All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
@Zsemle85 megkereslek 😄
horec,nundi jó volt az este/reggel 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Én az EU1-en nyomom Rendõrként!
Financiál District városban.
BALU-néven megtalálsz ha érdekel!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Majd ha tudsz normálisan viszonyulni a közösséghez akkor nem fog ilyen történni, és IGEN én dobtalak a klánból a te beszéded meg téged minõsít. Errõl ennyit!
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Amúgy nem csak Criminalok jöhetnek TS-re, várunk mindenkit aki ezzel játszik!
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Van Rendör klán?
szoba: All Points Bulletin (legalul megtalálod)
Ide lehet jönni nem lesztek céltáblák 😄
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
Tegnap kezdtem el vele játszani jó lenne összehozni ventrit vagy ts-t és ott dumálni,bandázgatni!!😄 Jelentkezéseket várok!
Aarch, Darden, ForestG, Angelotti. Sok magyarral találkoztam már, de föleg Criminal oldalon játszanak.
R34X vagyok írjatok rám. Csinálgatom a logót de ahhoz meg unlockolni kell sok mindent. Mellesleg PrintScreen nálam valamiért nem mûködik így nem tudok felrakni képet ide.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.