2245
APB
  • CalebJoe
    ha a fagyást korrigálja már örülök
  • redmonk
    Na felment az "update" és sírva röhögtem a launchert látván. Itt menőztek, hogy mekkora nagy javítás lesz stb. Na de 40megabájt mire képes? LOL
  • darki81
    plusz 1 baromság 8v10
    sikerült e bevinni...? :D
  • redmonk
    Na srácok milyen az új patchel. Van rá sansz, hogy visszakapom/visszakapjuk a régi RTW jóságot vagy mehet az uninstall?
  • redmonk
    a PB ki van kapcsolva már server oldalon is...
  • redmonk
    nem tudom mire fel a kérdés :D
  • byzhouse
    csak 1 fegyver nem 100pont,hanem sok pl 1 unlimited Ntec 5000pont körül van,ami nem kis összeg
  • titty
    jó én akarok venni valami király fegyot mert ezek a szarok nem adják
  • Redmarlboro
    van szeró!! onlyan boldog vagyok T_T!!
  • Redmarlboro
    foggalmam sincs. nem fizetek semmi ilyesmi jellegű dologért főleg ilyen védelmi rendszer mellett
  • titty
    és hány $ 100 g1c?
  • Redmarlboro
    nemlehet. csak real life pénzért
  • titty
    jó és rendes pénzért vagy a gambe valo $ ér is lehet venni vagy hogy van ez? mert nem tudom
  • byzhouse
    nem volt még szervered
  • Redmarlboro
    bírom ezeket a szavakat ''shortly'' ''soon'' 2 órája cseszik belépni. legalább közölnék, hogy menny időt vesz igénybe T_T
  • Redmarlboro
    nekem eddig is az volt... :/
  • darki81
    ja, de most meg login failed :)
    szal várakozni kell megint :)
  • Redmarlboro
    41 megát lol
  • darki81
    na most ápdételt egy jó adagot :P
  • Redmarlboro
    venni kell
  • titty
    mire adja a g1c creditet?
  • Redmarlboro
    lool te vagy H4NZO? O.O :D
  • Redmarlboro
    haha fasza:D én devanagari symbólumokat fújok mindenhova^^
    (mint ez) Devanagari
  • darki81
    azóta már készítettem egy egyedi logot ,fel is fújtam a falra (háttérben) :)
  • darki81
    minimum
  • Dragovich
    kibírjátok pecselnek meg gondolom a szerokat állítgatják
  • Redmarlboro
    passz, de már énis megőrülök -.-
  • Redmarlboro
    komoly az umbrellás logo a hátadon:D
  • titty
    várni kell? de meddig ? 1-2 órát vagy mennyit?
  • Redmarlboro
    beszéltem egy régi jófej játékossal TS-en. ő akkor kezdte a játékot, amikor még fizetős volt és semmi ilyesmi jellegű gondja nem volt. se olyan, hogy mission közben nyomott egy TAB-ot és kifagyott meg ilyesmi. ugyanazzal a géppel most igen gyakoriak az ilyen okosságok nála is és azt mondta, hogy ilyen baromságok eddig nem voltak. szóval tuti, hogy kliens vagy szerver oldaliak ezek a dolgok.
  • Redmarlboro
    pedig jó volna, ha k/d-re menne és nem volna bugos...
  • Redmarlboro
    egyébként a TL-el nem kell foglalkozni. egy batyu szar az egész. 15-ös win streak mellet 15k/4-5d k/d ratióval semmit nem mozdult, 2 zsinórba vesztett meccs után 1 szintet csökkent. holt bugos a TL...
  • Redmarlboro
    persze, hogy van.
    Viledj
  • darki81
    várni
  • titty
    helló error code 8 , nem tok belépni pls segítsetek mit kell tenni ez ügyben?
  • rexortom
    Köszi hát akkr nem tudom mit kéne csinálni max lassaban megyek XD probálkozok majd akor még frisitésekkel és reménykedek patchben
  • redmonk
    Ha az embernek van 4GB memóriája + egy alsó-középkategóriás kártyája és ilyeneket tapasztal az mind kliens oldali hiba, lagg stb. Nem lehet mit csinálni. Nekem múltkor üvegalapu hidak voltak stb pedig soha nem csinált olyat előtte. Várni kell aztán valami majd lesz.
  • rexortom
    Sziasztok olyan gondom lenne hogy amikor gyorsan szaladok vagy kocsival megyek néha nem töltödik be elég gyorsan a fal és olyankor nekimegyek mert nem látom hogy ott fal van az lenne a kérésem hogy tudnátok e segiteni vagy ha már volt rola szo megmondanátok merrefele keresek leirást rola köszi a segitséget elöre is
  • Dragovich
    valaki nemtudja hogy hogy lehet festeni a Hoki maszkot meg a nagy szájkendőt???
  • Dragovich
    hát ak nemtom akit ismerek meg akiknek csináltam azoknak mindnek jól mükszik