Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
mert te vagyaz.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bardocz
te nem kellesz<#eplus2>
persze hogy kell ! pörög a topik 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Kell ez nekünk?
Wescone
<#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Jól mondod Kata, aránytalanul nagyok de azt hiszem nincs olyan plasztikai sebész aki ilyen fiatal lánynak ekkora implantátumokat képes volna beültetni.
Szerintem természetellenesen természetesek. <#buck>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Csak ki ne engedje a körmeit! <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

bardocz
kezdjük a Válasz 'Kata' üzenetére (#10428)-es hsz-el
bardocz
tényleg ritka az ilyen,de van
bardocz
nem a melle miatt tetszik-.-
bardocz
bárcsak😊
Molnibalage
Én kettõt..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem hinném. 😊))

a ROHADT életbe kizárólag az utolsót csesztem el

süt róluk az értelem.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

gabber_saviola
nyikknyakk? :]

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ChuckyHUN
nyikknyakk 😄
Lopottbicikli effektus...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

tommyg
17 pont kösz csõ

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Garf
Gratula! Büszke lehet magára, a cicik nagy mesterének tarthatja magát!

😄😄D😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Dark Angel 666
<#finom><#wave>

Dark Angel 666
amugy ha valaki nem tudja megkülömböztetni az igazit a szilikontól , az nézze meg ezt

tommyg
jóóóféleee

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

RaZoK
oK.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

autoszimulator
RaZoK Regisztráció idõpontja: 2005. 10. 25.

Kata Regisztráció idõpontja: 2003. 09. 18.

fatal error.

.: mobilize.hu :.

RaZoK
bemutatom neked az esgét 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Dark Angel 666
nem ezért , de ezek igaziak <#ravasz1>
ha jobban megnézed láthatod

kulabácsi
helyes lány

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ates84
azt hiszik, hogy fickós beszólásokkal menõzhetnek neked 😄

Kata
akkor már ketten vagyunk

hihetetlen, hogy bármit mondok, véleményezek, egybõl ekkora balhét csap belõle valaki, mert csak a rosszindulatot látja bennem, és akkor sárig fikáz

bár valahol vicces is

[/cserf][/fülünyúl]

nem értem mi szükség van erre

tugyiti
Kata mostmá verekszel is ? kiütöd a másikat? xD
Kata
Na még gyorsan álljon be a leugató-sorba, akinek még vmi baja van velem, aztán én is lépek.

[/cserf][/fülünyúl]

kulabácsi
fika

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sharpshooter
Nem lesz, garcsangyal szerintem innentõl nem fog foglalkozni vele.
Nem is érdemes.

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Kata
Miért, kit fikáztam itt az sg-n? Egyet mondjatok. Ki az, akihez csak úgy odamentem és elkezdtem fikázni?

(De olyat, aki nem engem kezdett el fikázni, mert ez az általános bevett szokás.)

[/cserf][/fülünyúl]

autoszimulator
ha beteszek péniszemrõl képet, kimondja meg hogy plasztik-e

.: mobilize.hu :.

höhöhöhöhöö ezen csak nevetni tudok. bátor kijelentés. Kata részérõl.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

gabber_saviola
harcvan <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem gyengén vágod akkor ezt a plasztikdolgot ^^

tugyiti
1:1
Senkit nem szoktam fikázni az sg-n, ez aljas hazugság.

<#ticking>

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
Te nem bírtad okoskodás és fikázás, személyeskedés nélkül. Én csak véleményt nyilvánítottam, nem okoskodtam vagy fikáztam! El vagy tévelyedve e téren.
Ezt a mocskolódást abbahagyhatnád, mert nem rólam állít ki jellemrajzot/bizonyítványt, csak szólok.

A sok felesleges balfaxkofás helyett teljesen normális hangvételben is leírhattad volna véleményed, hogy "El sem tudod képzelni, hogy mennyi fiatal lánynak van ennél nagyobb természetes melle, orvosi beavatkozás nélkül".

Senkit nem szoktam fikázni az sg-n, ez aljas hazugság.

A többi mondatod minõsíthetetlen, azokra még reagálni sem méltatnék.

[/cserf][/fülünyúl]

Nézegesd Keeley Hazel-t, 17 évesen már Premiere League focistákat rontott meg a természetes melleivel, vagy ott van az orosz Luba és ikertesója, stb...stb...😊

Rash87
"Illetve nekem a közvetlen környezetemben is van ilyen leányzó, aki igencsak vékony, hatalmas (természetes) mellekkel."
Képet<#vigyor>

Glory, Glory Man. United!

Az, mert a parasztnak nincs ideje játszadozni, inkább a normális életben éli meg mindennapjait😊

gumikacsa
Na, remélem, nem kapok majd én is a pofámra, de engedd meg, hogy ne értsek egyet veled. Azt, hogy igazi, vagy szilikon, azt nem tudom, nagyon nem is érdekel. Viszont azt már nem tõled hallom elõször, hogy vékony nõnek nem lehet aránytalanul nagy melle. Ez egy nagy hülyeség, kb., mintha valaki azt mondaná, kis fejû embernek nem lehet nagy füle...
Illetve nekem a közvetlen környezetemben is van ilyen leányzó, aki igencsak vékony, hatalmas (természetes) mellekkel.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Mivel mit támasztottál alá, két diplomás kiscsillag?😊

Semmit?
El sem tudod képzelni, hogy mennyi fiatal lánynak van ennél nagyobb természetes melle, orvosi beavatkozás nélkül.
Csak megint nem bírtad ki okoskodás nélkül, igaz?

"Én rendellenes méretûnek tartom a hölgy arányaihoz. Még ha természetesen nagyok is, ennyire nem nagyok, ha a nõ olyan vékony. Orvostani képtelenség, ugyanis a mellben található zsírszövet mennyisége arányos a testben találhatóval. Esetleg ha van róla még pár - kevesebbet takaró - kép, te is meggyõzõdhetnél róla."

Vagy Te gyõzödhetnél, meg hogy nincs igazad?
Persze olyan nincs, mert hát...
1., Katának mindig igaza van!
2., Ha Katának nincs igaza, akkoz az 1-es pont lép érvénybe.

Igen, korlátolt vagyok, sõt buta, mert nem bólogatok, pedig milyen kedvesen is fikázol/alázol itt másokat az SG-n.
Bocs, hogy nincs kedvem beállni a sorba...

Fáj, hogy van akinek olyan lány tetszik, aki erõs smink és PhotoShop nélkül is kinéz valahogy?😊

Sadist
este nyolcig a modok ne töröljenek semmit, sajna nem nézhetem végig ezt a kis szargalacsin pöckölgetést htx

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem