All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Örülnék hogy ha a HG rendet tenni már.
Mindenre megvan a saját fórum.Régen normális volt,senki nem flame-elte szarrá a topikot.Ha erre megy ki a játék mert osta bunkó faszkalapok vagytok akkor nyiss neki külön egyet más néven és lehet ott beszélgetni errõl.Ez mindkét félnek szól!
És nem kérek választ erre.
Csak mindegyikõtök gondolkodjon el azon hol beszéli meg ezt.
Innentõl meg csak az all points bulletinhoz való észrevételeket írjuk le!
Köszönöm.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Mind kettõtök szavában van azért igazság de ez a topic egy MMO-ról szól melynek lényege hogy a törvény tisztelõk megállítsák a törvényen kívülieket (vagy fordítva, választás kérdése) és a politikai nézeteket egy arra megfelelõ helyen intézzétek. Nem zavartok, max az hogy azért jöttem ide hogy megtudjam megjavitották már-e az FPS szintet és a laggot és ezt látom.
speed01
Hát, röhögök a fogyatékosságodon? És lásd: xD. Mert te megérdemled! Nem tudsz már mit írni és erre hárítasz. inkább húzzál vissza legózni aztán nézd meg hogy itt vagyok-e! És lásd: xD < megint. csak neked ismét! na remélem azért majd fejlõdsz! puszika 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Viktor99
Érdekes hogy kurva nagyra tartod magad te kutya de ehhez képest "xd"-zel mint egy 5 éves. Egy ilyen nekem ne pofázzon.

Most ki is a szánalom?
speed01
Jó kép. ez kell neki hogy sírjon (L) xD

lolSL

speed01
xD. szánalom! minek írjak privátot. azon nem fogok vitatkozni amit nem tudsz, nem ismersz. szóval inkább offold magad! köszike 😊

Viktor99
OFF, bocs srácok

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én embergyûlölõ és rasszista is vagyok, úgyhogy engem ne félts. Helyesbítek, az olyan "embereket" nézem le akik nem érdemlik meg hogy emberszámba vegyem. Ha lehet ezzel zárjuk is le, max privátban a többit.
speed01
xD.... Attól hogy hordom azt a szart miért lennék hülye? Hitlerrõl meg annyit hogy mert olyan haja volt még nem volt emos! emosok mióta rasszisták? sok fogyatékos kitalál valamit és ezt nagyon szeretem! egyszer néznéd meg hitler filmjét és rájönnél hogy ki volt Õ! lehet hogy ölt sok ártatlant is, de a zsidók meg a cigányok jobban hullottak! és majd rájössz hogy jó lenne õ még ide mert a cigányok kinyírják az összes magyart mert már így is többen vannak mint mi. a politikusok meg csak lopják a pénzünket! egy szóval magyarország szép lassan cigány ország lesz és majd vissza sírjátok vagy sírod õt! és majd gondolj erre a pillanatra hogy egy ember leírta neked ezt. de te hülye voltál és nem gondoltál bele a dologba! 2 ismerõsöm spanyolba él és még ott is tele van minden cigányokkal! lassan kész "faj" lesznek. egy családban 12-õ gyerek, egy rendes családban max 3-4. gondolkodj csak 😊

Viktor99
LOL attól hogy hordod azt a szart attól még nem leszel rasszista, csak hülye 😄 Amugyis Hitler emo volt, szóval ez egy emo jelkép.

Van is bizonyítékom, én fotóztam
speed01
Tegnap láttam a gyereket éppen. De nem ismerem 😊 xD

Véletlenül nem közületek valaki brunoHUN?(Az elõbb kapott egy kegyetlen headshotot : D)

speed01
De am, ha a hazádra vagy büszke, akkor csak írj egyet hogy miért. mert magyar ország egy cigány ország. de ez nem az a fórum ahol ezt megkell beszélni 😊

speed01
"Okos" nem okosság kérdése hanem rasszizmus. és ha az vagyok akkor nem tudok neki mit csinálni. Amúgy meg nekem tetszik a jel! de hitlernek is volt rossz oldala meg volt jó is. de ez minden emberrel így van. õ sem volt rossz ember csak sokat akart! na mind1 😄

Jockey
helyedben nem hordanám, hacsak nem értesz teljesen egyet a jelképpel, de ha okos lennél, még ha egyet is értené, akkor sem hordanád..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

speed01
Valaki esetleg csinált már magyar klánt? választ elõre is köszi 😊

speed01
Hagy sírjanak. nagyon nem izgat 😄
Meg ez nem végleges, ha kapok majd jó ruhát akkor majd úgy is szerkesztem és az hamarosan eljön 😊

Torzonborz
akkor ebbõl balhé lehet legalább is itt EUban biztos.

engem spec nem zavar de gondolom egyesek majd elkezdenek nyekeregni emiatt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

tutituti
Vásárolható mások által készített ruhadarab.

speed01
Van egy gép amibe a nagyok betehetik a cuccokat, illetve te is eltudod adni ami már neked nem kell. és még hiába nem nyitotta ki a gép a ruhát vagy a kocsit, perkeket stb. te megtudod venni azt amit a nagyok beraktak! (de szerkeszteni nem birod ez a hátránya) bõven ennyi lenne 😊

Torzonborz
??? ezt most hogy ? kliens oldali mod így csak Te látod vagy játékban megszerezhetõ ? utóbbi érdekes lenne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

speed01
Az ám. de nem én szerkesztettem! xD

speed01
Tagadom hogy egy kicsit bekockultam vele! xD

Torzonborz
vazze a bal karon az az amire gondolok ? oO

tutituti
61 óra?nolife😄

speed01
Hanyas szint a max am?

redmonk
Na hamarosan megkapom a régi accountom jelszavát úgy néz ki.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

speed01
Köszi ricsimester! jó lett 😊 Amúgy az 5-ös gomb ha valakit érdekel majd 😊

redmonk
Remélem minden adatomat helyesen adtam meg.

redmonk
Na úgy néz ki kapok majd egy új jelszót a régi RTW-s accounthoz.
Írok amint van fejlemény.

Egy mail-ben kapod meg, miután elkezdted a karaktered, azt az I lenyomása után kell beállítani : ) Field supporter azt hiszem a neve

speed01
Van egy olyan "doboz" amit ha elõveszel bírod tölteni a fegyvered, illetve fegyvert tudsz váltani bárhol, és még a társad is megtudja ezt csinálna a te "dobozoddal"! csak nem tudom hogy azt a "dobozt" venni kell-e, vagy küldetésért kapod? segítséget elõre köszönöm 😊

speed01
Tegnap volt olyan hogy olyan csávóka küldetést csinált és szépen oda mentem és fejbe lõttem. xD
Ezt kell csinálni velük 😄

Egy olyan karakter, aki elérte az 5 csillagot és közellenség lett, mindekit támadhat/letartóztathat, és te is agyonlõheted

Ma többször is összefutottam sárga nevû játékossal, aki nem volt ellenem a küldiben, de egyfolytában letartóztatott. Az mi?
redmonk
Hát akkor ahogy elnézem SG néven meg lesz a criminal klán. Ha jól olvastam vissza TeamSpeak is lesz. Szóval minden adott a teljes sikerre. Már csak türelemmel kell várnom május 18-ig mert closed béta-ra már nem kapok esélyt. Valamint a rohadt jelszómat ki kell találnom, különben elvesztem a karakteremet aminek azért nem örülnék.

Misi az ezredes
Akkor pont nekem találták ki 😊

Mindig jó voltam a taktika tervezésben és kivitelezésben.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

redmonk
azért némi FPS tapasztalat sem árt, hogy úgy mondjam.
anno mi bandába nagyon gyaláztunk magasabb szintûeket is.
kell használni teamspeaket is, jól kiagyalni dolgokat és akkor menni fog.
kell egy olyan autó amiben sok bajtárs elfér illetve gyors autók is kellenek a bandába, ha segíteni kell valakinek

Jockey
hat, ez az a jatek ami nem 1v1rol szol..😊
amugy criminal oldalon meg vannak a jobb gyorsabb autok stb...szal minden oldalnak megvan az erossege, ha jol emlekszem criminaloknal meg vamaleyik fegyver eleg durva..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Olyan mintha lesittelne a rendõr. Lehet venni valami kütyüt hozzá amivel gyorsabban szabadulsz ki. Bár én a készítõk helyében ezt az egész stunolos, letartóztatlak baromságot kívenném a játékból mert teljesen fölösleges. 1 v 1 játszhatatlan.

Viktor99
Valaki elárulná, hogy a zsernyákoknál mi a fene az amivel lestunnol, és hogy védekezzek? Mert elég érdekes hogy a gyereket 1v1-ben állandóan ellövöm, aztán összeesek és ennyi. :/
tutituti
Majd jól lecsuknak a Cigórendõrök😄

Viktor99
Utálom ezt a szart Kocsi
Viktor99
Most lõttem 😄
redmonk
Aztán jött egy update a maga 2.73GB-os méretével ha jól emlékszem. Egybõl másabb lett a game. Onantól már gangeltünk meg a játéknak írtunk ha valamit észrevettük meg megírtuk nekik.

redmonk
Ez így van. Akkor indult az RTW-vel amikor tavaly megvettem a gépem. Néztem nagyokat aztán egyik nap lesétáltam még 2GB RAM-ért. Úgy már ment normálisa ha a server is úgy akarta. A kocsi irányítása egy fos volt, tehát K800i-n kényelmesebb volt Asphalt-tal játszani pl.
Teljesen egyetértek, hogy írjátok nekik mi legyen más stb stb. Csak ti nyertek vele arra gondoljatok.

speed01
Nem vettem volna észre hogy optimizálatlan lenne. szerver miatt vannak kifagyások illetve szaggatások. ha már kevesebb játékos van jobban fut a szerver sokkal, észre lehet venni 😊

Viktor99

Igazad van csak kicsit idegesítõ 😄
tutituti
Azért remélem a Closed BETA fogalom mindenkinek tisztázott.A zárt bétán azt tesztelik hogy mik a hibák,mennyre kell finomítani,és mivel ut motor van ezért nem a gpigény nagy hanem az optimalizáción kell csiszolni.
Redmonk tudja milyen volt a régi.Ha nem volt bika géped és nem csíptél el egy jó szervert akkor cseszhetted,ha meg mákod volt egész nap elõtte ültél mert kihasználtad.Tehát nem szidni kell hanem bõszen küldeni a crashlogot ÉS amikor küldi el,alulra írjátok oda a véleményt(ha csak kicsit tudsz angolul akkor is!!!) Nem játszani hívtak a zártbétába hanem keményen tesztelni.

Valóban zavaró. Tegnap elkezdtem játszani és csomó nagy szintût rakott be ellenségnek, mi meg mind picik voltunk.