2245
APB
  • benikee
    ja az adta :D:D
  • DRPCDoki
    Bocs a dupla postért, közben rájöttem, hogy EU szerókon karbantartás van, ezért van betéve ez a várakoztatás és játékosszám limit. Az erről szóló hírt itt olvashatjátok.
  • DRPCDoki
    Hát ez kemény, hogy várakozni kell belépésnél és több, mint 2000. vagyok...Valami szerverbővítést okozzanak, mer' bajok lesznek.
  • Horec
    Tegnap jó sokan voltunk...
    Amúgy nem csak Criminalok jöhetnek TS-re, várunk mindenkit aki ezzel játszik!
  • byzhouse
    kevesen vagyunk =/
  • DRPCDoki
    Sikerült betonstabilan 2 kerékre állítani a verdát tegnap a srácokkal, akit érdekel, itt van róla egy pár másodperces videó.
  • Liddy
    Zsemle85! Lesz Enforcer Clan csak még a neven és a logón dolgozunk! Ha lesz és a többiek rábólintanak hogy publikus legyen akkor ide fogom post-olni.
  • DRPCDoki
    Használj frapset, én is azzal csinálom a képeket, csak még nem raktam ki ide semmit!
  • benikee
    ahan
  • Fec papa
    Akkor Byzhouse féle tsen szoktatok lenni?
  • Zsemle85
    Hali!
    Van Rendör klán?
  • redmonk
    benike, horec gyertek ha tudtok meg mindenki más eléggé jól állunk most már.
  • redmonk
    csatlakozzon mindenki más, jobb mint a beépített VoIP
  • Horec
    TS3 ip: teamspeak.hu
    szoba: All Points Bulletin (legalul megtalálod)

Ide lehet jönni nem lesztek céltáblák :D
  • Misi az ezredes
    xD Hát oda nem megyek fel, hogy céltáblává tegyem magam Misikex szemében pacsi..
  • benikee
    oksa
  • byzhouse
    TS3: 95.140.33.216 APB szoba kód: apbapb
  • benikee
    na az jó lenne én ventrire tudok
  • byzhouse
    szobát tudok biztosítani ts3 wiw gamingen.
  • benikee
    Hali.
    Tegnap kezdtem el vele játszani jó lenne összehozni ventrit vagy ts-t és ott dumálni,bandázgatni!!:D Jelentkezéseket várok!
  • byzhouse
    700kb/sec :CCCCC
  • redmonk
    Én/mi ha úgy tetszik is criminal oldalon toljuk.
  • Liddy
    Hali! Én és 3 haverom az EU1 szerveren toljuk Enforcer oldalon (Rank 50 körül vagyunk).
    Aarch, Darden, ForestG, Angelotti. Sok magyarral találkoztam már, de föleg Criminal oldalon játszanak.
  • angyal2232
    szevasztok! már nem olyna vészes ez a játék mint anno a bétában?(amikorm ég nem jött ki a fizetős változat) mert akkor laggfest volt, halom bug stb...
  • redmonk
    SGPortal néven megvan a klán EU1 Server, Criminal!
    R34X vagyok írjatok rám. Csinálgatom a logót de ahhoz meg unlockolni kell sok mindent. Mellesleg PrintScreen nálam valamiért nem működik így nem tudok felrakni képet ide.
  • 0Fritz0
    Hmm...

• zritya
    Valahogy rendszerezni kellene ezt a kavarodást :D , írni kellene egy listát hogy kik azok akik EU1 Criminal és aztán megcsinálni a clant(vagy ha már megvan óda fel venni)
  • davis98
    Vegyetek fel ! Criminal, RRDavis, EU2 ;)
  • redmonk
    srácok, kicsit szüneteltetnünk kéne a financial districtet mert waterfronton iszonyat miket lehet unlockolni csak britney bloodrosenal 4-5csipa, shoti, távcsöves sorozatlövő stb
  • speed01
    Ha középre spawnolsz akkor asszem bal oldalt valahol. és egy sárga ablak!
  • Rainbow15
    Az mitől lehet, hogy kb 10 perc játék után lefagy az egész gép, és újraindul? Más játék ilyet nem szokott csinálni ezen a gépen. Nem jó az sg keresője, hiába keresek rá..
  • redmonk
    és ott hol? vagy milyen színű a tábla?
  • speed01
    Meglévő karakter külsőt is socialban lehet alakítan! észre fogod venni mert egy karakter van rajta csak. de alakítás pénzbe kerül, és némelyik dolog elég drága. mondjuk ha van zséd akkor nem probléma :D
  • Fpocok
    Be tudtam lépni socialba. Éljen.
  • redmonk
    meglévő karakter külsejét hol még alakítani?
  • Misi az ezredes
    Meg nem csak nagy szintűek a csókák de szinte irreális h elütöm a csókát és semmi nem történik... Elég hamar besokalltam ma, az update tényleg semmit sem ér be is nyújtottam a Reportot róla.
  • redmonk
    bazz update 0-t ér. kicsit sok is volt mára + client crash majd holnap
  • skymannn
    hol tudok fegyót venni? egyszerűen nem találom :S
  • DRPCDoki
    Most meg 174es szintűt tett be ellenünk, nem kicsit idegesítő...
  • DRPCDoki
    Nem lett javítva ez a szintes cucc amúgy, most is 155ös az egyik csóka, másik 2 is 140 körüli.