2245
APB
-
nelekael #1126 értem köszi -
DRPCDoki #1125 Social Districten ahogy kijössz abból az épületből, ahol a két NPC van, bal kéz felé menj fel a lépcsőn és ott van két épület/helyiség, ahol vannak lila póló ikonos terminálok, ott lehet ruhát felvenni/készíteni. -
nelekael #1124 valaki eltudná mondani, hogyan kell ruhát cserélni? nem jöttem még rá eddig. vettem pár ruhát, belépek a locker-be de ott semmit se tudok velük csinálni. -
#1123 valaki próbálta már a shotit,hogy milyen? -
Gman2142 #1122 Este 10-kor márt tolhatjuk, face-n ezt írták:
Alert: Emergency patch v.91 today. Estimated to be released at 1:00pm PST / 21:00 BST / 22:00 CEST. In patch 90 a bug was introduced when customized items with Pearlescent paint appears in very crowded areas, causing a GPF crash. We are patching to fix this asap. It's advisable to hide from anyone with Pearlescent paint until the patch is live :)
-
#1121 5-10perceként GPF-re hivatkozva kidob. -
nelekael #1120 Sikerült belépnem *.* :D -
#1119 Köszi. majd felnézek :) -
#1118 ajánlom a ts3-at ip: teamspeak.hu és legalul APB szoba :) -
nelekael #1117 Sikerült Repair-ra kattintani, és fent kiírja, hogy ERROR -
DRPCDoki #1116 Remélem nálam este se fog jelentkezni a hiba, mer' ha igen, elég ideges leszek. -
#1115 10 percenként dc: General protection fault!... -
nelekael #1114 Elindítom a lauchert, amint végig fut az ellenőrzés/patchelés automatikusan bezárul és semmit se csinál. Ha az ellenőrzés közben kattintok az Options gombra, akkor inaktív a Repair. Lehet ezzel lesz a gond, vagy nem tudom. Tűzfal offolva, a vírusírtót is kilőttem. Már megőrülök, annyira játszani akarok :D -
#1113 Akinek van még szüksége társra a csapatban, és van mikrofonos beszélgetés az vegyen fel: Sp33dyHun. lvl 80 vagyok. -
#1112 fuuu pisztollyal lazán felrobbantja az autómat meg pénzszállítóval is nekilök a halnak és vége. vicc ez a játék -
Gman2142 #1111 1000x köszi, ez tényleg működik :D
Más: update óta nálam is 5-10 percenként general protection fault Hogy adhattak ki ilyen patch-t, amit nem teszteltek rendesen
-
#1110 Srácok!
Nem kell bombázni engem privát üzenetekkel. Amit senki ne felejtsen el, hogy a játék még mindig béta állapotban van és nagyon sokan játszanak vele. Eddig is előfordult, és még elő is fog, hogy nem tudsz belépni vagy várnod kell.
Én azt javaslom mindenkinek, hogy mikor felmegy a legfrisebb update/patch utána egy Repair-t várjon meg, amit az APB Launcher alján az Options opció mögött talál meg.
Mellesleg közben írom össze egy FAQ-hoz a kérdés/válaszokat, inkább ilyeneket írjatok privátban. -
DRPCDoki #1109 Nagyon nem mind1, mert ha én pl. tudom, hogy akarok venni egy adott tárgyat és tudom, hogy ki adja, akkor megnézem, hogy kiket kell kimaxolnom, hogy elérjem ezt az adott embert, és gyorsabban hozzájutok az áhított tárgyhoz, mert ilyen alapon hozzájuthatok 85ös szinten is pl. a verdához, vagy akár 200ason is, és hát nagyon nem mind egy nekem, hogy mikor lesz meg. Ja és egyébként minél nagyobb főnök az illető (minél több ember kell az unlockolásához), annál több standing kell a szintlépésekhez nála (standing=xp), szóval azért lehetséges pl. az, hogy játszok x klántaggal ugyan annyit (szóval ugyan annyit kéne fejlődnünk), de ő mondjuk kisebb főnökökhöz van pledgelve, akkor ő gyorsabban lép szintet, mint én. -
#1108 mind1 összeset unlockolni kell -
DRPCDoki #1107 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1175771231&no=1015]#1015[/URL]-ben leírtam, hogy van egy weboldal, ahol meg lehet nézni, hogy milyen mely embereken keresztül tudunk unlockolni más embereket és kiderült, hogy Grayson Fell és Bonita Benjamin meg van cserélve, szóval Harmon Benjamin nem Grayson Fell-t, hanem Bonita Benjamin-t unlockolja. Igazából Grayson Fellnél akartam megvenni a 2 modifis Nulander Kurai-t (Range Rover utánzat), viszont most, hogy kiderült, hogy van ez a hiba a listában, Bonitával unlockolom Arlon Benjamin-t és nála pedig a 3 modifis legfullosabb Nulander Kurai-t. Egyébként most aukción vettem egy 2 modifiset 80kért, csak azt se festeni, se tuningolni nem lehet, láttunk a srácokkal ilyen bringát, a hangján lehetett hallani, hogy volt benne kompresszor, meg csomó minden volt rajta külsőleg is, ami a gyárin nincs, szóval érdemes lesz megvennem rendesen, mert aukcióból vásárolton nem engedi a customizationt. Kiváncsi vagyok, miket lehet rá tenni és hogy kell-e hozzá prémium.
nelekael: Error code 8 elméletileg azt jelenti, hogy a login szerverrel rossz a kapcsolatod, Options/Reapirt próbáld, hátha segít, vagy próbálj meg kikapcsolt tűzfallal belépni, esetleg, ha routered van, akkor nézd meg, hogy ha közvetlen modemre kötöd a géped, megszűnik-e a probléma. Egyébként GamersFrist oldalán be tudsz jelentkezni? Bár elvileg, ha rossz a felhasználónév/jelszó páros, akkor más hibát dob. -
nelekael #1106 Sziasztok! Engem pedig nem enged be... nem a patch miatt, az okát nem tudom. Amióta van open beta, azóta próbálkozok belépni és egyszer se sikerült (Error code 8-ra hivatkozik folyton). Valaki tudna segíteni? Előre is köszi -
DRPCDoki #1105 Érdekes, chatban írták többen az általad említett hibát, nálam ez nem jelentkezett(socialon voltam fent egy fél órát kb. és írták páran, hogy socialon 5 percenként kidobja őket, de engem nem dobott 1x se). Egyébként fegyverekkel kapcsolatos dolgokat javít a patch, 2 jármű tulajdonságain változtattak és a chat kapott egy hátteret, így olvashatóbb lett, meg még 1-2 dolog van benne. -
Liddy #1104 Most nyomtak egy FAIL-t a srácok, javításig nem megyek online mert fölösleges. -
overx #1103 Szuper, a patch óta 5 - 10 percenként ledob a játék general protection errora hivatkozva :( -
DRPCDoki #1102 Igen, karbantartás volt és kaptunk egy új patchet, melynek újításairól itt olvashattok, angol nyelven. -
overx #1101 karbantartás van hogy nem lehet fölmenni most ? -
DoctorStryker #1100 puding próbája az evés szokás mondani. -
#1099 sziasztok, 3d,analyzerrel mukodesbe tudnam hozni a jatekot? mert az x1200as videokartyat nem tamogatja vagy feletjtos igy a jatek? -
#1098 de prémiumosban is szerepel a "bérlés" szó -
#1097 De valaki arra a grafika hibára nem tudd valami infót hogy: Windows XP-n semmi baja nem volt a mintázatnak, tökéletes volt. Windows 7-en már elvan mosódva a mintázat, egyaránt karaktereken és járműveken! ha valaki erre tudd nekem valami megoldást írja le! előre is köszi :) -
#1096 Ingyenesek is bérelhetnek amúgy. de sajna elveszi 9 nap után asszem! ez a frissítés elég ratyi volt számomra. miért nem lehet úgy mint régen és megmarad a fegyvered? :D kibasznak velünk :( -
#1095 Beállítások/Javítás. ez a funkció kijavítja a gamet én is asszem mert múltkor csináltam és már nem fagyott ki különböző hibákkal. szóval igaz a állítás amit állítasz! ma már megyek én is játszani és kilépek az amcsi klánból. ha leszek majd rád írok Redmonk és bevehettek :) na béke :) -
#1094 ingyenesek is bérelhetnek fegyvert 10napra X összegért. vagy ez teljesen más? -
Gman2142 #1093 Köszi, majd kipróbálom, most ezt az 50-et már kivárom. -
DRPCDoki #1092 Bejutáshoz használd ezt a trükköt! -
Gman2142 #1091 Ty, majd megnézem...ha egyszer bejutok
Más: kb fél órája írták facebookon hogy dolgoznak rajta hogy ne legyen sor az eu-s serókon, és állítólag még a héten megcsinálják. Végre 1jó hír :) -
DRPCDoki #1090 Ha ma este tolod, akkor valszeg egy embered már lesz, akivel nem lesz bajod. (bár az időjárás még beleszólhat a dolgaimba sajnos, de bízzunk benne, hogy nem fog) -
DRPCDoki #1089 Most nem tudok képernyőképet csinálni, max. este, de amúgy odamész egy NPC-hez, rámész az armas marketplacere és ott tudod megnézni, hogy mit ad a prémium és miket tudsz vásárolni a játékban valódi pénzért megvehető kreditekért. -
#1088 Megint bekéne basznom, úgy nem hergelem fel magam ilyen idióta embereken akiket vagy csapattársnak rak be vagy ellennek. -
Gman2142 #1087 Köszi, de egy kicsit konkrétabban? Az érdekelne hogy fegyverekből a premium vehet-e jobbat? Mert az hogy a cuztomizációnál korlátozva vannak a dolgok az nem zavar.