRPCDoki #946 Nem nálad van a hiba, nem rég indítottak egy visszaszámlálót 10 percről, hogy le fog állni a szerver és nem túl meglepő módon le is állt. Hogy miért állították le és mikor kapcsolják vissza, azt nem írták. Konkrétan semmit nem írtak, csak jött a visszaszámláló. -
Rainbow15 #945 Sziasztok
Most raktam fel a játékot, de nem tudok bejelentkezni. (error code 8). Miért van? Indításnál jelez a vírusírtóm, de kikapcsoltam azt is, így sem akar kapcsolódni. -
#944 Ez állat volt, már csak a Sniper mellé egy SMG másodlagos kell és az is rendben lesz. Ami szar, hogy 100+-kal rak össze minket akik Scoped-Rifle-t használnak. -
#943 na én megyek fel financial districtbe missziozni -
#942 LOOOOOOOOOOOL
-
#941 EU 2 szerver mintha jobb lenne... kevesebb a lagg és beengedett socialba. -
sztenli #940 launcher mappában kipróbálhatnád launcherrel indítani akkor updatel ha kell neki, hátha segít más ötletem nincs. -
#939 Elnézést... de tényleg nem értem, miért nem tölti be, amikor a havernak igen. -
#938 KURVA ÉLETBE MÁR FASZOM!!!! -
#937 Valaki tud segíteni? Connecting to district server...
És nem enged be. Haveromat meg igen. Tűzfalat kikapcsoltam... így sem. -
#936 Srácok... hogy lehet, hogy a social districtre nem tudok connectelni? -
#935 eléggé sokan lehetnek most fent engem a financial districten megtaláltok -
#934 na megyek fel csapatni picit
ha vki criminal és eu1 serveren tolja akkor írjon rám R34X és beveszem a klánba -
#933 így van
azóta egy eléggé tré logót is csináltam :) nem vagyok vmi nagy grafiaki zseni :D
Belső VoIP nagyon jó -
#932 köszi szépen a segítséget, a netet végülis a window update fogta le :) ez a problem orvosolva. cfosspeed általad beállítottam. meglesem így mi sül ki belőle. -
#931 Fasza...nekem nem tölti be. -
#930 Haverom simán belépett a social districbe... nekem meg megint loadingolja csak... másodszorra... és nem megy semerre :S -
DRPCDoki #929 Beállítások/beállítások aztán kapcsolatok fül és ott a tx/s és az rx/s mutatja a feltöltést és a letöltést és balra a program oszlopban látod, hogy melyik program az, ami okozza (4.50es verzióban így van, de van ettől jóval újabb verzió is, csak azt még nem próbáltam, nem tom ott is így van-e). Beállítások/beállításoknál a beállítások fülön pedig tallózd be a játék exe-jét (most nem asztali gépen vagyok, azért nem tom a pontos elérési utat), állítsd magas priorításúra a csúszkát jobbra tolva, add hozzá és kattints a prioritások mentése gombra! Ja és jobb gomb az óra melletti ikonon, és katt a ping javítása lehetőségre (ha az átviteli sebesség előnyben részesítése van kiírva, akkor pingre optimalizál, ha nem akkor katt a ping javítására). -
DRPCDoki #928 Nem tudom, ez előtt milyen volt, mert csak open beta óta tolom, de ami most van, az jónak tűnik.
Fpocok: Végig kell nézni a videót mindig sajnos, nem tudom, mi értelme van, hogy nem lehet kihagyni, de hát ez van. -
#927 ez a cfosspeed nagyon jó ötlet volt, fel is raktam és kb a feltöltésem teljes egészét vmi elszopja. igen, itt jön a baj torrent és minden egyéb progi le van állítva de így is maxxal tölt fel "vmit". most már csak azt kéne kiderítenem h mi a halál tölt fel folyamatosan :S ötlet esetleg?