Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Olyan "gyere, és tépd le rólam..."
És a szakadt cucc alatt elég príma cica van...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Amúgy nem értem mi a problémád. Az emberek különbözõek, különbözõ véleményekkel...tegyük ehhez még hozzá az internet nyújtotta arctalanságot és a pubertás kor viszontagságait, és máris érthetõvé válik az itteni kommentek nagy része... 😊 Az életben valószínûleg fognak ennél jóval nagyobb "pofonok" is érni, mint tizenéves srácok semmitmondó nickjeitõl (akinek nem inge, ne vegye magára!!!) pár szaftos hozzászólás...szóval felesleges ilyeneken kiakadni, idegeskedni szvsz...fõleg ha a te képedet pl. nem is követték "érdekesebb" kommentek.
Mindazonáltal aki eddig kérte, ki lett törölve a képe, és ezután is így lesz, ha valaki feltétlenül szükségét érzi ennek...de nem kell ehhez mocskos szájjal érkezni, és még csak 24 órát várni sem, mert privátot a regelés után egybõl lehet küldeni - ha jól tudom -, a moderátorok listája pedig megtekinthetõ a fórum fõoldalról a moderálási elvekre kattintva. 😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
most sértödés legyen? én tettem oda <#nemtudom>#nemtudom>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
pusz
amugy ha már ide keveredtél a forumra , maradj. nem rosz hely . 😊
tegnap regisztráltam, mert tegnap hívták fel a figyelmemet erre az oldalra. és ez még csak egy nap, de tegnap egész délután itt ültem a gép elõtt és egyrészt, hitetlenkedtem, hogy hogy lehet ennyi férfinak ennyi ideje, hogy ilyen butaságokon szórakozzon, mint leányzók szép/nem szép/ízléstelen képeit nézegeti, és kommentálja. emellett pedig elborzadtam, hogy hogy létezhetnek a Földön ilyen önkritikátlan lányok, pár óra után szégyelltem, hogy nõ vagyok, már ha 19 évesen már nõnek hívhatom magam. kiakadtam. ti nem akadnátok ki, ha ilyen típusú fiúk/férfiak képei között találnátok teljesen véletlenül a saját fotótokat??? normális életet élek, nem fekszem össze fûvel-fával, nincs tele iwiw-em olyan képekkel, amiken látszik, hogy saját magam fotózom, FELÜLRÕL. tükrökben. ugyanmár. gááááz. én nem vagyok ilyen, és ezek közé kerültem, AKARATLANUL. ezért kérek valakit, bárkit, aki segíteni tud, hogy vegye le onnan azt a képet. ráadásul elõnytelen is. én nem kértem, hogy csináljanak rólam, nincs a partyface honlapján több száz képem...egy sincs.
szerintem a fentiekben nincs semmi kivetnivaló, nincs benne sem a fenekemre utaló, sem más ordenáré szó, remélem javítottam valamit a képen. köszönet a meghallgatásért.
de igazatok van, ki nem szarja le 😄