All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Hiába... elõbb utóbb kell új gép, de még pár hónapig nem lesz sajna... így viszont nem tudok fele játszani :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Próbáltam lejjebb venni mindent, de így is... az elején még kevesebbet, most meg már egyre többet beszaggat... az egész megáll egy pillanatra. Ettõl gyakorlatilag játszhatatlan lesz. Lehetséges az, hogy a legminimálisabb beállításokon is így szaggasson a gépemen?
Threat Level update, and matchmaking update
at 2:30pm PST / 5:30pm EST / 22:30 GMT / 23:30 CEST
In Saturday's post we noted that the visual threat levels were off given the current curve. We also discovered another critical issue with low-level matchmaking that will be fixed with this current patch as well (fewer wild 1 v 4 matches).
One of the temporary side effects of the change though is that new players will appear to be Silver 2 during their first match before moving around properly. In fact, what SHOULD happen is that for the first few matches the player has "NO" rating, until we have some idea of what direction he/she is moving.
We probably are likely to perform yet another update later this week as we continue tweaking the system.
Today we are patching the game at 2:30pm PST / 5:30pm EST / 22:30 GMT and 23:30 CEST, and this would take about 1 hour.
Most raktam fel a játékot, de nem tudok bejelentkezni. (error code 8). Miért van? Indításnál jelez a vírusírtóm, de kikapcsoltam azt is, így sem akar kapcsolódni.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
És nem enged be. Haveromat meg igen. Tûzfalat kikapcsoltam... így sem.
ha vki criminal és eu1 serveren tolja akkor írjon rám R34X és beveszem a klánba
azóta egy eléggé tré logót is csináltam 😊 nem vagyok vmi nagy grafiaki zseni 😄
Belsõ VoIP nagyon jó
Fpocok: Végig kell nézni a videót mindig sajnos, nem tudom, mi értelme van, hogy nem lehet kihagyni, de hát ez van.