2245
APB
-
#1299 alapjaiban volt elbaszva. befuccsolt jó rendben. talán a rengeteg email címre kellett volna egy-egy kérdőívet küldeni, hogy mi tetszett mi nem mit kéne bele mi nem. nem itt tartanának nem kellene szar asylum dolgokat csinálniuk amiben az alap szar hitbox miatt egyértelmű az enforcerek előnye. pl a szépsége és újdonsága a játéknak épp a testreszabhatóság volt, ezért kezdte szinte mindenki kiprobálni na most 70% ruhát elvettek, korlátozva van a layer mennyiség minden. tudom mit beszélek mert vagy 5-6hónapig toltam a régi closed bétát. meglehet kérdezni damient is milyen volt, lazul-t is ugyanúgy. -
#1298 Az nemkell,kell a penz a szerverekre,meg a tobbi fejlesztesre,megis csak uzemelni kell nekik jopar szervert es jo sokkan nem fizzetnek a jatekert, vagyis nem tamogatjak. Az pl. jovolna ha volna 1 premiumos szerver ami nem laggolna de hogy jatsz rajta premium. -
#1297 A hiba abban van, hogy totál elkurták azt ami jó volt. Csomo értelmes dolgot kivettek, most meg mindennel foglalkoznak (pl uj fajta auto/fegyver/ruha stb premiumosoknak) csak azzal nem amivel kéne, gondolok itt anticheat dolgok stb.
Minden nap valami új olcsó G1 cuccot lehet venni de az, hogy értelmesen lehessen játszani lehetetlen. -
#1296 Lattam a videot eppen horecnek megvan x-fire-n. Ami rokkant erdekes hogy ti eppen toltatok az ellenfelet en meg olyanra gondoltam hogy a kamionok egymas melle alnak igy lehetettlen oldalrol feldonteni akar atorni rajta, csak ehhez kb. 12emberke siman kell hozza. -
#1295 A hiba az on keszulekeben van. Magas pinged miatt, vagy packet lost miatt a te adataid nemjutnak el a szerverig es te viszont megkapod az ellenfelet:D -
#1294 Na... most avlahogy jobb. -
#1293 Pontosan az a bajom vele, hogy minden távolságban megállja a helyét. Minden másnak van valami gyengéje, de az ntec mindenhol hatékony tud lenni. Azt hittem a Star legalább pontosabb lesz ha már lassabb, gyengébb és tovább tart tárazni, de nem, tényleg mindenben csak rosszabb, mint az ntec.
Általában Obir-t/Obeya-t vagy HVR-t használok, de valamiért csak akkor kapok küldetést nyílt terepre amikor egyik sincs nálam. :D -
#1292 A shoti az ami nagyon idegesítő ebben a gameben, pláne mikor lövöm egy órája a gyerek hátát majd megfordul és bamm. -
#1291 mi baj nteccel? közelharcban smg/colby leöli , középtávban obir,obeya , nagy távban pedig HVR mondjuk,ha ntecet jól kezeled akkor minden távban megállja a helyét -
#1290 A hitbox katasztrófa. Meg azért a modifications is lehetne kicsit logikusabbra rakni. Pl. Improved Rifling mehessen csak Sniperre. Reflex csak SMG vagy vmi ilyesmit. -
#1289 Nem lenne rossz játék, de zavar a rengeteg ntec meg a meglehetősen primitív hitbox. A már már szándékosan rosszindulatú küldetésrendszerről már nem is beszélve. :D
Amúgy Vesgar néven engem is megtalálhattok EU1 Criminal oldalon. -
#1288 mi is ezt csináltuk 3-4en vicces volt :D csak te szokásosan máshol verted magad... -
#1287 Na most milyen? Így már olvasható mindenhol?
Még az aláírásra meg itt textarea rész felett, hogy Bejelentkezve:xy rákérdezek, hogy hogyan tudom megcsinálni. -
#1286 Lehetne csinalni pl. Financial-en egy idopontba talit rendezni vhol de ugy hogy mindenki hoz magaval 1kamiont es 1 forgalmas utat leblokkolni, pl. kb. 2-3hete volt ilyen nekem hogy nemtudtam elmenni kuldi kozben az ilyenek miatt mert 2 sor kamion blokkolta az utat. -
#1285 ahol nem annyira látható a szöveg mikor felgördíted, nem? -
#1284 Mi 7-en (Lost Mates) szoktunk fent lenni. -
#1283 amúgy jó lenne összekaparni a magyarokat EU1-en(criminal) nálam úgy 6-9 ember szokott online lenni,de szerintem ennél sokkal többen vagyunk -
#1282 így is kiég a szemem hajnali fél 2kor -
#1281 Na kicsit sötétebbre vettem. Kicsit konkrétabb ötlet? Fehérnél jobban láthatóbb nincs. Esetleg a háttér még sötétebbre és akkor jó lesz? -
#1280 Betu szinet allisd at vmi. jobban lathatobbra. -
#1279 Aha értem. Amikor felgördíted a kommenteket kicsit olyan. Megpróbálom majd úgy hogy ezt az üveg szerű vmit kicsit sötétebbre állítom. -
#1278 Vastagabban jobb. -
#1277 Néhány helyen egy kicsit hunyorítanom kell, hogy lássam, mert a háttér miatt... a fehér betű.
Talán jobb lenne, ha ez a csetes felület nem lenne átlátszó, hanem ilyen szürke. Persze úgy csinálod, ahogy akarod, végülis jó így is. -
#1276 Legyen nagyobb? Más színű?
Olyan hű de sokat nem tudok a kódolásról de ezeket megtudom csinálni.
Update: Vastagabbra állítva jobb? -
#1275 Tetszik. Bár kicsit nehezen olvasható az írás, de sebaj. -
#1274 Ezennel frissült is a topik kinézete. Nagyon nagy köszönet érte repa69 és pixxel usereknek akik erre áldozták idejüket és energiájukat! Remélem sokatoknak tetszik. -
#1273 Hell Yeah. Hogyne lenne. Ne hogy azt hidd elfelejtettem miként toltuk mikor még APB az APB volt.
Nem sok dolog lenne ez ami van ha értenék egy picivel többet ilyenekhez. Épp a topik kinézetét próbálom összehozni. -
#1272 Na valszeg visszatérek Apb berkeibe.
Redmonk van még hely egy ősbétás számára?
Bár látom van dolgod enélkül is.Megy a fórumon a szokásos egymás gyilkolása.
Nem ismerik a dolgokat:) -
DRPCDoki #1271 Küldetés oldalon amit criminaloknál javítani kellene, hogy adjon új órát új küldetésrésznél, mert előfordul, hogy az előző óra marad bent, és mondjuk 2 perc alatt nem lehet megölni 10x az enforcer vipet. Bugos még pl. a nitró, mert csak az autó tulaja tudja használni. -
Liddy #1270 Én a segítségeteket kérném, hogy ti is jelentsétek official forumon és mailben az általunk észlelt glitch-eket/javaslatokat! Mivel béta van ez a dolgunk, mint playereknek. (Hogy headstart után már élvezhetőbb legyen a game)
- A District szervereken threat level alapján lehessen tartózkodni! Bronze/Silver/Gold district-ek legyenek, kiküszöbölve az unfair game-eket. (Szerintünk ez a legfontosabb, nem mindenki egyből jó játékos és, nem fejlödünk ha bronze vagy arany embereket tesznek, silver emberek mellé. Egyik túl erös másik valószínüleg meg nem kihivás)
Küldetések javítása:
1. Postaláda scan-nelés és bomba hatástalanítás. (A postaláda ghost playerek által ne lehessen mozdítható, vagy egyáltalán ne lehessen elmozdítani, mivel ghost playerek csak annyit csinálnak hogy lökdösik kocsival a postaládát és esélyeid 0-ra degradálódnak)
2. Drop-off mission-ben ghost player ha rááll a pontra egy teherautóval és benne marad akkor nem lehet vele semmit csinálni, a teher autó megmozdíthatatlan (instant vereség, lehet megoldhatatlan probléma, de postoltuk)
Ezek enforcer oldali tapasztalatok. Please használjátok az official forumot. Köszi. További jó vadászatot mindenkinek.
Ingame: Aarch -
#1269 majd ki lesz törölve...gondoltam megemlítem, hogy mindenki tudja lássa -
#1268 Remélem nem, mert baromi zavaró. -
#1267 remélem csak viccnek mondod ezt -
#1266 Azert nemkell kurwa nagy betukkel irni. -
#1263 Talán egy Optinos-Repair segíthet. -
#1262 néha olyan gondom jelentkezik,hogy amikor lerakom tálcára a játékot akkor lefagy és nem lehet visszatenni. megoldás? -
#1261 Semmi Extra. -
DRPCDoki #1260 Megjelent a 11.6os AMD/ATI driver, bár elméletileg nem tartalmaz APB-re vonatkozó optimalizációt, de aki gondolja, tehet egy próbát. -
#1259 Nincs kint még a linkje. Friss bannerbe majd meglesz dee biztos nem a fő oldal lesz az. Ha annyira híres az oldala akkor meg akiket érdekel, elvileg/állítása szerint mér rég ismerik. Aztán lehet menni panaszkodni, hogy nem raktam ki meg nem oda meg nem úgy. Nem érdekel. Ilyen embert nem fogok reklámozni/támogatni pláne nem a munkásságát. Szerintem jogosan érzem ezt.
Ezzel ez a téma be is fejeződik. Minden továbbit azonnal törlök. -
DRPCDoki #1258 Hmm most le lettem oltva azzal, hogy el tudtad olvasni a nevemet, meg a címemet, majd le tudtad írni? Mivel nem tudsz mibe belekötni rajtam, ezért az az indokod, hogy "csitt van". Hát fenomenális vagy, gratulálok, kész, ki lettem nyírva két szóval. Legalábbis szerinted... Ja, amúgy meg idézném szavaidat: "Nekem nem kell angyalkának lennem, nem miattam mennek a weboldalra, nem rólam szól." Hát az tény, hogy nem vagy angyalka, meg ahogy nézem nem is leszel, de ha nem miattad mennek a weboldaladra, akkor egyáltalán mit keresel itt sg-n? Kint van a bannerben a linked, ez is hirdeti az oldalad. Azzal maximum elűzöd a látogatókat, ha nem bírsz normális hangnemben megnyilvánulni. Sok sikert az életben, részemről befejezve, gondolkozz el...