2245
APB
  • nandorb
    EA volt tudod eddig a fejleszto... Amugy meg a csoda az hogy a crysis 2 nem hal be alaplapi hangkartyatol...
  • byzhouse
    ez 1 olyan f*s játék,hogy leírni nem tudom... folyamatos lag,premium huszárok,rohadt sok csaló meg az smg-sek 80méterről ölik az embert,aki nteccel van. egyáltalán minek vásárolta fel az APB-t, ha 1szerűen képtelenek normális szervert biztosítani? meg rárakják a PB-t ami már a CoD2 idejében elavult volt?!
  • darki81
    ez 100%? de végül is mi mástól lenne :)
  • nandorb
    Vegyel hangkarit megoldja:D
  • darki81
    lefagyott neki.. :(
    pedig már kezdtem örülni:(

vajon 100% hogy a hang? mert inkább veszek 5000ért egy hangkártyát akkor

az a poén hogy tök néma most az egész játék, kivéve a megü, és mégis lefagy
  • zritya
    Win7 64-biten hibátlan nekem legalább is!
    [IMG][/IMG]
  • darki81
    processzor intel(R)Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.7GHz
    ram: 3gb
    ati 5570 asszem

(a windowsban ahangminőséget alacsonyról a legmagasabbra tettem, és több mint egy órát tudtam játszani a bnőm karakterével, úgy hogy minden hang tiltva volt (néma volt a game):D)
    nem fagyott ki!
    Utána bejelentkeztem az én karakteremmel, ott az alap hangbeállítások vannak a játékban, és lefagyott a gép 5 perc után kb.
  • Gman2142
    Jah az élsimítás nincs bekapcsolva 1-ik képen sem, de nem is az a lényeg, és a felbontás sem számít ebben az esetben. Csak össze kell hasonlítani a 2 ruhát (pl a terepminta a gatyán és a betűk a dzsekin) jól látszik hogy xp-n sokkal szebb. Jó lenne ha win 7-en is olyan lenne, rem update-ben javítják, ha nincs valami megoldás erre.
  • redmonk
    A grafikai dolgok RTW által is kb ilyenek voltak.
  • Gman2142
    Havernak kb közepesre volt állítva, nekem maxra amikor a képet csináltam, de bármilyen beállításokon is ilyen win 7-en. Neki is azóta pixelesek a karakterek és kocsik, amióta felrakta a win 7-et.

Más: Nálam az árnyékok + néhány dolog ki van kapcsolva mert eléggé ugrál az fps és néhány óránként újraindítom a gépet mert egyre jobban "belassúl" a játék (néha megáll kb negyed másodpercre). Végül is "csak" 4 gb memóriám van és egy GTX 560 ti vidikártyám (1 gb) és E8400 2x 3.00GHz procim (nem felvágásból mondom) és nem kapcsolom be a árnyékokat és társait hogy normális fps-em legyen. Sztem a g1 nem igazán tudja hogy mit jelent az hogy "béta", mert ez ink alfa verzió lenne.
  • byzhouse
    RAGE QUIT!
  • nandorb
    Mien proci,memo,videokartya,esetleg alaplap?
  • darki81
    a bnőm gépén kikapcsoltam az összes hangot a játékban, magyarul hang nélkül játszik, és még is lefagy pár perc után az egész gépe :(
  • darki81
    lehet hogy feleslegesen kérdezem, de mindenhol ugyan az a beálljtás? élsimitás 8x és pl. 1920x1080 stb

?
  • 6070
    Vki tudna segíteniu abba h tudtommal a levelekben küldik az elején a gránátot és én szerintem azt a levelet kitöröltem vhol nem lehet venni gránátot?
  • Gman2142
    Jah és nálam maxra volt állítva a grafika amikor csináltam a képet.
  • Gman2142
    Miért van az hogy win 7-en sokkal pixelesebbek a karakterek és a kocsik, mint XP-n? (Ha volt már téma akk sry) Haveromnak Xp volt fent, de azon mindig fagyott, ezért felrakta a 7-et és akkor szólt hogy azóta nála sokkal rosszabbul néz ki a játék. Megnéztem a screenshotot amit csinált, és csodálkozva láttam hogy nálam mindig is ilyen volt (win 7-et használok). Majd megnéztem egy másik scrshotját amit még XP-n csinált, és tényleg sokkal szebb tess a képek

https://picasaweb.google.com/101535642729526901499/20110624

(Bal oldali képen az XP-s, jobb win 7-es. A képeket le lehet tölteni és akk max lesz a felbontás, de így is elég jól látszik a különbség)
    Ugyan olyan ruhákat vettem fel amik akkor rajta voltak, hogy könnyebb legyen összehasonlítani.
    Ha van erre megoldás pls írja le valaki
  • nandorb

Elegge lol maga a fegyver:)
  • repa69
    mondjuk tőlem is csak azt hallják amikor káromkodok többnyire :D
  • byzhouse
    héé :D ne célozgassál :DDDD
  • Lorgaborka
    még kezdő vagyok nagyon :)
  • Lorgaborka
    aham értem köszi szépen
  • repa69
    csak olyan fegyóra lehet amihez van slot és azt fegyvertípusok szintezésével lehet feloldani külön-külön sniper , smg, rifle
  • Lorgaborka
    amúgy ilyen fegyver upgradet hányas szintől lehet majd felszerelni?
  • Lorgaborka
    de a social részben vagyok akkor ott életem végig eljátszhatnék anélkül hogy kidobna
  • Lorgaborka
    jaja majd valahogy megoldom a problémát... csak még majd ramot kell szerválnom a gépbe mert 2 gb elég kevésnek mutatkozik.. pedig minden teljesen levan véve meg már ablkos módba futtatom és egy olyan 15 20 perc játék után kidomb out of memory gonddal abból gondoltam hogy a ram kevésnek
  • nandorb
    Asztali mikrofon,ocso es mukodik v halgatod amit masok pofaznak te meg irogatsz:D
  • Lorgaborka
    aham okés köszi csak akkor valhogyan mikrofont kell újítanom majd mert azzal van egy kis probléma :) :)
  • byzhouse
    letöltöd a ts3-at és felcsatlakozol a teamspeak.hu-ra
  • Lorgaborka
    ez az eu1 es criminal klán dolog engem is érdekelne valaki egy nevet nem tudna nekem dobni hogy kinál kell jelentkezni egy clánba? előre is köszönöm
  • byzhouse
    nincs =( gyere teamspeak.hu TS3 szobába találni fogsz azonnal 10embert aki EU1 criminal oldalon játszik :) van kb 4-5klán
  • maci01
    hali, van sg-s criminal klán eu1-en?
  • redmonk
    moba chatbox milyen komoly már...ott izél mindenki, hogy ááá nem tudok belépni...vajon miért? xD
  • redmonk
    inkább állítsanak vissza mindent...küldjenek el egy kérdőívet aztán utána azt javítsák és csak abba a kódba nyúljanak amibe kell...
  • byzhouse
    de inkább csinálják meg a hitboxot vagy balencoljanak
  • redmonk
    Kiváncsi lennék mi az a hű de nagy bünti azokkal szemben akik újra megpróbálnak olyan hosszú deaththeme-t készíteni.
  • redmonk
    "We are having a maintenance today Wednesday, June 22nd, 2011 at:

11:30pm PDT

June 23rd, 2011

2:30am EDT
    06:30 UTC/GMT
    07:30 BST
    08:30 CEST

We will be updating to patch version 1.5.1 95. Click here for patch notes.

This is an extended server maintenance and the downtime will be approximately 4 hours.

-APB Reloaded Team "

Ehhez kapcsolód patch note tartalma:

"Here are the patch notes to the latest version 1.5.1 (95) update hot off the press.

General
    •Fixed an exploit where players could make a death theme last the same length of time as a song (5 mins), which they then used to grief other players. We also added a ‘surprise’ for any players attempting to still use this griefing tactic.
    •Fixed preset vehicles having the wrong mail text."
  • nandorb
    kikapcsolod beallitod hogy,neinduljon a kovetkezo restartnal, restartolsz es kiprobalod.
  • MayorPayne
    próbáltam már hogy kikapcsoltam mindent és úgyis ezt írta :/
  • nandorb
    Vmi. nagy valoszinusegben blockolja antivirus/firewall vagy esetleg meg a ruter firewall is lehet.