2245
APB
  • szapor
    úgy van. :(
  • Fallingstar
    jelszót csak kisbetűvel írd
  • szapor
    hali. az a problémám, hogy amikor beakarok jelentkezni a játék elején akkor nem enged be :S pedig az email és a jelszó is jó.
  • DRPCDoki
    Itt elég sok minden leírnak arról, hogy melyik cuccot ki unlockolja stb, van pár kép is és itt már hibátlan az npc-k unlockolási fája, Grayson Fell és Bonita Benjamin is a helyén van.
  • speed01
    Meg ha soloba is mész idegen emberekkel, dolgozzál ki magadnak egy taktikát , gondolok ez alatt a ellenség megkerülésére és hátba támadására stb.ha tudod a jó cemper helyeket és jól taktikázol akkor jó játékos leszel :)
  • speed01
    Hát, én azt mondom hogy hiába van sok mindenkinek jó fegyója stb. mert hogy donétesek vagy is fizetéssel oldanak meg mindent. de az ilyenek mindig is noobok voltak, ritka az amelyik vesz cuccokat pénzből és az tudd is játszani! de az ilyenek miatt elég nagy a valószínűsége hogy közelről leszed még egy noob is. én azért kezdtem el cempelni a játékban! :D
    ha cempelsz a rohadt életbe nem szednek le! :D
  • redmonk
    Szerintem nyugodtan próbáld ki azonban 4GB memória nélkül nem ajánlom. Akkor szinte bizton számíthatsz lagg-ra.
  • redmonk
    Azért tettem ki a linket, mert az oldal csak és kizárólag APB-vel foglalkozik. Valamint attól, hogy egy új oldalról beszélünk egyáltalán senkinek semmi joga szarnak nevezni és ócsárolni. MOBA is kifog kerülni, csak most épp egy komolyabb banner-n dolgozom és nem vagyok PS császár.

Az egymást kritizáló, ócsárló kommenteket töröltem.
  • Munszu
    És idővel te is meg tudod azokat a cuccokat szerezni,amik nekik vannak?
    Ahogy kiveszem a szavaidból akkor simán leszedhetőek azok az emberek is.
  • byzhouse
    igen erősebbek,de sok köztük a f**zláma, aki még ezekkel se tud ölni.
  • Grr1234
    Sziasztok, régóta szemezek a játékkal, nem tudom, hogy letöltsem-e. Laggolni szokott? Vélemények?
  • Munszu
    Sziasztok
    Érdekelne,hogy mennyire befolyásolja a játékot a Micro tranzakció?
    Sokkal erősebb egy olyan ember aki fizet érte,mint aki nem?
    Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
  • Fallingstar
    fasza ez a maszk, én napszemcsire gyúrok:)
  • redmonk
    Ez van ha szert tudsz tenni némi anyagra San Paroban:

• Fallingstar
    Mi uraljuk a várost:)
  • Fallingstar
    Jólvan kitesszük:)
  • Fpocok
    Az nem lesz, egyelőre... viszont a kövi LOL videó sokkal nagyobb felbontással, nagyobb graf beállítással készülget jelenleg.
  • Fallingstar
    Kérek APB-s videót izibe:)
  • Fpocok
    Csá.
    Én mindenhol ott vagyok. :D
  • Fallingstar
    Tedd ki légyszíves az APB hungary linkje alá a MOBA Hungary-t, az Officialt meg szerintem szedd le, mert nem hivatalos oldal
  • Fallingstar
    csá Aullah, hát te itt?:D Wizard vagyok:)
  • Fpocok
    Nos... ég és föld. Autókázás közben nem szaggatok. Simán játszható.
  • redmonk
    Nekem egyszerű Repair segített a Launcherből.
  • Fallingstar
    Ezt próbáld beírni parancssorba:

bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
    bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa

utána restartolj.

Mellesleg szerintem 32bites win7-el tolod az lehet a gond, a memóránál van valami bibi. Végső megoldás lehet ha veszel kis ramot még (ha kevés van) és 64 bitre áttérsz, azt jobban szereti az APB.
  • Fallingstar
    EU1-en a legnagyobb Enfo klán a Cops szerintem 25 taggal amiből 20 aktív kb. Van EU2-n is Enfo klán, itt találod az elérhetőségeket. Klánok.
  • Fallingstar
    A legfrissebb APB híreket, úgy mint az új körzetek a MOBA Hungary-n olvashatjátok.

MOBA Hungary
    Facebook
  • byzhouse
    Kicsit zavaró,hogy sokan EU2-n vannak vagy éppen enforcerek.
  • Deathstroke
    köszi az infot....
    Karakterem : Airwabe Eu1 criminal
  • Rowlend
  • Deathstroke
    Sziasztok!
    Állandó bug report problémám van:
    [APB_Catcher:] Direct3DDevice->CreateTexture( SizeX, SizeY, NumMips, GetD3DTextureUsageFlags(Flags), (D3DFORMAT)GPixelFormats[Format].PlatformFormat, GetD3DTexturePool(Flags), Texture2D->GetInitReference(), NULL ) failed
    at c:\work\apb\branches\versions\1-5-1\1-5-1_galaxy\development\src\d3d9drv\src\d3d9texture.cpp:140
    with error E_OUTOFMEMORY,
    SizeX=1024, SizeY=1024, Format=A8R8G8B8=D3DFMT_A8R8G8B8, NumMips=1, Flags=, TexMemoryAvailable=1374MB

History:

17:15:26 - Log: Log file closed, 11/06/11 19:15:26

válaszokat előre is köszönöm.
  • redmonk
    Válassz egy oldalt és biztosan szívesen bevesz bárki. Ha criminal leszel akkor írj rám: R34X
  • JaSoN HuNTeR #1175
    Szivesen beszálnék egy magyar klánba EU1 szerveren akár Criminal akár Enforce:)
  • redmonk
    Tisztelt Játékos Társaim!

A mai nap alkalmával szoros együttműködésben lesz a topik az APB Hungary oldalával, melynek szerkesztőségi tagja lettem. Igyekszem a lehető legtöbbet kihozni a fórumból, magamból és hozzájárulni a hivatalos oldal fejlődéséhez is. Azonban ebben ti is tudtok segíteni amire azért szükség is lenne. Elsősorban gondolok itt egy komolyabb banner-ra (melyben megjelenik a fő oldal az apbhungary.com illetve 4 információs oldal melyeket jelenleg a banner alatt láthattok).

Hatálytalanul belevetem magam a PS rejtelmeibe, hogy felidézzek mindent amit tudtam és egyértelmű, hogy jómagam is próbálkozom.

Remélem hamarosan nem az idegeskedés lesz úrrá a játékban illetve ezáltal a fórumon hanem büszkén alázunk meg minden egyéb klánt mind Criminal mind Enforcer részről!

Nyugodt és Kellemes Játékot Kívánok Mindenkinek a Továbbiakban!

[i]P.S.
    A Criminal oldalon létrehozott klánunk nevét, talán meg is változtathatnánk ezzel is ösztönözve egymást és mutatni szorosabb csapatjátékunkat. Ötleteket megbeszéljük itt a fórumon.[/]
  • ZweiTiger
    Előzőleg rossz volt a link...

APB Hungary
  • ZweiTiger
    Üdvözlök mindenkit!

Elkészült a magyar All Points Bulletin oldal, és ezt szeretném veletek megosztani. Célunk egy egységes magyar közösségi apb oldalt létrehozni! Legyél te is tagja , vagy akár szerkesztője. (részletek az oldalon)

Az oldal címe:

All Points Bulletin Magyar közösségi oldal / www.apbhungary.com
  • Fpocok
    Vettem +2GB ramot... adok még egy esélyt, hátha most már autót is tudok vezetni.
  • zritya
    Én elkezdtem egy kisebb amatőr weblapot , még kezdetleges fázisban van de szépen alakul majd.
    APB
  • byzhouse
    mi a jó édes ***** ******* vannak ilyen emberek a játékban?!! csapattársam segít az ellenfélnek meg mindig beugat. ilyen ******** ****** rontják el a játékot.
  • redmonk
    Valaki nem tudna egy pöpec bannert készíteni?
    Az alap szerintem maradhat de a lenti hivatkozások valamilyen formában felkerülhetnének a bannerre.
  • DRPCDoki
    Én szerda, csütörtök nem voltam, de csütörtök tuti voltak fent. Este 9-10 körül szoktam felmenni. Előfordul, hogy nem az alsó APB szobában vagyunk, hanem fentebb.