2245
APB
-
JNSK #1046 Akkor bocsánat! Figyelmetlen voltam.. -
DRPCDoki #1045 Igen és nem rég írták is a facebook oldalukon, hogy mi a helyzet. Idézem a postot: "Service Notice: there is a temporary outage for Patroit and Obeya servers. We will update when service has returned." Szóval EU1 és EU2 nem megy időlegesen és szólni fognak, visszatérnek a szerverek. -
#1044 Service Notice: there is a temporary outage for Patroit and Obeya servers. We will update when service has returned. -
benikee #1043 igen senkit nem enged be. -
JNSK #1042 Eur1-re nem enged be :s Valaki tapasztalt ilyet? -
#1041 Gratula! -
#1040 engem is invelnétek a klánba sipi néven vagyok fent criminal oldalon -
#1039 +1 -
DRPCDoki #1038 Financialon is volt ilyen segítésed, bár igazából jobb ötletem nekem sincs, hogy mért nem enged be... -
#1037 lol csak waterfrontra nem enged be...lehet a tegnapi segítségem miatt. -
#1036 cfosspeed fent volt aztán leszedtem mert nem kell.
megpróbálom mivan akkor ha visszateszem kösz a tippet. -
#1035 +1 nundi szerint is -
DRPCDoki #1034 Támogatom, FAQ-ba mehetne szerintem kapásból az 1015ös HSZ. Nem feltétlen szó szerint, igazából ott a weboldal a lényeg, amit linkeltem, meg némi magyarázat hozzá. Amúgy nem vágom, mi okozza a disconnect hibádat. Max. egy próbát megérhet, hogy újratedd a cfosspeedet, utána meg tolhatsz akár egy restartot a gépnek (cfosspedben egyébként van tűzfal, de azt írják mindenhol, hogy nem szabad bekapcsolni, mert csak galibát okoz), bár nálam ilyen jellegű hibát még nem okozott az a progi. Esetleg vírusírtó, tűzfal, router okozhatná még szerintem, ha nem, akkor nem vágom, akkor support remélem tud segíteni. -
#1033 Szerintem jó HG lennél ! -
#1032 ja az persze... -
#1031 HG jogra gondolsz gondolom... -
#1030 ám legyen ;) -
xido #1029 de akkor ki kell tenned az IP címed is -
#1028 Mit szólnátok hozzá ha kérvényezném a moderátor jogot a témára? Készítenénk FAQ-t, Leírást amit csak kértek. Persze némi segítség nem ártana nekem sem. Ha többen igent mondanak, küldöm a levelet az illetékes személynek. -
#1027 Még nem bazz. Disconnected hiba van a gameben nekem. Azt írja, hogy a client/server mismatch. LOL. De írtam supportra meg mailt is. -
DRPCDoki #1026 Remélem sikerült megoldanod a tegnap esti, akarom mondani ma reggeli/hajnali problémát és tolhatjuk ezerrel. -
Hátha valakinek segít Out of Memory hibára! -
#1024 Playlist van kb. 146. -
#1023 Meglatlak meg1x a TS3-ason es nundizol akkor kiadom az IP cimedet:D -
#1022 vegyek fel engem is eu1 criminal sipi néven vagyok fent -
JNSK #1021 Oké. horec az dávid? :D
@Zsemle85 megkereslek :D -
#1020 EU1 Criminal!
horec,nundi jó volt az este/reggel :D -
Zsemle85 #1019 HALI!
Én az EU1-en nyomom Rendőrként!
Financiál District városban.
BALU-néven megtalálsz ha érdekel! -
JNSK #1018 Sziasztok! Új vagyok. Melyik szerón játszanak magyarok? Rendőr klánba hogy lehet bekerülni? :) -
#1017 Ugyis megnezzem ha akarom:D -
#1016 Nekem nekem plsplspls :D Majd szétküldöm mindenkinek aztán azt mondom h ezek a kincs koordinátái :) -
DRPCDoki #1015 Tegnap meg már az előtt is beszéltük a srácokkal, hogy kéne venni egy 100 000$-os Range Rover-t(játékban Kurai néven kell keresni, van belőle 6 féle és pár hsz-el lejjebb is ezt a bringát látjátok), csak ugye ehhez előbb unlockolni kell Grayson Fell-nél, akit nem találtam, úgyhogy pár perc guglizás után rátaláltam erre az oldalra. Itt Criminalon belül a G-Kings-nél megtaláltam emberünket és kiderült, melyik districten lesz és hogy kiket kell kimaxolni, hogy elérhető legyen, tehát esetemben Veronika Lee kimaxolva, Shift folyamatban, aztán át kell mennem Waterfrontra kimaxolni Harmon Benjamin-t aztán vissza Financialra Grayson Fell-t egészen 8as szintig elvinni és ekkor unlockolódik az említett jármű. Szóval ez az oldal hasznos lehet, hogy tudja az ember, hogy ha unlockolni szeretne valamit, akkor mely górékat kell kimaxolnia. -
#1014 Nem kell az IP címem, srácok? :] -
#1013 Vegyél ramot és nem fogsz akadni! nekem is az volt a baj hogy 2GB-t ramal próbálkoztam. de amikor már 4GB-t volt semmi baja nem volt :D -
Rainbow15 #1012 Akadás ellen mit lehet tenni? Mert kb. játszhatatlan, ha autóba ülök, 2s-ként akad. De abban az 1mp-ben, amikor nem akad, van elég FPS, nem a VGA-val lehet a gond. -
#1011 "Ip-je megvan" :DD -
#1010 Az ilyen fenyegetések ajj ajj :D Már majd bekakiltam én is :O -
Majd ha tudsz normálisan viszonyulni a közösséghez akkor nem fog ilyen történni, és IGEN én dobtalak a klánból a te beszéded meg téged minősít. Erről ennyit! -
#1008 ha várakozási sort kapsz akkor Cancel és Join megint előbb utóbb berak a játékba. -
#1007 lol, mekkora császárok voltunk