All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
Válassz egy oldalt és biztosan szívesen bevesz bárki. Ha criminal leszel akkor írj rám: R34X

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

JaSoN HuNTeR
Szivesen beszálnék egy magyar klánba EU1 szerveren akár Criminal akár Enforce😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

redmonk
Tisztelt Játékos Társaim!

A mai nap alkalmával szoros együttmûködésben lesz a topik az APB Hungary oldalával, melynek szerkesztõségi tagja lettem. Igyekszem a lehetõ legtöbbet kihozni a fórumból, magamból és hozzájárulni a hivatalos oldal fejlõdéséhez is. Azonban ebben ti is tudtok segíteni amire azért szükség is lenne. Elsõsorban gondolok itt egy komolyabb banner-ra (melyben megjelenik a fõ oldal az apbhungary.com illetve 4 információs oldal melyeket jelenleg a banner alatt láthattok).

Hatálytalanul belevetem magam a PS rejtelmeibe, hogy felidézzek mindent amit tudtam és egyértelmû, hogy jómagam is próbálkozom.

Remélem hamarosan nem az idegeskedés lesz úrrá a játékban illetve ezáltal a fórumon hanem büszkén alázunk meg minden egyéb klánt mind Criminal mind Enforcer részrõl!

Nyugodt és Kellemes Játékot Kívánok Mindenkinek a Továbbiakban!

P.S.
A Criminal oldalon létrehozott klánunk nevét, talán meg is változtathatnánk ezzel is ösztönözve egymást és mutatni szorosabb csapatjátékunkat. Ötleteket megbeszéljük itt a fórumon.

Elõzõleg rossz volt a link...

APB Hungary
Üdvözlök mindenkit!

Elkészült a magyar All Points Bulletin oldal, és ezt szeretném veletek megosztani. Célunk egy egységes magyar közösségi apb oldalt létrehozni! Legyél te is tagja , vagy akár szerkesztõje. (részletek az oldalon)

Az oldal címe:

All Points Bulletin Magyar közösségi oldal / www.apbhungary.com
Fpocok
Vettem +2GB ramot... adok még egy esélyt, hátha most már autót is tudok vezetni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én elkezdtem egy kisebb amatõr weblapot , még kezdetleges fázisban van de szépen alakul majd.
APB

byzhouse
mi a jó édes ***** ******* vannak ilyen emberek a játékban?!! csapattársam segít az ellenfélnek meg mindig beugat. ilyen ******** ****** rontják el a játékot.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

redmonk
Valaki nem tudna egy pöpec bannert készíteni?
Az alap szerintem maradhat de a lenti hivatkozások valamilyen formában felkerülhetnének a bannerre.

Én szerda, csütörtök nem voltam, de csütörtök tuti voltak fent. Este 9-10 körül szoktam felmenni. Elõfordul, hogy nem az alsó APB szobában vagyunk, hanem fentebb.

Odamész és nyomogatod az altot, aztán egyszercsak berak egy küldetésbe amin az éépen rabló criminál lesz az ellen, de onnantól õ is le tud lõni szal figyelni kell, nekem így mûködik, bilincselni nemtudom hogy kell mert még nem is tudtam venni bilincset.

JaSoN HuNTeR
De pontosan hogy tudom elkapni a Criminált amikor raból? Akkor pont nem kell küldetésbe lennem?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hali!
Mostanában nem jártok fel ts-re, nem is látlak titeket online.

redmonk
Nem tudom ki mennyire csak ennek a játéknak "él".
Viszont a jó csapatmunkához néhány dolgot szerintem jó lenne tudni. Javaslatom van, hogy mind Criminal mind Enforcer oldalon beszéljük meg, hogy ki milyen fegyverrel van nyomul és úgy groupolni.
Szerintem sokat segítene a fejlõdéshez.

Én SMG-vel vagyok jelenleg Cooling Jacket 1 moddal. Távolról esélytelen vagyok szóval mikor missziózunk muszáj vagyok a tûzharcba közepébe menni. Ez okból kifolyólag az NTEC tipusú és OBIR típusú fegyverrel rendelkezõeknek kell védeni míg csinálom a feladatot. Valamint Burn, Loot, Spray, feladatokból 2-es szinte skillezödtem amivel gyorsabban tudom megcsinálni.

byzhouse
sok pénzed van

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Én EU1 Enforcer... kéne vmi magyar klán nemde ?

speed01
Új külsõ 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

teddymac
Melyik serveren vagytok ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

[/img]
.
redmonk
GANGELTÜNK

nandorb
Kb. annyi szopas van foleg a sok kocsog zsaru miatt, nagyon kitudjak szopatni az embert.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

JaSoN HuNTeR
Criminalnak sokkal egyszerûbb lenni 😄

Asszem alt megnyomásával lehet lebuktatni a criminalokat, miközben rabolják a civileket, kocsit lopnak tõlük vagy kirakatokat törnek be. Gondolom ilyenkor, ha lelövöd a criminalt, akkor fel tudod venni az általa zsákmányolt cuccokat és pénzt kapsz, de mivel nem vagyok enforcer, ezért ezt nem 100%ra mondom.

JaSoN HuNTeR
Mivel lehet sok pénzt szerezni Enforce oldalon? Mateo019 néven vagyok fent 😊

Igen arra gondoltam 😊 köszi a segítséget.
Meg azóta "szétnéztem" már és elég jó cuccokat találni. 😊

byzhouse
sorozatlövõ? gondolom STAR-ral kezdtél és ennél jobbat keresel. neve: N-Tec 5 ennek pedig különbözõ változatai vannak(elsõnek nem lehet modoficationja utána 12ezres fajtának 1-et berakhatsz és így tovább)

speed01
Mivel minél nagyobb szintû vagy, annál jobban kapod az új fegyvereket, illetve az adott alap fegyver-t is kapsz újat mindig, és kapsz hozzá skill-t vagy egy üres kockát majd abba beleteheted a célzót amit megvettél. Ez ugyan így van kocsiknál is! szét kéne nézni néha 😄

a célzó berakása nekem se megy. nekem is x van a kockában

én nemtudok berakni semmit neki mert a kockák be vannak x elve és nem engedi a modificationst rárakni

speed01
Alapnak is vannak újabb részei. amiben egyre jobb skillek lehetnek! én személy szerint a célzást ráraktam és tökéletes. 12 ezer dolcsi de megéri 😊

Melyik fegyver a legjobb sorozatlövõ ? 😊
Én még mindig az alappal nyomom, az jön be eddig, hiába vettem 10 naposokat, vagy lassú, vagy nemtudok sprintelni vele vagy shotgun... olyan kéne mint az alap csak erõsebb, melyik az ?

Ja, meg van pár fegyver, amit örökre is lehet venni pénzért.

byzhouse
csak 10 napos van. (pénzért vehetsz többre is)

Én criminal vagyok eu1-en AST néven, és érdekelne honnan lehet nem 10 napos fegyvert venni. A választ elõre is köszönöm!

nandorb
Patch:

Game Update 1.5.1 (93)

Here are the patch notes to the latest version 1.5.1 (93) update hot off the press.

General

Fixed a knock-on bug that caused the matchmaking system to not always check for dispatches before offering unopposed missions
Relaxed the matchmaking restrictions slightly to allow more potential matches.
Fixes a stall-issue in the patcher itself

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Mi a haverokkal egyáltalán nem használjuk a sokkoló fegyvereket mert nem olyan könnyû, mint amilyennek látszik. Elég nehéz valakit lesokkolni. Persze ha cheatel a delikvens akkor persze simán kilõ a sokkoló fegyverrel de amúgy távolságban sokkoló vs. Ntec vagy sniper, a sokkoló veszít.
speed01
Ezzel remélem basznak valamit, mert mindig írják a chat-be is hogy kivan vele a .... nem írom ide. 😄 de elég idegesítõ!

byzhouse
alap de elõtte 2-3 elektromos golyóval leviszi az életed és a letartóztatás után társa lelõ.

speed01
100 méterrõl stunnol. gg 😄

Enforcerek az EU1 szerveren: Bertuzzi, Ossyye, Kiya, IMi, Angelotti, ForestG, Galleoth, Darden, Aarch. Ezekröl tudok.
Én is enforcer vagyok EU1-en, Raven24 néven. 😊
Azért nem mindenki. 😊 Én enforcer oldalon vagyok az EU1-en, CsabaHUN néven.

byzhouse
mindenki criminal! 😄

Van valaki enforcer oldalon eu1 en ?
Trust néven vagyogatok.

redmonk
Én is eléggé elfoglalt lettem hirtelen. De azért néha szánok rá idõt.

Az a baj, nap közben tanulok, aztán csak este tudok felnézni, majd vizsgaidõszak után jobb lesz. <#vigyor0>

redmonk
én speciel ilyen tájt nem megyek fel, mert eddig nekem úgy jött le, hogy reggel vagy ilyen este 10-tõl lehet normális emberek ellen játszani. Szerintem valahogy ilyenkor minden láma hacker, cheater nem tudom minek nevezzem felszabadul.

Nem tudom, melyik szerón tolod és criminal vagy enforcer vagy-e, én speciel eu1 criminal és este 9-10 óra felé szoktam felmenni és elég sokáig fent is vagyok és mindig vannak fent páran, szal jó a társaság.

speed01
Hát jó lenne valami társasság de nincs.. felmentem ts-re de 1-2 ember szokott bent lenni, na mind1. majd lesz valami D