2245
APB
  • overx
    Odamész és nyomogatod az altot, aztán egyszercsak berak egy küldetésbe amin az éépen rabló criminál lesz az ellen, de onnantól ő is le tud lőni szal figyelni kell, nekem így működik, bilincselni nemtudom hogy kell mert még nem is tudtam venni bilincset.
  • JaSoN HuNTeR #1165
    De pontosan hogy tudom elkapni a Criminált amikor raból? Akkor pont nem kell küldetésbe lennem?
  • zritya
    Hali!
    Mostanában nem jártok fel ts-re, nem is látlak titeket online.
  • redmonk
    Nem tudom ki mennyire csak ennek a játéknak "él".
    Viszont a jó csapatmunkához néhány dolgot szerintem jó lenne tudni. Javaslatom van, hogy mind Criminal mind Enforcer oldalon beszéljük meg, hogy ki milyen fegyverrel van nyomul és úgy groupolni.
    Szerintem sokat segítene a fejlődéshez.

Én SMG-vel vagyok jelenleg Cooling Jacket 1 moddal. Távolról esélytelen vagyok szóval mikor missziózunk muszáj vagyok a tűzharcba közepébe menni. Ez okból kifolyólag az NTEC tipusú és OBIR típusú fegyverrel rendelkezőeknek kell védeni míg csinálom a feladatot. Valamint Burn, Loot, Spray, feladatokból 2-es szinte skillezödtem amivel gyorsabban tudom megcsinálni.
  • byzhouse
    sok pénzed van
  • overx
    Én EU1 Enforcer... kéne vmi magyar klán nemde ?
  • speed01
    Új külső :D
  • teddymac
    Melyik serveren vagytok ?
  • Zsemle85
    [IMG][/IMG]
  • Zsemle85
    .
  • redmonk
    GANGELTÜNK
  • nandorb
    Kb. annyi szopas van foleg a sok kocsog zsaru miatt, nagyon kitudjak szopatni az embert.
  • JaSoN HuNTeR #1154
    Criminalnak sokkal egyszerűbb lenni :D
  • DRPCDoki
    Asszem alt megnyomásával lehet lebuktatni a criminalokat, miközben rabolják a civileket, kocsit lopnak tőlük vagy kirakatokat törnek be. Gondolom ilyenkor, ha lelövöd a criminalt, akkor fel tudod venni az általa zsákmányolt cuccokat és pénzt kapsz, de mivel nem vagyok enforcer, ezért ezt nem 100%ra mondom.
  • JaSoN HuNTeR #1152
    Mivel lehet sok pénzt szerezni Enforce oldalon? Mateo019 néven vagyok fent :)
  • overx
    Igen arra gondoltam :) köszi a segítséget.
    Meg azóta "szétnéztem" már és elég jó cuccokat találni. :)
  • byzhouse
    sorozatlövő? gondolom STAR-ral kezdtél és ennél jobbat keresel. neve: N-Tec 5 ennek pedig különböző változatai vannak(elsőnek nem lehet modoficationja utána 12ezres fajtának 1-et berakhatsz és így tovább)
  • speed01
    Mivel minél nagyobb szintű vagy, annál jobban kapod az új fegyvereket, illetve az adott alap fegyver-t is kapsz újat mindig, és kapsz hozzá skill-t vagy egy üres kockát majd abba beleteheted a célzót amit megvettél. Ez ugyan így van kocsiknál is! szét kéne nézni néha :D
  • ast00
    a célzó berakása nekem se megy. nekem is x van a kockában
  • overx
    én nemtudok berakni semmit neki mert a kockák be vannak x elve és nem engedi a modificationst rárakni
  • speed01
    Alapnak is vannak újabb részei. amiben egyre jobb skillek lehetnek! én személy szerint a célzást ráraktam és tökéletes. 12 ezer dolcsi de megéri :)
  • overx
    Melyik fegyver a legjobb sorozatlövő ? :)
    Én még mindig az alappal nyomom, az jön be eddig, hiába vettem 10 naposokat, vagy lassú, vagy nemtudok sprintelni vele vagy shotgun... olyan kéne mint az alap csak erősebb, melyik az ?
  • DRPCDoki
    Ja, meg van pár fegyver, amit örökre is lehet venni pénzért.
  • byzhouse
    csak 10 napos van. (pénzért vehetsz többre is)
  • ast00
    Én criminal vagyok eu1-en AST néven, és érdekelne honnan lehet nem 10 napos fegyvert venni. A választ előre is köszönöm!
  • nandorb
    Patch:

Game Update 1.5.1 (93)

Here are the patch notes to the latest version 1.5.1 (93) update hot off the press.

General

Fixed a knock-on bug that caused the matchmaking system to not always check for dispatches before offering unopposed missions
    Relaxed the matchmaking restrictions slightly to allow more potential matches.
    Fixes a stall-issue in the patcher itself

• Liddy
    Mi a haverokkal egyáltalán nem használjuk a sokkoló fegyvereket mert nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Elég nehéz valakit lesokkolni. Persze ha cheatel a delikvens akkor persze simán kilő a sokkoló fegyverrel de amúgy távolságban sokkoló vs. Ntec vagy sniper, a sokkoló veszít.
  • speed01
    Ezzel remélem basznak valamit, mert mindig írják a chat-be is hogy kivan vele a .... nem írom ide. :D de elég idegesítő!
  • byzhouse
    alap de előtte 2-3 elektromos golyóval leviszi az életed és a letartóztatás után társa lelő.
  • speed01
    100 méterről stunnol. gg :D
  • Liddy
    Enforcerek az EU1 szerveren: Bertuzzi, Ossyye, Kiya, IMi, Angelotti, ForestG, Galleoth, Darden, Aarch. Ezekröl tudok.
  • Kobemaister
    Én is enforcer vagyok EU1-en, Raven24 néven. :)
  • spcs
    Azért nem mindenki. :) Én enforcer oldalon vagyok az EU1-en, CsabaHUN néven.
  • byzhouse
    mindenki criminal! :D
  • overx
    Van valaki enforcer oldalon eu1 en ?
    Trust néven vagyogatok.
  • redmonk
    Én is eléggé elfoglalt lettem hirtelen. De azért néha szánok rá időt.
  • DRPCDoki
    Az a baj, nap közben tanulok, aztán csak este tudok felnézni, majd vizsgaidőszak után jobb lesz.
  • redmonk
    én speciel ilyen tájt nem megyek fel, mert eddig nekem úgy jött le, hogy reggel vagy ilyen este 10-től lehet normális emberek ellen játszani. Szerintem valahogy ilyenkor minden láma hacker, cheater nem tudom minek nevezzem felszabadul.
  • DRPCDoki
    Nem tudom, melyik szerón tolod és criminal vagy enforcer vagy-e, én speciel eu1 criminal és este 9-10 óra felé szoktam felmenni és elég sokáig fent is vagyok és mindig vannak fent páran, szal jó a társaság.
  • speed01
    Hát jó lenne valami társasság de nincs.. felmentem ts-re de 1-2 ember szokott bent lenni, na mind1. majd lesz valami D