Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no para, idén már a pálinkafeszt is megvolt', csúnyán is végzõdött 😄
#16959 nem csúnya, ellentétben a görög nõk nagy részével :| 😊
Deer
Bájos arcú görög lányka:

Sadist
helóa hi

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Lehet, hogy csak az objektív torzít EKKORÁT, de ez inkább tûnik nagynak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Deer
Görög tornászlány:

Kicsit hajlékony: 😊

Trance Angel

Trance Angel
Nemmindegy? A lényeg, hogy legyen pia. 😄

hüüüüüü durva

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sörfeszkó= Pálinka feszkó koppintása xD

Deer
Õ is szomszéd:

Deer
Szlovákiából:

tommyg
jóféle

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Deer
Velem egykorú japán hölgy:

Deer
Újabb szépség:

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Deer
Formás popsi:

Deer
Bájos:

Deer
Barátosnék:

Deer
A hercegnõ:

offkorz
elóziamitiszasz<#smile>

offkorz
még mindig itt jársz ?:-|

hykao
Az ominózus kép egyébként nem ebbe a topikba való volt, ha már itt tartunk, mint ahogy a képet berakó mókus kommentje sem. Ez nem társkeresõ topik, és persze nem is "szépcsaj"-os topik...
szucsy89
na ez már sokkal normálisabb hozzászólás volt. amúgy olvasva a hsz-ed, nekem az jött le, mintha ebbe a topikba a legocsmányabb legaljább csajokat linkelnék, de (na persze van néhány idióta aki büntiképeket linkelget) a képek nagy részén szép lányok vannak, szóval vedd megtiszteltetésnek hogy bekerültél😄 persze megértelek, nem akarsz szóbeszéd tárgya lenni többet, én is befejeztem😄
Trance Angel
Fogalmam sincsen, a Partyarcok topikból szedtem..

nagyon szépen köszönöm.
Peetboy
Ez a kép véletlenül nem zalaegerszegen készült? Mert voltak Playmate-ek abban a discóban ahol én is voltam a hétvégén.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Saloom
akkor szivnál a vizsgákkal és épp nagyon szar idõ lenne... <#nyes>

John Cena
😛<#zavart1>és igaz is😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Admiralis
Tökéletesen egyet értünk akkor ebben. 😊<#taps>

Dell power

HTS s3rg1nh00
ha 5 évvel idõsebb lennék és 180 km-rel arrébb laknék...<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

gumikacsa
Szerintem ez a kép ígyajó, a harisnya szakadtan, meg minden, így olyan már bocs a kifejezésér, de "szakadtkurvás"
Olyan "gyere, és tépd le rólam..."
És a szakadt cucc alatt elég príma cica van...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Reaper
Katta szavaival élve: láv

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

hykao
Kitöröltem a kommentet, bár nem szívesen...egyrészt mert meglehetõsen mocskos szájjal érkeztél - és erre nem mentség semmiféle izgalmi állapot -, illetve teljesen felesleges volt a beírásod, mert már rég továbbgördült az az oldal, ahol az ominózus kép volt, így már a kutya sem foglalkozott veled - mostanáig, amíg meg nem érkeztél, és fel nem hívtad a figyelmet arra a képre... 😛

Amúgy nem értem mi a problémád. Az emberek különbözõek, különbözõ véleményekkel...tegyük ehhez még hozzá az internet nyújtotta arctalanságot és a pubertás kor viszontagságait, és máris érthetõvé válik az itteni kommentek nagy része... 😊 Az életben valószínûleg fognak ennél jóval nagyobb "pofonok" is érni, mint tizenéves srácok semmitmondó nickjeitõl (akinek nem inge, ne vegye magára!!!) pár szaftos hozzászólás...szóval felesleges ilyeneken kiakadni, idegeskedni szvsz...fõleg ha a te képedet pl. nem is követték "érdekesebb" kommentek.
Mindazonáltal aki eddig kérte, ki lett törölve a képe, és ezután is így lesz, ha valaki feltétlenül szükségét érzi ennek...de nem kell ehhez mocskos szájjal érkezni, és még csak 24 órát várni sem, mert privátot a regelés után egybõl lehet küldeni - ha jól tudom -, a moderátorok listája pedig megtekinthetõ a fórum fõoldalról a moderálási elvekre kattintva. 😊
tommyg
<#szeret><#szeret>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

John Cena
<#wave><#vigyor5>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Benny04
<#idiota>

Tigristank
<#integet2>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Saloom
na errõl beszéltem <#gunyos1>

most sértödés legyen? én tettem oda <#nemtudom>

Benny04
<#szeret>

Énvagyokazapád
<#wave>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Saloom
sztem nem kell ekkora ügyet csinálni a dologbol, aki kiteszi magát vállalja 😊) én inkább szorakoztatonak találom ezeket a képeket és kommenteket, és fõleg kerülendõ példának 😊 ugyhogy nyugodtan járjál vissza és kövesd az eseményeket 😊))

pusz

azta, igy szimpibb vagy! nekem bejösz a kép alapján . 😛
amugy ha már ide keveredtél a forumra , maradj. nem rosz hely . 😊

autoszimulator
Na ugye hogy normálisan is lehet írni 😄 Szóltam, hogy töröljék...

.: mobilize.hu :.

james69holden
a világ sajnos elkurvult...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bocs, hogy épp neked válaszolok, csak kiválasztottam valakit hirtelen.
tegnap regisztráltam, mert tegnap hívták fel a figyelmemet erre az oldalra. és ez még csak egy nap, de tegnap egész délután itt ültem a gép elõtt és egyrészt, hitetlenkedtem, hogy hogy lehet ennyi férfinak ennyi ideje, hogy ilyen butaságokon szórakozzon, mint leányzók szép/nem szép/ízléstelen képeit nézegeti, és kommentálja. emellett pedig elborzadtam, hogy hogy létezhetnek a Földön ilyen önkritikátlan lányok, pár óra után szégyelltem, hogy nõ vagyok, már ha 19 évesen már nõnek hívhatom magam. kiakadtam. ti nem akadnátok ki, ha ilyen típusú fiúk/férfiak képei között találnátok teljesen véletlenül a saját fotótokat??? normális életet élek, nem fekszem össze fûvel-fával, nincs tele iwiw-em olyan képekkel, amiken látszik, hogy saját magam fotózom, FELÜLRÕL. tükrökben. ugyanmár. gááááz. én nem vagyok ilyen, és ezek közé kerültem, AKARATLANUL. ezért kérek valakit, bárkit, aki segíteni tud, hogy vegye le onnan azt a képet. ráadásul elõnytelen is. én nem kértem, hogy csináljanak rólam, nincs a partyface honlapján több száz képem...egy sincs.
szerintem a fentiekben nincs semmi kivetnivaló, nincs benne sem a fenekemre utaló, sem más ordenáré szó, remélem javítottam valamit a képen. köszönet a meghallgatásért.
nem azért igénytelen, mert van egy szakadt harisnyája, hanem mert abban fotózkodik.

de igazatok van, ki nem szarja le 😄

el ne törjön a karjuk a nagy erõlködésben 😊
a csaj nem kopott 😛~

gameplusz
Elõlrõl második kilõve... Még a végén lekeverne egyet... <#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn