Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert a vagdalkozáson kívül semmi mást nem produkáltál, most pedig úgy próbálsz gyõztes ruhába bújni, hogy engem alázol, fikázol. Ha te olyan korlátolt vagy, hogy nem bírod felfogni, hogy valaki nem azért mondd valamit, mert az jobb/okosabb/szebb nála, akkor nem tudom mirõl beszélünk.
[/cserf][/fülünyúl]
Ismét kiállítottál magadról egy bizonyítványt...😊
A megkeseredett Katalin Cárnõ visszatért😊))
Érdemes felvenni az "okosabb vagyok mindenkinél" attitüdöt?
Bizonyára, csak van akit nem érdekel, ha a nyuszika farkasbõrt húz magára😊
http://gaborszantai.co.uk/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én rendellenes méretûnek tartom a hölgy arányaihoz. Még ha természetesen nagyok is, ennyire nem nagyok, ha a nõ olyan vékony. Orvostani képtelenség, ugyanis a mellben található zsírszövet mennyisége arányos a testben találhatóval. Esetleg ha van róla még pár - kevesebbet takaró - kép, te is meggyõzõdhetnél róla.
[/cserf][/fülünyúl]
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
vagy zavar, hogy vkinek nagyobb, természetes, szebb mellei vannak, mint Neked?😊
nekem semmi bajom a fekete srácokkal, pedig mondhatnám az összesre, hogy mûvégtag😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-the invisible-
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezt úgy mondod mintha az 10425 és 10424 között óriási különbségek lennének
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ramadamammy rapidrandi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Néha találok én is az iwiwen keresés közben rettentõ dolgokat, ezért gondoltam hogy megosztom veletek a mosoly tárgyát. Szerintetek nézett már tükörbe ?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?