2245
APB
-
#1845 És azt hol találom? -
#1844 Csak, hogy én semmit nem értek hozzá...ellenben tudom mire van szükség és ász főnök lennék ;) pláne ilyen szakállal :D -
sejla90 #1843 Simán benne vagyok az ötletbe! :DD -
#1842 Ez a játék de inkább a Gamersfirst akkora ötletet adott mi kellene a piacra és lehetne vele kaszálni. Lenne zsöcim csinálnék egy céget és egy ultrabrutál anti-cheat és multi védelmű programot hoznánk létre és fejlesztenénk. Woa mennyit kaszálnánk bazz. -
sejla90 #1841 Social chanelen tudod kusztomizálni a karidat. (nyelvújító vagyok :D ) -
#1840 Köszi -
#1839 cumokat a térképen látható nagy zöld köröknél, van név is mellette oda mész ahhoz az emberhez és F betűt megnyomod, -
#1838 dehogy fog !!! -
#1837 ha rányomok hogy új karakter, a régi el fog tűnni? -
#1836 Ruhát, fegyvert, autót hol tudok venni? -
sejla90 #1835 Na nekem végre emelkedett a tl-em silver 5ről 6-ra, úgy h kb 20at nyertünk sorozatba és mindig pozitív statom volt, tökre megörültem, aztán a kövit elvesztettük.. és vissz is esett 5-re.. XDD
Borzasztó ez az egész, nem vagyok olyan rossz játékos, de folyamatosan süllyedek le.
A poén, amíg én kb 3 szintet süllyedtem, addig a velem együtt játszók, akik full ugyannyit játszottak, nyertek vesztettek mint én volt aki, 6 szintet is esett... XD
Na meg az új parti rendszer... na az is nevetséges. Tök jó mikor 1 db tanulót bepakol ellenünk, 2 silver 5 mellé :D
Persze sokszor van fordított arány is.. :D
-
DRPCDoki #1834 Tegnap 10ből 2 küldit buktunk, az is necc volt, zsinórba 8at nyertünk, mondanom se kell, a tl-em meg se mozdult, pedig brutál statjaim voltak, mint általában. Volt ilyen küldi, hogy olyan kocsit vigyél el szűk helyről 1 másik zárt, szűk helyre, amit futva lehagyok és 4 ellenfélből 2 osmawozott, a 3. meg ilyen 1 gránát a kocsira is robbansz. :D Aztán utolsó pillanatban sikerült megcsinálni aztán beadott még 2-t, de végülis csak meglett valahogy, de elég durva volt 2 osmawos ellen. :D -
#1833 minden feladatot megcsináltunk, és még szarrá lőttem a prémiumos idiótát, meg a másikat is!
Na ki nyert? enforcer :D (mint mindég)
száz valahányas vagyok, de nagyon gondolkozok rajta hogy csináljak egy rendőr karaktert, mert így az idegrendszerem megy rá..
-
DRPCDoki #1832 Zsíír, akkor átlesek, csak ott szerintem semmi jogosultságom nincs, szal ha nem tudok valakivel beszélni a játékban, akkor nincs aki behúzzon szobába szerintem. És mostanában több emberrel is előfordul, hogy offlinenak látom, vagy éppen ő lát engem annak. -
#1831 kell néha szenyózni velük, mert megérdemlik :)
múltkor haver később ért a szeróra, és már ment a küldetés, védeni kellett egy pontot,
ő meg persze odatrollkodta magát a pontra kocsival, és nem lehetett onnan kiszedni :D
(de amúgy is nyertünk volna)
Te már voltál fent azon a TS-en ahol szoktunk általában lenni, majd nézz fel megint ha gondolod és mehet a game :)
(tudod a vrT szoba, és az ip: utp.hu)
Mi szinte minden nap játszunk, sok sok órát! :)
De holnap csak olyan négyig leszek kb, de a többiek maradni fognak. -
DRPCDoki #1830 Az a szép, mikor sok csapatot összerak egy misszióba és vagyunk vagy 13an, meg az enemy csapata is kb. annyi emberrel nyomul, aztán az vagy nagyon jó, vagy nagyon szar. Pl. multkor legalább 3 trainy volt velünk, és mivel már a bronz 1es tl-t se trainynek mutatja, ezért azok még igencsak kezdők voltak, szóval "élmény" volt velük játszani, meg amúgy is tele volt pakolva a csapat noobokkal. :D A mi csapatunk egész jó volt, hozzácsapott még 2 noob teamet, mert engedélyezve volt. Én még kitolom 195ig a karit, ha már idáig eljutottam vele, meg amúgy általába tök elvagyok, csak mostanában nincs kivel játszani csak külföldiekkel, aztán meg majd csak akkor nézek fel, ha lesz pár ember tsen, vagy 1-2 órára, ha unatkoznék, meg majd ha beteszik a racing módot vagy valami jelentős újítást, addig meg bőven elleszek lfs pro drifttel, többiek úgyis hiányolnak már, meg mennem kéne már pár karikát. :)) Tegnap előtt pl. őrületbe kergettük az enemyt. Én voltam a vip és 1szer nem tudtak lelőni, húztunk rajtuk vagy 20 killt, 23 kellett össz és még volt 10 percünk. :D Ja meg szívattuk az enemyt "versenyes" küldiknél, behúztuk a pontot 3x, ami ugye biztos győzelem a csapatnak, utána a többit meg csak védtük és öltük őket. :D "Picit" idegesek lehettek. -
#1829 miért ilyen igazságtalan ez a kurva játék?:D
2v2-re ezek az enforszerék miért tudnak rákérni még 2-őt, meg minek?
a köv küldetésnél meg mi 4-en 6 ellen, abból 4 prémiumos XD
be is fejeztem :D
rengeteg szemét dolgot sorolhatnék még, de nem akarok. -
#1828 Köszi. -
#1827 Obeya EU1 vagy mi -
#1826 Sziasztok!
Melyik szerveren játszotok? -
#1825 ezt csak a gamersfirst tudja...anno nem volt ilyen -
DRPCDoki #1824 adom -
#1823 -
#1822 n1 -
#1821 végre megvan az a kocsi amire vágytam, és még ammo is van benne :P
kép01
kép02
(7 fóliából megúsztam) -
#1820 lol 331 standing :DD -
#1819 azért a gyerek nem gyengén volt unalmas a szánalmas csalásával...
Amúgy miért mindég a rendőröknek kedvez a játék? -
DRPCDoki #1818 Játék közben nyomd meg a J billentyűt, kattints a Roles fülre, ott az oldal alján látni fogod a rifleman skilled, hogy hanyas szintű és hogy a következő szinthez mennyit kell ölnöd assault rifle osztályú fegyverrel. Rifleman 5ön 1 slotos, 10en 2 slotos, 15ön pedig 3 slotos assault rifleöket unlockolod. -
Liddy #1817 Ez egy forum, ahol lehet majd csak 2-3 nap múlva kapsz választ. De te tényleg úgy gépelsz ide mintha chat ablak lenne. Ha annyira türelmetlen vagy akkor tanuld meg használni a netet, és ott megtalálsz minden információt.
Gyors segitség: http://apbrwiki.com/wiki/Main_Page
vagy
http://www.google.hu/
Peace: Aarch -
#1816 de azt a tagot el tod küldeni akinél meglehet venni nem? csak fel kell huzam 10ig azt csá -
#1815 talán nem kéne türelmetlenkedni ez nem chat...sokáig csinálod megint kérvényezek büntit aztán akkor tényleg nem kell irogatnod -
DRPCDoki #1814 Redmonk arra célzott, hogy ne postolj egymás után iszonyat sokszor, főleg ne pár másodperc eltéréssel, ugyanis ez nem chat, hanem fórum, alapvetően szabályellenes dolog már a duplapost is, bár az itt sg-n még azért elfogadható dolog, mert ingyenes regisztrációval nem lehet szerkeszteni az üzit a beküldés utáni pár percben. Az ok, hogy ha pl. halott a topik és más dolog is eszébe jut az embernek, nem fog napokat várni, hogy más postoljon, hogy ne legyen duplapostja. Egyébként megnéztem ezt a levélben küldözgetős dolgot és ahogy sejtettem is, nem lehet fegyvert küldeni, ugyanis igaz, hogy van fegyver fül, de ki is írja minden fegyvernél, hogy az nem küldhető el, és a select felirat is szürke, szóval lényeg a lényeg, semmilyen úton nem lehet fegyvert küldeni más játékosnak. -
#1813 na látod ezért írok többször mert ha nem írnék nem kapnék választ semmire -
#1812 na akkor ha meg a game © DRPCDoki megnézed nekem hogy van e ? valahogy feldusz venni gamebe a chatre vagy hogy tudjak írni neked a gamebe White95 a nevem
-
DRPCDoki #1811 A twitteren 3 perce írták, hogy vége a karbantartásnak (elvileg 2 órás lett volna, de így ez kb. 1 óra lehetett). -
#1810 gyerek, szedd össze már a gondolataidat aztán nem spameld szét a topikot pls -
DRPCDoki #1809 Meg kell nézni, hogy engedi-e levélben küldeni, de szerintem, ha aukción nem lehet, akkor ott se, de mivel most karbantartás van, ezért nem csak utána tudom megnézni. Nekem egyébként kell, hogy legyen 2es, mert már 13as az assault rifle skillem és a 14eshez kell még vagy 500kill (1500/2000 körül járhatok). 15ösön adja majd a 3ast, de még nem tudom, mennyi kill kell majd a 15höz, már a 14hez is elég sok kellett, előtte levő 2höz csak 500-500. -
#1808 Jolenne megtanulni gondolkozni nemcsak 20uzenetet egyenkent leutni nem cset ez. Ha folytatod szolunk a modiknak ajandekozzanak meg meg 2buntivel hogy gondolkozz is. -
#1807 nincs senkinek ilyen? -
#1806 csereberélni lehet mert már én is küldtem meg nekem is küldtek már dolgokat