All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A mai nap alkalmával szoros együttmûködésben lesz a topik az APB Hungary oldalával, melynek szerkesztõségi tagja lettem. Igyekszem a lehetõ legtöbbet kihozni a fórumból, magamból és hozzájárulni a hivatalos oldal fejlõdéséhez is. Azonban ebben ti is tudtok segíteni amire azért szükség is lenne. Elsõsorban gondolok itt egy komolyabb banner-ra (melyben megjelenik a fõ oldal az apbhungary.com illetve 4 információs oldal melyeket jelenleg a banner alatt láthattok).
Hatálytalanul belevetem magam a PS rejtelmeibe, hogy felidézzek mindent amit tudtam és egyértelmû, hogy jómagam is próbálkozom.
Remélem hamarosan nem az idegeskedés lesz úrrá a játékban illetve ezáltal a fórumon hanem büszkén alázunk meg minden egyéb klánt mind Criminal mind Enforcer részrõl!
Nyugodt és Kellemes Játékot Kívánok Mindenkinek a Továbbiakban!
P.S.
A Criminal oldalon létrehozott klánunk nevét, talán meg is változtathatnánk ezzel is ösztönözve egymást és mutatni szorosabb csapatjátékunkat. Ötleteket megbeszéljük itt a fórumon.
Elkészült a magyar All Points Bulletin oldal, és ezt szeretném veletek megosztani. Célunk egy egységes magyar közösségi apb oldalt létrehozni! Legyél te is tagja , vagy akár szerkesztõje. (részletek az oldalon)
Az oldal címe:
All Points Bulletin Magyar közösségi oldal / www.apbhungary.com
Parasite Eve 2, best game EVER!
APB
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az alap szerintem maradhat de a lenti hivatkozások valamilyen formában felkerülhetnének a bannerre.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mostanában nem jártok fel ts-re, nem is látlak titeket online.
Viszont a jó csapatmunkához néhány dolgot szerintem jó lenne tudni. Javaslatom van, hogy mind Criminal mind Enforcer oldalon beszéljük meg, hogy ki milyen fegyverrel van nyomul és úgy groupolni.
Szerintem sokat segítene a fejlõdéshez.
Én SMG-vel vagyok jelenleg Cooling Jacket 1 moddal. Távolról esélytelen vagyok szóval mikor missziózunk muszáj vagyok a tûzharcba közepébe menni. Ez okból kifolyólag az NTEC tipusú és OBIR típusú fegyverrel rendelkezõeknek kell védeni míg csinálom a feladatot. Valamint Burn, Loot, Spray, feladatokból 2-es szinte skillezödtem amivel gyorsabban tudom megcsinálni.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Meg azóta "szétnéztem" már és elég jó cuccokat találni. 😊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Én még mindig az alappal nyomom, az jön be eddig, hiába vettem 10 naposokat, vagy lassú, vagy nemtudok sprintelni vele vagy shotgun... olyan kéne mint az alap csak erõsebb, melyik az ?
Game Update 1.5.1 (93)
Here are the patch notes to the latest version 1.5.1 (93) update hot off the press.
General
Fixed a knock-on bug that caused the matchmaking system to not always check for dispatches before offering unopposed missions
Relaxed the matchmaking restrictions slightly to allow more potential matches.
Fixes a stall-issue in the patcher itself
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Trust néven vagyogatok.