All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy nekünk is van criminalon sokkoló lõszer úgylátom

Benézek lecsekkolom már. Jah és azt nem tudod, hogy hogyan nõ a Threat level? MErt nekem 5 napja meg sem mozdul silver level 6-ról haverok meg fel le ugrálnak. Nekem gyanús hogy az enyém bugos lett.
kocsihoz tuning alkatrészeket hogyan lehet szerezni ?

redmonk
fogalmam sincs, csak egyszer jokerammunationnél láttam hogy van.
de szerintem skill adja.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Azt a gránátot hanyas Granadier szinten kaptad? mert 0-áson van az alap idõzitõs gránát, 1-esen a Contact gránát. Hanyas Granadier szinten kaptad azt a granyót?
redmonk
Tavaly is összerakott volna még mikor RTW csinálta, mikor van a groupba 2-3 50-60-as akkor persze berakhat. Mellesleg nekem is olyan gránátom van. 1000$ 100darab. Ez a stunnolos fegyver amit nagyon unfair dolognak érzek. Nekünk meg semmink. Mondjuk lehetne, hogy pl mi kiráncigálunk titeket kocsiból vagy küzdünk a bilincs ellen. Valami. Mert tényleg nekünk nincs semmi.

Nem kell háborogni, mert Enforcer oldalon se jobb a helyzet csak ti azt nem látjátok. Itt is sok a sügér. Én a cheater criminaloktól vagyok ki, mikor kilóméterrõl lejön hogy õ cheatel. Haverokkal belefutottunk már párba. Meg a Rank rendszer hiányossága is zavar, hogy simán összerak a gép egy rank 170-essel minket akik rank 50-70 körül vagyunk, és a szét modolt fegyvereik ellen meg a 3-as modification-ok ellen semmi esély. Meg tegnap belefutottam olyan gránátba ami csattanáskor azonnal megöl. Szóval szerintem ezek a hiányosságok és a cheaterek idegesítöbbek mint néhány tard player.
azt szeretem amikor raboltam, pakolom ki a cuccot, közbe meg valaki elviszi a verdát és még félig tele van

redmonk
Egy párnál azért jóval több.

criminalnal van egy pár idióta az biztos, de sikerül mindig kifogni egy jó team-et és meglehet csinálni velük pár missiont

redmonk
Ezt nem hiszem el, hogy egy értelmes criminal csapattársat nem tud random-ban beadni. Bezzeg enforcer oldalon nagyon tolják, fõleg a fos stunnolos szarral. Esküszöm már azt fogom elhinni, hogy ez a játék így van megcsinálva. Olyan nincs, hogy csak így együtt a spanokkal lehet küldetést nyerni. Másik meg, minek játszik olyan aki el sem tudja olvasni mi a missio, csak rohangál.

byzhouse
#1063 automatánál lehet betenni. odamész I gomb->behozza karaktered ott pedig van üres kocka->arra katt->change és berakod. (ha aukción vetted akkor levélben kapod meg a cuccot)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

nandorb
Tegnap vettem izet pontosabb lovest erre nemtudom berakni nem talalom a modifikacional,nincs megoldas ra?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

byzhouse
elmész automatához(csak enforcer) ott veszel ilyen elektromos lõszert vagy mit. elég nagy köcsögség

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Oké de hol lehet venni sokkolot?! és mi annak az elõfeltétele?

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

redmonk
AKINEK BÁRMILYEN PROBLÁMJA VAN A JÁTÉKKAL (CLIENT CRASH, OUT OF MEMORY, stb.) AKKOR AZ APB LAUNCHERBEN, ALUL OPTIONS-REPAIR FUNKCIÓT PRÓBÁLJA KI. NEKEM AZÓTA EGYIK HIBA SEM FORDULT ELÕ!

Rowlend
Nem véletlenül megyek Enforcerrel <#hehe>

GET OVER HERE!

Valami kéne, mer' ok, hogy nem szimulátor a játék, de nagyrészt életszerû, és ez a stunnolás a mostani formájában egy orbitális baromság, 200 méterre van a zseka, akval tunkolom a fejét ezerrel, aztán azt veszem észre, hogy letartóztat. 1. 200 méterrõl mivel sokkol le?? 2. Ha éppen szétdarálom õt, hogyan bilincsel meg? Szóljon, aki szerint ez életszerû. Szerintem ezt ebben a formájában lámaság használni is, kb. olyan, mintha csalna az ember... <#smile>

Misi az ezredes
Hát höhö csicska szar az egész, vagy ha nincs más lehetne valami lehetõség tudod h küzdesz a bilincs ellen vagy valami. Különben esélytelen... :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

redmonk
lol, én zaklatom õket facebookon is mindenhol...közelrõl még hagyján de mikor 100-150méterrõl stunnol azért az durva

Misi az ezredes
Jaja unalmas 3x benyomtam reportot de leseszarnak..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

redmonk
van az 200is

byzhouse
nagy b***ság,hogy az enforcerek 50méterrõl lecsukhatnak.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

kocsikra hogy lehet unlockolni a felniket meg hasonlókat?

Sokkoló fegyvert bárhol lehet venni, mi annak a feltétele?

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

3 féle sokkoló fegyver van, miután lesokkoltál vkit, utána lehet bilincselni.
Haly Enforce oldalon, hogyan lehet letartoztatni valakit?

nandorb
A facebook linkjet rakd mar be a banner ala.

redmonk
Elõször is köszi mindenkinek, hogy megszavaztatok HG-nek!

Örömmel látom/látjuk, hogy jelen vagyunk mind Criminal mind Enforcer oldalon. A "ROSSZAK" oldalán rám azaz R34X karakteremre dobott whisperben tudtok csatlakozni. Ugyanakkor TeamSpeak serveren is szívesen várunk mindenkit.

IP:teamspeak.hu
A lista alján megtaláljátok az All Points Bulletin topikot.

Hamarosan kitapasztalom teljes mértékben a topik szerkesztésének módjait melyekkel komolyabb szintre tudjuk hozni.

Megy a szeró, gyertek sokan!!

Akkor bocsánat! Figyelmetlen voltam..
Igen és nem rég írták is a facebook oldalukon, hogy mi a helyzet. Idézem a postot: "Service Notice: there is a temporary outage for Patroit and Obeya servers. We will update when service has returned." Szóval EU1 és EU2 nem megy idõlegesen és szólni fognak, visszatérnek a szerverek.

byzhouse
Service Notice: there is a temporary outage for Patroit and Obeya servers. We will update when service has returned.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

igen senkit nem enged be.
Eur1-re nem enged be :s Valaki tapasztalt ilyet?
Fpocok
Gratula!

Parasite Eve 2, best game EVER!

drop
engem is invelnétek a klánba sipi néven vagyok fent criminal oldalon

Fpocok
+1

Parasite Eve 2, best game EVER!

Financialon is volt ilyen segítésed, bár igazából jobb ötletem nekem sincs, hogy mért nem enged be...

redmonk
lol csak waterfrontra nem enged be...lehet a tegnapi segítségem miatt.

redmonk
cfosspeed fent volt aztán leszedtem mert nem kell.
megpróbálom mivan akkor ha visszateszem kösz a tippet.

byzhouse
+1 nundi szerint is <#smile>

Támogatom, FAQ-ba mehetne szerintem kapásból az 1015ös HSZ. Nem feltétlen szó szerint, igazából ott a weboldal a lényeg, amit linkeltem, meg némi magyarázat hozzá. Amúgy nem vágom, mi okozza a disconnect hibádat. Max. egy próbát megérhet, hogy újratedd a cfosspeedet, utána meg tolhatsz akár egy restartot a gépnek (cfosspedben egyébként van tûzfal, de azt írják mindenhol, hogy nem szabad bekapcsolni, mert csak galibát okoz), bár nálam ilyen jellegû hibát még nem okozott az a progi. Esetleg vírusírtó, tûzfal, router okozhatná még szerintem, ha nem, akkor nem vágom, akkor support remélem tud segíteni.

Horec
Szerintem jó HG lennél ! <#awink>

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

redmonk
ja az persze...

nandorb
HG jogra gondolsz gondolom...

redmonk
ám legyen 😉

de akkor ki kell tenned az IP címed is<#hehe><#banplz>
redmonk
Mit szólnátok hozzá ha kérvényezném a moderátor jogot a témára? Készítenénk FAQ-t, Leírást amit csak kértek. Persze némi segítség nem ártana nekem sem. Ha többen igent mondanak, küldöm a levelet az illetékes személynek.

redmonk
Még nem bazz. Disconnected hiba van a gameben nekem. Azt írja, hogy a client/server mismatch. LOL. De írtam supportra meg mailt is.