2245
APB
  • redmonk
    Valóban ez lehet a mod mögött. Hát akkor nekem is ez lesz. Legalább nincs negatív előnye.
  • byzhouse
    Nem kérdeztük,hogy hányan nézik az oldalad és azt se kértük,hogy írd be Roland nevét facebookra. Ha nem tetszik valami itt akkor el lehet menni.
  • redmonk
    1. A tied jó ideje fut és nem csak APB-ről szól tehát tágabb az érdeklődöek köre. 2. Ez egy új oldal ami nagyon is friss és csak és kizárólag APB-ről szól. 3. Ha ennyien olvassák akkor miért van hirdetgetésre szükséged? Ellentmondásos amiket beszélsz. 4. A 16 éves duma kicsit "orrfennhordásos".GÁZ.

A munkásságról tudnánk vitatkozni. Úgy, hogy nem ismersz senkit sem ne oltogassad őket ilyen mondatokkal. Kicsit már sok vagy itt sokaknak.

Ha meg ennyire elfoglalt vagy akkor valahol máshol intézd az oldal hirdetését.
  • DRPCDoki
    Three Point Sling lesz nekem a 3.ban szerintem. Úgy lenne életszerű, ha gyorsabban váltana elsődleges és másodlagos között ezzel. Lényegében ez egy öv, amivel a fegyvert magára tudja csatolni az ember, és nem kell táskában hordania, így gyorsabban előránthatja. Linkelek két videót és abból látszani fog, hogy mi ez. link1, link2 Szóval, ha ez nem arra való, hogy gyorsabban váltsunk elsődleges és másodlagos fegyver közt, akkor nagyon el van cseszve, szóval úgy gondolom, erre való és ez lesz a 3. slotban.
  • Fallingstar
    Köszi, az én oldalaim havi 30 ezer ember nézi. Én mikor 16 éves voltam, akkor sem tettem ki hülyeséget, már akkor égett volna a pofám ha valamit elcseszek, de a minimum az lett volna, hogy kijavítom. Bocs de lila gőzötök nincs róla, mi a munkásság.

Nekem nem kell angyalkának lennem, nem miattam mennek a weboldalra, nem rólam szól.

Mára ennyit tudtam rátok áldozni az időmből, további jó kontárkodást.

Roland neked csitt van a József Attila 14-ben.
  • redmonk
    Hát nekem vagy ez vagy pedig az extended magazine lesz a 3. slotban. Ha gyorsabban vált a fegyverek között akkor előbbi.
  • redmonk
    Lényeg az utolsó mondatban van.

Annyit hozzá tennék, hogy mindezek után szerinted ki nézi meg a TE oldalad amikor tudják, hogy milyen a készítője?! Kicsit gondolkozz el ezen.
  • DRPCDoki
    Alapból gondolom az automatánál levő fegyvercserére vonatkozik, de szerintem kellene, hogy gyorsabban váltsunk elsődleges és másodlagos fegyver közt vele, engem is érdekelne, hogy utóbbit tudja-e ez a cucc, mert gondolkozom rajta, hogy veszek ilyen modifit.
  • redmonk
    Ezt nem írtam az oldalra de mint mondtam minden javítva lesz. Azt se tudod ki írta, hogy és hol tanulta az angolt ha egyáltalán tanulta. Legalább próbálkozik és több szüksége lehet segítségre mint fikázásra. Ebben én is tudok majd segíteni neki és minden normális ember.
  • redmonk
    Öreg. Pont azért mert nem tizenéves vagy.

Nem lettem semmivel több ember, hogy bevettek viszont nem ócsárolok senkit semmilyen formában, pláne nem a munkásságát. Mellesleg vettem észre én is hibákat és javítva lesznek. Attól, hogy ezt meg azt elértél nem kell nagyképüsködni, normális hangnemben is el lehet mondani mi bánt mi nem.

Mellesleg aki ezzel játszik szerintem tisztában van az alap dolgokkal. Valamint ha komolyabban érdekli a game akkor nem csak eme oldalakat figyeli. Mindenki követhet el hibát. Nálad is bele tudnék kötni sok mindenbe, de ha meg is tenném akkor olyan formában, hogy felhívnám rá a figyelmed.

Ha meg ennyire reklámozni akarod az oldalad mert kell a zsé vagy ilyesmi akkor inkább mond azt vagy próbálj fűzni másokat máshol. APB Hungary egyszer hirdette meg, hogy elindult az oldal kaptam egy üzit, hogy ki tudnám-e rakni banner alá és ennyi. Ez a normális módja.
  • DRPCDoki
    Jó lenne, ha visszavennél az arcodból, meg lett mondva, hogy nem vagyunk rá kíváncsiak, hogy kit hogy ócsárolsz, ugyan így a másik félnek is, viszont ő értett a szóból érdekes módon. Ezt a kitesztek valami baromságot dolgot meg úgy írtad, mintha redmonk postja lenne hibás és ő nem javította volna. Kicsit gondolkozni kéne... Burkoltan tovább ócsároltad a másik oldalt, aztán meg gyorsan belekötöttél valamibe mikor ismét figyelmeztettek, nem redmonk hibája, hogy egyik postban fordítási hiba van. Lényeg a lényeg, fejezd be ezt a kötekedést, az oldaladra kíváncsiak vagyunk, de erre nem...
  • redmonk
    Ez ugye azt jelenti, hogy gyorsabban tudok váltani Primary és Secondary fegyver között. Decreases weapon equip time.
    Mert arra is lehetne érteni, hogy mikor automatából cserélsz fegyvert hamar berakja meg minden.
  • Fallingstar
    Engem te ne öregezzél, mert nem egy tizenéves kissrác vagyok. Én megértem, hogy örülsz mint majom a farkának, mert bevettek a staffbe, de attól még leírtok egy baromságot, amit szegény játékosok elhisznek nektek és még csak ki sem javítjátok, de kicenzúrázod a kommentem. Grat.
  • redmonk
    Komoly oldal, van benne potenciál ki lesz rakva szerintem.
  • redmonk
    Öreg. Fejezd már be ezt a cinizmussal álcázott ócsárolást. Azt hiszed nem veszi észre az akinek szánod? Most kössek bele én meg abba, hogy a hivatkozás nem oda visz mint amit címnek adtál?! Kint lesz a te oldalad is meg mindenkié ami hasznos.
  • byzhouse
    persze,hogy waterfrontos embereket húztam financial helyett
  • DRPCDoki
    A felső azt jelenti lényegében, hogy jobban szór a fegyver, az alsó pedig azt mutatja, hogy ha folyamatosan lősz, akkor maximum mennyire ugrik szét a célkereszt. (nem mondom 100%-ra, hogy így van, én erre jutottam, neten kerestem utána pár napja, abból az jött le, hogy ezt jelentik)
  • byzhouse
    basszus. ntecről átakartam térni smg-re de Michael Simeon kell lvl85-ös smg-hez :|
  • redmonk
    Ezek mik? Eléggé jó angolom van de nem vágom itt mit jelent a vastagon szedett.

Increases accuracy bloom and shotgun spread
    Increases maximum reticule bloom
  • DRPCDoki
    Itt nézd meg 2es hsz-ben, amúgy mindenki kell hozzá a Blood Rosesből, ő a nagyfőnök.
  • byzhouse
    Michael Simeonhoz ki kell?
  • DRPCDoki
    Találtam egy weboldalt, sok hasznos dolgot írnak, ha gondolod, kiteheted a linkjét a bannerbe is akár. Én konkrétan hitbox témában keresgéltem, úgy találtam rá, a postok dátumából ítélve pár napja indulhatott.
  • redmonk
    SG klánról annyit, hogy voltunk 16-20an aztán kb fele azaz nagyjából 8 embert lehetett fent látni. Ezáltal alakult a Lost Mates szépen fejlőgetünk, most úgy 90környékén van mindenki szinte. SG leaderség Horecnek van adva szóval tovább lehet vinni.
  • byzhouse
    mi meg mindig más szobában :D és ilyen lvl70-80 körüliek vagyunk mondjuk nem is játszunk sokat,mert mindenki idegbeteg lesz a játéktól.
  • zritya
    Sziasztok!
    Mi már egész jól össze verődtünk haverokkal 8 fővel robogunk, nem tudom az sg klánnal szövetség kötés lehetséges lenne e, olvastam róla hogy elméletileg lehetséges. Amúgy mi még mindig ts alján levő APB szobában szoktunk lenni már egész jó cuccaink is vannak R100 közelében van mindenki van aki már át is lépte.
  • redmonk
    Nálam az a gond, mondjuk az bennem, hogy ha van egy cheater ok elkönyvelem, hogy gyökér valójában. De mikor felba**za az agyam a saját csapattársam a lentebb leírt dolgokkal utána már képtelen vagyok koncentrálni és teljesítményt nyújtani. Inkább cheateljen az is csak valamit csináljon is küldi közben.
  • redmonk
    Hát elfogadnám. Most telepítettem CS5-t de a rohadt en_us fájlt nem találok hozzá mert angolul kell nekem. Néhány alap dologgal tisztában vok meg úgy megy is de nem vagyok császár. Valamint érdeklődöm közben az iránt is, hol/hogyan kell a topikot kicsit testreszabni. Szeretném ezt a középen végigfutó fehér sávot átlátszóra valami szegéllyel illetve majd egy zsír hátteret bal oldalon criminal főkari jobb oldalon enforcer. Máris jobban mutatna. Illetve bannert szeretném valahogy úgy, hogy egy frisebb APB Reloaded szinte csak felirat háttér jobb felső sarok mint egy szalag átölelné a sarkot APB hungary linkjével, majd a banner alján végig valami gomb szerű linkek a MOBA, FB, Twitter, Official Blogra egyelőre.
  • nandorb
    Ami, erdekes valahol azt olvastam hogy vihogtak ezek a csalok, hogy milyen fasza csitjuk van erre reakcio 2ora mulva i got banned. Csak meg mindig fullos sok csalo van, koztuk van egy magyar klanbol is: Abigel-nek hivjak a CRIM EU1-en. Nemtom mi a klan neve csak tudom hogy nagyon durvan tolja az AIMbotot. haverral N-tec-el elobb kezdtuk el lonni, erre engem 2golyoval leszed es a havert is kb. ugyanigy. Mindketten gugoltunk es 2oldalt voltunk neki.14/0 O irt ram hogy magyar vagyok-e az ilyennek mit szamit?
  • repa69
    Redmonk he kell segíteni design munkákba az oldalhoz csak szólj mert szoktam PS ezni :D
    Tegnap este találtam egy jó kis csapatot 4v6 ba legyűrtük a zsarukat
  • redmonk
    Megörülök. Minden áldott nap ez a 11am - 9pm-ig mintha a cheater/hacker és persze noob társaknak mintha be lenne állítva. Ez időköz előtt után iszonyat mennyivel jobbakat lehet játszani még akkor is ha vesztünk.
  • Dopti
    EU 1-en van zsernyák klán? (mennénk ketten)
  • speed01
    Hát ja, velem is volt ilyen! De van ezeknél rosszabb is sajnos.. xD
    Gyerek 5x lelőtt majd megkérdeztem tőle hogy:"Mi a retkes picsáért lősz le mindig?" Konkrét válasza volt erre:"Bocsi de rendőrnek néztelek." Ezek után megsem mertem tőle kérdezni hogy: 5x rendőrnek nézett-e.... szóval vannak eléggé gyepes emberkék :D
  • redmonk
    Részemről még csak-csak valahogyan ezeket kiheverném, de aminek nincs köze a cheateléshez na attól eret tudnék vágni. Kezdődik ott, hogy mikor random csapattársat kapok és ő nem tudja értelmezni a feladatot, aztán valahogy eljut a helyszínre ahol még kicsit körözget autóval (gondolom én nem tudja, hogy kell kiszálni) ha sikerül neki akkor mindent csinál csak nem segít az ellen leterítésében legrosszabb esetben le TK-z. Aztán vannak akik ezek mellett még taktikázni is tök hülyék példaként tegnap volt 3 csapattársam én csipával felmentem védeni tetőre olya 120-130m volt, és mit látok a többi 3 SMG/RIFLE ott áll mellettem mintha naplementét néznének a karakterrel. Na az ilyenek nálam amik kiba**ák a biztosítékot.
  • Redmarlboro
    jogos...
    ...lenne, ha nem látnának át a falon és/vagy a mappon, radaron.
    a gránáttal arcon dobásban is jártasak:p
    (kb 20 percel ezelőtt 5ször dobott pofán a gyerek gránáttal zsinórba:))
  • byzhouse
    aimbot elbújhat a 2-3golyós halál mellet.
  • Redmarlboro
    ohh...
    a prémiumtól és az ilyenektől nem kell beszXrni:)
    nemigazán érezhető a külömbség.
    az aimbot viszont egy fokkal veszélyesebb :O
  • Redmarlboro
    akinek win 7, 32bit op rendszer alatt kifagy/kékhalál/bezáródik a játék:

start menü-->
    keresés a ''CMD''-re-->
    ADMINKÉNT futtassa-->
    írja be: ''bcdedit /set IncreaseUserVa 3072'' (kis és nagy betűk/szóköz/stb számít)
    -->enter
    -->gép restart

tudom senki sem kérdezte, de személy szerint sok hajszálat kitéptem, mire rátaláltam erre a kis trükkre :)

egyúttal magyar crim-eket szeretnék toborozni EU 1-en.
    akinek one kedve nyomulni írjon Viledj-re.(R81)
  • redmonk
    Valaki nem tudna segíteni nekem illetve ezáltal a topiknak egyaránt abban, hogyan tudom átformálni mint HG a topikot? Háttérre meg ilyesmikre gondolok.
  • Fallingstar
    lol, nem tudom, öreg vagyok én már ehhez:D
  • szapor
    rájöttem mi a baj... 94-es vagyok és azt irja hogy fiatal vagyok a játékhoz... vhol meg lehet változtatni vagy újat kell regelnem? :S