2245
APB
-
#1765 ha a fagyást korrigálja már örülök -
#1764 Na felment az "update" és sírva röhögtem a launchert látván. Itt menőztek, hogy mekkora nagy javítás lesz stb. Na de 40megabájt mire képes? LOL -
#1763 plusz 1 baromság 8v10
sikerült e bevinni...? :D -
#1762 Na srácok milyen az új patchel. Van rá sansz, hogy visszakapom/visszakapjuk a régi RTW jóságot vagy mehet az uninstall? -
#1761 a PB ki van kapcsolva már server oldalon is... -
#1760 nem tudom mire fel a kérdés :D -
#1759 csak 1 fegyver nem 100pont,hanem sok pl 1 unlimited Ntec 5000pont körül van,ami nem kis összeg -
#1758 jó én akarok venni valami király fegyot mert ezek a szarok nem adják -
Redmarlboro #1757 van szeró!! onlyan boldog vagyok T_T!! -
Redmarlboro #1756 foggalmam sincs. nem fizetek semmi ilyesmi jellegű dologért főleg ilyen védelmi rendszer mellett -
#1755 és hány $ 100 g1c? -
Redmarlboro #1754 nemlehet. csak real life pénzért -
#1753 jó és rendes pénzért vagy a gambe valo $ ér is lehet venni vagy hogy van ez? mert nem tudom -
#1752 nem volt még szervered -
Redmarlboro #1751 bírom ezeket a szavakat ''shortly'' ''soon'' 2 órája cseszik belépni. legalább közölnék, hogy menny időt vesz igénybe T_T -
Redmarlboro #1750 nekem eddig is az volt... :/
-
#1749 ja, de most meg login failed :)
szal várakozni kell megint :) -
Redmarlboro #1748 41 megát lol -
#1747 na most ápdételt egy jó adagot :P -
Redmarlboro #1746 venni kell -
#1745 mire adja a g1c creditet? -
Redmarlboro #1744 lool te vagy H4NZO? O.O :D -
Redmarlboro #1743 haha fasza:D én devanagari symbólumokat fújok mindenhova^^
(mint ez) Devanagari -
#1742 azóta már készítettem egy egyedi logot ,fel is fújtam a falra (háttérben) :) -
#1741 minimum -
Dragovich #1740 kibírjátok pecselnek meg gondolom a szerokat állítgatják -
Redmarlboro #1739 passz, de már énis megőrülök -.- -
Redmarlboro #1738 komoly az umbrellás logo a hátadon:D
-
#1737 várni kell? de meddig ? 1-2 órát vagy mennyit? -
Redmarlboro #1736 beszéltem egy régi jófej játékossal TS-en. ő akkor kezdte a játékot, amikor még fizetős volt és semmi ilyesmi jellegű gondja nem volt. se olyan, hogy mission közben nyomott egy TAB-ot és kifagyott meg ilyesmi. ugyanazzal a géppel most igen gyakoriak az ilyen okosságok nála is és azt mondta, hogy ilyen baromságok eddig nem voltak. szóval tuti, hogy kliens vagy szerver oldaliak ezek a dolgok. -
Redmarlboro #1735 pedig jó volna, ha k/d-re menne és nem volna bugos... -
Redmarlboro #1734 egyébként a TL-el nem kell foglalkozni. egy batyu szar az egész. 15-ös win streak mellet 15k/4-5d k/d ratióval semmit nem mozdult, 2 zsinórba vesztett meccs után 1 szintet csökkent. holt bugos a TL... -
Redmarlboro #1733 persze, hogy van.
Viledj -
#1732 várni -
#1731 helló error code 8 , nem tok belépni pls segítsetek mit kell tenni ez ügyben? -
rexortom #1730 Köszi hát akkr nem tudom mit kéne csinálni max lassaban megyek XD probálkozok majd akor még frisitésekkel és reménykedek patchben -
#1729 Ha az embernek van 4GB memóriája + egy alsó-középkategóriás kártyája és ilyeneket tapasztal az mind kliens oldali hiba, lagg stb. Nem lehet mit csinálni. Nekem múltkor üvegalapu hidak voltak stb pedig soha nem csinált olyat előtte. Várni kell aztán valami majd lesz. -
rexortom #1728 Sziasztok olyan gondom lenne hogy amikor gyorsan szaladok vagy kocsival megyek néha nem töltödik be elég gyorsan a fal és olyankor nekimegyek mert nem látom hogy ott fal van az lenne a kérésem hogy tudnátok e segiteni vagy ha már volt rola szo megmondanátok merrefele keresek leirást rola köszi a segitséget elöre is -
Dragovich #1727 valaki nemtudja hogy hogy lehet festeni a Hoki maszkot meg a nagy szájkendőt??? -
Dragovich #1726 hát ak nemtom akit ismerek meg akiknek csináltam azoknak mindnek jól mükszik