2245
APB
-
#1725 nem vagyok kezdő tisztában vagyok az ilyen parancsokkal de akkor se oldott meg semmit, ja és mindenből friss van fent windows 7 x64-et használok -
Dragovich #1724 amikor cmd-be beírtad a szöveget le enterelted azt írta ki hogy sikeresen végrehajtotta a műveletet vagy valami ilyesmit? ja és utána resizni kel a gépet -
#1723 nem oldott meg a fagyás akármit próbálok állandóan kidobál:( -
#1722 Ez a második karim (3. ha RTW-t is számolnám). Nem hagytam abba csak ritkán játszom, várok a messiásra. Amúgy 120 körül járok. -
Dragovich #1721 REDMONK te am hanyas szintű vagy ? vagy hanyas szinten hagytad abba? -
Dragovich #1720 hát TS-en én is néha tombolok de én a csiterek miatt -
#1719 Én túl sok időt nem ölök a játékba, de amúgy meg a tré TL rendszer miatt, no meg a nem kevés bug miatt teljesen totál mindegy hányas szintű az ember.
Viszont gratula, hogy ennyire bírod a gamet fenti okok ellenére is. Nekem valami pszichológus TS szoba kellene a játék mellé. -
Dragovich #1718 akkor énvagyok az első magyar R195 EU1-en az szép haver akkor a második R185-el -
DRPCDoki #1717 Én most vagyok asszem 175ös és a napokban asszem egy 178assal találkoztam, de criminalok közt nagyobbat nem emlékszem, hogy láttam volna. -
Dragovich #1716 "magyar" srry elfelejtetem hozzá írni -
Dragovich #1715 van még rajtam kívül R195 Criminal EU1-en? -
#1714 ez vaddisznó :D -
#1713 mostani videjó XD -
Dragovich #1712 így van ahogy REDMONK írta -
#1711 és az mitől lehet hogy másodpercekre megáll a kép? Olyan fps lagnak tűnik, vagy nem tudom..
(4 giga ramom van) -
#1710 Start-Futtatás-cmd- /bcdedit IncreaseUserVa 3072 -
Dragovich #1709 a repair nem javítja a kifagyást az csak játék hibát javít -
DRPCDoki #1708 Látom memóriád van elég, szóval nem a miatt csinálja. Launcherben options/repairt próbáld meg, esetleg frissítsd a drivereket és a directxet. -
Dragovich #1707 ja meglehet csinálni és sose dob ki -
#1706 Tudom hogy béta meg minden egyéb bug de mégis megoldható hogy ne dobáljon ki fél óránként valami log hibával a játék? -
zritya #1705 De teljes mértékben egyet értek veled! -
#1704 LOL
-
#1703 nem így van? -
zritya #1702 -
#1701 Mibol veszed azt hogy nemvagyok az? -
Dragovich #1700 valaki nemtudja hogy hogy lehet festeni a Hokey maskot a Goggles szemüveget meg a nagy Scaft szájkendőt??? -
#1699 1. PB kivan kapcsolva már kliens oldalon
2. Beharangozzák, hogy készítenek valami új anticheatet. Na most kérem szépen még egy respawn systemet (ami jó volt by RTW) vagy matchmakinget (ami jó volt by RTW) nem tudják megoldani. Akkor ki hiszi el, hogy anticheatet megtudják írni?
3. RTW sokkal jobb volt ez tény. Lehet nézni videókat, infokat szerezni. Ezt már 200-250 anno társ megerősítette 80%-a ott is hagyta
4. Bukás lesz megint ez is tény.
5. Ha a premium cuccokra fordított energiát a játékra fordítanák és nem arra, hogy új design mustang meg bishada meg ilyen-olyan fegyvert vehessenek talán nem itt tartana. De erre nem kerül sor mert akkor meg miből lenne pénz.
6. Meg kell nézni a cég többi játékát. Hát nevetséges. A honlapról meg nem is beszélve. -
Dragovich #1698 ezt éni is tudom hogy teli van csiter a játék mert sza... PB védelem van ami még a leg amatőrebb csitet se bírja megfogni am meg tudni kel lőni és akkor kilehet a csitert is nyírni (kivétel aim botost nem) én már kiakasztottam a gengszter karim a zsaruval most járok R65 de még mindig nem unom a gemét felőlem jöhet a sok roha.... csiter -
#1697 Hát Dragika, nem bánt hogy abba hagytam. hiszen ez a játék örökké béta marad akkora retek!
Azért az a arány hogy: normális(Azért azt a maradék 30%-ot megkaphatják talán.) játékosok vs. cheaterek(70%) . Ahogy olvasom a fórumokat egyre többen abba hagyják, szerintem nem potyára, mivel le is írták, Idézet: Az összes ingyenes "MMO" játék egy rakás kaksi, mivel mindd televan csalókkal. ezen gondolom nincs mit vitatkozni! Továbbá még fel is rakják youtube-ra hogy "ők" mekkora állatok és prok, mert csalnak. közben elveszik a többi játékos életkedvét is kb!
Anti cheat rendszer meg nem lesz, mert biztos nem fognak milliókat költeni egy nagyobb beruházásra, hiszen még pénzük sincs azokat finanszírozni. szóval sajnálatos tény hogy ebben a játékban mindig több csaló lesz mint rendes tisztességes játékos. PL. én sokáig 'Aionoztam tört szerón'. mivel az is mmo, és tört szerver. igaz csalók nincsenek, de mivel nem szakemberek programoznak benne, valamit javítanak és újabb bugot találsz másnap, sajna ez így igaz. mivel nem ők írták, vagy még nem is annyira értenek hozzá, de azért csinálják mert jót akarnak, de egy hibát javítanak és az egy másikat szül. Köszi a megértést. :) -
#1696 Szánalmasan ahogy egyre jobban és elcseszik a játékot. Egy szemernyit sem koncentrálnak magára a játékra és annak hibáinak kiaknázására. -
Fallingstar #1695 Nandor te nem cordha-s voltál-vagy? -
Fallingstar #1694 Új fegyverek -
#1693 Kezdoknek... kb... Angol tudas kell azert... -
Dragovich #1692 Elvoltunk csak nem találtunk 4 kamiont de így is szép nagy lett XD
http://screenshot.xfire.com/s/115985338-4.jpg -
#1691 na tisztítottam a topikot reméljük több ilyen alak nem esik ide -
Liddy #1690 Látom volt itt egy díszmagyar a köreinkben.
Olvasgattam amit írt, jó kis időpocsékolás volt(Mármint elolvasni, ja meg leírni is :D ).
"Kolegák, ijesmi..stb" És még ő írja, hogy gondolkozz már. :D Brainstorm a javából! :D
Aarch -
#1628 Ekkora orgazmust azért nem okoz ez a game
No hiszen, nálam jó a contacting + killing
-
Dragovich #1582 am speed01 nemtudom te hol laksz hogy nálatok egy nap 500 órás -
Dragovich #1581 persze persze mondta valaki hogy hagyd abba? -
#1580 Naponta 500 órával nem nehéz megcsinálni. mondjuk ha nem hagytam volna abba a játékot hamarabb végeztem volna Dragi :D