2245
APB
-
overx #1166 Odamész és nyomogatod az altot, aztán egyszercsak berak egy küldetésbe amin az éépen rabló criminál lesz az ellen, de onnantól ő is le tud lőni szal figyelni kell, nekem így működik, bilincselni nemtudom hogy kell mert még nem is tudtam venni bilincset. -
#1165 De pontosan hogy tudom elkapni a Criminált amikor raból? Akkor pont nem kell küldetésbe lennem? -
zritya #1164 Hali!
Mostanában nem jártok fel ts-re, nem is látlak titeket online. -
#1163 Nem tudom ki mennyire csak ennek a játéknak "él".
Viszont a jó csapatmunkához néhány dolgot szerintem jó lenne tudni. Javaslatom van, hogy mind Criminal mind Enforcer oldalon beszéljük meg, hogy ki milyen fegyverrel van nyomul és úgy groupolni.
Szerintem sokat segítene a fejlődéshez.
Én SMG-vel vagyok jelenleg Cooling Jacket 1 moddal. Távolról esélytelen vagyok szóval mikor missziózunk muszáj vagyok a tűzharcba közepébe menni. Ez okból kifolyólag az NTEC tipusú és OBIR típusú fegyverrel rendelkezőeknek kell védeni míg csinálom a feladatot. Valamint Burn, Loot, Spray, feladatokból 2-es szinte skillezödtem amivel gyorsabban tudom megcsinálni. -
#1162 sok pénzed van -
overx #1161 Én EU1 Enforcer... kéne vmi magyar klán nemde ? -
#1160 Új külső :D -
#1159 Melyik serveren vagytok ? -
Zsemle85 #1158 [IMG][/IMG] -
Zsemle85 #1157 . -
#1156 GANGELTÜNK
-
#1155 Kb. annyi szopas van foleg a sok kocsog zsaru miatt, nagyon kitudjak szopatni az embert. -
#1154 Criminalnak sokkal egyszerűbb lenni :D -
DRPCDoki #1153 Asszem alt megnyomásával lehet lebuktatni a criminalokat, miközben rabolják a civileket, kocsit lopnak tőlük vagy kirakatokat törnek be. Gondolom ilyenkor, ha lelövöd a criminalt, akkor fel tudod venni az általa zsákmányolt cuccokat és pénzt kapsz, de mivel nem vagyok enforcer, ezért ezt nem 100%ra mondom. -
#1152 Mivel lehet sok pénzt szerezni Enforce oldalon? Mateo019 néven vagyok fent :) -
overx #1151 Igen arra gondoltam :) köszi a segítséget.
Meg azóta "szétnéztem" már és elég jó cuccokat találni. :) -
#1150 sorozatlövő? gondolom STAR-ral kezdtél és ennél jobbat keresel. neve: N-Tec 5 ennek pedig különböző változatai vannak(elsőnek nem lehet modoficationja utána 12ezres fajtának 1-et berakhatsz és így tovább) -
#1149 Mivel minél nagyobb szintű vagy, annál jobban kapod az új fegyvereket, illetve az adott alap fegyver-t is kapsz újat mindig, és kapsz hozzá skill-t vagy egy üres kockát majd abba beleteheted a célzót amit megvettél. Ez ugyan így van kocsiknál is! szét kéne nézni néha :D -
ast00 #1148 a célzó berakása nekem se megy. nekem is x van a kockában -
overx #1147 én nemtudok berakni semmit neki mert a kockák be vannak x elve és nem engedi a modificationst rárakni
-
#1146 Alapnak is vannak újabb részei. amiben egyre jobb skillek lehetnek! én személy szerint a célzást ráraktam és tökéletes. 12 ezer dolcsi de megéri :) -
overx #1145 Melyik fegyver a legjobb sorozatlövő ? :)
Én még mindig az alappal nyomom, az jön be eddig, hiába vettem 10 naposokat, vagy lassú, vagy nemtudok sprintelni vele vagy shotgun... olyan kéne mint az alap csak erősebb, melyik az ? -
DRPCDoki #1144 Ja, meg van pár fegyver, amit örökre is lehet venni pénzért. -
#1143 csak 10 napos van. (pénzért vehetsz többre is) -
ast00 #1142 Én criminal vagyok eu1-en AST néven, és érdekelne honnan lehet nem 10 napos fegyvert venni. A választ előre is köszönöm! -
#1141 Patch:
Game Update 1.5.1 (93)
Here are the patch notes to the latest version 1.5.1 (93) update hot off the press.
General
Fixed a knock-on bug that caused the matchmaking system to not always check for dispatches before offering unopposed missions
Relaxed the matchmaking restrictions slightly to allow more potential matches.
Fixes a stall-issue in the patcher itself
-
Liddy #1140 Mi a haverokkal egyáltalán nem használjuk a sokkoló fegyvereket mert nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Elég nehéz valakit lesokkolni. Persze ha cheatel a delikvens akkor persze simán kilő a sokkoló fegyverrel de amúgy távolságban sokkoló vs. Ntec vagy sniper, a sokkoló veszít. -
#1139 Ezzel remélem basznak valamit, mert mindig írják a chat-be is hogy kivan vele a .... nem írom ide. :D de elég idegesítő! -
#1138 alap de előtte 2-3 elektromos golyóval leviszi az életed és a letartóztatás után társa lelő. -
#1137 100 méterről stunnol. gg :D -
Liddy #1136 Enforcerek az EU1 szerveren: Bertuzzi, Ossyye, Kiya, IMi, Angelotti, ForestG, Galleoth, Darden, Aarch. Ezekröl tudok. -
Kobemaister #1135 Én is enforcer vagyok EU1-en, Raven24 néven. :) -
spcs #1134 Azért nem mindenki. :) Én enforcer oldalon vagyok az EU1-en, CsabaHUN néven. -
#1133 mindenki criminal! :D -
overx #1132 Van valaki enforcer oldalon eu1 en ?
Trust néven vagyogatok. -
#1131 Én is eléggé elfoglalt lettem hirtelen. De azért néha szánok rá időt. -
DRPCDoki #1130 Az a baj, nap közben tanulok, aztán csak este tudok felnézni, majd vizsgaidőszak után jobb lesz. -
#1129 én speciel ilyen tájt nem megyek fel, mert eddig nekem úgy jött le, hogy reggel vagy ilyen este 10-től lehet normális emberek ellen játszani. Szerintem valahogy ilyenkor minden láma hacker, cheater nem tudom minek nevezzem felszabadul. -
DRPCDoki #1128 Nem tudom, melyik szerón tolod és criminal vagy enforcer vagy-e, én speciel eu1 criminal és este 9-10 óra felé szoktam felmenni és elég sokáig fent is vagyok és mindig vannak fent páran, szal jó a társaság. -
#1127 Hát jó lenne valami társasság de nincs.. felmentem ts-re de 1-2 ember szokott bent lenni, na mind1. majd lesz valami D