2245
APB
-
#1086 "Ennek megfelelően akik hajlandók némi pénzt befektetni a játékba, számos plusz lehetőséghez juthatnak majd. Nagyobb klánokat alapíthatnak és irányíthatnak, egyedi opciókkal vértezhetik fel az APB-t, jutalmakat kaphatnak, hogy legyen értelme fáradozásaiknak.
A Basic és a Premium hozzáférés közti eltérésések a testreszabási lehetőségek közti különbségekeben is megmutatkoznak. Ahelyett, hogy korlátoznák, hogy mit lehet testreszabni és mit nem az ingyeneseknek (ruha, autó, fegyverek), ehelyett - egy radikális megoldásként értve - szinte semmit nem változtathatnak meg. A premiumosok pedig dőzsölhetnek: magasabb szinteken egyre több és jobb lehetőségek nyílnak meg, mivel egyedivé varázsolhatják a karatereiket.
Ingyenes hozzáférés tulajdonosok lehetőségei sok mindenben korlátozottabbak lesznek, míg a fizetősök bérelhetnek fegyvereket, mikrotranzakciók keretén belül vásárolhatnak fogyóeszközöket, de természetesen a Basic accounttal rendelkezőknek is bármikor nyitott lesz az út, hogy az extrák kifizetésével megkönnyítsék a dolgukat. Mindettől függetlenül a GamersFirst számukra is azt ígéri, hogy a játékélmény nem fog csorbulni. " -
Gman2142 #1085 Sziasztok!
Azt tudjátok hogy a premium az mivel másabb mint a free acc? Milyen előnyei vannak, és miket lehet venni "valódi" pénzen? -
#1084 Tőlem az összes rendőr Vibrátor löveget fog kapni, közel hangsebességgel az ánuszukba repítem őket... -
#1083 az más alapján változik -
DRPCDoki #1082 Enforcernek ugyan úgy ad olyan küldit, mint criminalnak, szóval ez nem különbség a két frakció között... -
#1081 ez van, a dakr side-t választottátok, hát viseljétek a következményeit..:-)
ha újra kezdeném ugyanúgy enforcer lennék..
enforcerként meg nehezebb elkapni a camper küldikben a criminálokat.. ez van..:-) -
#1080 Jah, már látom csak az a durva, hogy nekünk addig sokáig elkell jutni míg enforcernek alapból elérhető. -
#1079 Hol? Az komoly. -
repa69 #1078 sőt még bilincs kulcsot is találtam :D -
#1077 Fogalmam sincs. Mivel a threat fenyegetést jelent ezért szerintem minél többet gyilkolsz stb stb. Én is jó ideje Silver 10-en vok.
Hát szerintem az csak prémium accounttal, de nem vagyok benne biztos. -
repa69 #1076 amúgy nekünk is van criminalon sokkoló lőszer úgylátom -
Liddy #1075 Benézek lecsekkolom már. Jah és azt nem tudod, hogy hogyan nő a Threat level? MErt nekem 5 napja meg sem mozdul silver level 6-ról haverok meg fel le ugrálnak. Nekem gyanús hogy az enyém bugos lett. -
repa69 #1074 kocsihoz tuning alkatrészeket hogyan lehet szerezni ? -
#1073 fogalmam sincs, csak egyszer jokerammunationnél láttam hogy van.
de szerintem skill adja. -
Liddy #1072 Azt a gránátot hanyas Granadier szinten kaptad? mert 0-áson van az alap időzitős gránát, 1-esen a Contact gránát. Hanyas Granadier szinten kaptad azt a granyót? -
#1071 Tavaly is összerakott volna még mikor RTW csinálta, mikor van a groupba 2-3 50-60-as akkor persze berakhat. Mellesleg nekem is olyan gránátom van. 1000$ 100darab. Ez a stunnolos fegyver amit nagyon unfair dolognak érzek. Nekünk meg semmink. Mondjuk lehetne, hogy pl mi kiráncigálunk titeket kocsiból vagy küzdünk a bilincs ellen. Valami. Mert tényleg nekünk nincs semmi. -
Liddy #1070 Nem kell háborogni, mert Enforcer oldalon se jobb a helyzet csak ti azt nem látjátok. Itt is sok a sügér. Én a cheater criminaloktól vagyok ki, mikor kilóméterről lejön hogy ő cheatel. Haverokkal belefutottunk már párba. Meg a Rank rendszer hiányossága is zavar, hogy simán összerak a gép egy rank 170-essel minket akik rank 50-70 körül vagyunk, és a szét modolt fegyvereik ellen meg a 3-as modification-ok ellen semmi esély. Meg tegnap belefutottam olyan gránátba ami csattanáskor azonnal megöl. Szóval szerintem ezek a hiányosságok és a cheaterek idegesítöbbek mint néhány tard player. -
repa69 #1069 azt szeretem amikor raboltam, pakolom ki a cuccot, közbe meg valaki elviszi a verdát és még félig tele van -
#1068 Egy párnál azért jóval több. -
repa69 #1067 criminalnal van egy pár idióta az biztos, de sikerül mindig kifogni egy jó team-et és meglehet csinálni velük pár missiont -
#1066 Ezt nem hiszem el, hogy egy értelmes criminal csapattársat nem tud random-ban beadni. Bezzeg enforcer oldalon nagyon tolják, főleg a fos stunnolos szarral. Esküszöm már azt fogom elhinni, hogy ez a játék így van megcsinálva. Olyan nincs, hogy csak így együtt a spanokkal lehet küldetést nyerni. Másik meg, minek játszik olyan aki el sem tudja olvasni mi a missio, csak rohangál. -
#1065 #1063 automatánál lehet betenni. odamész I gomb->behozza karaktered ott pedig van üres kocka->arra katt->change és berakod. (ha aukción vetted akkor levélben kapod meg a cuccot) -
#1064 Tegnap vettem izet pontosabb lovest erre nemtudom berakni nem talalom a modifikacional,nincs megoldas ra?
-
#1063 elmész automatához(csak enforcer) ott veszel ilyen elektromos lőszert vagy mit. elég nagy köcsögség -
DoctorStryker #1062 Oké de hol lehet venni sokkolot?! és mi annak az előfeltétele? -
#1061 AKINEK BÁRMILYEN PROBLÁMJA VAN A JÁTÉKKAL (CLIENT CRASH, OUT OF MEMORY, stb.) AKKOR AZ APB LAUNCHERBEN, ALUL OPTIONS-REPAIR FUNKCIÓT PRÓBÁLJA KI. NEKEM AZÓTA EGYIK HIBA SEM FORDULT ELŐ! -
#1060 Nem véletlenül megyek Enforcerrel -
DRPCDoki #1059 Valami kéne, mer' ok, hogy nem szimulátor a játék, de nagyrészt életszerű, és ez a stunnolás a mostani formájában egy orbitális baromság, 200 méterre van a zseka, akval tunkolom a fejét ezerrel, aztán azt veszem észre, hogy letartóztat. 1. 200 méterről mivel sokkol le?? 2. Ha éppen szétdarálom őt, hogyan bilincsel meg? Szóljon, aki szerint ez életszerű. Szerintem ezt ebben a formájában lámaság használni is, kb. olyan, mintha csalna az ember... -
#1058 Hát höhö csicska szar az egész, vagy ha nincs más lehetne valami lehetőség tudod h küzdesz a bilincs ellen vagy valami. Különben esélytelen... :/ -
#1057 lol, én zaklatom őket facebookon is mindenhol...közelről még hagyján de mikor 100-150méterről stunnol azért az durva -
#1056 Jaja unalmas 3x benyomtam reportot de leseszarnak.. -
#1055 van az 200is -
#1054 nagy b***ság,hogy az enforcerek 50méterről lecsukhatnak. -
repa69 #1053 kocsikra hogy lehet unlockolni a felniket meg hasonlókat? -
DoctorStryker #1052 Sokkoló fegyvert bárhol lehet venni, mi annak a feltétele? -
Liddy #1051 3 féle sokkoló fegyver van, miután lesokkoltál vkit, utána lehet bilincselni. -
DoctorStryker #1050 Haly Enforce oldalon, hogyan lehet letartoztatni valakit? -
#1049 A facebook linkjet rakd mar be a banner ala. -
#1048 Először is köszi mindenkinek, hogy megszavaztatok HG-nek!
Örömmel látom/látjuk, hogy jelen vagyunk mind Criminal mind Enforcer oldalon. A "ROSSZAK" oldalán rám azaz R34X karakteremre dobott whisperben tudtok csatlakozni. Ugyanakkor TeamSpeak serveren is szívesen várunk mindenkit.
IP:teamspeak.hu
A lista alján megtaláljátok az All Points Bulletin topikot.
Hamarosan kitapasztalom teljes mértékben a topik szerkesztésének módjait melyekkel komolyabb szintre tudjuk hozni. -
DRPCDoki #1047 Megy a szeró, gyertek sokan!!